@ You're Back In My Life (AVSLUTAD)

Chapter 25 - I Love You

''Nice..'' Mumlar Michelle och alla brister ut i skratt.
Jag skvätter vatten på mig själv och ger Justin en äcklad blick. ''Vänta bara Biebs'' ler jag.

Det hade blivit kväll och vi satt fortfarande kvar på stranden. Klockan var halv nio och vi hade tänt en brasa. Justin hade sprungit hem och hämtat sin gitarr.
''Får jag spela en låt för er?'', Frågar Izza. Vi kollar förvånat på henne. Hon ger oss ett snett leende. ''Jag skriver egna låtar'' förklarar hon. ''Låt oss höra'' säger Justin och räcker henne sin gitarr. Hon ler tacksamt och verkar fundera en stund. Hon fingrar på gitarren och börjar spela på en vacker melodi.

- When i'm with you, i forget the past.

And i hope that this, will forever last.

När hon sjungt klart hela låten kollar jag förvånat på henne. ''Du är jätteduktig!'', Säger jag menande. Hon ler. ''Tack''.
Jag vänder blicken mot alla andra som också kollar på henne med stora ögon. ''Det där var det finaste jag hört'' säger Chaz. Hon ler snabbt och kollar ner i sanden.

*
''Vi ses'' säger jag med ett leende och vinkar till dem andra. Jag och Justin skulle åt samma håll och dom andra skulle åt andra hållet.
''Tack för en underbar kväll Justin'' säger jag med ett brett leende. ''Kvällen är inte slut ännu'' säger han med ett stort leende och tar min hand. Jag kollar frågande på honom och innan jag hinner reagera drar han mig mot ett stort hus. ''Justin, var ska vi?'' Frågar jag. Han svarar inte utan fortsätter bara springa. Vi kommer in i ett trapphus och jag kollar på honom med höjda ögonbryn. Han skrattar till och börjar dra med mig upp för en trappa. När vi gått upp för tre trappor fastnar hans blick på luckan i taket. ''Aldrig'' säger jag med ett panikslaget ansikte. Han flinar och drar upp luckan och ner kommer en stege. ''Damerna först'' ler han.
''Vad ska vi göra uppe på ett tak?'' Frågar jag. Han greppar tag om sin gitarr och ler bara. Jag himlar med ögonen men klättrar ändå uppför stegen. Justin kommer strax bakom mig och vi ställer oss på taket. Hans ögon tindrar av lycka och han böjer sig ner och kysser mig.

''Kom'' viskar han och tar min hand. Vi sätter oss ner på taket och kollar in i varandras ögon.
Han tar ett stadigt grepp om sin gitarr och börjar spela på någon melodi.

När han kommer till refrängen känner jag igen låten. U smile.

När han sjungt klart har jag lust att skrika ut att jag älskar honom. Men det skulle vara konstigt. Han slutar inte le och det blir tyst ett tag.

''Jag är så glad att vi hitta tillbaka till varann'' säger han till slut. Jag ler stort. ''Jag också''.

''Jag älskar dig'' säger han och jag rycker till. Visst, han hade sagt det förut i telefonen när jag var arg på honom men aldrig framför mig sådär.

''Jag älskar dig också'' säger jag ärligt och hans ögon tindrar sådär igen. Jag skrattar till och reser mig upp. ''Klockan är halv elva, vi borde börja gå'' säger jag. Han nickar instämmande och reser sig upp med gitarren i sin famn. Han tar min hand och vi börjar gå.

*

Nästa morgon vaknar jag av en duns. Jag sätter mig upp i ett ryck och där står mamma med sin mobil i handen och då ser jag att det är min plattång som har ramlat i golvet. Jag suckar och lägger mig ner igen.

''Klockan är halv tolv, du kanske vill vakna nu?'' Frågar hon. Jag sätter mig upp och nickar. ''Justin har frågat efter dig förresten. Han ska på något som hette.. The do something awards och ville att du skulle följa med'' säger hon och gör en konstig blick.

Jag flyger upp ur sängen och springer fram till min garderob. ''När åker vi?!'' Frågar jag. Hon ställer samma fråga i mobilen så jag antar att det är Pattie hon pratar med. ''Halv sju ikväll'' viskar hon. Jag pustar ut och tar ut ett par gråa mjukisbyxor och ett vitt linne under tiden.

 

 


Comments
POSTAT AV: ?

I introduktionen för denna novellen skrev du att du fått "idén" när du såg en film. VISST.



ringer det en klocka när jag nämner novellen "remember me" från bloggen

http://waytobieber.blogg.se/



det är därifrån du fått storyn. så alla som läser denhär bloggen, gå till originalet istället. mycket bättre skrivet och allt.



visst du kan vara duktig på att skriva och sånt, men nästa gång: kopiera inte?

POSTAT: 2011-08-16 / KLOCKAN: 17:40:39 /



POSTAT AV: Anonym

Alltså, du fulingen där uppe, vafan är ditt problem? Hon har inte kopierat ett jävla piss, jag läser waytobiebers blogg och det är fan inte kopierat. Visst, båda var barndomskompisar men det är flera som haft den idén FÖRE waytobieber.Så du där uppe kan gå och äta ditt egna skit ok? =)



Och Jasmine, ta inte åt dig av vad som säger, dom är bara puckade och har inget liv. Din blogg är bäst.

POSTAT: 2011-08-16 / KLOCKAN: 17:44:06 /



POSTAT AV: Anonym

Jaa!! Det är jätte många bloggar som har det, det finns ingen blogg som är 100 % personlig jag menar det var nån som sa tt nån "kopiera" mkn systers blogg den ända liknanden var att båda var kända -.-

asså sluta starta bloggkrig!!

POSTAT: 2011-08-16 / KLOCKAN: 18:21:02 /



POSTAT AV: Anonym

Jaa!! Det är jätte många bloggar som har det, det finns ingen blogg som är 100 % personlig!! Okej? Så sluta starta bloggkrig!

POSTAT: 2011-08-16 / KLOCKAN: 18:22:07 /



POSTAT AV: LOVEBYBIEBER - Justin Bieber novell!

Kapitel 20 är ute nu! :)

POSTAT: 2011-08-16 / KLOCKAN: 19:30:22 / URL: http://lovebybieber.blogg.se/



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback