@ That Should Be Me (AVSLUTAD)

~ That Should Be Me - EPILOG ~

"Du är välkommen att hälsa på när du vill, min flicka", sa pappa och kramade om mig. Jag log och kramade honom tillbaka. 
"Men nu måste jag kila vidare så jag inte blir sen till middagen!"
"Middagen?" Jag lyfte på ögonbrynen.
"Eh ja... Jag har träffat en ny nu, - Maggie heter hon."
"Åh, okej... Ha så kul då." Jag nickade och vinkade av pappa som hoppade in i bilen och körde iväg.
"Har du allt nu?", frågade mamma och lastade in den sista kartongen i bagaget.
"Jag tror det." Jag öppnade bildörren och satte min väska på golvet framför sätet. Ljudet av en bil som bromsade in fångade min uppmärksamhet, och när jag vände mig om fick jag syn på Justin & Dawn som klev ur hans bil.
"Hej!", sa dom i kör och kom fram till mig.
"Hej!" Jag log.
"Här." Dawn sträckte fram en liten ask till mig. Jag tog fundersamt emot den och tackade. När jag öppnade den fick jag se ett jättefint halsband med berlock föreställande ett hjärta gjort av små, glittriga pärlor i silver & vitt. 
"Aww, ni hade inte behövt...", började jag, men blev avbruten.
"Jo. Vi tänkte att... När du tittar på det så... Kanske du kommer ihåg oss, även fast du fått nya coola vänner." Dawn log lätt.
Jag kollade ner i marken och log generat.
"Tack. Jag menar det verkligen. Tack!" Jag sträckte ut armarna och kramade om Dawn.
"Vi kommer sakna dig..." Hon gungade lite fram och tillbaka med mig i famnen, och släppte mig sedan.
"Jag kommer sakna er med!"
Justin tog ett steg fram och svepte in mig i en kram han också. Med den ena handen masserade han min rygg, och med den andra lekte han lite i mitt hår. Hans kram var varm & skön, precis som jag minns dom. Jag hade gärna stannat där ett tag till, men jag visste att det var dags att åka.
"Vi ses", sa jag och gick tillbaka till bilen.
"Det kan du skriva upp", sa Justin och flinade. Det gjorde ont i mig att lämna dom, men samtidigt var jag riktigt spänd på att börja mitt så kallade nya liv med mamma. Jag var påväg att sätta mig i bilen när jag kom på en sak... 
"Du, Dawn?" 
Hon stannade till. "Jaa?"
"Jag har pratat med Mr.Stanford... Jag berättade att det var jag som förstörde instrumenten, och inte du. Jag har också skänkt så mycket pengar till skolan som behövdes för att återställa alla instrument och grejer... Å jag skulle hälsa att du är välkommen tillbaka på måndag." Jag log.
"Skojar du?" Hon kollade chockat på mig.
"Nej, inte den här gången." Jag skakade på huvudet. "Du har talang, Dawn. Live your dream." Jag log och hoppade in i bilen. När jag hade stängt igen bildörren vände jag mig om och såg Dawn le stort mot mig och mima tack. Jag vinkade som svar, och sedan körde vi iväg.
Vi hade varit hos Juliah och vinkat av henne när hon åkte, och nu var vi just hemkomna från att ha hämtat Dexter hos Alfredo.
"Så, vad vill ni hitta på?", sa jag och lyfte upp Dexter på köksbänken så att han satt och dinglade med benen.
"Kan vi inte se en film?", frågade han och la huvudet på sned.
"Jo visst", skrattade jag. "Vilken film vill du se, buddy?"
"Björnbröder!" Han hoppade ner från bänken och försvann snabbt ut i vardagsrummet. Jag vände mig mot Dawn och gav henne en blir-det-bra-blick och log. Hon nickade och tog min hand. Sedan gick vi in i vardagsrummet och satte på filmen. När den började kröp vi ner i soffan, och Dawn drog åt sig en filt och la över oss alla. Dexter satt precis i mellan oss, och jag hade armen bakom deras ryggar. Jag kände mig av någon anledning lyckligare än någonsin. För första gången på länge så var allt så himla toppen! Och bortsett från mamma, pappa, Jazmyn & Jaxon så umgicks jag just nu med världens finaste människor...
Det kändes konstigt att inte ha Juliah i närheten längre, men jag visste att vi skulle ses mycket ändå. Efter mycket gråt & skratt började filmen närma sig sitt slut, och Dexter var påväg att somna. 
"Jag tror det är dags för någon att sova", sa jag och flinade samtidigt som jag tittade på Dexter. Han mumlade något ohörbart, som man gör när man går in i dimman för att joina John Blund. Innan det var för sent lyfte jag upp honom i famnen, nickade mot Justin, och bar upp Dexter för trappan. Jag hjälpte honom med att borsta tänderna och drog sedan på honom pyjamasen och bäddade ner honom bland dom nya lakanen. 
"Dawn?", mumlade Dexter.
"Ja?"
"Jag gillar Justin..."
"Jag gillar dig med, bro", sa Justin som hade dykt upp från ingenstans och nu stod lutad i dörrkarmen.
Dexter log, och innan jag han räkna till 3 hade han somnat. Jag strök honom över huvudet och reste mig sedan från sängen och följde med Justin in i vårat sovrum. Jag tog mina sovkläder och min necessär och försvann sedan in i badrummet. När jag hade bytt om, gjort mig i ordning och sedan kommit tillbaka in i sovrummet låg Justin redan i sängen. Jag gick fram till sängen och lyfte undan det tjocka, fluffiga täcket och la mig bredvid honom. 
"Kom", sa han och klappade sig lätt på magen. Jag makade mig närmare honom, och han lyfte upp mig så sin mage. Ljudet av hans hjärta och hans lugna andetag ekade i mina öron när jag lutade huvudet mot hans bröst. Justin log och nynnade på någon låt för sig själv medans han lät sina fingrar röra sig upp och ner längs med min ryggrad. Jag rös av välbehag och kunde inte förmå mig att le jag också.
"Justin?" Jag fick hans uppmärksamhet och försökte fortsätta meningen. Det var kämpigt, för trots allt så var detta ganska stora och meningsfulla ord i min värld. "Jag älskar dig." Plötsligt kändes allt så självklart. Jag älskade honom! Över allt annat. Mer än någon eller något annat. 
"Jag älskar dig också." Han strök mig över huvudet och jag kollade upp på honom. Sedan lutade jag mig fram och kysste honom. Efter en liten stund drog han sig tillbaka några centimeter och kollade djupt in i mina ögon. "Jag skulle inte ha något emot att uppleva det här varje dag." Han log, och detsamma gjorde jag, och våra läppar möttes igen...

Nu är That Should Be Me officiellt slut! Vad tyckte ni om den? Storyn blev kanske lite kort och snabbt inpå redan i början, men i alla fall. (:
 
Förresten, Hanna skrev ju ett inlägg igår ang. nästa novell. Vi båda är lite pigga på att skriva en slags fantasy(/övernaturlig) novell med Justin Bieber, men vi vill höra era åsikter innan vi bestämmer oss. Hiss / Diss? 
Vad vill ni att vi ska skriva om? Det är ju trots allt för er vi skriver, och er vi ska underhålla. Haha c:
Kram // Vendela

@ That Should Be Me (AVSLUTAD)

Chapter 26 - The End

jag tittade chockat på henne. hade hon verkligen frågat om jag ville flytta in hos henne? Vart bodde hon ens om hon hade sagt det så hade jag helt glömt bort det nu...
"Flytta in hos dig?? Jag... jag" stammade jag fram.
"Du behöver inte om du inte vill" sa Cornelia och misstog mig för att vara upprörd.
"Nej inte alls jag vill... jag har alltid önskat att du skulle komma tillbaka och nu... men vart bor du någonstans?" log jag och kramade om henne. det kändes inte alls konstigt när hon la armarna om mig.
"Andra sidan staden precis vid utkanten. jag har precis fått ett jobb där också och jag är säker på att vi kan fixa så att du kommer till din skola. Jag vill att du ska vara lycklig Juliah. min underbara dotter" sa hon med ett leende och pussade mig på håret.
 
nästa morgonen vaknade jag och trodde att allt detta hade varit en dum dröm. sedan kollade jag mobilen och såg att hon hade smsat mig. hon hade sjuk skrivit mig från skolan så att vi skulle kunna packa och flytta i lugn och ro. men det fanns även ett sms från Dawn.
 
Jag hade vaknat och hört att Juliah inte var i skolan. Lexi var lite av en skvallrare när det kom till sånt här men eftersom jag hade all tid i världen och ville veta mer om hennes mamma så hade jag skickat ett sms till henne.
Hej Juliah det är Dawn jag fick ditt nummer av Justin :)
men jag tänkte att vi kunde väl prata lite!
jag fick tillbaka ett snabbt svar från henne.
Javisst självklart! du kan komma över och hjälpa mig packa! :)

Justin släppte av mig och gav mig en kyss.
"Jag ringer dig sen okej älskling" sa han innan han körde iväg.
jag knackade på och Juliah öppnade ungefär en minut senare. Hon kramade om mig och drog upp mig på sitt rum. det var giantiskt. nästan lika stort om inte större än rummet jag hade haft hos faster Georgina.
"Förlåt att det är så stökigt men allt ska ner i väskor och lådor.. du har inget emot att hjälpa mig va?" hon lät lite orolig i slutet av meningen men jag skrattade och sa att det inte var något problem alls.
faktiskt när Juliah och jag hade kommit en bit in på vårt samtal fanns det inga problem alls.
Efter att jag släppt av Dawn åkte jag iväg till Alfredo och steg in. Han och Dexter satt och spelade video spel så jag satt och tittade på.
" HEY BRO" sa Alfredo efter ett tag och gav mig en high five.
"Hej Justin" log Dexter och jag skulle nästan säga att han verkade blyg.
"Tjena grabbar får man vara med och spela?"
Alfredo hämtade en till konsol och sedan satt vi alla tre och spelade medans vi åt på chips och drack läsk. Dexter hade haft det bra hos honom och Dawn hade nästan hälsat på dom varenda dag. mest dom gångerna då jag var tvungen och jobba eftersom hon tyckte att det var att tränga sig på om jag inte var hemma samtidigt.
Jag och Dawn var lyckliga tillsammans och jag önskade att hon snart kunde acceptera att jag faktiskt ville att hon helt och hållet skulle bo hos mig även om hon inte kunde betala för det jag älskade henne verkligen.
Dawn höll på att vika mina kläder när jag tittade på henne.
"Du är lycklig hos Justin eller hur?" frågade jag.
"Ja.... mycket mer än vad jag vill medge. Det har alltid varit jag och min bror men nu är det som om Justin är en pappa och jag är mamman åt Dexter. det känns konstigt men jag älskar honom verkligen" hon log stort och tittade ner i marken.
"jag är glad för er skull jag är ledsen för att jag fick dig relegerad från skolan... du är verkligen bra på musik, på livet... på allt" sa jag med ett skratt
jag förklarade mitt liv i korta drag för henne och hon berättade om sitt vi var inte så olika som jag hade trott och förutom mina elaka kompisar så skulle nog jag och Dawn ha varit vänner för längesen.
Dawn kom hem på kvällen och berättade vilkenn underbar dag hon hade haft med Juliah. Do hade bblivit bra vänner det visste jag redan och jag hade en hemlighet eller rättare sagt en överraskning som jag sprack för att berätta för henne.
"Dawn?" jag tog hennes händer i mina med ett leende.
"Vad är det Justin?" hon såg lite oroad ut men log ändå.
"Jo jag har en överraskning åt dig har du något emot att sitta i bilen i två timmar ungefär?" log jag.
hon skrattade och skakade på huvudet.
 
Jag hade satt på henne ögonbindel och ledde nu in henne i huset. när jag tog av den hörde jag ett stort wow komma från hennes läppar innan jag kände hennes armar runt mig och jag gav henne en kyss.
"gillar du vårt nya hus?" skrattade jag.
"Jag älskar det och jag älskar dig!"
"du är så vacker och jag älskar dig också Dawn" sa jag och kysste henne igen.

Så jag hoppas att ni gillar sista kapitlet och Vendela ska senare skriva en epilog^^
tack för att ni alla stannat och läst det har betytt jätte mycket för både mig och Vendela tack så himla mycket♥
//Hanna

@ Talkin 2 you guys

Imorgon

Hejhej idag hinner jag inte skriva eftersom klockan är snart halv elva på kvällen/natten...
men det kommer att komma ett kapitel imorgon jag vet inte om det kommer bli långt eller inte
men jag ska prata ihop mig lite med Vendela så får vi se och vi ska bli bättre på uppdateringen jag lovar!
Men gör er redo för ett kapitel imorgon!
//Hanna

@ That Should Be Me (AVSLUTAD)

Chapter 25 - You Never Loved Me

 
 
 
"Juliah, snälla vänta!", ropade Cornelia upprört efter mig. Jag skyndade in i huset och sprang ner i källaren. Förmodligen skulle hon inte hitta mig här, och då skulle hon kanske ge upp och lämna mig ifred?
Jag satte mig ner i hörnet och hulkade. Varför var hon tvungen att komma tillbaka nu? Nu när allt redan var fullständigt kaos?
Jag kunde höra hennes fotsteg uppe i hallen.
"Juliah?"
Jag satte handen för munnen så hon inte skulle höra mig kvida.
Det gjorde så ont, - så fruktansvärt ont. Varför var jag tvungen att drabbas av detta hemska liv? Vad hade jag gjort för att förtjäna allt det här? Om inte mamma hade lämnat mig som liten så skulle jag inte varit en idiotisk, snobbig och elak tjej! Jag skulle varit lycklig, aldrig varit ensam, - utan alltid haft någon att prata med.
Cornelia gick nu ner för trappan som ledde till källaren. Jag måste ha lämnat dörren öppen. Fan!
"Juliah?", ropade hon ännu en gång. Hon kom fram till dörren och kikade in i rummet.
"GÅ!", skrek jag ilsket och började gråta ännu mer.
"Gumman, jag menade inte att göra dig upprörd. Vet du varför jag kom tillbaka?" Hon pratade mjukt och rörde sig mot mig.
"Jag vill inte ha dig här. Snälla, bara gå och lämna mig ifred.", kved jag.
"Hey, jag vill inte lämna dig. Inte igen. Aldrig mer." Hon andades hackigt. "Jag är verkligen ledsen, fast jag vet att ett litet förlåt inte kan förändra något. Livet kommer aldrig gå tillbaka till hur det brukade vara, men vi kan väl i alla fall försöka? Jag älskar dig, gumman."
"Sluta kalla mig gumman! Du är inte min mamma! Det var du aldrig!" Jag kollade ilsket på henne medans tårarna forsade ner för mina kinder. "Gå nu!"
"Jag vet att det här är svårt för dig. Det är svårt för mig också. Men jag kom tillbaka hit för att hitta dig. Jag ångrade mig så över att jag lämnade dig i första taget. Jag har tänkt på dig varje dag sedan den dagen jag stack..."
"Sluta ljug, jag vet att du inte lämnat mig en jävla tanke! Du älskade aldrig mig! Jag var väl för svår att älska för att få vara en del i ditt liv, så du lämnade mig med min jävla pappa. Vet du hur jobbigt jag har haft det i alla dessa år? Att ständigt behöva stå ut med att pappa drar hem olika kvinnor och ber mig kalla dom mamma och låtsas som att allt är frid och fröjd? Kan du ens leva dig in i hur det är att vara jag?"
Cornelia satte sig på huk framför mig. Tårarna rann ner för hennes kinder och ögonen var alldeles röda.
"Jag är så ledsen, så ledsen. Jag trodde att jag gjorde det bästa när jag lämnade dig. Jag älskade inte din pappa längre, jag vet inte om jag någonsin gjorde det, men jag hade väldigt ont om pengar och tänkte att du skulle få det bättre ställt om du stannade med pappa..." Hon tog ett djupt andetag. "Men jag lovar dig, jag skulle göra allt för att få ta igen alla år med dig. Kan du förstå hur mycket jag önskar att jag hade fått vara med om dina första steg? Dina första ord och tappade tänder? Alla födelsedagar?..."
Jag såg ner i golvet.
"Jag ringde till er, varje födelsedag, men ni svarade aldrig. Jag antog att din pappa inte ville att du skulle ha kontakt med mig."
"Du kunde ha åkt hit", mumlade jag surt. 
"Jag vet, men jag var feg. Väldigt feg." Hon snörvlade och torkade bort tårarna. "Jag ser så mycket av mig i dig. Vi är mer lika än du tror." Cornelia försökte sig på ett litet léende, och jag kunde själv inte låta bli att le lite.
"Jag älskar dig av hela mitt hjärta, mitt barn."
Jag tänkte efter lite innan jag svarade: "...Jag älskar dig också. Mamma."
"Smile", sa Justin och log.
Tumblr_m8jdndhidn1rcyd22o1_500_large
Jag flinade och log in i kameran.
"Kom, vi går ut", sa jag sedan och tog hans hand.
Vi drog på oss skorna i hallen och gick sedan ut i det soliga vädret. Vi gick hand i hand, och när vi passerade parken fick vi syn på ett välkänt ansikte.
Justin & jag vinkade mot Juliah, och hon vinkade glatt tillbaka. Men vänta, det var någon som gick bredvid henne? Jag granskade kvinnan bredvid Juliah och kunde inte komma på att jag sett henne innan. Men hon var förvånadsvärt lik Juliah själv. Samma blonda, lockiga hår och klara ögon. Samma leende och ansiktsdrag... Vi gick närmare dom och hälsade.
"Det här är Cornelia, min mamma", sa Juliah och gjorde en presenterande gest mot kvinnan bredvid sig.
"Trevligt att råkas", sa Cornelia och sträckte fram handen för att hälsa på mig och Justin ordentligt. Av Juliah fick vi också varsin kram. Hon & jag hade aldrig så mycket som petat på varandra innan men nu hade vi kramats? Det här var kanske början på en lång och fin vänskap...
"Vilka fina vänner du har", sa mamma och la armen om mig.
"Jag vet", sa jag och log för mig själv.
"Du, jag har tänkt lite... Jag vet att pappa ger dig allt, att du har ett stort & lyxigt rum och alla dina vänner här... Men jag undrar, skulle du vilja flytta med mig hem?"

Here you go! Förlåt för att det dröjt så, och att det blev så kort... Men men. Hoppas det duger!
Kram xx // Vendela

@ That Should Be Me (AVSLUTAD)

Chapter 24 - Kicked out but with a happy ending"Förlåt Juliah det var aldrig mening att bara gå där ifrån!" sa Cornelia efter mig.
jag hade gått ur bilen jag kunde inte förstå hur den här kvinnan kunde komma tillbaka efter så många år och att hon fortfarande vill gå tillbaka som om jag var ett år igen och skulle vänta på henne med vid öppna armar. jag hade alltid saknat min mamma av vad jag kommer ihåg. jag hatade att vara den där tjejen utan mamma. 
"Juliah kom tillbaka!" Cornelia skrek fortfarande efter mig.
"Låt mig vara!" skrek jag upprört tillbaka och torkade bort tårarna från ögonen.
Jag kunde förstå varför detta skulle hända mig först Justin och nu min egen mamma. Jag skulle jätte gärna bara vilja springa tillbaka och slå armarna om henne och gråta medans hon tröstade mig men hon var en främling.
Vi försökte slappna av framför en film den kvällen det hade blivit lejon kungen eftersom dexter såg början med oss mennu var allt jag kunde tänka på var Juliahs ansikte som var så ledsamt. det plågade mig mer än att jag ville det skulle göra. Justin försökte uppmuntra mig men jag visste att även han inte mådde bra över Juliah. Jag undrade vad hon gjorde nu... precis då sa Scar länge leve kungen. Vi hade säkert sett om filmen för andra gången nu.
"DAWN KOM GENAST IN HIT" skrek min faster och jag hörde något gå sönder.
Jag pussade Justin på kinden innan jag gick ut från mitt rum och in i vardagsrummet där Georgina stod och stampade med foten, på golvet låg en vas som hon ofta pratade om.
"DAWN JAG VILL HA PENGAR FÖR DENNA VAS SOM TJUVEN SOM ÄR DIN BROR HADE SÖNDER! jag vill ha pengarna nu! genast stå inte bara och stirra på mig som en dum kossa?!" hon gick från asförbannad, till lite lugnare till helt bitchig mot mig. jag vet att man inte ska säga att någon är bitchig men hennes sätt att prata med båda mig och Dexter var hemskt.
"Men jag har inga pengar att ge dig" sa jag och sköt fram hakan när jag kände Dexter lägga armarna om mig.
"Då är ni utkastade" sa hon lugnt och pekade mot dörren.
"Men...men vi har ingenstans att ta vägen" mummlade Dexter.
"Nehe inte mitt problem heller din lilla snorunge" snäste hon åt Dexter.
Jag tog hans hand och drog ut honom från rummet. jag bad honom hämta sina saker jag hade en plan men Justin var tvungen att hjälpa. Jag hatade att be honom om tjänster men detta var ett måste...
 Efter att Dawn hade förklarat sin plan så kunde jag inget annat än att hålla med henne. Dom kunde inte stanna här, dom varken fick eller ville. Jag skulle ha Dawn hos mig och Dexter skulle sova hos Alfredo. 
"Ey Alfredo jag har en plan som du måste lyssna på mannen" sa jag och försökte låta så possitiv till idén som möjligt. Jag förklarade i några minuter och sedan hörde jag hur han skrattade.
"Sure man ta med lill killen hit"
Jag nickade mot Dawn och hon hjälpte Dexter in i min bil. När Alfredo visat runt både Dawn och Dexter i hans hus så lämnade vid Dexter. Dawn kramade honom hårt och pussade honom på pannan som mödrar brukade göra när dom lämnar sina barn på dagis för första gången.
 
Dawn låg bredvid mig i sängen. Det hade varit en jobbig dag och det var faktiskt ganska sent. Jag hade en aning ont i ryggen men det var inget mer med det, alla andra tankar kunde komma sen eftersom Dawn hade sitt huvud på mitt bröst. hon ritade saker på min mage och pratade om hennes barndom. henne hår luktade jordgubbar, hela hon var så lätt att jag var rädd om jag flyttade på mig skulle hon gå sönder.jag andades sakta och log.
"Så vad tycker du?" frågade hon och såg upp på mig.
"Förlåt vad sa du?" frågade jag och tittade in i hennes underbara ögon.
"Du lyssnade inte" hennes min blev ledsen och fundersam.
"Vem kan lyssna när en sån underbar ängel som du ligger här tillsammans med mig?" log jag och kysste henne. Hon log mot mig och tog min hand i sin. Det var ett perfekt ögonblick

@ That Should Be Me (AVSLUTAD)

Chapter 23 - That Should Be Me

Jag låg utslagen på min säng och kollade upp i taket. Det hade gått tre dagar sedan Justin lämnade mig i parken för att springa efter Dawn. Jag kände mig tom, ensam och övergiven. Justin hade inte varit min länge alls, och Dawn hade redan fått honom tillbaka. Jag hade inte fått ett enda meddelande från honom, - han hade inte ens ringt?! Betydde jag inget längre? Var jag bara a second choice eller en ersättare medans Dawn var borta i Justin's liv? Jag suckade och kliade mig lite i mina fuktiga ögon. Jag vred huvudet mot nattduksbordet och klickade på låsuppkanppen på mobilen. Inget nytt meddelande från Justin... Det enda som fanns var tusentals sms från Trisha & Megan som undrade varför jag inte svarade. Jag orkade verkligen inte bry mig och låste mobilen igen. För bara tre dagar sedan hade jag varit lyckligare än någonsin. Jag hade för en gångs skull känt mig hel, jag kände att jag inte var ensam. Att det faktiskt fanns människor kvar på jorden som brydde sig om mig, men nu... Nu var allt annorlunda och tillbaks till det vanliga. Eller inte riktigt, för nu var det något som gapade tomt inom mig. Den lyckliga delen av mitt hjärta som jag en gång hade ägt vilade just nu hos Justin, vare sig han fortfarande ville ha det eller ej. Kvar var bara det smutsiga tusenbitarspusslet till hjärta. Åh, om bara mamma var här nu! Hon skulle sitta bredvid mig på sängen, stryka mig över pannan, viska att allt skulle bli bra och lågt sjunga en fin sång för mig. Hon skulle säga att hon fanns här för mig, - vad som än hände, och att hon aldrig skulle lämna mig. Men det gjorde hon. Trots det kunde jag inte skylla på henne.
 

Jag kom att tänka på låten Safe & Sound. Det var en av mina favoriter. Tårarna började rinna ner för mina kinder, och jag mumlade tyst med i låten...
 
"I remember tears streaming down your face
when I said I'll never let you go
But all those shadows almost killed your light
I remember your said don't leave me here alone
But all that's dead and gone and passed tonight...

Just close your eyes
the sun is going down
You'll be alright
no one can hurt you now
Come morning light
you and I'll be safe and sound."

Jag reste mig upp och gick fram till min väggspegel. Mascaran hade runnit nerför mina kinder och mitt hår var ruffsigt. Kort sagt såg jag helt hemsk ut. Jag kollade ut genom fönstret och det såg rätt mulet ut. Det började kanske dra ihop sig till regn? Hur som helst ville jag inte vara instängd på mitt rum längre. Jag ville gå ut, få lite frisk luft! Jag tog min sminkväska & hårborste och skyndade in i badrummet för att göra mig i ordning. Sedan bytte jag om till lite fräschare kläder, drog på mig skorna och låste dörren bakom mig.

Det kändes bättre än bäst att vara tillsammans med Dawn igen! Vi var ute på en liten promenad, i okända kvarter för att slippa bli igenkända, och gick hand i hand. Dawn's varma små händer passade bra i mina. Vi skulle just svänga runt hörnet på ett hus då vi nästan gick in i någon. Och denna någon var inte vem som helst...
"Juliah?", sa jag chockat.
Dawn tittade besvärat bort mot ett annat håll för att slippa möta Juliah's blick.
"Hej", sa Juliah och mötte min blick.

Det kändes som att vi stirrade in i varandras ögon i evigheter, ända tills hon flyttade blicken ner i marken.
"Du, eh... Ringde eller sms:ade inte?" Det var mer som ett påstående än en fråga när orden kom ur hennes mun.
Jag var påväg att säga varför skulle jag men han ändra mig innan jag yttrade mig. Jag tänkte efter lite och insåg att jag bara hade lämnat Juliah där i parken för tre dagar sen, för att springa efter Dawn. Det var kanske inte så schysst, bara sådär, utan att höra av sig...? 
"Juliah, jag är leds...", jag han inte avsluta meningen innan jag blev avbruten.
"Du behöver inte säga något. Jag förstår. Jag var bara en ersättare för henne där." Juliah pekade på Dawn.
"Ersättare? Vadå, tror du att jag utnyttjat dig? Jag såg dig som min vän!"
"Vän? Sen när kysser vänner varandra?"
"Än sen om jag gjorde ett misstag...", skrek jag, men meningen dog ut när jag insåg vad jag sa. Juliah gick från arg till ledsen och sårad.
"Juliah, jag är ledsen... Jag menade inte-."
"Jo, det gjorde du. Kyssen var inget misstag, - jag är det jävla misstaget! Ingen vill ha mig ändå! Alla som jag på något vis har kär lämnar mig på ett eller annat sätt i sticket i slutändan! Jag har förlorat min mamma, min pappa finns inte där för mig, och nu du..." Tårar började rinna nerför hennes kinder och jag mådde hemskt dåligt inom mig. Jag visste ju precis vad Juliah gått igenom. Jag tänkte tillbaka på den där dagen jag var hemma hos Juliah för första gången. Hon hade tagit emot mig när jag mådde dåligt och behövde någon att prata med. Hon hade lyssnat snällt och berättat om sina egna problem också.
"Där ser du. Jag har rätt, för du säger ju inget! Grattis, lev lyckligt i alla era jävla dagar och så vidare, jag orkar inte det här längre! Fattar ni inte hur jobbigt det här är för mig? Dag ut och dag in har jag sett er två ha hur roligt som helst tillsammans, och hela tiden tänkt that should be me!"
"Jag... Jag förstår inte?" Jag kände mig helt förvirrad. Vad menade hon?
"Fattar du inte? Jag är också kär i dig! Är inte det glasklart?"
 
Juliah's ord hade kommit som en smäll på käften. Jag visste varken vad jag skulle säga eller göra?! Mina känslor var ju för Dawn, men jag tyckte verkligen synd om Juliah. Även Dawn stod tyst och hon visste nog inte heller vad hon skulle göra. Jag övervägde att krama om Juliah och försöka trösta henne, fast jag var inte säker på att det var en bra idé. Kanske skulle det bara göra allt värre? Till slut tog Dawn ett steg fram och var påväg att lägga armarna om Juliah's hals, men precis i sista sekunden skrek Juliah att Dawn skulle lämna henne ifred och började springa iväg. Great.
"Juliah!" Jag ropade efter henne men hon vände sig inte om utan fortsatte springa. Att springa efter var ingen idé, för jag menar, vad skulle jag göra? Det här sort of triangeldramat var bara för mycket! Självklart ville jag vara Juliah's vän, men skulle det gå utan att det blev för konstigt med alla känslor från alla håll och kanter?
Jag drog handen genom håret och la armen om Dawn, och hon lutade sig mot min bröstkorg.
Tårarna forsade ner för mina kinder och jag ville bara skrika av smärta. Att älska men inte vara älskad tillbaka var nog den hemskaste känslan som fanns! Jag råkade springa in i en ung kvinna, och hon röt åt mig att se mig för.
"Kärring", mumlade jag surt tillbaka och fortsatte springa. Jag skymtade en telefonkiosk lite längre bort och sprang fram till den och knappade in pappas nummer. Inget svar. Jag provade alla hans mobilnummer, men han svarade inte på något. Bara den där jävlan röstbrevlådan!
Jag sjönk ner på golvet i telefonkiosken och lutade huvudet mellan knäna med armarna runt om mig så jag blev liten som en boll, drog efter andan och hulkade. Plötsligt hoppade jag till av att det knackade på dörren till kiosken. Jag kollade ledset upp och fick syn på ett ansikte som tillhörde en främling som på något sätt kändes bekant. Det var en ung kvinna med blont lockigt hår, nästan precis som mitt fast en lite mörkare nyans, blåa ögon och rödmålade läppar. Hon lyfte på ögonbrynen som i en -får-jag-lov-att-öppna-min och jag nickade vagt. Dörren öppnades och kvinnan satte sig på huk bredvid mig.
"Men lilla vän, hur är det fatt?" Hennes röst kändes också bekant. Den fick mig på något sätt att tänka på hemma...? Hon väntade på ett svar på sin fråga, och jag kunde ju inte precis förmå mig att säga att jag mår bra. När jag förblev tyst la hon en hand på min rygg och masserade den lite. "Behöver du skjuts någonstans? Min bil står runt hörnet..."
Jag nickade. Just nu ville jag bara hem, och vad gick fortare än att åka bil?
"Kom", sa hon och drog upp mig på fötter. När vi satt i bilen presenterade hon sig som Cornelia.
"Vad heter du då, min vän?"
"Juliah..."
"Åh, vilket fint namn! Jag älskar det namnet. Min dotter heter det."
"Aha, hur gammal är hon?" Jag hade alltid varit ensam om att heta just Juliah med h på slutet under min uppväxt, så jag kunde inte minnas att jag träffat på någon annan tjej med samma namn.
"Jadu, hon måste vara omrking 17 år idag... Jag har inte träffat henne sen hon var 1 år gammal. Förresten, vart bor du? Så jag vet vart jag ska släppa av dig menar jag."
Jag var helt förstummad över hennes berättelse. Vem var den här kvinnan? Pappa hade aldrig riktigt pratat om min mamma, så jag var inte helt hundra på vad hon hette, för han kallade henne bara för C, och min mamma lämnade mig när jag var 1 år gammal...
"Där", flämtade jag och pekade på pappas stora, vita hus.
Cornelia saktade in och vände långsamt huvudet åt mitt håll.
"Juliah? Juliah Edwards?"
"Ja", sa jag tveksamt.
"Åh du store tid!" Hon satte handen för hjärtat och kollade chockat på mig...

Here you go, loves! Som jag sa i förra inlägget så ber jag så väldigt mycket om ursäkt för seg uppdatering. Allt är helt mitt fel, and I'm sorry. Men jag hoppas att detta kapitel kan gottgöra lite. :3
Kommentera gärna vad ni tycker/tänker/tror kommer hända, osv.
Kram // Vendela
 

@ Talkin 2 you guys

Whoopsie

Förlåt, förlåt och än en gång förlåt för att det inte kommit upp något nytt kapitel på flera dagar! Det har ju varit min tur att skriva, och jag har varit pretty much busy och dessutom åkt på världens förkylning. MEN nu har jag tänkt sätta mig och skriva kapitel 23, så det kommer upp någon gång nu under eftermiddagen.
Jag måste måste måste bli bättre på att uppdatera! 

Vad sägs som att jag gör ett lite extra långt kapitel? Blir ni glada då?

Luftpuss & kram (så inte ni också blir sjuka!) // Vendela

@ That Should Be Me (AVSLUTAD)

Chapter 22 - Beggin' on your knees

två dagar senare och ungefär hundra missade telefon samtal från Lexi så svarade jag äntligen. 
"Dawn seriöst min spelning är ikväll och jag är jätte nervös jag hatar verkligen det Justin gjorde mot dig men snälla kom med mig! jag komemr svimma om jag inte ser dig i publiken!" skrek Lexi.
"Okej då vilken tid?" frågade jag trött.
"jag kommer och hämtar dig vid sju, det är två timmar dit så det är bäst att du snyggar till dig eftersom jag gissar att du sitter i mysisbyxor och din favorit tröja! kom igen nu Dawn du kan få en mycket bättre kille än Justin" jag kunde nästan höra hennes leende.'
"Vadå bara för att du och Anton äntligen har börjat flörta?! Bara låt mig vara tills du hämtar mig jag vill inte vara taskig men jag är jätte lät retlig just nu Lexi" sa jag irriterat.
"Okey då syns snygging"
hon la på och jag gick över till min väska som fortfarande låg på golvet. jag hade inte packat upp än jag hade inte så mycket att klä upp mig för längre.Jag drog fram ett par slitna jeans och ett vit linne med U.S.As flagga på som Lexi älskade. jag fixade snabbt till håret och sminkade mig innan jag slog upp en bok och skumläste ända tills Lexis pappa kom och hämtade upp mig.
Jag stod framför dörren och tvekade. Klockan var väl inte så sent så man inte kunde knacka på? Mina tankar strömade ohc jga rodnade när jag tänkte på Dawns blick på mig innan hon sett på Juliah.Varför skulle jag gå och få känslor för Juliah när Dawn bara kunde ge mig en blick som fick mig att bli kär på nytt?
Jag knackade på och hörde någon skrika innan dörren slogs upp.
"Vad vill du mig! Jag missar mitt tv pogram, förstår du hur svårt det är att hålla tider i det här huset är? Va?!"skrek hon och stirrade på mig.
-2Ursäkta mig men jag letar efter Dawn" sa jag försiktigt.
"Hon är väl här någonstans in mig dig jag har inte hela kvällen på mig... DEXTER!!!" skrek hon och försvann.
Efter några sekunder kom Dexter emot mig, han log lite osäkert och drog in mig längre in i huset. Det var otroligt fint men den där kvinnan verkade inget bättre än deras pappa.
"Dawn är inte här hon skulle någonstans med Lexi men kan du stanna här med mig ett tag? Faster Greorgina skrämmer mig.... snälla bara en liten stund?"
"Självklart grabben" log jag och bärde upp honom cirka tre steg innan jag fick sätta ner honom igen.
det fick åtminstone ett litet leende på hans läppar.

"Det är min tur nu önska mig lycka till" log Lexi.
Jag gav henne en high five "High Five för turen" sa jag och blinkade mot henne.
 
No it don't, come easy.
No it don't come fast.

Lock me up inside your garden.
Take me to the riverside.

Fire, burning me up,
Desire, taking me so much higher
And leaving me whole

There you were, in your black dress 
Moving slow, to the sadness.
I could watch you dance for hours.
I could take you by my side.
När Lexi kom av scenen klappade jag händerna och kramade om henne så hårt att hon började skratta.
"Jo jag har en överraskning du vet låten som jag tvingade dig att lyssna på förut? Jo den ska vi två uppträda bara följ efter mig okej du borde verkligen sjunga igen Dawn kom du har en underbar röst" sa hon och drog mig upp på scenen.
 
Lexi:
You had it all the day you told me (told me) you want me
I had it all but let you fool me (fool me) completely
Yeah I was so stupid to give you all my attention
'Cause the way you played me exposed your true intentions
 
båda:
And one day I'll have you beggin' on your knees for me
Yeah one day I'll have you crawlin' like a centipede
You mess with me and mess with her so I'll make sure you get what you deserve
Yeah one day you'll be beggin' on your knees for me
 
 
Dawn:
So watch your back cause you don't know when or where I can get you
I've set the trap and when I'm done then you'll know what I've been through
So oh Mr.Player do you feel like the man now?
And I bet your nervous cause this song makes you freak out
 
 
båda:
And one day I'll have you beggin' on your knees for me
Yeah one day I'll have you crawlin' like a centipede
You mess with me (yeah) and mess with her (yeah) so I'll make sure you get what you deserve (yeah)
Yeah one day you'll be beggin' on your knees for me

I know I'm being bitter but I'ma drag you under
'Cause you just don't, don't deserve happy ever after
For what you did to me after you told me you never felt that way
It was only just a game
you had it all
 
 
Dawn:
And one day
And one day I'll have you beggin' on your knees for me (beggin' on your knees for me)
Yeah one day I'll have you crawlin' like a centipede (crawlin' like a centipede)
You mess with me (yeah) and mess with her (yeah) so I'll make sure you get what you deserve (yeah)
Yeah one day you'll be beggin' on your knees for me
 
När vi sjöng det sista så kom Justin in genom dörren. Vi hade hoppat runt och dansat på scen och jag hade varit glad och faktiskt glömt bort honom för ett ögonblick. Nu tittade han ledsamt på mig och jag gav mikrofonen åt Lexi innan jag sprang av scenen med tårar i ögonen. Jag hörde hur han skrek mitt namn men jag sprang ut på gatan för den friska luften.Dörren öppnades och stängdes och jag såg hans lila supra skor. 
"vad vill du Justin?" frågade jag och tittade in i hans ögon.
hans läppar smakade vanilj och hans kropp skickade ilningar uppför min ryggrad. Han kysste mig, jag kunde inte förstå det var allting bra nu eller? Våra läppar maserade varandra och jag log.
 

Hejhej förlåt att det tog sådan tid!
Jag har haft fullt upp med skolan, läxor och vänner men här kom det och det är lite extra långt också ;)
//Hanna♠