@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 11 - Someday

''Det största priset.. Årets bästa artist.. Går till...''
Jag öppnar ögonen långsamt och vänder mig mot Justin. Hela hans kropp skakar! Jag skrattar tyst och vänder mig sedan mot scenen och kollar på Nicki som öppnar kuvertet.
''Justin Bieber!'' Skriker hon glatt och Justin flyger till. Jag skrattar högt nu. Han springer gladare än någonsin upp på scenen och tar emot den största guldpokalen och vänder sig sedan mot micken. ''Jag kan inte beskriva i ord... Hur mycket ni betyder för mig.. Som ger mig det här.. Jag vet inte vad jag ska säga.. Jag älskar er! Ni är dom bästa fansen i världen! Tack så mycket!'' Ropar han glatt och höjer sitt pris uppåt. Jag ler och möter hans blick. '''Grattis''' , mimar jag. Han ler mot mig och mimar tillbaka'''Tack så mycket, Mary''. Jag ler stort mot honom innan han sedan rusar ner från scenen och sätter sig mellan Usher och sin mamma igen.



Söndag. Min första tanke när jag reser mig upp ur sängen i min lila pyjamas. Jag drar på mig mina lila morgontofflor och går ner till köket. Jag möts endast av.. Justin. Jag sätter mig en bit ifrån honom och häller upp ett glas kaffe.
''Grattis'', säger jag och tar en klunk.
''Tack'', svarar han lågt.
Jag ställer ner kaffekoppen på bordet och kollar på honom. ''Vad är det?'' Frågar jag.
''Jag ska ha premiär för min nya parfym Someday idag, och Jasmine skulle följa med mig, men hon har feber och kommer inte klara pressen då. Och ingen vägrar följa med mig så jag måste ställa in premiären'', säger han sorgset. ''Nej, du får inte! Jag skulle ju köpa den parfymen'', säger jag och låtsas snyftar. Han skrattar.
''Följ med mig då?'' Frågar han och lyser upp. ''På din premiär?'' Frågar jag och spärrar upp ögonen.
''Ja!'' Ler han och häller upp ett glas kaffe han med.
''Hmm.. Det beror på, vad ska jag göra?'' Frågar jag med ett skratt.
''Du ska bara stå där bredvid mig hela tiden, det kan komma några frågor till dig också men det klarar du!'' Ler han.
''Jag är på'', ler jag.
''Yes!'' Utbrister han glatt och ger mig en highfive. Jag besvarar den lika glatt. ''Vad ska jag ha på mig?'' Frågar jag nervöst.
''Mama Jan har fixat kläder och hon är grym på att sminka folk'', flinar han.
Jag nickar med ett leende och lämnar honom ensam i köket. ''Mama!'' Ropar jag och hittar henne i vardagsrummet, hon ser besviken ut.
''Jag har bra nyheter'', ler jag och sätter mig i soffan bredvid henne. Hon lyser upp och kollar frågande på mig.
''Jag följer med på hans premiär'', säger jag osäkert. Hon lyser upp ännu mer och drar med mig upp på nåt rum som måste vara hennes.
''Här har du kläder!'' Ler hon och kastar en gråaktig fin klänning på mig. Med ett skratt tar jag tag i den och skyndar mig in på badrummet. Jag drar av mig pyjamasen och drar på mig klänningen. Den passar perfekt! Jag kliver ut ur badrummet och in på Mama Jan's rum igen. Hon verkar nöjd över resultatet och sätter mig i en stol.
''Jag tänkte locka ditt hår, och sminka dig lite om det är okej?'' Frågar hon glatt och sätter i locktången i kontakten.
''Absolut!'' Ler jag.
När den värmts upp börjar hon locka det. ''Mama!'' Hörs Justins röst på väg upp för trapporna.
''Kom inte in! Dina kläder ligger på ditt rum!'' Ropar hon och fortsätter locka mitt hår. Jag skrattar lite och hon stänger av locktången och börjar sminka mig med puder, rouge, mascara, eye liner, kajal och läppglans. Därefter kollar jag mig i spegeln och gapar. ''Är det där jag?'' Frågar jag och pekar på tjejen i spegeln. Mama Jan skrattar.
''Ja, det är du gumman'', ler hon och snurrar på mig. ''Vilken storlek har du i skor?'' Frågar hon.
''38'', svarar jag och hon lyser upp ännu en gång. Hon går fram till en stor garderob och tar ut ett par silvriga skor med en liten klack. ''Här'', ler hon och ger mig dom. ''Tack'', ler jag och drar på mig skorna. Dom passar också perfekt.
''Asså är ni klara snart?!'' Ropar Justin utanför.
''Du kan komma in nu!'' Ropar Mama Jan och dörren flyger upp. Jag kollar på Justin, han har på sig ett par svarta jeans, en T-shirt med någon kvinna på, och en vit skjorta. Jag ler. Jag kollar in i hans ögon och han står och gapar.
''Vad är det med honom?'' Frågar jag och kollar på Mama Jan.
''Sådär är han alltid när han ser en vacker tjej'', säger hon och skrattar. Hon går fram till Justin och vinkar med handen framför hans ögon. ''Justin, vakna!'' Skrattar hon och han skakar till.
''Oj, öh.. Det var.. En fågel på rutan!'' Säger han och blir röd om kinderna.
''Erkänn bara att du blev chockad av Marys snygga look!'' Ler Mama Jan och nyper honom löst i hans ena kind. Han himlar med ögonen och sätter sig bredvid mig.
''Är du redo? Usher hämtar oss om nån minut'', flinar han och gör sin hairflip. Jag lyser upp.
''Du gjorde din hairflip!'' Ler jag.
''I know, mitt hår växer'' Säger han och skrattar.
Jag ler glatt mott honom och det plingar till i hans mobil, han tar upp den och kollar på skärmen.
''Usher är här nu, let's go!'' Flinar han. Jag reser mig upp och ler tacksamt mot Mama Jan. Vi lämnar rummet och går ner för trappan. När vi kommer ner möts vi av Jasmine.
''Ska hon med dig?'' Frågar hon osäkert. Justin nickar. ''Men jag mår bättre nu, jag kan följa med!'' Ler hon.
''Det är försent'', säger Justin och går mot dörren, jag följer långsamt efter honom.
''Men jag kan skynda mig, jag är snabb!'' Säger hon. Justin vänder sig om, så jag gör likadant.
''Jasmine.. Usher väntar'', säger han och försöker få henne att förstå.
''Men om du bara ger mig fem minuter!'' Säger hon och gör en hundvalpsmin.
''Asså fine, låt mig bara byta om så ska du få den här jävla klänningen'', muttrar jag och börjar gå mot trappan, men någon tar tag i min arm. Jag vänder mig om och möts av Justins ansikte.
''Nej Mary.'' Säger han lågt. Jag nickar och ställer mig bredvid honom. ''Jasmine, du hinner inte...'' Säger han.
''Ha så kul med din nya flickvän då!'' Säger hon surt och smäller igen dörren till hennes rum efter sig.
Jag hoppar till av den hårda smällen och vänder mig tveksamt mot Justin. ''Jag snackar med henne när vi kommer hem'', flinar han och drar med mig ut. Vi möts av Ushers svarta Range Rover och vi båda hoppar in längst bak. Usher sitter fram med Scooter.
''Jag är väldigt tacksam att du följer med Mary!'' Säger Scooter och ler mot mig i backspegeln.
''Jag med'', flinar Usher.
''Det är en ära'', säger jag och ler tillbaka.
Usher börjar köra och snart kommer vi fram till ännu en röd matta och ett stort hus. Fast det är inte samma ställe som igår. Vi kliver ur bilen och Justin drar med mig upp på röda mattan. Jag ler så gott jag kan mot kamerorna.
''Varför är inte Jasmine med dig?!'' Ropar någon.
''Hon är sjuk!'' Ropar Justin tillbaka och vi fortsätter le mot kamerorna. Vi fortsätter in i huset och Scooter kommer rusandes mot mig. ''Här, ta på dig de här, du ska ha dom på scenen!'' Säger han stressat men pressar fram ett leende, han räcker mig kläderna och lämnar mig sedan med Justin. ''På scenen?'' Säger jag frågande och kollar på Justin.
Han blinkar med ena ögat och visar mig till badrummet. ''Jag väntar utanför'', flinar han. Jag nickar förvirrat och kliver in på toaletten. Jag drar av mig klänningen och drar på mig en vit v-ringad tröja och ett par svarta shorts. Sedan skyndar jag mig ut från toaletten och Justin ler när han får syn på mig. Jag lägger klänningen i hans famn med ett skratt. Så där går han, Justin Bieber med en klänning i famnen med mig bredvid skrattandes. Vi kommer fram till Scooter och Justin räcker honom klänningen istället. Med ett skratt tar Scooter emot den. ''Ni ska upp på scen nu'', flinar han och pekar mot en stor scen. Jag tar ett djupt andetag och följer med Justin upp. Där uppe möts vi av någon annan man.
''Justin, Mary! Välkomna!'' Ler han och kramar oss. ''Tack'', svarar vi båda två med ett leende. Mannen harklar sig. ''Får jag be om allas uppmärksamhet?!'' Ropar han och det blir tyst i salen.
''Här är Justin Bieber och Mary Jansen, dom ska presentera Justins nya parfym.. Someday!'' Ler han och publiken jublar. ''Justin, berätta om parfymen!'' Flinar mannen sedan och ger Justin en mick. Justin harklar sig. ''Jaha.. Öh.. Den heter Someday, och jag har inte gett mina fans så mycket uppmärksamhet på länge, jag håller på med ett nytt album. Men jag tyckte verkligen det skulle vara coolt att göra en parfym! Så jag tänkte.. Varför inte?'' Säger han och några skratt hörs från publiken.''Hur ser flaskan ut?'' Frågar mannen. Justin skrattar. ''Flaskan är toppad med plast hjärtan, den ligger ovanpå den andra för att likna en ros'', flinar Justin. Mannen nickar innan han fortsätter ''Vad luktar den?'' Justin kliar sig i huvudet. ''Jag får inte avslöja det, men som två frukter'', ler han och publiken jublar.
''Tack Justin! Vi ses senare så ska Mary få svara på några frågor! Gå och vila lite nu'', flinar mannen och vi går ner från scenen. Ska jag svara på frågor? Åh nej! Scooter kommer rusandes mot oss igen med ännu en klänning. Jag suckar och tar emot den. Med trötta steg skyndar jag mig mot toaletten igen. Jag skyndar mig in, drar av mig kläderna och sätter på mig klänningen. När jag öppnar toadörren möts jag av Justin ännu en gång. Och som förut skrattar jag och lägger de andra kläderna i hans famn. Han skrattar och vi närmar oss Scooter. ''Scooter, tänk snabbt!'' Ropar Justin och innan han hunnit reagera har han en hög med kläder över sig. Jag och Justin börjar asgarva medans Scooter ger oss en sur blick, sedan brister även han och Usher ut i skratt. Vi sätter oss i en svart soffa och jag stänger ögonen för en stund. ''Om du somnar så dödar jag dig'', skrattar Justin. Jag öppnar snabbt ögonen och skrattar med han. ''Det är dags'', säger Scooter och kollar allvarligt på oss. Vi nickar och reser oss upp. Tillsammans går vi upp på den gigantiska scenen igen.
Mannen ger mig en mikrofon den här gången. En aning förvånad tar jag emot den. ''Är det okej om vi frågar dig några frågor? Det kommer mest handla om parfymen och Justin'', flinar mannen mot mig och jag nickar.
''Bra, första frågan.. Vad tror du om Someday? Tror du den kommer bli lyckad?'' Frågar han. Jag tar upp micken mot munnen och med ett leende svarar jag ''Självklart! Jag kommer iallafall köpa den''.
Mannen nickar och verkar nöjd över mitt svar. Justin också. ''Så.. Vet du varför Justin gör parfym för tjejer?'' Frågar han sedan. Efter en stunds tänkande svarar jag ''Jag vet inte egentligen.. Men jag tror att det är för att han vill att en tjej ska veta hur hon luktar eller nånting liknande'', ler jag. Justin kommer närmare mig och viskar i mitt öra ''Det är precis varför jag gjorde den'', säger han och jag kollar på honom och han ler stort. Jag ler tillbaka.
Mannen harklar sig. ''Så.. Bara en fråga, har du känslor för Justin?'' Frågar mannen och jag vänder mig irreterat mot honom men pressar sedan fram ett leende.
''Nej, det har jag inte'', ljuger jag och vänder mig sedan mot Justin. Han har spärrat upp ögonen och kollar på publiken som att han inte tror mig. Jag skrattar och knuffar till honom med armbågen.

När vi äntligen kommer tillbaka till huset drar jag snabbt av mig mina jobbiga skor, sedan vänder jag mig mot Justin.
''Tack för att jag fick följa med, jag hade verkligen jättekul!'' Ler jag.
Han lyser upp. ''Tack för att du ville följa med'', svarar han. Jag ler snabbt mot honom och går sedan upp för trappan och in på mitt rum.


Comments
POSTAT AV: Anonym

älskar det ! ;D

POSTAT: 2011-06-24 / KLOCKAN: 22:21:23 /



POSTAT AV: Gabbi

lööve it! Bra skrivet :D

POSTAT: 2011-07-02 / KLOCKAN: 21:10:01 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback