@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 12 - The Beliebers

När vi äntligen kommer tillbaka till huset drar jag snabbt av mig mina jobbiga skor, sedan vänder jag mig mot Justin.
''Tack för att jag fick följa med, jag hade verkligen jättekul!'' Ler jag.
Han lyser upp. ''Tack för att du ville följa med'', svarar han. Jag ler snabbt mot honom och går sedan upp för trappan och in på mitt rum.




Jag drar på mig den vita klänningen jag fått av Mama Jan. Idag ska jag på min första intervju någonsin. Nervösare kan man nog inte bli. När jag fått på mig klänningen släpper jag ut mitt hår och sminkar mig lite lätt, sedan går jag ner till köket och möts av Jasmine och Justin. Dom verkar reda ut nånting.
''Stör jag?'' Frågar jag och kollar först på Jasmine, sedan på Justin. Jasmine nickar långsamt.
''Nejdå'', svarar Justin och jag föredrar att ta hans svar. Jag nickar med ett leende och häller upp ett glas juice. ''Jag ska ändå gå strax'', ler jag och sätter mig ner.
''Jag såg premiären..'' Mumlar Jasmine. ''Jaha, vad tyckte du då?'' Frågar jag och dricker upp juicen.
''Har du känslor för Justin?'' Frågar hon och kollar allvarligt på mig. Jag flämtar till och skrattar.
''Jag trodde du såg premiären? Jag svarade ju på frågan där'', säger jag och lägger glaset i diskmaskinen.
''Jo men.. Jag såg på lång väg att du ljög'', säger hon osäkert.
''Du behöver inte tro mig Miss perfect, men jag har inte känslor för Justin'', ler jag och lämnar dom i köket. Jag går ut i hallen och drar på mig samma jobbiga skor som igår, därefter öppnar jag yttedörren. ''Lycka till!'' Ropar Justin innan jag smällt igen dörren. Jag ler och hoppar in i Ushers svarta Range Rover. ''Taggad?'' Frågar han med ett leende.
''Alltid!'' Ler jag tillbaka och knäpper fast bältet. Han blinkar mot mig och börjar köra.
''Du gjorde ett kanonjobb igår!'' Flinar han. ''Tack!'' Ler jag. Vi stannar utanför ett stort hus och jag knäpper upp bältet, sedan följer jag efter Usher in i det stora huset. ''Han som ska intervjua dig heter David Letterman'', säger Usher. Jag nickar till svar. ''Men varför intervjuar dom mig och ingen annan?'' Frågar jag.
''För att du har bäst kontakt med Justin'', säger Usher och skrattar. En grå hårig man kommer fram till oss med ett flin.
''David'', flinar han och skakar min hand. ''Mary'', svarar jag med ett leende. Han nickar.
''Jag ska ut där nu, jag kommer kalla in dig om 5-10 minuter'', säger han och skyndar sig iväg. Usher drar med mig till två stolar och vi sätter oss och kollar på en tv skärm. David kommer ut, publiken jublar, han vinkar och slår sig ner i en blå fåtölj.
''Hej på er!'' Ler han och publiken jublar ännu högre. ''Hur mår ni?!'' Några ''Bra!'' Hörs.
''Som ni kanske vet så har vi Mary här idag! Mary Jansen, hon kommer snart komma ut hit'', flinar han och publiken jublar ännu en gång. Jag ler stort. Jublar dom verkligen för mig? Han fortsätter babbla lite innan han säger ''En applåd för Mary Jansen!'' Jag reser mig snabbt upp ur stolen och blir visad till en stor dörr, med ett tacksamt leende mot mannen kliver jag in i det stora rummet och får syn på
David och en massa publik. Jag vinkar mot publiken med ett leende och går sedan fram till David. Han omfamnar mig i en kram och sedan sätter jag mig i den andra blåa fåtöljen mittemot honom.
''Det är en ära att ha dig här Mary!'' Ler han. ''Det är en ära att få vara här!'' Svarar jag.
Publiken tystnar efter en kort stund och jag tar ett djupt andetag. ''Jag kommer ställa några frågor och du svarar så gott du kan'', ler han och tar upp några kort och på baksidan står det ''David Letterman show''. Jag nickar.
''Första frågan.. Hur känns det att få vara med i Justin Biebers musikvideo Somebody To Love?''
Jag ler. ''Det känns helt fantastiskt, det var inte förrän jag kom till dansskolan som jag förstog hur fantastisk Justin faktiskt är''.
David nickar nöjt. ''Vilken tjej är du i skolan där hemma?'' Frågar han sedan och jag hoppar till och skrattar.
''Typ.. Den lilla tjejen utan vänner'', svarar jag och får en klump i halsen. David kollar förvånat på mig och några ''aww'', hörs från publiken.
''Va? Nu får du berätta lite mer!'' Säger David snabbt. Jag skrattar till.
''Jag vet inte varför, jag har inte gjort nånting fel men.. Kanske för att jag är ful? Folk blir mobbade av olika anledningar.''
David rycker till. ''Du är långt ifrån ful Mary! Vilka killar skulle vilja dejta Mary?!'' Ropar han och nästan alla killar ur publiken reser sig upp. Det hettar till i kinderna och jag skrattar, sedan kollar jag generat ner i golvet.
''Jag sa ju att du inte var ful!'' Skrattar David och jag kollar upp och skrattar med han.
''Då vet jag tyvärr inte varför jag blir mobbad'', säger jag. ''Inte jag heller'', flinar David.
Killarna sätter sig ner igen.
''Så vad tycker du om Justin Bieber?'' Frågar han. Jag vet innerst inne att Justin sitter där hemma och kollar spänt på tv:n. Kanske Jasmine också. Fan.
''Han är en ren naturbegåvning! Han har kommit så långt, speciellt för att vara 17 år! Tänk dig själv att vara 17 år och bli vald till årets bästa artist'', ler jag.
David nickar och publiken jublar ännu en gång.
''Vad tänkte du när du såg Justin första gången?'' Frågar han och kollar nyfiket på mig. Jag tänker efter.
''Vilken snobb'', säger jag och skrattar. Alla andra skrattar också.
Intervjun pågår i någon kvart till innan jag sedan lämnar programmet tillsammans med Usher. ''Du var skitduktig!'' Flinar Usher när vi hoppar in i hans bil. ''Tack Usher'', ler jag.
När vi kommer in i huset igen kastar jag av mig skorna och skyndar mig upp på rummet. Jag tar fram ett vitt linne, ett par blåa jeans och en vit kofta ur gaderoben som jag tar med in på badrummet. Jag drar av mig klänningen och drar på mig de andra kläderna. Sedan lägger jag klänningen i tvätten och går ner till köket och möts av Justin och Jasmine ännu en gång.
''Tack för det du sa om mig'', ler Justin. ''No problem'', flinar jag och häller upp ett glas vatten och dricker snabbt upp det. Jag går ut i hallen och drar på mig mina svarta converse. Därefter hämtar jag min bruna väska, min mobil och mina hörlurar. Därefter hämtar jag min röda halsduk och tar på mig den. När jag ska öppna ytterdörren hörs en harkling bakom mig. Jag vänder mig om och möts av Usher. ''Om du ska ut kanske du vill ha dom här på dig så du inte blir attackerad?'' Flinar han och håller i ett par svarta solglasögon.
''Varför skulle jag bli attackerad?'' Frågar jag och känner mig dum.
''Ta dom bara'', flinar han och jag tar emot dom. Jag sätter på mig dom och lämnar sedan huset. Varför jag går ut vet jag inte, jag behöver bara frisk luft. Jag stoppar in hörlurarna i mina öron och sätter på Justins låt 'U Smile'.
Jag fortsätter gå en bra bit och bara njuter av musiken, lugnet, mörket och vädret.
''Mary! Svara då din idiot!'' Skriker någon svagt bakom mig och jag drar av hörlurarna. Jag vänder mig om och möts av 5 tjejer som går tillsammans med 7 killar, en utav tjejerna har en tröja där det står ''I ♥ Justin Bieber''.
''Hej?'' Säger jag frågande och tar av mig solbrillorna.
''Varför har du solbrillor på dig när det är mörkt ute? Idiot'' Säger en utav killarna.
''Jag ville inte bli igenkänd?'' säger jag förvånad.
''Du ska hålla dig borta från Justin!'' Säger en utav tjejerna otroligt argt. Jag skrattar till.
''Han är ju ändå tillsammans med Jasmine Villegas? Varför oroar ni er?'' Säger jag och rättar till min väska.
''Låt han vara det också! Kom inte och tro att du är nånting, du är en billig liten slampa, du förtjänar inte Justin! Du förtjänar inte ens Mr. Bean! Ingen vill ha dig ändå, du är precis lika ful som shrek, du förtjänar inte ens att få leva!'' Säger nån annan tjej med brunt lockigt hår.
Tårarna börjar sakta rinna och jag springer åt ett annat håll.

3 kommentarer för nästa del!

Comments
POSTAT AV: Justbiebz

Mer sjukt bra

POSTAT: 2011-06-25 / KLOCKAN: 19:36:12 /



POSTAT AV: fardus

jättebra!! Mer :)

POSTAT: 2011-06-25 / KLOCKAN: 19:46:06 /



POSTAT AV: Anonym

Jag ska på bio snart och måste gå runt halv nio ... Snälla lägg upp en ny del innan dess

POSTAT: 2011-06-25 / KLOCKAN: 20:13:40 /



POSTAT AV: Anonym

omg meeeeer ! :D

POSTAT: 2011-06-25 / KLOCKAN: 20:28:54 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback