@ You're Back In My Life (AVSLUTAD)

Chapter 26 - Do Something Awards

Jag flyger upp ur sängen och springer fram till min garderob. ''När åker vi?!'' Frågar jag. Hon ställer samma fråga i mobilen så jag antar att det är Pattie hon pratar med. ''Halv sju ikväll'' viskar hon. Jag pustar ut och tar ut ett par gråa mjukisbyxor och ett vitt linne under tiden.

Det var dags för Do Something Awards. Justin skulle knacka på dörren vilken sekund som helst. Jag drog på mig mina silverskor med en liten klack på och ställde mig sedan framför spegeln. Jag var vacker. Jag hade aldrig kunnat tänka det förut. Varje gång jag fick någon komplimang som att jag var vacker, hade jag bara skrattat åt det och skakat bort tanken. Men nu kunde jag säga det själv. För första gången på väldigt länge. Jag rycker till när det plötsligt knackar på dörren. Jag skyndar mig fram och trycker ner handtaget. På tröskeln står ingen mindre än Justin Drew Bieber. Killen jag föll för. ''Justin'' säger jag med ett stort leende. Han ler stort tillbaka och omfamnar mig i en stor kram. Jag drar in hans doft. Vanilj.
''Ska vi åka?'' Frågar han. Jag nickar som svar och går ut på tröskeln. Pappa dyker upp i hallen och kollar stolt på oss båda två.
''Jag litar på dig, Justin'' säger min pappa med ett svagt leende. ''Ta hand om min dotter nu'' säger han. Justin nickar med ett brett leende. ''Självklart Mr. Williams'' säger han. Vi stänger dörren efter oss och förns då får jag se en limousine. ''Du är grym Justin'' säger jag glatt. Han nickar stolt innan vi kliver in i limousinen.
Chauffören börjar köra och jag kollar ut igenom fönstret och undersöker alla byggnader vi åker förbi.
''Är du nervös?'' Frågar Justin. Jag vänder mig om och kollar på honom. Jag nickar. ''Yes, men du borde vara nervösare'' ler jag. Han nickar med ett nervöst leende och jag ser hur hans händer skakar. Jag tar ett hårt grepp om hans hand och skrattar till. ''Ta det lugnt, det kommer gå bra'' säger jag. Han nickar ivrigt. ''Jag hoppas det'' säger han och jag hör hur han verkligen stammar fram orden.
''Jag lovar'' säger jag med ett snett leende. Plötsligt stannar vi och Justin hoppar ut ur bilen. Dörren på min sida öppnas och självklart är det Justin som har öppnat den som en gentleman. Han ler och räcker mig sin hand. Jag tar den och han hjälper mig ut ur bilen. ''Nu kör vi'' säger han glatt. Jag nickar och vi kommer till en röd matta. Justin blir fotograferad själv så jag håller mig på avstånd. Efter en stund vinkar han till sig mig. Tveksamt går jag och ställer mig bredvid honom. Vi ler stort in i kamerorna och går sedan in i en stor vit byggnad. ''Dom ropar ut priserna om en halvtimme. Vad ska vi göra tills dess?'' Frågar Justin och kollar på mig med ett leende. Jag rycker på axlarna och ler tillbaka. Nu när jag tänker efter så känns det overkligt att sitta här bredvid Justin Bieber i en svart soffa på en gala. Och jag var riktigt glad över att han hade kommit såhär långt. Från killen som nästan bara umgicks med tjejer, till en utav världens populäraste artister. Det var grymt rent ut sagt.
''Vad tänker du på?'' Frågar Justin nyfiket och kollar in i mina ögon. Jag ler av att se hans ögon. ''Dig'' säger jag ärligt. Han skrattar till. ''Som vanligt då'' ler han. Jag slår till honom löst på axeln.
*
Det var dags för prisutdelningen. Jag och Justin hade fått platser längst fram och inte långt ifrån oss satt Lady Gaga med sitt överdrivna hår och sin överdrivna klädsel. Hennes hår var uppsatt i en stor tofs och hon hade gjort en liten rosett i håret. Hon bar en kort silvrig klänning och hon påminde lite som en robot. Jag skrattar åt det men kollar genast på scenen igen.
''Hej och välkomna till The Do Something Awards!'' Ropar en kvinnlig röst i en mikrofon. Jag vänder mig om som alla andra och får syn på tjejen ifrån The big bang theory. Pennie? Penny? Hette hon så?
''Ni är säkert jättespända på att få höra vinnarna av The do something awards!'' Ropar hon och några jubel hörs. Själv sitter jag som förstelnad och bara väntar på att få höra Justins namn. Hon kliver upp på scenen och kollar på oss och jag skymtar ett stort leende i hennes ansikte.
''Selena Gomez och Sean Kingston ska presentera vinnaren som skänkte mest pengar till kvinnorna på sjukhuset Buffalo'' säger hon och folk skriker. Sean Kingston var en utav mina förebilder innan han rånade en liten flicka.
Ut på scenen kommer Sean och Selena med glada ansikten och varsin mick i handen.
''Hej allihopa!'' Ropar Selena och Justin ler stort. Jag suckar och fortsätter kolla på dem. Selena bär en lång lila klänning och Sean bär en vit T-shirt, ett par blåa jeans och en röd kofta.
''Har ni det kul ikväll?!'' Ropar Sean och jag jublar tillsammans med resten av publiken.
''Okej, nu till det allvarliga..'' Säger Sean när vi tystnat. Selena kollar på någon lapp och ler stort.
''Vinnaren som skänkte mest pengar till Buffalo är....'' Säger Selena och en trumvirvel hörs. ''Lady Gaga!'' Ropar dem i kör och jag kastar en blick åt Lady Gagas håll. Hon lyser upp och reser sig uppför sin stol.
Jag ler svagt när hon kliver upp för scenen och tar emot ett pris. Hon ställer sig framför en mick och kollar ut över publiken. ''Tack så himla mycket. Jag älskar er!'' Säger hon och publiken jublar. Hon skrattar till och springer ner från scenen och sätter sig ner på sin plats igen.
''Tack för oss!'' Säger Selena glatt. Publiken jublar och dem lämnar långsamt scenen. Kvinnan från The big bang theory börjar prata igen.
''Vi har två priser kvar att dela ut ikväll..'' Säger hon och försöker få det att låta spännande. ''Dem som ska presentera vinnaren som skänkt mest pengar till Afrikas barn är Taylor Swift och Demi Lovato!'' Säger hon högt och ännu en gång jublar publiken, inklusive jag och Justin.
Ut på scenen kommer Taylor, klädd i en vit klänning som når till knäna med Demi efter sig som bär en svart klänning också till knäna.
''Hej på er!'' Säger Taylor och ler stort åt oss alla. Vi jublar som svar och hon skrattar till.
''Jag hoppas verkligen att ni är spända på att få höra vinnaren!'' Fortsätter Demi och ännu en gång jublar vi.
''Bra, för det är vi också!'' Säger Taylor och drar upp en lapp. Demi flyttar sig närmare Taylor för att kunna se vad som står. ''Vinnaren som skänkt mest pengar till barnen i Afrika är..'' Säger dem och ännu en trumvirvel hörs på avstånd.
''Tyra Banks!'' Ropar dem i kör och publiken jublar. Efter en liten stund kommer Tyra upp på scenen och tar emot ett pris. ''Wow..'' Börjar hon och lyser upp. ''Så mycket trodde jag inte att jag skänkte..'' Säger hon och några skratt hörs. ''Tack för att ni röstade på mig! Jag älskar er'' säger hon med ett leende och kliver av scenen.
''Ha en fortsatt trevlig kväll!'' Ropar Demi i sin mick och både hon och Taylor försvinner backstage.
Ut på scenen kommer nu Miley Cyrus och Lil Wayne. Vi jublar högre än någonsin och dom skrattar båda två.
''Är ni redo att få höra vem som tar hem det största priset?!'' Ropar Miley och vi skriker. Jag kollar på Justin som sitter och kollar på mig med ett nervöst leende. Jag tar hans hand och håller den hårt.
''Vinnaren som skänkt mest pengar till hela världen är..'' Börjar Lil Wayne och en trumvirvel hörs fast den pågår längre.
''Justin Bieber!'' Ropar dem samtidigt och Justin kollar på mig med uppspärrade ögon. Jag ler stort åt honom men han fortsätter bara stirra på mig.
''Upp på scenen!'' Säger jag. Han nickar och ser helt mållös ut. Han tar sig upp på scenen och tar emot priset lika förvånad. Han ställer sig vid micken och kollar ut på oss. Han möter min blick och jag ler stort. Han ler stort tillbaka och tar ett djupt andetag.
''Jag kan inte ens prata..'' Säger han och jag börjar skratta som resten av publiken.
''Ni är helt fantastiska.. Jag.. Utan er skulle jag vara här i Stratford nu och ligga framför tvn och äta en stor pizza'' säger han och vi skrattar igen. ''Jag finner inte ord för... Hur mycket ni betyder för mig'' säger han och andas djupa andetag.
''Allt jag kan säga just nu är.. Tack. Ni är världens bästa fans och jag ska följa varenda en av er på twitter!'' Säger han och jag får en skrattattack.
''Jag älskar er alla!'' Säger han och hans ögon tindrar av lycka.

Jag är inte hemma just nu så detta inlägg är tidsinställt. Jag vill tacka alla läsare för era underbara kommentarer när jag mådde dåligt. Tack! Ni är bäst :]

Comments
POSTAT AV: Emma

fortsätt när du kommer hem :D

POSTAT: 2011-08-17 / KLOCKAN: 12:12:40 /



POSTAT AV: Anonym

"Stratford nu och ligga framför tvn och äta en stor pizza" - Haha vad jag garvade! xD



Du skriver jättebra, vill inte att du ska sluta. Och jag själv tycker inte att det är liknelse med WTB. Jusst so u know! (:

POSTAT: 2011-08-17 / KLOCKAN: 12:30:08 /



POSTAT AV: Johanna

grymt :D

POSTAT: 2011-08-17 / KLOCKAN: 12:48:01 / URL: http://johannaviveca.blogg.se/



POSTAT AV: Steffi xD

JätteBra verkligen ! :D skrattar typ hela tiden när jag läser din novell och lever mig in i den :D

POSTAT: 2011-08-17 / KLOCKAN: 14:00:58 /



POSTAT AV: Nathalie

Jättebra.. Garvade jätte mycket, ´´ Ligga framför tv'n och äta en stor pizza. xD ``

POSTAT: 2011-08-17 / KLOCKAN: 15:06:30 / URL: http://jbkidrauhl.blogg.se/



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback