@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 14 - The Prom And The Date (DEL 1.)

''Jag har misstankar, vänta'', viskar jag tillbaka och går mot lådan. Jag tar ett djupt andetag och öppnar lådan.
Jag hoppar till och ramlar på golvet när jag ser vad som finns i lådan. ''Vad är det?!'' Frågar Usher och springer fram till mig, han böjer sig över lådan och hoppar till han också. ''Mary!'' Skriker jag.
''Hon är vaken'', säger Alfredo lågt. Tillsammans drar vi upp henne ur lådan. Jag drar bort tejpen från hennes mun och kollar på henne. Hon kollar på oss alla med stora ögon, sedan brister hon ut i gråt.
''Nu tar vi honom'', mumlar Scooter och han, Usher, Alfredo och Kenny lämnar mig och Mary ensamma i köket. Jag håller om henne hårt. ''Det kommer bli bra Mary, vi är här nu'', viskar jag i hennes öra. Hon nickar långsamt.




Jag kollar ut över vattnet och tänker efter på vad som
hände igår och på vilken tur jag hade.
''Där är du Mary! Jag trodde du var borta igen!'' Hörs Alfredos välbekanta röst. Jag vänder mig om och ler mot honom.
''Balen är ikväll'', säger han sedan och ställer sig framför mig. ''Jag ska inte gå'', mumlar jag och kollar ner i sanden.
''Va, varför inte?'' Frågar han och sätter sig ner i sanden. Jag slår mig ner bredvid honom.
''Jag har ändå ingen att gå med'', säger jag och rycker på axlarna. ''Inte jag heller'', flinar han. Jag skrattar.
''Gå med mig? Snälla'', ler han och kollar på mig. Jag vänder huvudet mot honom och ler.
''Okej'', ler jag. Han reser sig upp och drar upp mig sedan skyndar vi oss tillbaka till huset. När vi kommer fram är alla i full gång med att fixa allting till ikväll. Jag möts av Jasmine so
m står i en vit klänning.
''Vad tycker du om den här?'' Frågar hon och kollar på mig. ''Cool'', svarar jag bara och springer upp för trapporna, när jag väl kommit upp krockar jag självklart in i någon och faller på golvet.
''Förlåt!'' Skrattar Justin och drar upp mig. Han är klädd i kostym. ''Det gör inget'', ler jag.
''Vad tycker du om den här då?'' Frågar han och biter sig nervöst i läppen.
''I like it'', ler jag bara och tränger mig sedan förbi honom och skyndar mig in på rummet och på sängen möts jag av en lila klänning! Jag ler stort och sliter tag i klänningen och tar med den in på badrummet. Jag drar av bandaget runt huvudet och den vita klänningen. Därefter drar jag på mig d
en lila klänningen och ler stort när jag får syn på mig själv i spegeln. Jag sminkar mig och lockar håret, sen springer jag ner till hallen och drar på mig de jobbiga silverskorna.
När jag ska gå in mot balsalen så krockar jag in i någon igen men håller balansen. Jag kollar upp på personen och möts av Alfredos glada ansikte. Han bär också kostym.
''Vad fin du är'' Flinar han nervöst. ''Du med'', ler jag. Han krokar min arm och tillsammans går vi in till balsalen. Vi möts av Justins låt 'U Smile'. Justin står och dansar med Jasmine, tätt intill varann. Jag och Alfredo ställer oss en bit ifrån dom och dansar till låten. När vi dansat ett bra tag kliver en kille med rufsigt hår upp på scenen och han ser ut att vara lite äldre än mig, han ser rätt bra ut.

''Kan jag få be om allas uppmärksamhet?!'' Ropar han och musiken tystnar och alla vänder sig mot honom.
''Tack, mitt namn är Dan Kanter och jag är Justins gitarrist'', ler han och rufsar till sitt hår. Några skratt hörs. ''Vi har röstat ut balens drottning och balens kung, det måste inte vara från paren, asså det kan bli vilka som helst'', säger han och jag blir en aning förvirrad. ''Balens kung är...''
Dan slår på bordet och försöker få ljudet att låta som en trumvirvel och alla brister ut i skratt, även han.
''Justin!'' Ropar han och Justin lyser upp, sedan skyndar han sig upp på scenen. Dan sätter en stor krona på Justins huvud och vi andra jublar. ''Ska vi göra såhär.. Att den som blir drottning måste Justin gå ut på dejt med?'' Flinar Dan.
Nästan alla tjejer ger ifrån sig ett glädjetjut. ''Okej, då gör vi så!
Balens drottning är....''
''Jasmine'', viskar jag.
''Mary!'' Ropar han och jag rycker till. Sa han just mitt namn? Finns det flera Mary här? Jag vänder mig mot Alfredo som ler stort mot mig. ''Menade han mig?'' Viskar jag och Alfredo nickar. Jag ler mot honom och går sedan upp på scenen.
''Grattis Mary! En dejt med Justin är inte så illa va?'' Blinkar Dan och sätter en krona på mitt huvud. Jag rycker på axlarna och skrattar.
''Så, fortsätt dansa nu dudes!'' Ropar Dan och jag och Justin kliver ner på scenen. Jag möts av en glad Alfredo med två drickor i handen. ''Dricka?'' Frågar han och skrattar. ''Vad är det för nåt?'' Skrattar jag.
''Ingen aning'', flinar han och räcker mig glaset. Tveksam tar ja
g ändå emot det och tar en klunk, jag hostar till.
''Vafan var det där..?'' Säger jag och Alfredo asgarvar. Jag slår till honom med armbågen innan även jag börjar skratta.
Låten Apologize av Timbaland och One Republic spelas.
''Jag älskar den här låten!'' Ler jag och drar med Alfredo ut på dansgolvet och vi börjar dansa igen.
''Jag ska bara på toaletten'', flinar Alfredo när låten tagit slut. Jag nickar och han lämnar mig ensam. Jag slår mig ner på en stol och kollar ut över salen. Jasmine kommer fram till mig. ''Var är din lilla prins då?'' Frågar hon.
''Toaletten'', säger jag och kollar frågande på henne. ''Var är din då?'' Frågar jag.
''Han hämtar dricka'', säger hon och sätter sig bredvid mig. Jag nickar.
''Du får inte gå på dejt med Justin'', säger hon och kollar allvarligt på mig.
''Säg det till Dan, inte till mig'', säger jag och fixar till klänningen. ''Men det är ju ni som bestämmer själva, du får bara inte!'' Säger hon.
''Vad säger Justin då?'' Frågar jag och kollar på henne. ''Han säger att det bara är en dejt'', mumlar hon.
''Exakt'', säger jag och himlar med ögonen. ''Men om du ger mig kronan så kan jag gå på dejt med han?'' Frågar hon.
Jag har hållt ilskan inne men klarar det inte längre. ''Men vadfan är ditt jävla problem? Det är bara en dejt! Shit, det betyder ju ingenting? Fan, sluta oroa dig! Tror du Justin skulle lämna mig för dig eller? Det skulle han aldrig! Så knip din jävla käft och sluta håll på'', säger jag irreterat och när jag reser mig upp möts jag av Justins chockade ansikte.
''You heard me Bieber'', säger jag, himlar med ögonen och flyttar mig längre bort.
Alfredo kommer tillbaka och drar upp mig på dansgolvet igen.

När jag vaknar nästa morgon ligger det en vit klänning på min säng. Jag höjer på ena ögonbrynet och sätter mig upp.
På klänningen finns det också en lapp, jag tar upp lappen och viker upp den. ''Jag var tvungen att välja klänning för du sov.. Hehehe, hoppas den duger till vår dejt ändå ;) /Justin'''
Jag skrattar och reser mig upp. Jag tar upp klänningen och undersöker den. Mr. Bieber har ändå riktigt schyst smak.
Jag tar ut en ny bh och ett par nya trosor, och en handduk in på badrummet. Jag drar av mig kläderna och hoppar in i duschen. Jag njuter av det varma vattnet och när jag duschat klart drar jag handduken om mig, tar sedan på mig underkläderna och sedan smyger jag ut till rummet och drar på mig klänningen och den passar perfekt. Mama Jan måste ha sagt min storlek till honom. Jag sätter upp håret i en toffs så länge och går sedan ner till köket. Jag möts av Justin, Jasmine och Ryan Butler. Jag ler retsamt mot Jasmine och sätter mig ner bredvid Ryan.
''Hej, Mary va?'' Flinar han och jag nickar med ett leende. ''Ryan, förlåt att jag råkade slå till din arm förut'', skrattar han.
''Det gör inget'', ler jag och häller upp ett glas mjölk.
Jag småpratar lite med Ryan och går sedan upp på rummet igen. Jag går in på badrummet, sminkar mig och plattar håret. När jag kommer ner möts jag av Justin vid dörren, han bär en skjorta och ett par svarta jeans. Jag skrattar och drar på mig skorna. Innan vi går blinkar jag mot Jasmine.
''Så.. Vad ska vi göra då?'' Frågar jag och kollar på honom. ''Jag tänkte att först kunde vi gå till stranden, jag lovar att inte knuffa dig i vattnet när du är sådär finklädd! Sen äter vi på resturang, och sen går vi på bio'', skrattar han. Jag skrattar och nickar.
Vi kommer fram till stranden. ''Ska vi köpa glass?'' Flinar han. ''Yay!'' Ler jag och vi springer mot kiosken.
''Vad vill du ha? Jag betalar!'' Flinar han. ''Neeej, jag betalar!'' Ler jag.
''Jag tror du gillar choklad'', ler han och innan jag hunnit reagera har han beställt två chokladglassar.
Jag ger han en sur blick men brister sen ut i skratt. Han räcker mig en chokladglass och jag ler tacksamt.
Vi sätter oss i sanden, äter glass och kollar ut över vattnet.

Det här var bara del 1 på Kapitel 14, eftersom den skulle blivit längre. Jag gör del 2 på denna när jag kommer hem för nu ska jag åka till Haninge och handla! :) Kommentera?



Comments
POSTAT AV: Anonym

guuud så bra!

min nya favoritnovell :D

POSTAT: 2011-06-26 / KLOCKAN: 18:10:40 / URL: http://jbiieber.blogg.se/



POSTAT AV: Gabbi

du är jätte duktig, det är synd att novellen inte får den uppmärksamhet den förtjänar :/ :)

POSTAT: 2011-07-02 / KLOCKAN: 21:38:25 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback