@ You Changed My Life (AVSLUTAD)

Chapter 13 - Desperate

När skolavslutningen äntligen var slut var vi på väg hemåt. Rektor Christine hade babblat på som en galning och fällt många tårar. Jag själv stod bara överlycklig över att det var sommarlov. Jag förstår inte varför man ska börja gråta? Är det för dom som går ut tredje ring och inte kommer tillbaka eller? Hon sa ju att hon kommer sakna oss också. Men vi kommer ju tillbaka?
''Vad tänker du på?'' Frågar Joe. Han hade faktiskt tagit på sig en svart kostym idag. Det såg.. Gulligt ut.
Jag skakar på huvudet. ''Ingenting'', säger jag och slår ut med armarna.
Han kollar fundersamt på mig men rycker sedan på axlarna. ''Äntligen sommar!'' Säger han glatt. Jag skrattar och nickar instämmande. ''Vad ska du göra i sommar?'' Frågar jag nyfiket.
Han lyser upp. ''Jag ska till Seoul i syd-Korea och hälsa på mina släktningar!'' Säger han glatt. Jag suckar högt. ''Är jag den ända som inte ska utomlands i sommar?!'' Säger jag och himlar med ögonen. Han skrattar och blinkar åt mig. ''Du har Justin'', säger han och flinar.
Jag rycker på axlarna. ''Jag antar det''.
Han ler retsamt och puttar till mig löst på axeln. Jag himlar med ögonen och fortsätter gå med en röd ros i ena handen som de mindre delat ut till oss. Jag drar in doften från den och ler stort.
''Du är konstig'', säger Joe och skrattar. Hans ros var dock helt förstörd. Han hade tappat den i en vattenpöl tidigare, råkat trampa på den och tappat den på marken flera gånger. Typiskt Joe alltså.
''När åker du och när kommer du hem?'' Frågar jag och kollar på honom.
''Jag åker om en vecka och är borta i en månad'' säger han och flinar lite. En månad utan Joe? Hard days.
Jag nickar snabbt.
''Erkänn att du kommer sakna mig?'' Säger han och flinar stort. Jag brister ut i skratt och skakar på huvudet för mig själv. ''Klart jag kommer!'' Säger jag och ler brett. Han skrattar till. ''Jag kommer sakna dig också. Men jag tar med något tillbaka till dig'', säger han. Jag höjer på ögonbrynen. ''Se det som en förlåtelse för att jag lämnar dig i en hel månad'', säger han. Jag skrattar och ler. ''Det är svårt att klara sig utan mig'' säger han.

*

Jag satt nu ensam hemma vid köksbordet. Mina syskon har ännu inte slutat och pappa var på jobbet. Han har inte hunnit ta någon semester ännu. Jag kollar ut igenom fönstret på de soliga vädret och ler lite när jag tänker på hur chockad Joe måste ha blivit när Justin kom och frågade honom om var jag bodde. Jag skrattar när jag ser det framför mig. Här sitter jag i köket och skrattar för mig själv ensam i ett kök.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Rep. Jag tar den sista noten i Pray och andas ut. 
''Perfekt Justin! Du träffade till och med den högaste tonen!'' Säger Scooter glatt. Jag ler brett och lägger undan mikrofonen.
''Redo för konserten imorgon då?'' Frågar han. Jag nickar. ''Sålänge vi befinner oss i Atlanta. Jag har ju tagit en paus från turnéer och sånt ett tag framöver nu'' säger jag. Scooter nickar och springer fram till pianot.
''Ska vi träna en gång på Down to earth också innan vi drar?'' Frågar han. Jag nickar och sätter mig ner vid pianot. ''Låter bra'', säger jag och sätter micken framför.

*

Jag var äntligen hemma efter att ha tränat i fem timmar. Jag sätter mig ned nyduschad i sängen och drar fram min mobiltelefon. Borde jag ringa Jadie och fråga om vi kan umgås? Är jag för desperat då?
På senaste tiden har jag bara viljat träffa henne mer. Umgås och lära känna varann bättre. Det var som att jag blivit besatt av henne på senaste tiden? Men det kan väl inte stämma? Vi känner ju inte varann särskilt bra.

Sååådär! Förlåt för att den kom upp så sent, hjälpte en kompis med svenskan:) hahah. Imorgon ska jag iaf vara hemma ifrån skolan så då kommer det bli bättre uppdatering! Och ska också försöka få upp videon där jag sjunger, som jag lovat er.. Kommentera gärna :D

Comments
POSTAT AV: Sandra

bra :P

POSTAT: 2011-09-07 / KLOCKAN: 23:47:21 / URL: http://mileyfreak.blogg.se/



POSTAT AV: Fia

Super grymt<3

POSTAT: 2011-09-08 / KLOCKAN: 07:24:35 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback