@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 19 - The Concert

''Justin Biebers nya flickvän!'' Säger en man och en bild på mig ploppar upp. Jag spärrar upp ögonen.
''Jasmine Villegas lämnade Atlanta och åkte hem, men Justin tog med sig Mary Jansen till Canada!'' Fortsätter han.
Justin vänder blicken mot mig och verkar vara lika förvånad som mig. Jag rycker på axlarna och suckar.
''Skitsamma, så länge vi vet att det inte är sant så..'' ler han och byter kanal. Jag nickar med ett leende.


När vi kollat på tv en stund plingar det på dörren och Justin reser sig upp. ''Jag öppnar'', ler jag och skyndar mig till dörren och han kastar sig i soffan igen. Anledningen till att jag gjorde så är för att jag ser på honom att han inte mår bra. Och han ska tydligen ha en stor konsert imorgon så då måste han verkligen vila. Jag tar ett djupt andetag innan jag sliter upp ytterdörren och möts av Ryan och någon annan kille med brunt hår och en blå keps.
''Tja!'' Ler Ryan och tränger sig förbi mig. Han skyndar sig in i vardagsrummet. Med ett skratt vänder jag mig mot Chaz.
''Chaz'' ler han och skakar min hand. ''Mary'' ler jag och skakar hans. Jag flyttar på mig så han ska kunna komma förbi. Han ler mot mig och går sedan förbi mig. Han sliter av sig skorna och fortsätter också in i vardagsrummet. Jag följer efter dom och slår mig ner i soffan mellan Justin och Chaz.
''Så, vilka filmer har ni?'' Frågar Chaz med ett smile. ''Många, men även om ni vill eller inte ska vi se på Wilderness'' flinar Justin och reser sig upp. Han tar sig fram till dvd spelaren och jag reser mig också upp. Jag skyndar mig ut i köket och andas ut. Hur ska han kunna ha en konsert imorgon när han knappt kan gå? Jag skakar bort tanken och häller upp ostbågar och godis. Därefter öppnar jag skåpet och tar ner 4 glas, jag öppnar kylen och tar ut cola och fanta. ''Öhm.. Kan någon hjälpa mig att bära?'' Ropar jag och Justin kommer halkandes ut i köket. ''Justin...'' Försöker jag.
''Det går bra'' ler han och tar skålarna med ostbågar och godis. Jag biter mig i läppen men bär sedan in glasen och drickorna. Jag ställer ner de på bordet och kastar mig sedan i soffan. Justin gör detsamma och trycker på play. Vid varje läskigt ögonblick borrar jag ner mitt ansikte i Justins luva och håller för öronen. Han hade skrattat varje gång.
När filmen äntligen tagit slut börjar jag bära ner madrasser till vardagsrummet. ''Jag kan hjälpa dig'' ler Justin och reser sig upp från soffan men jag knuffar ner honom lika snabbt som han kom upp. ''Det kan du inte alls'' ler jag och går upp för att hämta resten av sakerna.
När jag kommer ner med alla kuddar och täcken över mig får jag syn på Justin som ligger på en utav madresserna och skriker av smärta. Jag hoppar till. ''Vad hände?'' Frågar jag och kollar panikslaget på alla tre.
''Han ba la sig ner och börja skrika!'' Säger Chaz panikslaget och Ryan nickar. Jag lyfter upp Justins huvud och lägger en kudde under det.
''Snälla kolla vad som är fel med mitt knä!'' Säger Justin och jag ser att han kämpar mot tårarna. Jag nickar snabbt och rullar upp hans mjukisbyxor ovanför knäna och känner på hans knä. ''Gör det här ont?'' Frågar jag oroligt och trycker lite på hans knä. Han nickar.
Jag känner lite till och efter en stund ger jag upp. ''Ska jag ringa sjukhuset?'' Frågar jag och han skakar på huvudet. ''Nej! Snälla gör inte det!'' Säger han och jag nickar.
''Ge mig bara en sån där.. Tablett från skåpet i köket'' mumlar han och stänger ögonen. Jag reser mig upp och springer ut till köket. Jag börjar rota i alla skåp och får syn på en ask med tabletter i. På asken står det ''Justins''.
Jag öppnar den och tar ut en tablett, sen häller jag upp ett glas vatten och skyndar mig in i vardagsrummet med det.
Justin sätter sig upp och sväljer tabletten och lägger sig ner på kudden igen. Efter max 2 minuter hör man hans tunga andetag och jag inser snabbt att han har somnat. Jag suckar lättat och börjar plocka undan allting.
När jag sedan återvänder till vardagsrummet ligger alla killar och andas tungt. Med ett skratt lägger jag mig på madrassen mellan Ryan och Justin. Jag kollar upp i taket. Undra hur konserten går imorgon. Jag stänger ögonen.

Jag vaknar nästa morgon av att någon vägrar sluta skaka på mig. Jag öppnar ögonen och möts av Justins glada ansikte. Jag ler och kliar mig i ögonen.
''Vad är klockan?'' Frågar jag och sätter mig upp.
''Den är halv 2'' skrattar han och reser sig upp från min madrass och slänger sig i soffan istället.
''Halv 2?!'' Utbrister jag och reser mig upp. Jag rusar upp på gästrummet och drar på mig min lila onepiece sen skyndar jag mig ner till vardagsrummet igen.
''Du vet väl att du ska hålla tal på konserten ikväll?'' Säger han och blinkar med ena ögat mot mig.
''Hålla tal?! Vadå för tal?'' Frågar jag och blir nervös. Ingen hade sagt något om nåt tal! Ska jag stå där framför säkert flera hundra tusen Beliebers och hålla tal?
''Om alla hotbrev och sånt du har fått'' säger han och ler mot mig. Jag nickar. Det är inte så illa, jag har ju trots allt velat tala ut med någon om det. Och nu får jag tala ut med flera tusen.
''Du får säga exakt vad du vill, Usher hämtar oss strax'' ler han och kommer fram till mig och omfamnar mig i en kram. Jag får en glad känsla och ett pirr i magen. ''Vad var det där för?'' Skrattar jag när han släpper taget.
''För att du hjälpte mig igår'' ler han och drar med mig ut i hallen. Vi båda drar på oss våra lila Supras och lämnar huset. Utanför står en svart Range Rover och inuti sitter självklart Usher och Scooter. Vi hoppar in där bak och hälsar på dom.
''Nervösa?'' Frågar Scooter och vi båda två nickar. Efter en stund svänger vi in på en stor parkering och Justin drar sin luva över huvudet och jag drar över min. Usher nickar och vi börjar smygspringa in i arenan. När vi kommer in pustar vi ut och fortsätter backstage. Vi möts av Dan Kanter, Mama Jan, Kenny, Alfredo, Dj Tay och flera.
''Justin, kom hit!'' Ropar en kille med håret som står upp. Jag skrattar lite åt hans galna frisyr och slår mig sedan ner i en fåtölj.
Efter en stund kommer Justin tillbaka iklädd i svarta jeans, svart T-shirt och en rosa jacka. Bakom han kommer killen med det galna håret. Jag reser mig upp och han skakar min hand. ''Ryan Good, Justins stylist'' flinar han.
''Mary Jansen, Justins kompis'' säger jag med ett skratt. ''Nice! Kom så ska du få andra kläder till att ha på scenen'' flinar han och drar med mig in i ett stort rum med massa klänningar.
''Det här är nog din stil'' ler han och tar fram en blå lång klänning med olika mönster. Sjukt fin om jag får säga det själv. Jag nickar ivrigt med ett leende och tar emot klänningen. Ryan visar mig till omklädningsrummet och väntar utanför. Jag låser det och tar av mig min onepiece och drar på mig den långa klänningen. Jag ler åt resultatet och låser upp dörren. Ryan lyser upp i ett leende vilket jag tar som svar på att han gillar resultatet han med.
''Scooters tjej, Carin kommer sminka dig'' säger han, blinkar med ena ögat och lämnar mig ensam i det stora rummet. Jag slår mig ner på en stol framför en spegel och granskar mig själv. En ganska ung kvinna med svart långt hår dyker upp bakom mig i spegeln. Hon ler stort mot mig. ''Carin'' säger hon och skakar min hand. ''Mary'' ler jag.
Hon nickar och sätter sig bakom mig och börjar borsta mitt hår. ''Är du verkligen Scooters tjej? Du ser så.. Ung ut!'' Ler jag och hon skrattar.
''Ja jag är Scooters tjej, och han är faktiskt inte heller så gammal som han ser ut'' säger hon och ler mot mig. Jag nickar med ett skratt och hon lockar mitt hår.
När hon är färdig med mitt hår börjar hon sminka mig. När allt är klart sätter jag mig i samma fåtölj som innan.
''Justin det är dags!'' Ropar Ryan och alla samlas i en ring. Justin vinkar till mig att jag ska komma. Jag ställer mig bredvid han och jag inser att det är nu dom ber. Jag tar Justins och Ryans händer och Scooter börjar prata.
''Tack Gud för att du ger Justin den här chansen, tack för allting..'' börjar han och när han äntligen pratat klart kollar vi alla på varann. ''Amen'', mumlar vi alla och Justin springer vidare mot scenen.
Jag och Ryan ställer oss bakom scenen så vi ska kunna se allting. Introt på någon låt börjar spelas och när refrängen kommer känner jag igen den.
''Imma tell you one time..'' sjunger han och efter flera timmar är konserten slut. Jag ger han en highfive när han kommer backstage alledes svettig. ''Din tur'' flinar han och knuffar ut mig på scenen. Jag hinner inte reagera innan fansen börjar jubla.
Jag ställer mig framför samma mick som Justin sjungt vid och tar ett djupt andetag. ''Hej allihopa'' ler jag och några hej hörs.
''Jag vill bara påminna er alla om att jag bara är Justins kompis, inget mer. Jag skulle uppskatta om vissa utav er slutar skicka hotmejl till mig hela tiden, det är sjukt jobbigt att få läsa sånt och man bryter verkligen ihop. Man har ingen lust att leva längre men fortsätter ändå kämpa. Det är grymt jobbigt för mig att få läsa sånt här av er, er beliebers! Ni som ska stötta Justin no matter what, jag är bara hans kompis! Han är ju tillsammans med Jasmine Villegas, så varför hotar ni mig? Jag har aldrig varit speciellt populär i skolan, och när jag började på Justins dansskola trodde jag att jag skulle slippa all mobbning, men istället blev det ännu värre. Jag låter säkert skit elak nu när jag står här, men det är jag inte.. Jag är bara så nervös. Men allt jag ber om är att få ett slut på det här'' säger jag och torkar några tårar. Jag ler mot dom och börjar gå tillbaka backstage. ''Mary!'' Ropar flera stycken ur publiken och jag vänder mig om och går fram till micken igen. ''Ja?'' Svarar jag med ett leende.
''Vi ska se till att det slutar!'' Ropar några i kör. Jag lyser upp. ''Tack så hemskt mycket, ni är bäst!'' Ler jag och börjar gå backstage ännu en gång. Publiken jublar så högt så det känns som att mina öron ska explodera.
Justin ler stort mot mig och omfamnar mig i en kram när jag kommer backstage. Jag ler minst lika stort mot han.

Förlåt att den kom upp så sent, men nu är den här! :)
Minst 5 kommentarer för nästa del! :)

Comments
POSTAT AV: Anonym

Otroligt bra älskar det ! :D

POSTAT: 2011-07-03 / KLOCKAN: 01:16:20 / URL: http://justindrewbiebersstories.webblogg.se/



POSTAT AV: Anonym

så jävla fucking bra, meeer!!

POSTAT: 2011-07-03 / KLOCKAN: 01:41:51 /



POSTAT AV: Anonym

awezum =)

POSTAT: 2011-07-03 / KLOCKAN: 02:34:21 /



POSTAT AV: alice <3

Mer mer älskar den

POSTAT: 2011-07-03 / KLOCKAN: 11:35:07 /



POSTAT AV: daniella

Jäättebra! :)

POSTAT: 2011-07-03 / KLOCKAN: 16:02:06 / URL: http://ddaniiellaa.blogg.se/



POSTAT AV: Anonym

amazing ^^ :P

POSTAT: 2011-07-03 / KLOCKAN: 20:29:20 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback