@ Talkin 2 you guys

Bestämt mig!

Att vakna upp med 16 kommentarer på förra inlägget är inte helt fel! :) Ni är världens bästa läsare!
Iallafall så har jag bestämt mig nu, och jag har valt Förslag 1 :) Ska komma på ett namn på den bara och kapitel 1 kommer upp lite senare! Bilderna kommer vara på Miley Cyrus eftersom det var några som inte ville ha på Demi Lovato :) Det dåliga är att jag ska vara barnvakt nu i 2-3 timmar så jag tror inte kapitlet kommer upp förns efter det.. Men jag kan göra det långt! (:

@ Talkin 2 you guys

Ni väljer ♥

Nu har jag lyckats skriva ihop 3 handlingar och det är ni som väljer. Jag föredrar den första, för jag har så mycket inspiration till den. But like i said, ni väljer och jag hoppas ni gör rätt val :) Här är alternativen:
Handling: Du heter Carter Braun, är 16 år och bor tillsammans med din cancersjuka mamma i Sverige. Din pappa har du aldrig träffat, men allt du vet om honom är att han heter Scooter och att det är hans efternamn du fått. Du älskar att åka Skateboard, lyssna på musik och hålla på med musik. Du går i en skola vid namn Gröndalsskolan i en liten ort utanför Stockholm kallad Nynäshamn. Dina bästa vänner heter Louise och Rosie och ni tre spelar även i ett band tillsammans, ett rockband. Du är ganska omtyckt hos tjejerna i klassen men de flesta av killarna behandlar dig grymt illa. Du är BEROENDE av smält choklad. Du har förresten en pojkvän som heter Joe men han bor en bit ifrån dig.
Men när din mamma blir allt sjukare har du bara ett val.. Att söka upp din pappa. Men kommer du göra det? Eller kommer du försöka klara dig på egen hand eller hoppas att din mamma klarar sig? (Bild på tjejen isf: Demi Lovato)
Handling: Du heter Carter Braun, är 16 år och bor tillsammans med din cancersjuka mamma i Sverige. Din pappa har du aldrig träffat, men allt du vet om honom är att han heter Scooter och att det är hans efternamn du fått. Du älskar att åka Skateboard, lyssna på musik och hålla på med musik. Du går i en skola vid namn Gröndalsskolan i en liten ort utanför Stockholm kallad Nynäshamn. Dina bästa vänner heter Louise och Rosie och ni tre spelar även i ett band tillsammans, ett rockband. Du är ganska omtyckt hos tjejerna i klassen men de flesta av killarna behandlar dig grymt illa. Du är BEROENDE av smält choklad. Du har förresten en pojkvän som heter Joe men han bor en bit ifrån dig.
Men när din mamma blir allt sjukare har du bara ett val.. Att söka upp din pappa. Men kommer du göra det? Eller kommer du försöka klara dig på egen hand eller hoppas att din mamma klarar sig? (Bild på tjejen isf: Demi Lovato)
Handling: Du heter Cassie Williams, är 15 år och bor i Stratford med dina snobbiga föräldrar. I skolan ser folk dig som den bortskämda divan, men ingen förstår hur svårt du egentligen har det. Du får inte välja själv vad du ska ha på dig, du får bara vara ute vissa tider och ni har stränga regler hemma. Du föddes med brunt hår men eftersom din mamma har blondt hår ville hon också att du skulle ha det, så hon färgade ditt hår när du bara var 5 år gammal.
Du försöker göra allt för att färga tillbaka håret, få ha på dig vad du vill och framförallt att visa att du inte är den snobbiga lilla divan som alla tror att du är. Dina intressen är att sjunga i smyg och vara med dina få vänner Ella, Sophie och Lana. Men dom behandlar dig som en drottning och följer efter dig som tre hundvalpar vilket du försöker ändra på. (Bild isf: Miley Cyrus)

Handling: Du heter Nathalie Tyler, är 17 år och bor tillsammans med din pappa i Danmark. Du är ett galet Bieber fan som vet allt om Justin Bieber. Din mamma bor någonstans i Norge för hon hade hittat ett grymt bra jobb där. Du pratar med henne i telefon ungefär en gång i månaden för hon är väldigt upptagen. Du älskar iallafall att sjunga till Justin Biebers låtar och att vara med din bästa vän Sarah. Du drömmer om att en dag få gå på Justin Biebers konsert och sen få träffa honom på närhåll. (Bild isf: Ashley Tisdale)
Det var 4 förslag men jag råkade klippa bort den andra.. Åh, typiskt. Hoppas någon utav dessa duger iallafall, annars.. Säg bara till så gör jag fler förslag. Aja, do your thing! :)
UPDATE: Hahah, fick någon kommentar där nån anonym skrev att det är många som skriver som förslag 1, men det är rätt omöjligt eftersom en liten del av det är verklighetsbaserat :) Just nu är det väldigt jämnt (stav?) så jag hoppas på fler kommentarer när jag vaknar imorgon♥ Skulle skriva första kapitlet idag om jag inte hade fått hjälpa min mamma att döda nåt äckligt djur i en halvtimme-.- HAHAH, iaf.. Fortsätt kommentera! (:

Ännu en liten Update: En läsare skrev att hon ville välja förslag 1, men att hon inte ville ha bilder på Demi, jag kan ha bilder på Miley? Spelar egentligen ingen roll för mig :)

@ Talkin 2 you guys

Nästa novell

Nu är ju novellen slut och självklart kommer jag börja på en ny :)
Dock måste jag komma på lite mer om handlingen, vilka av mina läsare som ska få vara med osv. Det KANSKE kommer upp senare ikväll/inatt annars kommer det imorgon :) Ska sätta mig och planera lite nu! ♥
EN FRÅGA TILL ER: Vilken tjej tycker ni jag ska ha bild på? Asså tjejen som det handlar om. Demi Lovato, Miley Cyrus, Ariana Grande, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, någon annan? :) TELL ME!

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 62 - The First Snow (The End)

''Ni är så välkomna så, ni vet ju var jag bor'' säger hon och ler.
Vi nickar och går ut i hallen och drar på oss våra skor. ''Hejdå'' säger hon och ler.
Vi vinkar och stänger ytterdörren försiktigt bakom oss och lämnar huset bakom oss.
När vi kommit en bit börjar vi skratta.

EN MÅNAD SENARE:

Känslan av att jag och Justin hade hållt ihop i ännu en månad var fantastisk. Just nu befann vi oss i New York. Vi hade ledigt i 3 dagar och skulle bara ta det lugnt. ''Mary!'' Ropar Justin bakom mig och jag vänder mig om med ett brett leende på läpparna. ''Hej Justin'' säger jag och han ler.
''Har jag sagt att jag älskar ditt leende?'' Frågar han och jag tänker efter. Nej, det har han inte. Jag skakar på huvudet och han flinar.
''Då säger jag det nu, jag älskar ditt leende'' säger han och jag skrattar till. ''Tack Justin, ditt leende är inte så illa heller!'' Säger jag och han skrattar.
*
''Gissa vad vi ska göra idag?'' Frågar Justin med ett brett flin på läpparna.
Jag rycker på axlarna och kollar nyfiket på honom.
''Vi ska till.. Disneyland!'' Säger han och jag lyser upp. ''Yay!'' Säger jag och ger han en snabb puss på kinden innan jag rusar ut i hallen och drar på mig mina vita converse.
Justin kommer skrattandes bakom mig och drar på sig sina vita supras.
''Ska inte Kenny följa med?'' Frågar jag och tanken att bli jagad av paparazzis och fans var inte speciellt frestande.
Han skakar på huvudet med ett skratt. ''En springtur är väl aldrig fel?'' Frågar han och blinkar med högra ögat.
Jag himlar med ögonen och sätter upp mitt hår i en tofs innan vi lämnar hotellet.
''Vart ligger det?'' Frågar jag och kan knappt vänta tills vi kommer fram. Justin flinar.
''Typ tjugo minuter härifrån'' säger han och jag nickar. ''Okej''.
Efter ett tag står vi äntligen utanför entrén och Justin tar upp sin plånbok.
''Jag betalar'' säger han och går fram till kassan.
''Justin, jag kan betala'' försöker jag. Han skrattar och skakar på huvudet och tar emot två biljetter.
Han ger mig den ena och vi ger dom till vakterna och vi kommer in på Disneyland.
Först går vi runt och kollar på alla karuseller men avbryts när någon petar mig på axeln.
Jag vänder mig om och får syn på Musse Pigg. Jag börjar skratta och han flinar. ''Vi tar en bild!'' Säger jag och ställer mig bredvid honom.
Han lägger ena armen runt mig och Justin ställer sig en bit bort och tar fram sin iPhone.
''Smile!'' Säger han och jag och Musse Pigg pekar på Justin med öppna munnar. Justin skrattar och tar kort.
Vi ställer oss bredvid honom och ser när han laddar upp bilden på twitter. ''Haha, jag och Mary träffa Musse Pigg på disneyland! :D'' skriver han och jag skrattar.
Vi vinkar hejdå till Musse Pigg och fortsätter gå runt. ''Tyckte du verkligen att jag var en snobb första gången du såg mig?'' Frågar Justin plötsligt och jag skrattar till.
''Ja, först ja. Sen när jag väl börja snacka med dig visade det sig att du var så mycket bättre än en snobb'' säger jag och ler. ''Aww'' säger han och kysser mig på läpparna.
Jag ler stort och skriker till när jag får se en clown bakom Justin. Han höjer på ögonbrynen och vänder sig om och skriker till han med. Clownen skrattar och går förbi oss.
Vi börjar skratta och Justin lyser upp. ''Vadå?'' Frågar jag och han pekar med handen bakom mig.
Jag vänder mig om och får syn på en haj med öppen mun och vatten.
''Vad är det där?'' Frågar jag och Justin tar min hand. ''Kärlekstunneln'' säger han med ett brett leende och jag ler stort.
Han drar med mig dit och vi sätter oss i en träbåt och börjar åka med i vattnet. ''Nejnejnej'' säger jag när vi åker in i hajens mun. Justin skrattar och jag skriker till när vi åker neråt. När vi fortsätter åka framåt lugnar jag ner mig och kollar på trollen som står och pussar varann och allt.
''Wow'' säger jag och lutar huvudet på Justins axel. ''Du är verkligen den bästa pojkvännen som finns Justin'' säger jag och jag märker att han ler stort. ''Och du är världens bästa flickvän''. Jag ler brett.
NÄSTA DAG:
Mary Bieber. Skulle det bli mitt namn en vacker dag? Jag ler åt tanken. ''Vad tänker du på?'' Frågar Justin som dykt upp bredvid mig.
''Oss'' säger jag och han ler stort. ''Jasså?'' Säger han och lutar sitt huvud på min axel. Jag nickar.
''Kommer jag verkligen heta Mary Bieber i framtiden?'' Frågar jag med ett skratt. Han ler ännu större. ''Om du vill det'' säger han och jag nickar.
''Klart jag vill!''
Han ler och vänder sin blick mot fönstret och jag gör likadant och då ser jag det.. Snöflingor.
''Kom!'' Säger han och tar min hand. Jag springer med honom ut. ''Hallå Justin, vi har inga skor!'' Säger jag och han skrattar. ''Jag vet'' säger han med ett leende och fortsätter springa. Jag himlar med ögonen och springer efter honom.
Vi stannar uppe på ett högt berg och jag skrattar åt Justins bruna hår som blir allt vitare av snön.
Han börjar skratta och jag höjer på ögonbrynen ''Vadå?'' Frågar jag och ler automatiskt.
''Ditt hår'' säger han och flinar. Jag slår till honom löst på armen. ''Jag skrattade åt ditt'' säger jag och ler stort.
Han slutar skratta och tar sina armar runt min midja och kysser mig passionerat.

Så var novellen slut. :(@ Talkin 2 you guys

Slut på idéer *damp*

Hörrni, jag har slut på idéer! Vad tycker ni ska hända i novellen? Hjälp!
UPDATE: Hoppas det är okej att jag gör ett kapitel till av novellen. Idéerna har tagit slut så det är dags att avsluta novellen nu tycker jag. Börjar på sista delen nu! :)

@ Talkin 2 you guys

ANGÅENDE NÄSTA NOVELL! :D

När jag börjar på nästa novell snart när den här är slut, så tänkte jag att några av mina läsare ska få vara med i novellen! :)
Så allt ni behöver göra är att skriva i en kommentar vad du heter, hur du ser ut, vad du gillar att göra, berätta lite om din familj, hur gammal du är, vart du kommer ifrån, osv.. Ni vet vad jag menar :)
Kommer ta ut typ.. 2-4 stycken :) Kommentera så jag kan välja! :)

UPDATE: Guuud, ni gör det så svårt att välja! D; Idag har förresten varit en såndär dag då jag inte orkar göra någonting, ska försöka skriva 1-2 kapitel liiite senare iallafall, fortsätt kommentera :D

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 61 - I'm Ready

''Justin, snälla sluta!'' Försöker jag men han fortsätter ha saker i golvet.
Jag springer fram till honom och slänger armarna runt honom och han andas djupa andetag.
''Ta det lugnt'' säger jag och fortsätter krama honom.
''Mary.. Jag har inte gjort det, jag skulle aldrig utnyttja dig'' säger han och jag nickar.
''Okej.. Ta det lugnt'' säger jag och andas in hans parfym.

När han lugnat ner sig släpper jag taget om honom och han kastar sig på sängen med huvudet neråt.
''Justin, jag..'' Börjar jag men avbryts av att dörren till hotellrummet öppnas.
''Wow, vad har hänt här?!'' Hörs Alfredos välbekanta röst.
''Kan vi lita på dig Alfredo?'' Frågar jag tveksamt och han nickar ivrigt.
''Det är klart, tell me'' säger han med ett brett leende och vi sätter oss på sängen bredvid Justin.
Jag börjar berätta från början till slut och andas tungt efter min långa berättelse.
Han kollar förvirrat på mig och sen på Justin.
''Okej jag måste bara fråga.. Är ni förlovade?'' Frågar han och gapar.
Jag nickar. ''Wow man! Ni kunde ha berättat det för mig! Nu plockar vi undan här och sen firar vi!'' Säger han och ler brett.
Jag rycker på axlarna. ''Justin ser inte så partysugen ut'' säger jag med ett litet skratt.
''Man, res dig upp!'' Säger Alfredo och tillsammans drar vi upp Justin ur sängen.
Tveksamt tar jag upp ringen som ligger på sängen. Med ett svagt leende skruvar jag på den på mitt finger igen.
Justin ler stort och tillsammans börjar vi plocka upp allt.
*
Vi skulle ha en liten fest i vårat hotellrum. Jag, Justin, Alfredo, Dan, Ryan Good och Kenny. Ingen annan fick veta för då skulle vi inte få ha någon fest alls. Jag hade spärrat upp ögonen när Dan, Ryan och Alfredo hade kommit in med flera påsar alkohol. Jag hade ju typ aldrig druckit förut.
Medans Dan, Kenny, Ryan och Alfredo började mixa drinkar stänger jag in mig på badrummet och drar upp min tröjärm och rycker till när jag får se blodet som har torkat och rivsåren.
När jag tvättat ansiktet lämnar jag badrummet och Justin står redan med en hel vodkaflaska i handen.
Jag går fram till honom och höjer på ögonbrynen. ''Brukar du dricka?'' Frågar jag förvånat och han skakar på huvudet.
''Nej, men varför inte testa? Smaka!'' Säger han och räcker mig flaskan. Tveksamt tar jag emot flaskan och dricker en klunk och hostar till.
Justin börjar skratta och jag sköljer ner den äckliga smaken med cola och Justin verkar få en idé.
''Blanda vodkan med colan!'' Säger han och jag ger han en förvånad min.
*
Hur mycket hade jag druckit egentligen? Svaret på den frågan kunde jag själv. Mycket.
''Justin!'' Ropar jag och börjar springa fram till honom men ramlar ner i soffan. Justin skrattar och kommer fram till mig.
''Hjälp mig upp'' mumlar jag och med ett skratt drar han upp mig. ''Jag kommer snart'' säger jag lite slöddrigt och haltar in på sovrummet.
Jag lägger mig i sängen och kollar upp i taket och kämpar för att hålla ögonen öppna.
Efter en stund kommer Justin in och sätter gränsle över mig.
''Jag älskar dig!'' Säger han högt och jag skrattar. ''Jag älskar dig också'' ler jag och han börjar kyssa mig.
Jag lät det fortsätta. Jag var redo.

*
När jag vaknar nästa morgon ligger jag bredvid Justin. Jag ler stort och reser mig upp och då börjar huvudvärken. Jag ryser till och tar händerna för huvudet och drar täcket över mig och tassar bort till min resväska och börjar leta kläder.
Jag drar på mig ett par vita jeansshorts, ett svart linne och en grå jeansjacka. När jag fått på mig kläderna hörs en hostning bakom mig. Jag vänder mig om och ser att Justin har vaknat.
''Godmorgon älskling'' säger han med ett leende och jag ler stort över tanken att han precis kallat mig älskling.
''Godmorgon'' säger jag och ler brett.
När han tagit på sig andra kläder går vi ut för att gå till apoteket för att köpa ipren. När vi kommer dit är det stängt och jag suckar tungt och han lägger armen om mig.
''Åh'' muttrar jag och tar handen för huvudet.
''Har du så ont?'' Frågar Justin och jag nickar. Han verkar fundera för han lyser genast upp. ''Kom'' säger han och tar min hand och vi ställer oss utanför ett stort vitt hus.
''Vad ska du göra?'' frågar jag misstänksamt och han flinar. ''Fråga om dom har ipren'' säger han och jag inser snabbt att det är en dum idé. Ändå följer jag med honom till tröskeln och han ringer på dörren.
En stund senare öppnas dörren av en gråhårig tant i 70års åldern. Hon ler lite förvånat.
''Justin Bieber, Mary Jansen! Vad gör ni här?'' Frågar hon och hostar.
''Förlåt om vi stör men min flickvän har en extrem huvudvärk och vi undrar om du har någon ipren hemma?'' Frågar Justin och jag skrattar till.
Kvinnan ler varmt. ''Självklart, kom in!'' Säger hon och försvinner in i ett annat rum.
Utan att tänka mig för följer jag med Justin in och vi stänger dörren efter oss och kollar runt i hallen.
''Kom till köket!'' Ropar hon och hostar ännu en gång.
Vi tar av oss våra skor och går in i samma rum som kvinnan gått in i och det visar sig vara köket.
Hon räcker mig en tablett och ett glas vatten. ''Tack'' säger jag med ett svagt leende och sväljer tabletten med vattnet.
När jag fått i mig tabletten räcker jag henne glaset och hon tar emot det och ställer ner det på diskbänken.
''Vill ni ha fika?'' Frågar hon och jag skakar på huvudet. ''Vi har rätt bråttom, tack ändå! Och tack för hjälpen, hoppas vi ses någon annan dag'' säger jag och ler. Hon nickar.
''Ni är så välkomna så, ni vet ju var jag bor'' säger hon och ler.
Vi nickar och går ut i hallen och drar på oss våra skor. ''Hejdå'' säger hon och ler.
Vi vinkar och stänger ytterdörren försiktigt bakom oss och lämnar huset bakom oss.
När vi kommit en bit börjar vi skratta.

Yay they did it, haha! Anledningen till att jag inte skrev massa biebergasm är för att jag vet ju inte hur gamla alla som läser novellen är :) Nu ska jag nog försöka sova eftersom mina småsyskon kommer hit vid 11 imorgon. :(
Btw, varför jag var överlycklig förut? Svar = För att Ernie Halter följer mig på twitter! :) Ni vet han som sjunger låten come home to me som Justin Bieber gjorde en cover på? Och som dessutom är Justins vän? Jag bad han bara en gång! Gör det ni också:)


@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 60 - He's using you (DEL 2)

''Du har fel.. Justin är inte sån'' säger jag och biter mig hårt i läppen.
''Han friade till mig också'' säger hon innan hon lägger på.
Hade Justin friat till henne också? Nejnejnej.. Jag tar händerna för huvudet. Jag känner mig så.. Utnyttjad. Han hade ju bett mig att bli dansare i hans crew och allt? Skulle han dissa mig när han inte tyckte att jag dög längre?
Tårarna tränger sig fram och jag reser mig upp och drar fram min resväska. Nejnejnej var allt jag hade i huvudet.
Jag kastar ner kläderna i resväskan och kastar en blick på fotot som föreställer mig och Justin när vi var i Canada.
Jag sätter mig ner mot väggen och försöker få stopp på tårarna. Hur kunde han göra såhär? Justin Bieber, killen som älskar tjejer. Kan det inte räcka med en tjej? Måste han ha nya tjejer?
Jag hatar mig själv. Jag hatar mitt liv. Jag hatar världen. Varför finns jag ens? Jag har inga föräldrar, ingen pojkvän, inget utseende, knappt några vänner och allt jag får ta emot är hat. Jag reser mig upp och går in på badrummet och börjar fylla badkaret med vatten.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag tar emot pizzakartongen och börjar gå tillbaka mot hotellet. Eftersom varken jag eller Mary hade ätit något sen frukosten sprang jag och köpte världens största pizza. Jag ler brett när jag låser upp dörren till mitt, Marys och Alfredos hotellrum.
''The king is here!'' Ropar jag men får inget svar.
Jag höjer på ögonbrynen och går ut i köket och börjar halva pizzan. När jag gjort det lägger jag upp halvorna på varsin tallrik.
''Mary?!'' Ropar jag och häller upp två glas cola. ''Jag har köpt pizza!'' Ropar jag ännu en gång. Jag himlar med ögonen när jag inte får något svar och rycker i handtaget till badrummet.
''Vad gör du där inne egentligen?'' Frågar jag och skrattar.
''Ja.. Jag kommer.. Snart'' stammar hon fram och jag höjer på ögonbrynen igen.
''Mary, gråter du?'' Frågar jag och paniken stiger.
''Jag är förkyld'' säger hon. Jag skakar på huvudet och skyndar mig ut i köket. Jag tar ut en sax ur lådan och går mot badrummet. Jag tvekar en liten stund men låser ändå upp dörren med saxen. Jag puttar upp dörren och skriker till när jag får se blod på golvet. Jag får syn på Mary som sitter i badkaret som är fyllt med vatten och håller i en annan sax. Jag spärrar upp ögonen och får inte fram ett ända ord.
Hon kollar på mig med röda ögon och hennes mascara har runnit så hon är helt svart under ögonen.
''Har.. Du skärt dig själv?'' Får jag fram men hon svarar inte. Jag går långsamt fram till henne och tar saxen ifrån henne. Jag släpper den på golvet och kollar på hennes blodiga arm.
Jag biter mig i läppen och hjälper henne upp.
''Varför gjorde du så?'' Frågar jag allvarligt och räcker fram nya kläder åt henne.
''Alla hatar mig'' viskar hon och jag rycker till.
''Va?'' Säger jag och kollar in i hennes ögon.
''Låtsas inte att du bryr dig'' säger hon lågt och försvinner in på badrummet igen.
Jag står som förstelnad kvar och fattar ingenting. Jag sätter mig ner på sängen.
Efter en liten stund kommer Mary ut från badrummet igen och jag räcker henne papper. Hon ger mig en blick som tyder på att hon är krossad.
''Snälla berätta vad jag har gjort'' säger jag lågt.
Hon skruvar av sig ringen från sitt finger och jag gapar.
''Nej, snälla..'' Försöker jag men hon har redan kastat den på sängen.
''Jag litade på dig Justin, jag trodde att du faktiskt älskade mig'' säger hon och sätter sig ner på sängen.
Bekymrad sätter jag mig ner bredvid henne.
''Berätta bara vad jag har gjort'' säger jag och hon suckar uppgivet.
''Jasmine ringde mig och..'' Börjar hon och jag sparkar foten hårt i väggen. Hon ger mig en förvånad blick.
''Jag hatar Jasmine! Vad har hon sagt?'' Frågar jag och kollar allvarligt på Mary.
Självklart. Självklart skulle det vara Jasmine som förstör allt. Hur fan lyckas hon?
''Hon.. Hon sa att du utnyttjar mig, att du bara använder mig tills du hittar en ny tjej och att du utnyttjade henne också och dissa henne för mig, sen kommer du dissa mig och..'' Hon tar ett djupt andetag. ''Hon sa att du fria till henne också'' säger hon lågt och kollar ner på sina händer.
Jag reser mig upp och kastar nattlampan hårt i golvet så att den krossas direkt.
''Justin...'' Försöker hon men det svartnar till i mina ögon. Jag börjar kasta sönder allt jag får tag på.
MARY'S PERSPEKTIV:
''Justin, snälla sluta!'' Försöker jag men han fortsätter ha saker i golvet.
Jag springer fram till honom och slänger armarna runt honom och han andas djupa andetag.
''Ta det lugnt'' säger jag och fortsätter krama honom.
''Mary.. Jag har inte gjort det, jag skulle aldrig utnyttja dig'' säger han och jag nickar.
''Okej.. Ta det lugnt'' säger jag och andas in hans parfym.

Tog typ 100 år att skriva detta eftersom systern och hennes kompis var så nyfikna, ville inte skriva när dom läste. haha :) Nu är det klart iallafall och det kommer nog mer sen :)

@ Talkin 2 you guys

Skriver på del 2 :)

Skriver på del 2 till kapitel 60 :) Just nu är jag överlycklig så det kommer nog flera kapitel sen :D:D:D!

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 60 - He's using you (DEL 1)

Han blinkar och reser sig upp ur soffan och börjar spela xbox längre bak i bussen.
''Det där var nära'' viskar jag och Justin nickar. ''Vi berättar för dom nån annan gång'' viskar han och jag nickar.
Livet kunde verkligen inte bli bättre. Justin var världens bästa pojkvän, ingen kunde ta hans plats. Jag ska göra allt för att det ska hålla förevigt. Jag lutar mitt huvud på hans axel.
''Jag älskar dig'' viskar jag och han drar sin hand igenom mitt hår. ''Jag älskar dig också'' viskar han och jag märker att han ler.

Jag, Justin, Usher och Scooter kliver in i studion för Justin ska fortsätta spela in låtar till sitt nya album.
Justin går in och rättar till sin mick och Usher börjar fixa med ljudet.
''Okej, vi börjar med Without You'' säger Scooter och Justin nickar och flyttar sig närmare micken. Instrumentalet börjar spela och Justin öppnar munnen.
''Maaary, jag älskar dig!'' Sjunger han och jag brister ut i skratt men kollar sedan allvarligt på honom och han skrattar.

''Jag skoja bara, kör igen'' flinar Justin och Usher suckar och låten börjar om.
Han börjar sjunga och hans röst låter helt underbar. Jag låter hans röst fylla mitt huvud. När låten tagit slut börjar han sjunga på någon som verkar heta I'll love you to the end.

*
När Justin sjungt klart lägger jag mig utmattad i hotellsängen och kollar upp i taket. Jag suckar när mobilen ringer och skärmen visar 'Dolt nummer'. Jag tvivlar en stund men svarar ändå.
''Hallå?'' Svarar jag och gäspar.
''Hej, det är en sak du borde veta om Justin'' säger hon och jag känner genast igen rösten. Jasmine.
''Men gud, vad vill du nu?'' Frågar jag och sätter mig upp.
''Varna dig!'' Säger hon och jag himlar med ögonen. ''För vad?'' Frågar jag och gäspar ännu en gång.
''Justin'' säger hon och jag håller ilskan inne. ''Tell me'' mumlar jag och drar handen igenom mitt hår.
''Jag gör det här för att det går rykten om att han har friat till dig, och jag kan inte låta han fortsätta såhär..'' Börjar hon och jag höjer på ögonbrynen.
''Han får alla tjejer att känna sig speciella för ett ögonblick, sen när hon verkligen älskar honom mer än allt annat dumpar han tjejen'' säger hon allvarligt och jag suckar.
''Jasmine du behöver..'' Försöker jag men hon avbryter mig.
''Mary, varför tror du att han tänkte dumpa mig? Jo, för att få utnyttja dig som han utnyttjade mig!'' Säger hon upprört.
Jag tar handen för munnen för att inte flämta till.

 

 


''Du har fel.. Justin är inte sån'' säger jag och biter mig hårt i läppen.
''Han friade till mig också'' säger hon innan hon lägger på.


Detta var bara del 1 på detta chapter! :)


@ Talkin 2 you guys

Noveller jag läser!

För trött för att skriva någon ny del just nu.. Gör det imorgon när jag vaknar, men jag kan skriva ner alla novellbloggar jag läser! :) Be ready, here they come!

Biebertime
Bieberbook
Beautifulbieber
Thejbnovel
Stuckinthebieberstory
Bieberdrug
jbiieberstory
jbieb
timeforbieber
waytobieber
bieberromance
biebsfavorite
sweetbiebs
bieberdomination
mybieberstory
Justinbiebernoveller
justinorbieber
bieberlicious
Randomstorys
biebzdream
Rätt många men nu har ni nått att läsa :) Men ni får inte dissa mig nu D:

@ Talkin 2 you guys

Uppdateringen ikväll

Uppdateringen ikväll kommer suga stenhårt för jag ska umgås med min mamma. Det är typ första gången det bara är jag och hon hemma, det brukar alltid vara småungar som skriker, haha. Men jag ska försöka skriva ett chapter inatt, vi får se hur det blir. :)
Och så vill jag tacka till alla fina kommentarer och för att ni ens läser bloggen :)
Det var nån som bad mig skriva ner alla Bieber noveller jag följer och det ska jag också göra senare/inatt.

Ta hand om er så kommer det nog nått inlägg senare! :)♥

@ Talkin 2 you guys

Twitter

En del har frågat mig om jag har twitter och självklart har jag det :) Jag skriver mest där när jag vill att Justin Bieber ska följa mig haha! Nu tänker ni säkert 'Aa men sure, som att han skulle det' därför är jag glad att Justins motto finns.. Never say never :D
haha iallafall, vill ni följa min twitter så heter den @Biiggestfan
Jag följer självklart tillbaka! (:

@ Talkin 2 you guys

Kolla in den här bloggen! :)

Hon skriver riktigt bra och förtjänar fler kommentarer! :) http://bieberromance.blogg.se/ Check it out! ;D

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 59 - I Love You

''Hyr ett hotellrum!'' Säger Alfredo och kastar en tidning i Justins ansikte.

Jag brister ut i skratt.

''Det ska vi ju om några timmar'' säger Justin och blinkar åt Alfredo. Han gör en äcklig min och räcker sin hand efter sin tidning igen och börjar läsa.

Jag och Justin börjar skratta och jag vänder huvudet mot fönstret och kollar ut.


Jag kliver in i hotellrummet som jag, Justin och Alfredo ska dela på. Dom dyker upp bredvid mig.

''Asså varför får jag dela rum med er?'' Frågar Alfredo med en suck och sätter sig ner på en säng.

Jag rycker på axlarna. ''Dom bestämde väl det för att retas med dig'' säger jag med ett skratt.

 

*

''Mary, snälla följ med mig till apoteket?'' Säger Justin och håller handen för huvudet.

''För mycket konserter?'' Frågar jag och greppar tag i min handväska. Han nickar med en ledsen min.

''Och för lite vila'' säger han och vi drar på oss våra skor. Jag ger han en sorgsen blick och vi lämnar hotellet. Han tar min hand och håller den hårt när vi går.

''Hur ska jag klara mig utan dig i en vecka?'' Frågar Justin och håller om mig när vi står utanför Tamis hus.

Jag skulle stanna hos henne i en vecka och han skulle åka till Toronto för att hälsa på Chaz, Ryan och några fler.

''Du klarar dig Biebs'' säger jag och ler brett.

''Jag skulle döda för att få ditt leende'' säger han och jag slår till honom på axeln. Han kysser mig och jag blir tvungen att släppa taget. ''Vi ses om en vecka'' säger jag med världens största leende.

Han nickar. ''Jag ringer dig snart'' säger han och ler tillbaka. Jag nickar och kollar när han hoppar in i turnébussen och åker iväg. När jag inte ser bussen mer öppnar jag dörren till Tamis hus och innan jag hunnit reagera står hon framför mig.

''Maaary!'' Säger hon glatt och slänger armarna om mig.

''Tami'' säger jag och ler brett.

Kramen avslutas och hennes blick vänds mot min ring och sen på mig. Jag biter mig i läppen och nickar.
''Omg!'' Skriker hon och jag skrattar.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
När jag öppnar dörren till turnébussen och börjar gå mot mormor och morfars hus får jag syn på en blondin som står och kollar på mig. Jag höjer ögonbrynen och när jag kommer närmare ser jag direkt att det är Alexis.
''Vad vill du mig?!'' Ropar jag irreterat och hon hoppar till. ''Snälla lämna mig bara ifred!'' Ryter jag och hon tar bestämda steg fram till mig.
''Vi måste prata'' säger hon och kollar allvarligt in i mina ögon. ''Jag har inget att prata med dig om så dra härifrån!'' Säger jag högt.
''Det handlar om Mary!'' Säger hon och jag märker att hon börjar tappa tålamodet. ''Sluta håll på med Mary, kan du inte acceptera att det aldrig kommer bli du och jag? Jag älskar Mary och det får du respektera''.
Hon suckar. ''Justin, du förstår inte..'' Försöker hon men jag avbryter henne. ''Dra härifrån Alexis!'' Skriker jag men hon står kvar.
''Kenny, snälla kom hit!'' Ropar jag och han kommer fram och ställer sig bredvid mig.
''Alexis, jag måste be dig att gå härifrån och lämna Justin ifred'' säger han och Alexis suckar. ''Jag försöker få Justin att förstå att Mary är en famewhore'' säger hon.
''Och det ska komma från rätt käft!'' Säger jag och försöker lugna ner mig. Kenny suckar och bär upp Alexis och bär bort henne från våran tomt. Jag pustar ut och ringer på dörren till mormor och morfar.
MARY'S PERSPEKTIV:
Det hade gått fyra dagar och jag och Justin hade pratat så mycket som möjligt. Tur nog är det bara 3 dagar kvar innan han står framför mig igen. Jag ler lite åt tanken och precis i samma ögonblick ringer mobilen.
Jag tar upp den och lyser upp när jag ser Justins namn på skärmen och kontaktbilden jag har på honom.
Jag tycker på grön lur med ett brett leende.
''Hej Biebs!'' Säger jag och ler som ett fån.
''Hej Shawty'' säger han glatt.
''Jag saknar dig..'' Säger jag och tårarna bränner bakom ögonlocken.
''Jag saknar dig också, men vi får kämpa oss igenom dom tre sista dagarna..'' Säger han och jag ler svagt.
''Aa'' säger jag och lägger mig ner i sängen.
4 DAGAR SENARE.

Äntligen. Det skulle bli jobbigt att säga hejdå till Tami och Yu, men vi kommer tillbaka inom en månad. Jag drar igen resväskan och drar ner den till hallen. Jag ställer den mot väggen och går sen in till köket och omfamnar Yu och Tami i en stor kram. Justin är nog här alledes strax.
''Jag kommer sakna er'' säger jag och en tår rinner ner för min kind.
''Vi kommer sakna dig också'' säger Yu. ''Du får ringa oss så mycket du kan'' fortsätter Tami.
Jag släpper taget och nickar. Jag går ut i hallen och drar på mig mina skor och eftersom vintern närmar sig tar jag på mig min svarta skinnjacka och kastar en sista blick på Yu och Tami som står och ler svagt åt mig.
''Jag ringer ikväll'' säger jag och pressar fram ett leende. Dom nickar.
Jag vinkar och dom vinkar tillbaka innan jag stänger ytterdörren och suckar. När jag vänder mig om står Justin och kollar på mig med ett stort leende.
''Shaaawty!'' Säger han och kastar armarna runt mig.
''Biebs'' säger jag med ett brett leende och besvarar kramen. När den avslutas kysser han mig.
''Jag älskar dig'' säger han och kollar djupt in i mina ögon. Jag ler brett. ''Jag älskar dig också''.
''Hörrni kärleksparet, nu får ni komma hit!'' Ropar Alfredo från turnébussen och vi skrattar. ''Jag tar din väska'' säger Justin och innan jag hunnit protestera har han släpat iväg den mot bussen och vi hoppar in och sätter oss i den lila soffan.
''Vad är det där för ring?'' Frågar Dan nyfiket och börjar undersöka min ring. Jag ger Justin en orolig blick och han biter sig hårt i läppen.
''Öh..'' Börjar jag och han kollar frågande på mig.
''Jag fick den av min mamma innan hon gick bort'' ljuger jag och ler ett svagt leende. Han nickar.
''Din morsa hade grym smak iallafall, vitt guld är inte illa'' säger han med ett brett leende och jag skrattar. ''Tack Dan'' säger jag med ett leende.
Han blinkar och reser sig upp ur soffan och börjar spela xbox längre bak i bussen.
''Det där var nära'' viskar jag och Justin nickar. ''Vi berättar för dom nån annan gång'' viskar han och jag nickar.
Livet kunde verkligen inte bli bättre. Justin var världens bästa pojkvän, ingen kunde ta hans plats. Jag ska göra allt för att det ska hålla förevigt. Jag lutar mitt huvud på hans axel.
''Jag älskar dig'' viskar jag och han drar sin hand igenom mitt hår. ''Jag älskar dig också'' viskar han och jag märker att han ler.
Haha jag vill knappt avsluta novellen själv, men den måste ju få ett slut snart :(
Nästa kapitel kommer upp lite senare :)@ Talkin 2 you guys

Skriver på kapitel 59

Ska börja skriva på kapitel 59 nu, men eftersom jag ska göra dom sista delarna långa kan det ta ett tag att skriva :) haha plus att jag ska tänka igenom lite vad som ska hända :) men det kommer väl upp om ett tag :D

@ Talkin 2 you guys

Checka in denna novellblogg!

Vill ni läsa en GRYM novell om Justin Bieber så ska ni besöka http://justinorbieber.blogg.se
Tjejen skriver grymt och förtjänar absolut flera läsare + kommentarer! ;) Jag hoppas verkligen ni besöker bloggen och kommenterar lika mycket som ni gör här :D

Btw: Fortsätt kommentera på kapitlet under. :)

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 58 - Get A Hotel Room

Jag kollar in i hans ögon i hopp om att få något svar. Han tar ett djupt andetag innan han öppnar sin mun.

''Jag vill ta ett steg längre med vårat förhållande''.


''Vad menar du?'' Frågar jag och kollar frågande på honom.

Jag ser att han biter sig hårt i läppen. ''Inte här, kom'' säger han och drar med mig in på vårat hotellrum igen.

Jag ger han en frågande blick och han öppnar sin resväska och verkar leta efter något.

''Vad letar du efter?'' Frågar jag och han ler stort och håller något bakom ryggen.

Mitt hjärta slår snabbare och jag fortsätter kolla frågande på honom. Han sätter sig på knä framför mig och tar ett djupt andetag och jag spärrar upp ögonen.

''Mary, jag vet att det inte började så bra, men jag älskar dig över hela mitt hjärta. Jag vet att vi fortfarande är rätt unga men vi behöver inte gifta oss än, men jag måste ändå fråga för du betyder allt för mig.. Jag förstår om du säger nej eftersom det kanske går för snabbt men.. Vill du gifta dig med mig?'' Frågar han och öppnar en ask. Det här händer inte, Justin Bieber skulle aldrig fria till mig. En osynlig tjej som ingen lägger märke till. Utan att ha märkt det har jag blivit tårögd och vill bara skrika 'Ja!' Men det skulle vara för mycket. Jag kollar på ringen och ser att det är vitt guld. ''Mår du bra?'' Frågar Justin som har ställt sig upp.

Jag slänger mig i hans famn och börjar gråta lyckotårar. ''Ja'' säger jag och kramar honom hårt. ''Jag vill mer än gärna gifta mig med dig'' säger jag och släpper taget. Jag torkar bort mina tårar och ler stort.

Han ler minst lika stort och skruvar på ringen på mitt finger och jag ler ännu större. ''Du är världens bästa pojkvän Justin'' säger jag.

''Och i framtiden världens bästa man'' fyller han till med ett brett leende. Jag skrattar och kysser honom på läpparna.

 

*

Utmattade lämnar vi Mexico för att sätta oss på ett jetplan till Frankrike och sen skulle vi tillbaka till Atlanta.

Jag rättar till min tröja och rycker till när min mobil börjar ringa. Jag tar upp den och kollar bekymrat på displayen. 'Alexis'. Tveksamt trycker jag på grön lur.

''Hallå?'' Svarar jag motvilligt. ''Hej'' hörs en låg röst på andra sidan.

''Mary!'' Ropar någon bakom mig och jag vänder mig om. En flicka runt 10års åldern står och vinkar glatt åt mitt hål. Jag ler svagt och vinkar tillbaka men blir rädd att hon ska se min ring.

Jag tar snabbt ner handen och försöker koncentrera mig på att motvilligt prata med Alexis.

''Och du ringer mig för att?'' Frågar jag och lägger min resväska på rullbandet och ser hur den åker iväg.

''Jag vill be dig om en tjänst'' säger hon allvarligt och jag höjer på ögonbrynen.

''Vadå för nåt?'' Frågar jag fundersamt och följer efter dom andra och sätter mig ner på en bänk och lutar huvudet på Justins axel.

''Att lämna Justin'' säger hon och Justin skrattar högt vilket betyder att han hörde vad hon sa.

''Snälla, du förstår inte hur komplicerat mitt liv är, jag behöver Justin! Bara han kan få hålet i mitt hjärta lagat igen. Du förstår inte hur det är att se sin pappa döda sin mamma framför ens ögon!'' Säger hon och jag flämtar till och Justin kollar oroligt på mig.

''Okej Alexis, jag förstår att det måste ha varit en hemsk syn och grymt jobbigt att gå igenom men en pojkvän löser ingenting. Jag tycker du ska försöka att inte tänka på vad som hände'' säger jag.

''Men Mary! Gud vad trög du är! Jag behöver Justin, jag måste bli känd!'' Säger hon och då spricker det.

''Famewhore'' muttrar jag och lägger på. Justin gör en äcklad min och jag skrattar. Jag lägger ner mobilen i bakfickan och det blir dags att kliva på planet.

Jag sätter mig ner på ett säte och Justin sätter sig ner bredvid mig och mittemot oss sätter sig Dan och Kenny.

''Sista stoppet'' säger Dan och andas ut.

Justin nickar. ''Ska bli skönt att få ledigt i en vecka innan jag ska börja spela in ett nytt album'' säger han med ett brett leende.

Jag börjar tänka på alla Justins haters som för tre år sen sa att Justin skulle försvinna inom 1-2 år vilket han inte har gjort. Jag ler stort och Justin vinkar med sin hand framför mina ögon.

''Wake up!'' Säger han med ett stort leende och jag rycker till och vi börjar skratta.

''Vad tänkte du på?'' Frågar han och ger mig en finurlig blick. ''Dig'' säger jag och ler.

Han ler världens största leende och kysser mig.

''Hyr ett hotellrum!'' Säger Alfredo och kastar en tidning i Justins ansikte.

Jag brister ut i skratt.

''Det ska vi ju om några timmar'' säger Justin och blinkar åt Alfredo. Han gör en äcklig min och räcker sin hand efter sin tidning igen och börjar läsa.

Jag och Justin börjar skratta och jag vänder huvudet mot fönstret och kollar ut.


Inte så lång del men det är alltid något. Dom sista delarna ska jag göra långa! :)

Kommer inte sluta med novellen på exakt 60, men runt 60 någonstans :)


@ Talkin 2 you guys

Nääästa kapitel!

Har varit inne i Stockholm hela dagen idag och kom hem för en stund sen. Mår grymt illa, åt för mycket idag..
Köpte också en Justin Bieber tröja :D så vill passa på att tipsa alla som bor i Stockholm att gå till Punkt Shop för där finns det! :)
Är så trött också så jag orkar inte skriva nästa kapitel nu.. Förlåt, men det kommer självklart lite senare ikväll! Tror det kanske kommer 3 chapters? :) Hoppas ni är spända på fortsättningen!

@ Talkin 2 you guys

Svar till Josefine ♥

Postat av: josefine

as bra ! men du jag undrar hur lång denna novellen kommer vara? liksom blir det massa till eller typ 10? för ajg gillar denna novellen sjukt mkt så jag tycker att det ska vara många till, men ändå inte så många så att du förstör novellen för att den blir liksom lite som de andra novellerna som är så jätet långa, men bara tips :p as bra novell !<3

Svar: Tack så jättemycket! :) Tyvärr så är novellen snart slut och kommer vara runt 60-70 chapters :( men jag har bestämt mig för att börja på en ny novell när den här är slut så jag hoppas du kommer gilla den andra novellen lika mycket och stannar kvar :D

Nu ska jag sova för jag ska upp rätt tidigt imorgon, ska försöka skriva ett kapitel till er innan jag åker in till stan och handlar annars kommer det 2-3 chapters när jag kommer hem, Puss!


@ Talkin 2 you guys

LÄNK!!

Min bästa vän har precis startat en novellblogg om Justin Bieber och skulle gärna uppskatta om ni kommenterade den :D
http://randomstorys.webblogg.se , hon skriver awesome så kolla in bloggen! :)

@ Talkin 2 you guys

SNEAK PEAK

Här kommer en liten sneak peak till nästa kapitel som kommer upp senare om ni kommenterar!


''Vad menar du?'' Frågar jag och kollar frågande på honom.

Jag ser att han biter sig hårt i läppen. ''Inte här, kom'' säger han och drar med mig in på vårat hotellrum igen.

Jag ger han en frågande blick och han öppnar sin resväska och verkar leta efter något.

''Vad letar du efter?'' Frågar jag och han ler stort och håller något bakom ryggen.

Mitt hjärta slår snabbare och jag fortsätter kolla frågande på honom. Han sätter sig på knä framför mig och tar ett djupt andetag och jag spärrar upp ögonen.


@ Talkin 2 you guys

Svar till Gabbi ♥

Gabbi om Kapitel 55 - A Own Song:
mermermer :D när denna är slut kommer det en till då? :)

Svar: Tack för att du läser novellen! Jag kommer absolut börja på en ny novell efter denna om ni vill det såklart :)

BTW: Jag försöker svara på alla frågor, men om ni VERKLIGEN vill ha ett svar så ställ en fråga i blogresponse :)

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 57 - The Weird Plan (DEL 2)

Ryan suckar. ''Jag säger såhär, det är ditt val men det kan påverka ditt kändisliv'' säger han och kollar allvarligt på mig.

Jag nickar. ''Du har rätt, vi väntar med det'' säger jag och dricker upp min juice.

Jag reser mig från bordet och går upp i hotellkorridoren där jag ser Mary sitta och skratta utanför Alfredo och Ryans rum. Jag sätter mig ner bredvid henne med ett leende på läpparna.

''Vad är det som är så kul?'' Frågar jag med ett leende och hon kollar på mig och tar ett djupt andetag.

''Jag såg precis Alfredo i bara kalsonger'' säger hon och jag börjar skratta med henne.


MARY'S PERSPEKTIV:

Justin hade gått på en intervju hos Ellen DeGeneres för tio minuter sen och om 5 minuter ska det sändas live på tv:n.

Jag sätter mig ner i soffan och byter till rätt kanal och börjar kolla på reklamen.

När den äntligen är slut börjar programmet och Justin sätter sig ner i en brun fåtölj mittemot Ellen.

''Välkommen Justin!'' Säger Ellen och ler stort. ''Tack Ellen!'' Säger han och ler stort tillbaka.

Publiken tystnar efter en liten stund och Ellen harklar sig.

''Hur är det med dig?'' Frågar hon. ''Det är super med mig!'' Säger han och hon nickar.

''Kul att höra! När släpps ditt nya album?'' Frågar hon och han flinar. ''Om en månad ungefär''.

Hon nickar. ''Det längtar vi nog alla efter!''

 

*

När intervjuns slut närmar sig börjat hon prata om mig.

''Så.. Är du och Mary verkligen ett par nu?'' Frågar hon och han nickar. ''Ja, det är vi'' säger han med ett leende och jag ler stort.

 

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

När jag kliver in på mitt, Marys och Kennys hotellrum står Mary i hallen och ler brett.

Jag drar av mig skorna och går fram och kysser henne.

 

MARY'S PERSPEKTIV:

Justin drar på sig sina skor och lämnar hotellrummet. Jag höjer på ögonbrynen och drar på mig mina svarta ballerinaskor. Jag tar min väska och börjar springa efter honom.

När jag kommer ut ur hotellet får jag syn på honom. ''Justin!'' Ropar jag och fortsätter gå snabbt efter honom.

Han ökar takten och jag höjer på ögonbrynen igen. ''Men Justin, snälla stanna!'' Ropar jag och han stannar. Jag skyndar mig fram till honom och kollar frågande på honom.

''Förlåt'' mumlar han och kollar ner i marken. ''Varför gick du? Vad är fel?'' Frågar jag och han suckar utan att säga något.

''Justin, snälla berätta för mig''.

 

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Hon vill att jag ska berätta för henne. Men jag kan ju inte säga typ: Gift dig med mig!

Jag biter mig i läppen och försöker komma på något att säga.

 

MARY'S PERSPEKTIV:

Jag kollar in i hans ögon i hopp om att få något svar. Han tar ett djupt andetag innan han öppnar sin mun.

''Jag vill ta ett steg längre med vårat förhållande''.


Omg, vad ska hon säga? :o (Vet att kapitlet blev rätt kort men om jag sätter ihop delarna blir det ju ungefär som ett kapitel) :)

 

 


@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 57 - The Weird Plan (DEL 1)

''Jag behöver lite tid för mig själv, jag kommer snart'' säger jag med ett frampressat leende och går en bit bort ifrån dom andra.

Tårarna forsar ner längs mina kinder och jag snubblar på nånting. Jag reser mig snabbt upp och utan att kolla vad det är springer jag det snabbaste jag kan tillbaka till dom andra och dom kollar panikslagna på mig.

''Det är lugnt, jag bara.. Snubblade på nåt'' säger jag och sätter mig ner bredvid Sarah.

Det här är hemskt. Det kunde lika gärna varit Atlanta. Och vad ska hända med Sarah? Och alla andra barn för den delen.. Jag får en stor klump i halsen och kämpar för att inte börja gråta igen. Men lyckas jag? Nej.


 

Det hade varit hemskt att lämna Sarah till socialen. Hon vägrade sluta gråta och till slut var vi tvugna att lämna henne för att åka till Mexico. Med en suck sätter jag mig ner på ett säte i vårat jetplan.
''Hon kommer klara sig fint'' säger Scooter tröstande och jag skakar på huvudet. ''Hon kommer hamna på fosterhem, bli våldtagen, misshandlad och till slut kommer hon ta livet av sig'' säger jag och kämpar emot tårarna.

*
Jag sitter med min laptop på ett hotellrum i Mexico som jag ska dela med Justin och Kenny.
Jag skriver en ny tweet. ''Inte den bästa dagen idag, nu är vi i Mexico iallafall. #SWAG''
Jag stänger ner locket och reser mig upp från sängen och går ut i hotellkorridoren. Utan att tänka mig för öppnar jag dörren till Alfredos rum och där står han i bara kalsonger och jag höjer på ögonbrynen.
''Okeeey'' får jag fram.

Han vänder sig om med ett ryck och kollar med uppspärrade ögon på mig. Jag brister ut i skratt och lämnar hans rum och smäller igen dörren med en smäll. Jag sätter mig ner i korridoren och fortsätter skratta.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

''Vill du fria till henne?'' Frågar Ryan förvånat och jag rycker på axlarna.

''Jag tycker det är för tidigt men ändå..'' Säger jag och biter mig i läppen.

Ryan suckar. ''Jag säger såhär, det är ditt val men det kan påverka ditt kändisliv'' säger han och kollar allvarligt på mig.

Jag nickar. ''Du har rätt, vi väntar med det'' säger jag och dricker upp min juice.

Jag reser mig från bordet och går upp i hotellkorridoren där jag ser Mary sitta och skratta utanför Alfredo och Ryans rum. Jag sätter mig ner bredvid henne med ett leende på läpparna.

''Vad är det som är så kul?'' Frågar jag med ett leende och hon kollar på mig och tar ett djupt andetag.

''Jag såg precis Alfredo i bara kalsonger'' säger hon och jag börjar skratta med henne.

 


Haha typ kortaste delen som finns, men jag ska käka nu så del 2 på detta kapitel kommer efter det. :)


@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 56 - In Norway

''Och det tror du inte jag får? Kolla bara på min video Baby!'' Säger han och jag skrattar. Han startar kameran och tveksamt tar jag upp gitarren. Han börjar filma och nervöst börjar jag spela och sjunga. När jag sjungt klart stoppar han och tar fram en usb kabel och laddar upp videon på Youtube. ''Du ska få'' säger jag och reser mig upp ur sängen. Han skrattar. ''Nu går vi till dom andra!''.

En del av detta chapter är verklighetsbaserat som ni kommer att märka, hoppas det är okej. Anledningen till att jag valde att göra det är för jag älskar Norge och en utav mina bästa vänner befinner sig där just nu och jag vet inte hur hon mår. ♥

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag kunde inte slita blicken från tidningen. Hade en man verkligen dödat över 100 personer i Norge? Tanken var hemsk. Jag knuffar undan frukosten och rusar upp på hotellrummet och det första jag får syn på är Marys laptop. Jag sliter tag i den och klickar upp internet och läser mer om Norgehändelsen. När jag läst klart bränner tårarna bakom ögonlocken.
Jag knackar på Scooters hotellrum och han öppnar direkt och hans ögon är röda och jag ser direkt att han har gråtit.
Jag slänger armarna om honom.

''Vi måste till Norge'' säger jag bestämt och han nickar. ''Jag vet Justin, jag vet'' säger han och kollar allvarligt på mig.

''Men du har en konsert kvar att göra, vi kan åka efter den inatt'' säger han och jag nickar.

MARY'S PERSPEKTIV:

Tårarna börjar rinna när jag läser tidningen som Justin läst innan han sprang upp till hotellrummen. Jag reser mig upp gråtandes och börjar leta efter Justin. Jag får syn på han när han står lutad mot väggen.

''Justin..'' Får jag fram och han vänder blicken mot mig. En tår rinner ner för hans kind och han kommer fram och kramar om mig hårt.

''Vi åker dit inatt efter konserten'' säger han och jag nickar. Jag släpper taget och kollar in i hans tårögda ögon.

*

Efter konserten hoppar vi alla utmattade in i turnébussen som vi ska åka med till flygplatsen. Jag loggar in på twitter och blir tårögd när jag ser Justins senaste tweet. ''my prayers go out to everyone in Norway, #prayfornorway''

Jag skriver en ny tweet. ''On our way to Norway, #prayfornorway''.

*

Vi kliver ut från flygplatsen i Norge och när jag får syn på en flicka med en lila tröja med texten 'Support Jary' springer jag glatt fram till henne utan att tänka mig för.

''Hej!'' Säger jag och sträcker fram min hand. ''Mary Jansen!'' Säger hon och slänger armarna om mig. Jag kollar runt i området och här ser det ut som att inget har hänt. ''Han..'' Börjar hon men brister ut i gråt. Jag kollar förvånat på henne. Justin kommer fram och vi sätter oss på knä framför flickan. ''Han sköt min mamma'' säger hon och hennes tårar forsar ner och då brister det för både mig och Justin. Vi kramar om henne hårt. ''Vart är din pappa?'' Frågar Justin och flickan skakar på huvudet. ''Han jobbar i Sverige'' får hon fram mellan tårarna och jag blir stum.

''Du får följa med oss'' säger Justin och jag nickar och tar hennes hand. Hon ser ut att vara runt 7 år. ''Vad heter du?'' Frågar jag med ett frampressat leende och torkar mina tårar. ''Sarah'' säger hon och ler svagt. ''Vilket fint namn!'' Säger jag menande och hon ler. ''Tack''.

Jag fortsätter hålla hennes hand och vi går fram till resten av crewet. Justin viskar nånting i Scooters öra och han nickar. Tillsammans börjar vi alla gå mot den hemska delen av landet.

*

När vi kommer fram är det blodigt överallt och påsar över kropparna. Jag brister ut i gråt och tar mina händer för Sarah's ansikte. Vi skyndar oss en bit bort för att hon ska slippa se allt. Någon utav kropparna skulle ju kunna vara hennes mamma. När vi gått en bit sätter vi oss alla ner.

''Jag behöver lite tid för mig själv, jag kommer snart'' säger jag med ett frampressat leende och går en bit bort ifrån dom andra.

Tårarna forsar ner längs mina kinder och jag snubblar på nånting. Jag reser mig snabbt upp och utan att kolla vad det är springer jag det snabbaste jag kan tillbaka till dom andra och dom kollar panikslagna på mig.

''Det är lugnt, jag bara.. Snubblade på nåt'' säger jag och sätter mig ner bredvid Sarah.

Det här är hemskt. Det kunde lika gärna varit Atlanta. Och vad ska hända med Sarah? Och alla andra barn för den delen.. Jag får en stor klump i halsen och kämpar för att inte börja gråta igen. Men lyckas jag? Nej.


När ni nu läst detta tycker ni säkert att det är så 'overkligt' osv. Men det är faktiskt såhär det är i Norge just nu.. ♥

 

 


@ Talkin 2 you guys

Haha ännu ett svar till Julie :D

julie om Svar till ''Den Riktiga'' Julie:
jag vet vem som skrev det, hon hade tydligen skrivit "fel" namn.. om jag ska säga vem det är får vi prata själva och inte framför alla dina läsare, jag är en av dom och jag älskar din blogg och din story .. alltså jag förstår att du måste vara väldigt förvirrad men jag tror inte min vän menade något illa för hon läste bara kapitlet där det stog att hon skulle dansa för justin och jag ringde henne och hon sa att hon bara läste ett kapitel och att hon trodde du skrev av hennes story, jag sa åt henne att aldrig skriva att det va från mig igen och att hon ska skriva sitt egna namn.. du behöver inte tro mig men jag kände att jag va tvungen att skriva detta till dig så du kunde förstå att jag INTE hade skrivit det där..

Svar: Du kan ju adda mig på msn om du vill? Jasmine_lovetakida@hotmail.com

@ Talkin 2 you guys

Vill till Norge :(

Är säker på att flesta av er är medvetna om vad Norge går igenom. Såhär skrev Scooter på sin twitter för några minuter sen: spent some amazing times in Oslo and 2 see what the people of Norway r going thru is heartbreaking. Our prayers are with u. #PrayforNorway
Alltså är dom där nu. :(

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 55 - A Own Song

Jag räcker honom en servett och med ett fejk leende tar han emot den och torkar sitt ansikte. ''Kom'' säger han och vi springer tillbaka till hotellet.
Jag och resten av crewet stiger på vårat jetplan. Så coolt att få ha ett helt eget flygplan!
Jag sätter mig ner på ett säte och Justin sätter sig ner bredvid mig och tar min hand. Jag ler brett åt honom och han ler tillbaka. Framför oss sätter sig Usher och Ryan, Ryan Good. Vi spänner fast våra bälten och Ryan ler ett retsamt leende när han får syn på våra händer. Jag himlar med ögonen och Justins mobil börjar ringa. Jag känner genast igen signalen.. Det är ju jag som sjunger! På Nelly's låt Just A Dream. Jag spärrar upp ögonen och han skrattar och tar upp sin mobil.
''Justin här'' säger han och jag lutar mitt huvud på hans axel.
''Hej, det är Jasmine..'' Hör jag och jag höjer på ögonbrynen. ''Vad vill du?'' Frågar Justin lite irreterat.
''Min manager bad mig berätta att du och jag ska sjunga tillsammans på Overboard imorgon'' säger hon och jag spärrar upp ögonen.
Han lägger på och jag tar bort huvudet från hans axel och han kollar argt på Ryan, Usher och Scooter.
''Varför sa ni inte att jag ska sjunga med Jasmine?!'' Fräser han och jag kollar på honom och biter mig i läppen.
''För då hade du bangat'' säger Usher oroligt.
''Ni kunde berättat!'' Säger han argt. ''Justin, lugna ner dig'' säger jag och han suckar. ''Förlåt, det är ju trots allt bara en låt''. Jag nickar.
*
Jag öppnar dörren till hotellrummet som jag, Justin och Ryan ska dela på. Jag ler stort åt rummet och sätter mig ner på sängen och drar av mig mina jobbiga skor.
''Jag och Ryan går ner och fixar lite käk'' säger Justin med ett leende på läpparna. Jag nickar. ''Gör det''.
Dom lämnar rummet och jag tar upp min laptop ur väskan och startar den och sen loggar jag in på twitter. Jag kollar på mina mentions och läser vad folk skriver till mig.
''Du och Justin är så söta tillsammans! :)'' står det och jag bestämmer mig för att svara. ''Tack så mycket sötnos! :)''
Jag läser nästa som är från en hater. ''Asså lämna Justin ifred! Du är inte ens vacker!'' står det och jag stänger ner locket. Istället tar jag fram ett papper och en penna och börjar skriva lite på det. När jag slutar skriva har det blivit en hel låt. Jag läser igenom den och det är faktiskt rätt bra. Jag får syn på Justins gitarr en bit bort och ler stort. Jag greppar tag i den och försöker få till en melodi till låten.
Jag rycker till när dörren öppnas och in kommer Ryan och Justin med tre stora pizzor.
''Spelar du gitarr?'' Frågar båda två. ''Är du vänsterhänt?'' Fortsätter Justin.
Jag rycker på axlarna. ''Jag är så cool så jag kan använda både höger och vänster'' säger jag och blinkar med ena ögat.
''Men.. Hurdå?'' Frågar Ryan förvånat och jag skrattar.
''När man jobbar för Donna så blir man van'' säger jag och dom nickar. Vi sätter oss ner och börjar äta på våra pizzor.

*
''Jag och Ryan ska gå och spela xbox med dom andra, kommer du?'' Frågar Justin.
''Jag ska bara duscha först, jag kommer senare'' säger jag med ett leende och han nickar.
''Vi ses senare då'' säger han och slänger en slängkyss till mig. Jag nickar med ett brett leende och fångar den.
När dom lämnat rummet hoppar jag snabbt in i duschen och efter det drar jag på mig ett par svarta shorts och ett vitt linne. Jag kastar in mina andra kläder i tvättmaskinen och sätter mig på sängen och fortsätter med låten.
När jag sjungt igenom den blir jag grymt nöjd.

(Tänk er den akustisk)

Jag kör igenom den en gång till och rycker till när jag hör någon harkla sig i dörröppningen. Jag kollar upp och möts av Justin som står med sina nördglasögon och ett förvånat ansiktsuttryck.

''Vadå?'' Frågar jag och kollar nervöst på honom. ''Var det där.. Din låt?'' Frågar han och hans blick är tom. Jag rycker på axlarna. ''Nej du vet, det är min mormors'' säger jag med ett skratt. Han skrattar och sätter sig ner bredvid mig. ''Wow.. Jag vet inte vad jag ska säga'' säger han och jag biter mig nervöst i läppen. ''Tacka mina haters och den jag var förut'' säger jag med ett leende. Han kollar stumt på mig. ''Kände du sådär förut?'' Frågar han och jag nickar. ''Innan jag träffade dig ja'' säger jag med ett osäkert leende och han blir tårögd. ''Snälla, du får inte gråta'' mumlar jag och han skrattar. ''Okej, jag ska inte''. Han verkar få en idé eftersom att han springer till sin väska och drar upp en kamera. Jag höjer på ögonbrynen. ''Du ska upp på Youtube'' säger han med ett brett leende och jag skakar på huvudet. ''Oh yes'' säger han och efter att han tjatat sönder ger jag upp. ''Jag kommer bara få massa.. Elaka kommentarer'' säger jag. ''Och det tror du inte jag får? Kolla bara på min video Baby!'' Säger han och jag skrattar. Han startar kameran och tveksamt tar jag upp gitarren. Han börjar filma och nervöst börjar jag spela och sjunga. När jag sjungt klart stoppar han och tar fram en usb kabel och laddar upp videon på Youtube. ''Du ska få'' säger jag och reser mig upp ur sängen. Han skrattar. ''Nu går vi till dom andra!''.


Det kommer 1-2 delar till sen, beror på hur ni kommenterar :)

 


@ Talkin 2 you guys

Svar till ''Den Riktiga'' Julie

Postat av: den REDIGA julie..

asså vafan , jag har INTE skrivit det här?! :S jag kollade på historik efter jag hade haft mina vänner här och så såg jag allt detta, jag har inte skrivit detta och det måste va någon av mina så kallade "vänner" som har skrivit in det och tagit mitt namn... seriöst du är ingen copycat och jag läser både din och waytobieber och du skriver inte alls samma sak.. förlåt så mycket om du har blivit ledsen över detta , och förlåt för att du blev anklagad över något du inte gjort .. :( jag förstår om du inte tror mig men jag va tvungen att skriva detta istället för att inte bry mig om det , sryy..

Svar: Ärligt talat så vet jag inte vad jag ska tro. Om du slutade 'tycka' så på grund av mina underbara läsare eller för att det trots allt var din kompis, är det din kompis skulle jag gärna vilja ta ett snack med henne/honom. :)

@ Talkin 2 you guys

Svar till Kajsa

Kajsa om Svar till Julie.:
Hej! Jag har bara läst dem två första kapitlena än så länge, och jag tycker inte att dem liknar waytobieber jättemycket. Det är många som skriver om dans och det är inte konstigt. Däremot är det sjukt likt another cinderella story, du har till och med tagit namnen, bilen osv? Det kanske ändras senare, jag har ju som sagt var inte läst allt än :) Men jag hoppas att det inte blir exakt som filmen?

//Kajsa :D

Svar: Japp, jag skrev själv att det skulle bli rätt likt Another Cinderella Story, men när du väl kommer längre in i novellen är det inte likt alls! :)

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 54 - Another Interview

Justin kliver ut ur rummet igen och sätter sig ner bredvid mig. ''Vad sa dom?'' Frågar jag nyfiket. Han tar ett djupt andetag. ''Dom sa att vi måste berätta för media'' säger han och jag kollar chockat på honom. ''Om oss alltså'' fortsätter han och jag får en klump i halsen. Det är nu hans fans ska hata mig ännu mer. ''Okej'' säger jag bestämt och han ler mot mig.

EN VECKA SENARE. MARY'S PERSPEKTIV:

Det var dags för min intervju och ifall dom frågade något om mig och Justin skulle jag svara ärligt.
Jag hoppar upp och ner och Justin skrattar åt mig. ''Det kommer gå bra'' ler han och jag nickar. ''Jag hoppas det''.
Jay Leno kommer fram till mig och skakar min hand. ''Välkommen Mary'' säger han med ett leende.
''Tack Jay'' säger jag och ler tillbaka. ''Jag kallar in dig om ungefär 5 minuter'' säger han och jag nickar. Han försvinner ut och publiken jublar.
Tänk om dom skriker massa saker i publiken? Tänk om dom buar? Tänk om dom hatar mig!
''Mary! Hallå!'' Hörs en röst på avstånd och jag skakar på huvudet och Justin flinar. ''It's your time to shine'' säger han med ett skratt.
Jag biter mig i läppen och reser mig upp. Kenny leder mig till dörren och jag ler tacksamt åt honom och tar ett djupt andetag innan jag kliver ut i den stora salen och publiken jublar. Jag pressar fram ett stort leende och vinkar åt dom och Jay omfamnar mig i en kramar mig innan jag sätter mig i en fåtölj.
''Hej Mary!'' Säger han glatt. ''Hej!'' Säger jag och ler stort. Publiken tystnar och Jay harklar sig.
''Så, hur känns det att vara dansare i Justin Biebers crew?'' Frågar han och jag ler. ''Det känns fantastiskt. Han är så begåvad och min dröm har alltid varit att bli en känd dansare'' säger jag och ler stort.
Han nickar. ''Vad ska du göra när du kommer hem om 3 veckor? Och hur länge är du ledig?'' Frågar han.
Jag rycker på axlarna. ''Jag ska umgås med mina vänner så mycket jag kan för jag blir bara hemma i en vecka, det är väldigt mycket arbete nu'' säger jag och ler stort. ''Exakt, du är ju faktiskt 18 nu!'' Säger han.
Jag skrattar och nickar.
''Så, nu har ni försökt hålla det hemligt i ett år.. Men ni kan inte gömma er för oss! Hur är kärleken mellan dig och Justin?'' Frågar han och jag kollar generat ner i golvet och skrattar.
''Har ni ett förhållande?'' Frågar han och jag biter mig i läppen. Jag måste svara ärligt.
Jag nickar. ''Ja''.
Publiken jublar och jag skrattar.
*
När intervjun är slut hoppar jag in i bilen med Justin, Alfredo, Kenny och Scooter. Justin pussar mig glatt på kinden.

Jag skrattar. ''Jag vill nog aldrig mer gå på en intervju!'' Han brister ut i skratt och flinar åt mig.

*

Jag vaknar nästa morgon av att mobilen vägrar sluta ringa. Jag öppnar ögonen och tar upp mobilen och utan att kolla vem som ringer svarar jag. ''Hallå?'' Svarar jag. ''Godmorgon shawty!'' Hörs Justin glada röst. ''Godmorgon Biebs'' mumlar jag med ett leende och reser mig upp ur sängen och kollar runt i hotellrummet. Jag bäddar min säng och häller upp ett glas juice. ''Så.. Wazzup?'' Frågar jag och tar en klunk. ''Well, kom till Starbucks så fort du kan'' säger han och jag nickar. ''Okej''. Jag lägger på luren och med pyjamas skyndar jag mig ner till starbucks. När jag kommer fram beställer jag en latte.

När jag betalat för den tar jag den och sätter mig ner mittemot Justin och kollar frågande på honom. ''Godmorgon sömntuta'' säger han med ett brett leende och jag skakar på huvudet. ''Vad är fel?'' Frågar jag och han flinar. ''Inget är fel, bara att vi får stressa lite..'' Säger han med ett skratt. ''Varför då?'' Frågar jag och tar en klunk av min latte. ''Vi åker till Argentina om en timme'' säger han och jag spottar ut min latte på honom. ''Om en timme?!'' Frågar jag och reser mig upp. ''Förlåt'' säger jag och skrattar. Jag räcker honom en servett och med ett fejk leende tar han emot den och torkar sitt ansikte. ''Kom'' säger han och vi springer tillbaka till hotellet.


Tråkig del, jag vet. Men nu börjar slutet närma sig :)


@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 53 - Media

MARY'S PERSPEKTIV:
Jag vet inte varför jag bara drog utan att ha lyssnat på hans förklaring. Jag var nog bara för sårad helt enkelt. Att få se sin pojkvän kyssa en annan tjej framför flera tusen människor är inte världens bästa syn. Speciellt inte när fansen ber om det.
Det värsta är att jag inte tänker åka härifrån, det vore så lågt mot resten av crewet. Jag ska stanna här och följa mina drömmar oavsett vad som händer.
Jag öppnar kylskåpet och tar ut ett mjölkpaket och dricker direkt ur paketet.
När jag druckit upp hela paketet slänger jag det i papperskorgen och slår mig ner vid bordet.
''Du dansade grymt ikväll'' säger Kenny med ett brett flin på läpparna som dykt upp framför mig.
Jag rycker på axlarna med ett stort leende. ''Tack Kenny!''
*
När jag fick syn på Justin igen var jag inte ledsen. Inte sårad, ingenting. Men ändå inte glad eller lycklig.
Jag kände ingenting, det var helt tomt men ändå log jag svagt åt honom och han kollade förvånat på mig men hade sen lyst upp. Jag slår mig ner i soffan och ringer upp Tami.
''Hej tjejen! Hur går det för dig?'' Svarar hon glatt.
''Hej Tami! Det går bra, hur går det för dig? Hittat nåt jobb?'' Frågar jag. Jag hade ingen lust att ta upp något om kyssen men det kommer väl ändå ut snart.
''Jag jobbar på Forever 21!'' Säger hon glatt.
''Grattis Tami!'' Säger jag lika glatt.
Justin sätter sig ner bredvid mig och jag biter mig i läppen.
''Förlåt Tami, men jag måste gå nu'' säger jag och hon suckar. ''Okej, när kommer du hem igen?'' Frågar hon.
''Om en månad, du klarar dig'' säger jag med ett leende. ''Du har ju Yu'' fortsätter jag.
Hon skrattar. ''Antar det, ring mig när du får tid!'' Säger hon. ''I will'' säger jag innan jag lägger på och vänder blicken mot Justin.
''Hej'' säger han och kollar in i mina ögon. ''Hej'' säger jag med ett svagt leende.
''Får jag förklara?'' Frågar han och jag nickar. ''Förklara du'' säger jag.
Han tar ett djupt andetag innan han öppnar munnen. ''Som du säkert hörde så skrek fansen att jag skulle göra det..'' Börjar han och jag nickar tveksamt.
''Men jag skakade på huvudet..'' Fortsätter han och jag nickar ännu en gång.
''Och innan jag hann reagera kysste hon mig'' säger han och jag kollar skamset på honom.
''Hon kysste mig, jag kysste inte henne Mary'' säger han allvarligt.
''Förlåt'' mumlar jag och kollar ner på mina händer.
''Du har inget att säga förlåt för, jag skulle nog reagera likadant'' säger han med ett leende.
Jag slänger armarna runt honom och ler stort.
''Du, Kenny ville snacka med mig. Jag kommer snart'' säger han med ett brett leende.
Jag nickar. ''Jag väntar''.
Han reser sig upp och innan han går in i något rum vänder han sig mot mig. Med världens största leende kastar han en slängkyss mot mig och med ett skratt fångar jag den med handen.

Han skrattar och kliver in i rummet och precis i samma stund vibrerar det i min mobil. Med ett leende på läpparna vänder jag mig mot skärmen och meddelandet är från Yu. ''En månad kvar! Längtar!'' Jag ler ännu större åt hans sms.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

''Sätt dig ner'' säger Scooter allvarligt och Kenny nickar mot en stol. Med höjda ögonbryn sätter jag mig ner på stolen. ''Vi måste prata'' säger Kenny och dom sätter sig ner mittemot mig. Jag nickar långsamt. Kenny suckar. ''Gillar du verkligen Mary?'' Frågar Scooter och jag nickar förvånat. ''Ni måste berätta för media nu, det här går inte längre'' fortsätter Kenny och kollar allvarligt djupt in i mina ögon. Och då slår det mig, vi har ju hållt det hemligt i ungefär ett år nu. Jag nickar tveksamt. ''Är du redo för det?'' Frågar Scooter. ''Jag är redo'' säger jag och biter mig hårt i läppen. Frågan är om hon är redo.

MARY'S PERSPEKTIV:

Justin kliver ut ur rummet igen och sätter sig ner bredvid mig. ''Vad sa dom?'' Frågar jag nyfiket. Han tar ett djupt andetag. ''Dom sa att vi måste berätta för media'' säger han och jag kollar chockat på honom. ''Om oss alltså'' fortsätter han och jag får en klump i halsen. Det är nu hans fans ska hata mig ännu mer. ''Okej'' säger jag bestämt och han ler mot mig.


Inte så lång del men jag har verkligen ingen skrivlust.. Ska nog blogga 3-4 inlägg imorgon bara för att ni har fått stå ut! ♥

 


@ Talkin 2 you guys

Sämsta dagen ever, skriver nu.

Idag har nog varit den sämsta dagen i hela mitt liv, bråkat med en riktig idiot så det är därför jag inte har haft så stor lust för att blogga. Men jag börjar på nästa chapter nu :)

@ Talkin 2 you guys

JulieJulieJulie.

Postat av: julie

hahahhahahaa du vet var jag bor ... åh va läskigt, seriöst,?! du skrev om dans skolan förra kapitlet -.-' och jag har sett hur du har kommenterat jasmines blogg hela veckan o.O

2011-07-22 @ 02:24:28
Postat av: julie

och gumman du kan ju säga vart du bor så att jag kan komma och säga det face2face eftersom det är vad du vill ? :)

 

Svar: Ja, jag har kommenterat waytobieber då och då, men inte hela veckan. Men du fattar ju inte, jag började med min novell INNAN jag började läsa waytobieber, jag började läsa den när hon var på typ.. 15 kapitlet, och då hade jag redan börjat på min. Visst, jag bor i Nynäshamn/Nynäsgård, jag kan ju möta dig vid tågstationen om du vill. :)

Haha, nej men seriöst.. Julie, börja inte anklaga folk för du ser ju själv att du är den ända som tycker så. ''/


@ Talkin 2 you guys

Svar till Julie.

Julie skrev: men omg, copycat. du skriver ju typ exakt som www.waytobieber.com gör.. asså seriöst om du inte har en egen fantasi så vf skriver du en novell ?-.-
Svar: För det första har jag inte skrivit av Waytobieber ett enda dugg. Visst, det är en bra novellblogg men jag hatar copycats så varför skulle jag skriva av henne? Jag har min egen fantasi och har alltid velat skriva en novell där hon söker till en dansskola osv, förresten började jag med novellbloggen INNAN jag började läsa waytobieber, nu får du faktiskt ge dig. Kom inte och anklaga mig innan du ens frågat mig! Jag har kollat upp din IP och vet var du bor, så du kan ju komma och säga det face to face istället? :)
Ge dig nu, seriöst. -.-'

Kapitel 52 är nedanför förresten men jag känner att jag behöver en liiiiten paus från bloggen efter det här anklagandet, att folk ens orkar nu för tiden.

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 52 - The Kiss

''Det är du!'' Säger han med ett brett leende och jag ler. ''Tack'' säger jag.
''Så jag pratade med Scooter och alla och dom tycker det var en bra idé..'' Fortsätter han och jag kollar nyfiket på honom.
''Vill du vara bakgrundsdansare med dom andra killarna i crewet?'' Frågar han och jag kollar förvånat på honom.

''Justin, jag vet inte vad jag ska säga'' säger jag förvånat och han ler mot mig.
''Vill du?'' Frågar han och kollar djupt in i mina ögon.
''Det skulle vara en dröm som slagit in'' säger jag och känner hur tårarna bränner bakom ögonlocken.
Han lägger sin arm runt mig. ''Jag tar det som ett ja, när du fyller 18 såklart'' säger han och ler brett mot mig.
Jag nickar med världens största leende.
ETT HALVÅR SENARE. (Hoppas det var okej att jag spola fram.)

Vänster, höger, sida, sida. Jag lär mig snabbt stegen till Baby och då har jag lärt mig stegen till alla låtar vi ska dansa till.
''Du är seriöst den bästa dansaren jag har sett'' säger Justin och jag vänder mig om och ler brett mot honom.
''Man tackar'' säger jag och blinkar med ena ögat.
Han ler stort och kommer fram och kysser mig.
''Hoppas du är redo för din första konsert'' säger han och ler stort. ''Jag föddes redo'' säger jag och ler tillbaka.
*
Musiken till Runaway Love börjar spelas och jag, Alfredo och resten av dansteamet springer ut på scen.
Justin kommer ut på scenen och börjar sjunga.
*
När konserten är slut slänger vi oss alla utmattade i soffan. Ryan Good kastar en vattenflaska till oss allihopa och tacksamma tar vi emot dom. Jag skruvar upp locket och dricker upp hela flaskan, alla andra också.
''Välkommen Mary'' säger Alfredo med ett leende.
''Tack'' säger jag och ler stort tillbaka.
*
Nästa konsert, och det var dags för Justin att sjunga Overboard med Miley Cyrus. Jag suckar och sätter mig i soffan trött efter ha dansat till Baby, Never Say Never och Somebody To Love.
Introt börjar och Miley kliver ut på scenen och börjar sjunga. Efter refrängen kliver även Justin ut och börjar sjunga.
När dom sjungt klart börjar publiken ropa. ''Kyss henne!'' Och jag får en klump i halsen. Men klart han inte gör det, jag och han var ju tillsammans.
Dom skrattar och Miley rycker på axlarna. Justin skakar på huvudet och börjar gå in backstage igen. ''Kom igen!'' Ropar dom.
Justin omfamnar henne i en kram.
''Kyss henne Justin!'' Fortsätter dom ropa och jag ställer mig precis bakom scenen och kollar så jag ser dom perfekt.
Innan jag hinner reagera pressar Miley sina läppar mot Justins och jag flämtar till. Tårarna börjar rinna och jag springer backstage och in i stylistrummet. Jag gömmer mig bakom en hylla med kläder och tårarna forsar ner.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag tar bort micken från ansiktet. ''Varför gjorde du så för?!'' Frågar jag förbannat.
''Dom bad oss ju'' säger hon och rycker på axlarna.
Irreterad tar jag fram min mick mot munnen igen.
''Medans jag byter om ska Miley sjunga sin låt Party in the USA!'' Ropar jag och publiken jublar. Jag ger henne ett fejkleende och springer backstage.
''Var är Mary?!'' Frågar jag Scooter och han kollar allvarligt på mig.
''Stylistrummet, hon grät'' säger han och jag suckar. Det är kört.
Jag sliter upp dörren till stylistrummet och börjar leta efter henne.
''Mary, snälla kom fram! Jag vet att du är här inne'' säger jag och då kommer hon fram.
Hon ställer sig framför mig med tårarna rinnandes längs hennes kinder.
''Hur kunde du?'' Frågar hon och snyftar.
''Mary, det var inte jag..'' Börjar jag men hon tystnar mig.
''Du anar inte hur mycket jag ångrar att jag sökte till den där dansskolan'' säger hon utan att stoppa tårarna.
''Mary, snälla..'' Försöker jag men hon skakar på huvudet.
''Så trodde jag verkligen inte om dig Justin'' säger hon och hennes tårar börjar rinna ännu mer.
''Men Mary jag..'' Hon kollar mig djupt in i ögonen. ''Du sjönk lika lågt som Alexis'' säger hon och tränger sig förbi mig.

Kommentera! :D

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 51 - Dance

''Vad taskiga vi är'' säger jag och försöker att inte skratta åt gubben.
''Äh, lite taskig får man väl vara'' säger han med ett flin.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Det skulle bli svårt att åka på ännu en turné om en månad. Men vi ska verkligen ta vara på den tiden vi har tillsammans tills dess. Jag börjar skriva lite på en låt.
''You mean to me, what i mean to you,
and together baby,
There's nothing we won't do''.

Jag skrattar åt min text och suddar snabbt bort det.
MARY'S PERSPEKTIV:
Jag drar på mig mina converse och lämnar huset. Jag börjar gå mot Justins hus och jag får syn på han utanför.
Jag springer glatt mot honom och kastar mig i hans famn.
''Hej shawty!'' Säger han och håller om mig och jag släpper taget och kollar förvirrat på hålen i hans trädgård.
''Och du gör vadå?'' Frågar jag och kollar förvirrat på honom och sätter mig ner på gräsmattan.
''Jag skulle plantera blommor..'' Säger han oskyldigt och jag brister ut i skratt. ''Jag hjälper dig'' ler jag och börjar plantera.
*
Jag reser mig upp med jord på byxorna och börjar skrapa bort det. Justin skrattar och försöker hjälpa mig.
''Jag har tänkt..'' Säger Justin och jag kollar på honom. ''På vadå?''
''På oss'' säger han och jag biter mig i läppen.
''Jag har ju massa turnéer och sånt och.. Jag undrar om du vill följa med på dom?'' Frågar han.
''Justin, jag har skola'' säger jag fundersamt.
''När du fyller 18 menar jag'' säger han och ler.
''Men jag måste fortsätta skolan om jag ska få nåt jobb'' säger jag bekymrat.
''Jag vet ett jobb'' säger han finurligt och jag kollar frågande på honom. ''Jaha, vadå? Ska jag stå och skura golven eller?'' Frågar jag med ett skratt och han skakar på huvudet.
''Justin, kom in hit!'' Ropar hans mamma inifrån.
''Kommer snart'' säger han med ett flin och springer in i huset. Jag skrattar och skakar på huvudet och börjar plocka undan efter oss. Jag kastar allt papper som fröna legat i och ställer bort krattan och spaden.
Ett jobb. Det var allt jag hade i huvudet för tillfället. Vad för jobb? Var någonstans?
Med en suck fyller jag en kanna med vatten och börjar vattna där vi planterat sen ställer jag undan kannan och med en suck väntar jag på Justin.
När han äntligen kommer tillbaka pustar jag ut.
''Förlåt!'' Säger han skamset och kommer fram till mig.
''Det gör inget, vad gjorde du där inne egentligen?'' Frågar jag fundersamt.
''Mamma fick ett samtal från Scooter som berättade när vi åker, vart vi ska och så vidare.. Så hon ville berätta allt för mig'' säger han och sätter sig ner i gräset. Jag nickar och sätter mig ner bredvid honom.
''Så.. Vad är det för jobb?'' Frågar jag med ett leende och han kollar allvarligt på mig.
''Du är ju helt awesome på dans..'' Börjar han och jag rycker på axlarna.
''Det är du!'' Säger han med ett brett leende och jag ler. ''Tack'' säger jag.
''Så jag pratade med Scooter och alla och dom tycker det var en bra idé..'' Fortsätter han och jag kollar nyfiket på honom.
''Vill du vara bakgrundsdansare med dom andra killarna i crewet?'' Frågar han och jag kollar förvånat på honom.

Kort del, förlåt. Men vad tycker ni hon ska svara?
Och förresten, jag har bestämt att novellen kommer vara runt 60 chapters. :) Hoppas det är okej, och självklart kommer jag börja på en ny efter, om ni vill det såklart! :D


@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

RÖSTA PÅ JUSTIN!!

Jag hinner inte skriva någon del, förlåt. Mitt tåg går om 20 minuter. Men istället tänkte jag be er rösta på Justin!
Justin är nominerad till "The Do Something Awards". Prisutdelningen är för unga människor som har bidragit till att göra en skillnad för andra och det har Justin verkligen gjort. Han har gjort en musikvideo till sjuka barn över världen med låten ''Pray''. Han har samlat in över $150,000 till Buffalo. (New Yorks sjukhus för kvinnor och barn). Han jobbar också med orginisationen Pencils of Promise för att hjälpa till att bygga skolor och och utöka möjligheterna för riktig tjänst till utbildning. Han donerar bort $1 per såld biljett från sin konsert till orginisationen. Justin förtjänar verkligen det här priset, så jag har röstat på han. Du måste skapa en användare för att rösta på honom, men det tar inte lång tid och det är helt gratis. RÖSTA HÄR!! :)
Dom andra som är nominerade till priset är Black eyes peas, Adam Lambert, Lady Gaga, Nick Jonas & Linkin Park.


@ Talkin 2 you guys

FÖRLÅT

Förlåt för att det inte kom upp någon ny del, jag somnade vid tio!
Jag fick nyss reda på att jag ska åka in till Stockholm & handla, men jag ska byta om och så ska jag se om jag hinner skriva ett kapitel innan jag åker! Blogresponse svarar jag förresten på när jag kommer hem! :D

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 50 - HappyTears

''Bara 3 dagar kvar'' säger jag med ett leende. ''Aa'' säger han och jag hör att han är glad.
''Så.. Hur mår du?'' Frågar jag. ''Sådär, trött efter alla konserter men jag klarar mig. Hur mår du själv?'' Frågar han.
''Jag mår bra, men se till att vila så mycket du kan. Okej?'' Säger jag oroligt.
''Du låter ju som min mamma'' säger han och skrattar. ''Men ja, jag lovar att vila så mycket jag kan'' säger han och jag ler stort.

MARY'S PERSPEKTIV:
Jag hoppar ur taxin och med ett spänt leende på läpparna skyndar jag mig in på flygplatsen för att möta upp Justin, hans mamma och Kenny.
Jag kollar upp på den stora skylten och ser att hans flyg kommer om tio minuter. Med en suck sätter jag mig ner på en bänk och väntar.
Jag tar upp min mobil ur fickan och ser att jag har ett nytt sms från Tami. Jag öppnar snabbt smset.
''Är du nervös? :D'' står det och jag skrattar för mig själv. ''Jaa! Det känns som att jag ska dö! :o'' skriver jag och kollar på klockan. Nu, nu landar han.
Jag reser mig upp från bänken och ställer mig och kollar spänt efter honom.
Folk passerar men jag får inte syn på Justin. Jag tar upp mobilen ur fickan och ser att planet landa för tio minuter sen.
Efter ännu en stunds väntande får jag syn på han. Gåendes med sin mamma och Kenny.
''Mary!'' Ropar han högt och springer mot mig. Jag springer mot honom och slänger mig i hans famn. Precis som i sagor.
Mina tårar börjar rinna, glädjetårar. Jag skrattar och torkar bort dom snabbt. Justin släpper lite och kollar på mig med världens största leende. ''Jag har saknat dig'' säger jag och känner hur tårarna börjar rinna igen.
''Aaw'' säger han och ler stort. ''Jag har saknat dig också!'' Säger han och omfamnar mig i en stor kram igen.
Eftersom jag vet att jag inte kan kyssa honom här pussar jag honom istället på kinden och han fortsätter le.
''Hörrni kärleksparet, taxin är här'' säger Kenny och ler brett mot oss.
Vi skrattar och Justin flätar sina fingrar i mina och Pattie ler mot mig. Jag ler stort tillbaka och tillsammans hoppar vi alla in i taxibilen och åker iväg. Det positiva är att Justin bara bor 2 kilometer ifrån Tami. Vi parkerar utanför Justins hus och jag ler stort åt det stora huset. Är man rik så är man helt enkelt.
Vi kliver in i huset och jag drar av mig skorna som alla andra och Justin drar med mig upp på hans rum och när han ler det typiska bieber-smilet brister det.
Tårarna forsar ner och Justin kollar bekymrat på mig. ''Vad är det?'' Frågar han oroligt och jag skrattar.
''Jag kan bara inte förstå att du faktiskt är här'' säger jag och försöker torka bort tårarna.
Han ler mot mig och omfamnar mig i ännu en kram. Jag kysser honom och precis i det ögonblicket ska min mobil självklart ringa. Jag skrattar och tar upp den ur fickan och skärmen lyser 'Jasmine'.
Jag visar förvånat det för Justin och han rycker på axlarna. Tveksamt trycker jag på grön lur och trycker mobilen mot örat.
''Hallå?'' Svarar jag tveksamt.
''Hej..'' Säger hon lågt.
''Vad vill du?'' Frågar jag och sätter mig ner på Justins säng och han sätter sig bredvid mig.
''Jag ringde för att be om ursäkt. Det var sjukt dumt det jag gjorde, och du och Justin ser så lyckliga ut tillsammans''.
''Ber du om ursäkt?'' Frågar jag förvånat.
''Ja, jag försöker iallafall'' mumlar hon.
''Okej, det är lugnt'' säger jag och orkar inte ens bry mig.
''Tack Mary'' säger hon och lägger på.
När jag lägger ner mobilen i fickan börjar både jag och Justin skratta.
*
Han flätar sina fingrar i mina och vi går mot stranden. När vi kommer fram börjar vi klättra upp för ett berg och när vi kommit upp skrattar vi och han flyttar sin näsa mot min.
Vi springer ner mot stranden igen och doppar fötterna och flätar våra händer tillsammans.
''Kolla!'' Säger Justin och pekar. Jag vänder mig mot det han pekar på och får syn på en 50 årig gubbe med längden 1,40.
Vi båda börjar skratta och jag försöker lugna ner mig själv.
''Vad taskiga vi är'' säger jag och försöker att inte skratta åt gubben.
''Äh, lite taskig får man väl vara'' säger han med ett flin.

Kommenterar ni mycket så kommer det upp en till del idag. :)
Btw äntligen har vi kommit upp i 50!! :D Hur lång tycker ni novellen ska vara?

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 49 - 3 Days

''Han kommer tillbaka snart'' säger han och ler mot mig. Jag nickar tveksamt på huvudet.
''Om 3 månader'' mumlar jag.
''Du klarar det'' säger han och ler stort. Jag skrattar och försöker knuffa bort tanken.
''Vad tycker du om Tami då?'' Frågar jag istället och han bara ler brett som svar.
Jag brister ut i skratt och blinkar mot honom.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Månaderna hade gått rätt fort och nu är det bara 3 dagar kvar tills jag åker tillbaka till Atlanta. Till Mary.
Vi hade haft så bra kontakt som möjligt, men inte tillräckligt för att jag inte ska sakna henne.
Utmattad efter den sista konserten i Norge springer jag in på en affär för att köpa en stor cola.
När jag får syn på ett gäng med tjejer som bär Justin Bieber tröjor gömmer jag mig bakom en stor hylla med chips.
Jag smyger försiktigt fram till kyldisken och drar åt mig en stor cola flaska som jag tar med till kassan och kassörskan kollar med uppspärrade ögon på mig.
''18 kronor tack'' säger hon efter en liten stund.
''Jag har bara amerikanska pengar, går det bra?'' Frågar jag och hon nickar. ''Självklart, du är ju Justin Bieber'' säger hon glatt och tar emot mina pengar.
''Behåll växeln'' säger jag med ett brett leende och hon kollar på mig med stora ögon.
''Tack!'' Ropar hon efter mig när jag springer tillbaka till turnébussen.
Jag kliver in i turnébussen och alla lyser upp. ''Då åker vi!'' Ropar Dan och börjar gasa bussen.
Jag sätter mig i soffan alledes andfådd och skruvar upp locket till colan. Snabbt börjar jag tömma flaskan.
Mot Spanien. Två konserter där sen åker vi tillbaka till Atlanta och har en konsert sen är jag ledig i en månad.
Jag ler stort och lutar mig bakåt i soffan.
MARY'S PERSPEKTIV:
Höstlov. Jag ler stort när jag lämnar skolbyggnaden och inte kommer återvända på en vecka.
Jag öppnar dörren till Tami's hus och pustar ut. ''Hallå!'' Ropar jag efter ett svar.
''Welcome home!'' Ropar Tami glatt.
Jag ler stort och drar av mig skorna och drar på mig mina lila foppatofflor och går upp på övervåningen. Jag kastar min väska på sängen och ställer mig på balkongen och kollar ut över staden. Fotsteg hörs bakom mig och jag vänder mig om och ler mot Tami som dykt upp bredvid mig.
''3 dagar kvar'' säger jag med ett brett leende på läpparna.
hon skrattar. ''Det klarar du''.
''Vi får hoppas det'' säger jag med ett leende och hans ansikte dyker upp framför mig.
Jag skakar på huvudet och kollar på Tami.
''Vad tycker du om Yu då?'' Frågar jag och blinkar.
Hon skrattar. ''Söt!'' Säger hon glatt och jag ger henne en finurlig blick och hon slår till mig lätt på axeln.
*
Jag sätter mig ner på sängen och väntar spänt på att Justin ska ringa innan hans konsert i Spanien.
När jag stirrat in i väggen en stund ringer det äntligen. Med ett leende på läpparna trycker jag på grön lur.
''Hej Justin!'' Säger jag glatt.
''Hej!'' Säger han lika glatt.
''Bara 3 dagar kvar'' säger jag med ett leende. ''Aa'' säger han och jag hör att han är glad.
''Så.. Hur mår du?'' Frågar jag. ''Sådär, trött efter alla konserter men jag klarar mig. Hur mår du själv?'' Frågar han.
''Jag mår bra, men se till att vila så mycket du kan. Okej?'' Säger jag oroligt.
''Du låter ju som min mamma'' säger han och skrattar. ''Men ja, jag lovar att vila så mycket jag kan'' säger han och jag ler stort.

Nästa del kommer ut senare ikväll/inatt, ska försöka göra den lång :)

@ Talkin 2 you guys

Skriver på kapitel 49 :)

Tänkte bara berätta att jag skriver på kapitel 49 nu, det kommer upp om ett tag. :)

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 48 - I Miss Him So Much

''Engelska?'' Frågar jag och han skakar på huvudet.
''Justin Bieber?'' Frågar han och jag nickar med ett brett leende. Med ett leende räcker han mig min boll och jag tar emot den med ett brett leende.
''Tack'' säger jag på så bra svenska som möjligt. Jag hade lärt mig några få ord som hej, tack, snällt, kille och tjej.
''Hejdå'' säger han med en väldigt hackig engelska och jag håller mig för skratt. ''Hejdå'' säger jag och ler mot honom.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
3 månader kvar, sen får jag äntligen träffa henne. Jag hade tagit med henne på turnén om hon inte hade gått i skolan.
Med en djup suck kollar jag på turnéschemat. Dags för Polen. ''Nu åker vi Justin!'' Ropar mamma inifrån turnébussen och jag kliver in och sätter mig i soffan.
MARY'S PERSPEKTIV:
Yu hade bott i Atlanta i nästan en månad nu men jag hade fortfarande inte hunnit träffa honom eftersom han var tvungen att inreda sitt hus och skaffa ett jobb snabbt. Däremot skulle jag träffa honom senare ikväll eftersom han skulle komma på middag hemma hos Tami.
Jag hoppar ut ur skolbussen och börjar gå mot Tamis hus så snabbt som möjligt.
Jag ser några kameror som blixtrar till men försöker ignorera det så bra jag kan. Jag öppnar dörren till Tami's hus och kliver glatt in.
''Är det du Mary?!'' Ropar hon inifrån köket.
''Ja!'' Ropar jag till svar och drar av mig mina converse och springer upp på mitt rum och lämnar väskan på min säng.
Jag dricker upp det sista ur min milkshake och springer ner till köket och kastar den i soptunnan.
''Hur var din dag?'' Frågar hon glatt och slår sig ner vid bordet och börja bläddra i en skvallertidning.
''Helt okej faktiskt'' säger jag med ett leende och sätter mig ner mittemot henne.
*
''När kommer han?'' Frågar Tami spänt när vi har lagat middagen. Jag skrattar.
''Alledes strax'' ler jag och hon börjar hoppa upp och ner.
Det plingar på dörren och jag sliter glatt upp den och där står han.
''Yu!'' Säger jag glatt och omfamnar honom i en kram. ''Hej Mary!'' Säger han glatt och besvarar den.
Vi vänder oss mot Tami och hon står och kollar på oss med ett leende.
''Yu'' säger Yu och stäcker fram sin hand. ''Tami'' säger Tami glatt och skakar den.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag loggar in på twitter och går in på Marys sida och läser hennes senaste tweet.
''Chillar med Yu och Tami :D'' jag klickar på bilden hon länkat.
Snubben som hjälpt henne i Japan. Saknaden växer inombords när jag kollar på henne och jag håller tillbaka tårarna.
Jag skriver en ny tweet. ''På väg till Polen, men det är nåt som saknas..'' och jag börjar direkt få svar som:
''Vadå? eller ''Mary?'' jag ler och följer några fans tillbaka innan jag loggar ut.
''Vi är i Litauen nu Justin, vi tänkte äta här'' säger Scooter och ler stort mot mig och jag nickar och tillsammans kliver vi alla ut ur bussen.
MARY'S PERSPEKTIV:
Jag skakar bort Justin ur huvet och vänder mig mot Yu och Tami som står och skrattar och Tami har grädde över hela näsan. Jag brister ut i skratt och tar grädde ur skålen och kletar in i Yu's ansikte och vi alla brister ut i skratt.
*
Tami hade somnat i soffan så jag och Yu sitter utanför huset på trappan.
''Du saknar honom va?'' Frågar han och kollar på mig.
Jag lägger huvudet på hans axel.
''Om jag gör''.
''Han kommer tillbaka snart'' säger han och ler mot mig. Jag nickar tveksamt på huvudet.
''Om 3 månader'' mumlar jag.
''Du klarar det'' säger han och ler stort. Jag skrattar och försöker knuffa bort tanken.
''Vad tycker du om Tami då?'' Frågar jag istället och han bara ler brett som svar.
Jag brister ut i skratt och blinkar mot honom.

Tråkig del, yes. Men delarna kanske inte är så roliga när dom är typ tusen mil ifrån varann. :)
@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 47 - Sweden

''Okej, jag älskar dig'' säger jag och ler svagt.
''Jag älskar dig också'' säger han innan det läggs på och Tami ler mot mig.
''Aww..'' Säger hon och torkar en tår som rinner längs hennes kind.
Jag skrattar och slår henne löst på axeln och då kom jag att tänka på Yu.
Saknaden var enorm.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag slänger mig i turnébussen helt utmattad efter den sista konserten i Frankrike.
''Var ska vi nu?'' Frågar jag med ansiktet nere i kudden.
''Sverige'' säger mamma med ett leende.
''Äntligen får svenskarna se mig'' flinar jag och drar täcket över mig och sluter ögonen.
*
Jag vaknar av att mamma skakar på mig. ''Justin, vi är i Sverige om en timme. Du kanske vill vakna nu?'' Frågar hon och jag nickar. Jag reser mig upp och bäddar sängen och börjar spela xbox.
När vi plötsligt stannar stänger jag av spelet och drar på mig mina vita Supras och lämnar bussen tillsammans med alla andra. Jag får syn på Dan som går och släpar på min väska. Jag skrattar och springer fram till honom och tar den ifrån honom och börjar gå efter dom andra med den. Vi kommer in i en stor byggnad och jag försöker läsa vad som står men fattar inte ett ord förutom 'Hotell'.
Vi bokar rum och jag ska dela med Kenny. Eller snarare Kenny och hans hemska snarkningar.
Jag ler stort när Kenny låser upp hotellrummet som vi ska ha.
MARY'S PERSPEKTIV:
Tveksam så ringer jag upp Yu.
''Mary!'' Skriker han glatt i telefonen.
''Hej Yu!'' Säger jag högt med en glad röst.
''Jag har försökt ringa dig men det var upptaget varje gång, jag har världens bästa nyheter!'' Säger han glatt.
''Berätta!'' Säger jag glatt och reser mig upp från sängen och börjar tänka spänt på vad han ska säga.
''Jag har precis fyllt 18, så jag har bestämt mig för att flytta till Atlanta!'' Säger han glatt och jag ger ifrån mig ett glädjetjut.
''Det är fantastiskt Yu!'' Säger jag glatt. ''Jag vet, right?!'' Säger han och jag börjar skratta.
''Då ska jag presentera dig för min kompis'' säger jag och ler.
''Är hon snygg? Vad heter hon?'' Frågar han spänt.
''Yu!'' Säger jag och skrattar. ''Hon heter Tami, om hon är snygg får du avgöra själv'' säger jag med ett brett leende.
''Okej!'' Säger han.
''När kommer du?'' Frågar jag överlyckligt.
''Om 2 veckor'' säger han glatt.
*
När jag berättat för Tami om Yu hade hon självklart blivit helt till sig. Överlycklig om man säger så.
''Du vet att du måste tillbaka till skolan imorgon va?'' Frågar Tami och kollar på mig.
''Jag vet'' säger jag med en suck.
*
Jag kliver in i skolans byggnad och smyger fram till mitt skåp och hittils verkar ingen ha sett mig.
Skolans populära tjej Melody dyker upp framför mig och jag brister ut i världens största skratt när jag ser att hon försökt noppa sina ögonbryn.
''Vad roligt va?'' Säger hon ironiskt och himlar med ögonen. Jag nickar ivrigt och lugnar ner mig.
''Dåligt försök, snyggt misslyckande'' säger jag och flinar mot henne medans jag tar ut min mattebok ur skåpet.
''Försök inte spela tuff nu när du har Justin'' säger hon med en suck och då känns det som ett hugg i hjärtat.
Justin. Jag hade försökt att inte tänka på honom för mycket eftersom saknaden var hemsk, men nu var saknaden tillbaka.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag börjar spela fotboll med mig själv på någon gata i Stockholm. Sveriges huvudstad.
Trafiken var hemsk så vi fick stanna lite längre än väntat innan vi fortsätte vidare mot Danmark.
''Justin, du har telefon!'' Ropar mamma och kommer upp bakom mig. Jag vänder mig om med ett svagt leende mot henne och tar emot min iPhone och tar den mot örat.
''Yes?'' Svarar jag och fortsätter kicka lite med bollen.
''Hej Justin'' hörs Marys röst och jag hör direkt att hon gråter.
''Mary! Varför gråter du?'' Frågar jag och låter bollen rulla iväg framför en kille i 10års åldern.
''Jag saknar dig bara så mycket..'' Säger hon och jag biter mig hårt i läppen.
''Jag saknar dig också'' säger jag lågt och börjar gå mot killen som står och håller i min fotboll.
När vi pratat en liten stund stoppar jag ner telefonen i fickan och ler lite mot killen.
''Hej du, kan jag få min boll?'' Frågar jag och svär för mig själv när han kollar frågande på mig.
''Engelska?'' Frågar jag och han skakar på huvudet.
''Justin Bieber?'' Frågar han och jag nickar med ett brett leende. Med ett leende räcker han mig min boll och jag tar emot den med ett brett leende.
''Tack'' säger jag på så bra svenska som möjligt. Jag hade lärt mig några få ord som hej, tack, snällt, kille och tjej.
''Hejdå'' säger han med en väldigt hackig engelska och jag håller mig för skratt. ''Hejdå'' säger jag och ler mot honom.

7 Kommentarer för mer :)

@ Talkin 2 you guys

Svar på kommentar

Erik skrev: Alla hatar Justin Bäver!!
Svar: För det första, varför kollar du in novellbloggen om du nu hatar Justin Bieber? Seriöst, du kan inte hata någon du inte känner. Kommentarerna gjorde min dag men sen när jag såg din förstörde du allt. Skaffa ett liv istället, förlåt men jag blir så förbannad på folk som säger att dom hatar Justin BIEBER utan att veta vem han är. Du känner inte honom, du har inte träffat honom. Gör det först innan du börjar döma honom. Shit vilken no-lifer kommentar.

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 46 - Trust

Ilskan kokar snabbt upp inom mig och jag reser mig upp och springer ner till vardagsrummet och självklart sitter hon där. ''Alexis!'' Säger jag och kollar argt på henne och hon ger mig en frågande blick. ''Låt mig vara! Jag har inte gjort dig ett skit och du måste acceptera att Justin inte vill bli tillsammans med dig! Och sluta säg att jag utnyttjar honom för det vet du att jag inte gör! Det är det du gör! Snälla Alexis, lämna mig ifred och åk hem till ditt fängelse!'' Säger jag irreterat och hon kollar på mig och hennes blick är tom. ''Snälla!'' Ber jag och en tår rinner ner för min kind.

6 månader senare.

Jag knackar på dörren till Tami's hus och hon öppnar snabbt och ler stort mot mig.
''Äntligen är du här!'' Säger hon och flyttar på sig så jag ska kunna komma in. Jag tar ett steg in i huset och tar av mig skorna.
''Det står om dig i typ varenda tidning!'' Säger hon glatt. ''Och Somebody To Love blev verkligen bra!''
''Tack Tami'' säger jag och ler mot henne. Hon tar min resväska och bär upp den för trappan och in i ett rum som måste vara det jag ska ha.
''Jag önskar att jag också var 18'' mumlar jag och skrattar.
''Äh, ta det lugnt. Du blir det också om typ.. 6 månader?'' ler hon.
Jag skrattar och rycker på axlarna. ''Vad är klockan?'' Frågar jag och hon tar upp sin mobil ur fickan.
''Halv två, på natten'' säger hon och jag spärrar upp ögonen.
''Då kanske vi borde sova'' säger jag och hon nickar.
''Godnatt'' säger hon och ler. ''Godnatt'' säger jag och ler tillbaka.
Hon lämnar rummet och jag drar på mig min pyjamas och tar fram min laptop och loggar in på twitter. Jag går in på Justins sida och läser hans senaste tweet.
''Jag saknar dig''.
Mina ögon fylls med tårar och jag skriver en ny tweet. ''Jag saknar dig också''.
Imorgon åker han på hans turné i Europa som pågår i 5 månader. Jag suckar och bäddar ner mig under täcket och stänger ögonen.
*
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
''Justin ryck upp dig!'' Säger Scooter allvarligt och jag nickar.
''Förlåt, jag är bara trött'' mumlar jag och hoppar in i turnébussen och lägger mig i sängen.
Resten av crewet hoppar in och mamma vänder sig mot mig.
''Mot Frankrike!'' Säger hon glatt och jag pressar fram ett stort leende mot henne.
Scooter sätter sig bredvid mig i min säng.
''Justin..'' Börjar han och jag vänder blicken mot honom.
''Du kommer få träffa henne snart, när turnén är över är du ju ledig i en månad'' säger han och ler stort.
''Men tänk om hon hittar någon annan under tiden? Någon som är mycket bättre än jag och inte lämnar henne ensam i 5 månader?'' Säger jag och suckar.
''Justin, hon har Tami och du måste lita på henne'' säger han och klappar mig på axeln.
''Okej, du har rätt'' säger jag med ett svagt leende. Han flinar och reser sig upp.
''Scooter har alltid rätt'' säger han och sätter sig längre bort i soffan.
Jag drar upp min iPhone ur fickan och loggar in på twitter och ler när jag ser Mary's senaste tweet.
''Tami kan verkligen få folk på bättre humör! :D'' jag retweetar den och skriver en ny tweet.
''Tack Scooter. Frankrike nu kommer jag!!'' sen lägger jag mobilen på sängen och går fram till Dan.
''Wazzup?'' Säger jag med ett brett leende och han vänder sig mot mig och lyser upp.
MARY'S PERSPEKTIV:
Fast vi träffades igår innan vi skildes åt så var saknaden redan enorm. Det känns som att någon jag verkligen älskar har lämnat mig. Jag vet inte varför det känns så, vi kommer ju träffas igen. Jag tror mest det är min rädsla. Jag är nog rädd att han ska hitta någon bättre tjej. En som är känd och inte osynlig som jag. Okej, osynlig kanske inte är det rätta ordet när man är med i nästan varje tidning.
''Mary ska du med ut på stan?!'' Ropar Tami nerifrån och jag väcks ur mina tankar och reser mig upp från soffan.
''Jag kommer!'' Ropar jag och springer ner för trapporna och drar på mig mina vita converse och tillsammans lämnar vi huset.
''Justin kommer tillbaka till Atlanta innan sin födelsedag va?'' Frågar Tami och jag nickar.
''Han kommer typ en vecka innan den'' säger jag och ler.
Hon nickar och jag får syn på en tidning med mig som omslag på. Jag går närmare tidningen och tar upp den och börjar läsa.
''Justin Biebers flickvän gravid?'' läser jag högt och Tami spärrar upp ögonen.
''Stjärnskottet Justin Bieber ska nu åka iväg på en turné i Europa i 5 månader. Men innan det hade han en öppen dansskola i c.a ett år där han blev tillsammans med Mary Jansen. Iallafall vad vi tror. Igår när dom skulle hem höll Mary sin hand för magen och såg ut att må väldigt dåligt. Eftersom att paparazzisarna var på plats kunde dom inget annat än krama varann adjö. Har Justin gjort Mary gravid?''
Jag kastar irreterat tidningen i marken.
''Hur kan dom ens tro något sånt?! Vi är 17!'' Säger jag förbannat och Tami lägger sin hand på min axel.
''Oroa dig inte, så länge vi vet att det inte är sant'' säger hon och ler mot mig.
Jag nickar och lugnar ner mig.
''Dags att shoppa!'' Säger hon glatt och drar med mig in på Forever 21.
*
När vi sitter på Starbucks med en varsin latte ringer min mobil. Jag drar snabbt upp den ur fickan och skärmen lyser Justin. Med ett stort leende på läpparna svarar jag.
''Hej Justin!'' Säger jag glatt.
''Hej Shawty'' säger han lika glatt. ''Jag saknar dig'' säger han lite mindre glatt.
''Jag saknar dig också..'' Mumlar jag och håller tillbaka tårarna.
''Vad gör ni?'' Frågar han lite gladare för att lätta på stämningen.
''Vi är och shoppar, självdå?'' Frågar jag och biter på mina naglar.
''Sitter i turnébussen'' säger han uttråkat.
Jag skrattar. ''Det låter ju kul''.
Han suckar. ''Förlåt men jag måste gå nu, vi ska svänga av och äta. Jag ringer dig så fort jag får tid'' säger han.
''Okej, jag älskar dig'' säger jag och ler svagt.
''Jag älskar dig också'' säger han innan det läggs på och Tami ler mot mig.
''Aww..'' Säger hon och torkar en tår som rinner längs hennes kind.
Jag skrattar och slår henne löst på axeln och då kom jag att tänka på Yu.
Saknaden var enorm.

Har knappt sovit nånting inatt så jag hoppas det blev bra iallafall. :) Kan inte säga exakt när nästa kapitel kommer, men det kommer idag iallafall. :)
Kommentera! :D
UPDATE: Kommer nog ha den här designen ett tag, byter tillbaka sen. :)

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 45 - Best Girlfriend

Inget mellan mig och Justin? Nej, vänta bara!
Jag går fram och tillbaka och till slut lyser jag upp.
Men om jag bara råkar ha en pojkvän som gör slut med mig, och sen råkar jag vara med Justin i den stunden och så råkar han vara den som får trösta mig. Jag ler stort åt min idé.


(Lyssna på låten medans ni läser om ni vill)
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
''Det finns fler killar i världen Alexis'' säger jag och håller armen om henne. Hon snyftar.
''Du är nog den ända som förstår'' säger hon och ler brett mot mig.

MARY'S PERSPEKTIV:
Jag kliver in i vardagsrummet och möts av en snyftande Alexis och Justin som har armen om henne.
''Wazzup?'' Säger jag och sätter mig ner i soffan bredvid dom och Alexis ser plötsligt orolig ut.
''Hennes kille har dumpat henne'' säger Justin och jag höjer på ögonbrynen. Hon har inte varit tillsammans med någon?
''Öhm Justin.. Hon har inte varit tillsammans med någon'' säger jag förvånat och han tar förvånat bort sin arm från henne och kollar skräckslaget på henne.
''Okej jag ljög, men jag har verkligen känslor för dig Justin'' säger hon och jag gör en äcklig min och vänder mig mot tvn och ser att Dance your ass off är på. Jag skrattar och börjar kolla.
''Alexis.. Du kunde sagt det istället för att ljuga för mig'' säger Justin allvarligt och jag vänder mig tveksamt mot dom igen. Jag biter mig i läppen och lyssnar på deras samtal.
''Förlåt'' säger hon och snyftar. Jag himlar med ögonen.
''Det är lugnt, men gör inte om det'' säger Justin och flinar och då orkar jag inte mer.
''Gör inte om det?! Ända sen hon kom hit är det ända hon har gjort att ljuga! Hon sa att jag utnyttja dig och du är inte ens arg på henne! Men mig blir du arg på och lämnar mig i Japan och skit! Fyfan för dig Justin'' säger jag förbannat och springer upp på rummet och kastar mig i sängen. Skit också.
Skuldkänslorna vräks över mig och eftersom jag vet att han kommer komma och be om ursäkt snart tar jag fram ett papper och en svart penna och funderar en stund innan jag skriver 'U smile, i smile''.

Jag lägger lappen på byrån bredvid mig och borrar ner ansiktet i kudden igen och i samma ögonblick öppnas dörren och fotsteg närmar sig. Han tar upp lappen och efter en stund snyftar han. ''Du är världens bästa flickvän Mary'' säger han och jag sätter mig upp och ler mot honom. ''Jag vet'' säger jag och skrattar men skrattet försvinner när jag ser att han har gråtit. ''Varför gråter du?'' Frågar jag. ''Jag är bara så trött på Alexis...'' säger han och jag klappar med handen på sängen och han sätter sig ner bredvid mig. Jag lägger armen om honom. ''Berätta'' säger jag och ler svagt. Han tar ett djupt andetag. ''Hon fortsätter säga att du utnyttjar mig, och.. Jag vet ju att du aldrig skulle göra det. Hon fortsätter säga att hon är bättre och så vidare'' säger han med en suck. Ilskan kokar snabbt upp inom mig och jag reser mig upp och springer ner till vardagsrummet och självklart sitter hon där. ''Alexis!'' Säger jag och kollar argt på henne och hon ger mig en frågande blick. ''Låt mig vara! Jag har inte gjort dig ett skit och du måste acceptera att Justin inte vill bli tillsammans med dig! Och sluta säg att jag utnyttjar honom för det vet du att jag inte gör! Det är det du gör! Snälla Alexis, lämna mig ifred och åk hem till ditt fängelse!'' Säger jag irreterat och hon kollar på mig och hennes blick är tom. ''Snälla!'' Ber jag och en tår rinner ner för min kind.


 

Förlåt för kort del + värsta deppkapitlet. Är inte på mitt bästa humör just nu, därför blev det som det blev. ♥

 

 


@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 44 - The Idea

''Det var vad hon sa till mig iallafall, har hon inte sagt det till dig än?'' Fortsätter hon och jag blir stum och biter mig i läppen. Jag kastar en blick mot köket där hon står och hjälper Ryan med maten och skrattar åt något utav hans skämt.
Jag vänder mig mot Alexis igen.
''Du förtjänar en tjej som gillar dig för den du är'' säger hon och jag biter mig i läppen ännu en gång.
''Du hörde inte det ifrån mig'' fortsätter hon med ett leende och springer upp för trapporna.

MARY'S PERSPEKTIV:
''Justin!'' Ropar jag och sliter upp dörren till hans sovrum. Han vänder bort blicken från tvn och kollar frågande på mig. Jag sätter mig ner i soffan bredvid honom.
''Minns du första gången vi kysstes och du undvek mig dagen efter?'' Frågar jag och han nickar tveksamt.
''Varför fortsätter du göra så? Och varför får du mig att känna mig så osynlig?'' Frågar jag.
Han spärrar upp ögonen och suckar tungt.
''Jag pratade med Alexis'' säger han och kollar ner i golvet.
''Du måste seriöst sluta lyssna på den där bruden! Jag vet inte vad hon har sagt om mig, och jag bryr mig inte för den delen heller! Men fyfan, att du tror på henne!'' Säger jag högt.
''Hon sa att du utnyttjar mig'' säger han lågt och jag brister ut i skratt.
''Att jag utnyttjar dig?! Hade jag utnyttjat dig så hade jag väl hållt på som hon som gör!'' Säger jag ännu högre och reser mig upp och kollar på honom.
*
Jag hade inte snackat med Justin sen vårat gräl bröt ut igår men jag var tvungen att gå på danslektionen och imorgon skulle vi fortsätta filma till Somebody To Love för sista gången.
Motvilligt klev jag in i danssalen och blickarna vänds mot mig.
''Har ni aldrig sett ett spöke förut eller?'' Frågar jag och rycker på axlarna innan jag fortsätter in i salen och ställer mig bredvid Chloé.
Justin kliver in i danssalen och bär ett par svarta jeans, en vit t-shirt och en typisk jacka med ett stort ''B'' på.
Jag himlar med ögonen och han ställer sig framför oss alla och börjar visa oss lite rörelser.

Han stannar upp och inser att vi alla kollar på honom som frågetecken. Han skrattar.
''Jag skoja bara, vad vill ni lära er idag?'' Frågar han och sätter sig ner på golvet så resten av oss gör det också.
Några tjejer tar upp händerna och jag tänker efter. Jag har ju alltid varit nyfiken på att lära mig the dougie.
Tveksamt räcker jag upp handen och han lyser upp och pekar på mig. ''Mary'' säger han.
''Dougie'' säger jag och tar ner handen.
Några glada 'yay' hörs och Justin skrattar.
''Okej, vi kör på dougie dance!'' Säger han glatt och reser sig upp så vi andra gör också det.
Han drar armen åt ena sidan och sen följer benet och resten av kroppen med, sen gör han samma sak åt andra hållet.
Vi börjar upprepa hans rörelser och följer dom.
''Ser ni? Det var ju lätt!'' Säger han efter ett tag.
*
När jag duschat och bytt kläder sätter jag mig ner på sängen och drar fram min laptop som legat under sängen ett tag nu.
Jag ska precis logga in på twitter när jag ser att Justin är inne på sin. Varför har han använt min dator? Jag ler stort och trycker på att skriva en ny tweet. Jag funderar ett bra tag och ger upp. Hans senaste tweet var för en vecka sen. Hans fans måste ju tro att han har dött eller nånting. Men han var väl säkert upptagen med Alexis..
Jag bestämmer mig för att skriva en tweet från mig på hans och börjar skriva.
''Haha, ni måste ju tro att Justin har dött eller nåt! Han är bara väldigt upptagen just nu med dansskolan så han har väldigt mycket att göra. Jag ska be han twittra snart :) /MaryJ''
Jag trycker på 'Tweet' och loggar sen in på min och skriver en ny tweet.
''Folk som Alexis kan verkligen förstöra allt'' jag lägger undan datorn och i samma ögonblick öppnas dörren och in kommer Justin.
''Tack'' säger han med ett leende och kommer in i mitt rum. Jag nickar. ''Ingen orsak''.
''Det är inget mellan mig och Alexis och jag trodde henne aldrig'' säger han.
''Det är lugnt'' säger jag och ler mot honom. Han ler stort och omfamnar mig i en kram.
ALEXIS'S PERSPEKTIV:
''Det är lugnt'' hörs hennes röst och Justin pustar ut.
Jag sparkar hårt i väggen för att ta ut min ilska och springer ner från trapporna och ställer mig i vardagsrummet och börjar fundera.
Inget mellan mig och Justin? Nej, vänta bara!
Jag går fram och tillbaka och till slut lyser jag upp.
Men om jag bara råkar ha en pojkvän som gör slut med mig, och sen råkar jag vara med Justin i den stunden och så råkar han vara den som får trösta mig. Jag ler stort åt min idé.

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 43 - Use

Och precis då kommer Alexis inför dörren. ''Har du hört talas om att knacka?'' Frågar jag lite irreterat och reser mig upp. ''Förlåt, jag letade efter Justin. Jag och han ska till stranden'' säger hon och ler mot mig. ''Vem har bestämt det?'' Frågar jag förvirrat och hon flinar. ''Jag, nyss'' säger hon och blinkar mot mig innan hon smäller igen dörren efter sig och då spricket det. Den här tjejen ska få. Vill hon ha krig så ska hon få det.

''Justin!'' Ropar jag och letar runt i huset och självklart ska jag krocka in i Ryan.
''Hej Ryan!'' Säger jag glatt och kollar på honom. ''Tjena Mary!'' Säger han lika glatt och ger mig en highfive.
''Har du sett Justin?'' Frågar jag och han nickar. ''Han skulle ut och JOGGA med den där blonda bitchen'' säger han.
''Justin? Jogga? Skämtar du med mig eller?'' Frågar jag förvirrat.
Han skrattar. ''Jag blev också chockad när han sa det men han har blivit konstig på sista tiden'' säger han och rycker på axlarna. ''Måste kila, vi ses sen!'' Säger han.
Jag nickar och drar på mig mina vita converse och börjar gå och när jag gått en bit i tystnad får jag syn på två ansikten som jag direkt känner igen.
''Hej Mary!'' Ropar Justin och jag vinkar som svar och när han börjar gå fram till mig tränger jag mig förbi honom och börjar gå åt ett annat håll.
Han kommer snabbt ikapp mig och ställer sig framför mig.
''Mary? Vad är det?'' Frågar han bekymrat. Jag kollar in i hans ögon.
''Vet du vad som suger med att falla för en kille som du vet att du inte är rätt för?'' Frågar jag och han kollar stumt på mig.
''Du faller ändå för du tror att han kan vara annorlunda'' säger jag och tränger mig förbi honom ännu en gång och börjar gå.
Han kommer ikapp mig ännu en gång och ställer sig framför mig. Jag suckar och blänger ilsket på honom.
''Vad har jag gjort?'' Frågar han förvirrat.
''Ända sen vi kom tillbaka hit har du bara umgåtts med Alexis'' muttrar jag och kollar ner i marken.
Han suckar tungt.
''Förlåt Mary, men hon har vart på mig hela tiden sen vi kom, igår tillexempel.. Så hade hon planerat att vi skulle gå till stranden utan att jag ens visste om det'' säger han lågt så att hon inte ska höra.
Med ett skratt rycker jag på axlarna. ''Jag trodde inte du skulle falla så lågt Justin, falla för en blond bitch som lurar in dig i hennes fälla'' säger jag och kollar allvarligt på honom.
''Jag gillar inte henne på det sättet!'' Säger han.
''Nej, för det är en väldigt stor skillnad på gilla och älska'' säger jag och fäller en tår.
''Mary.. Förlåt. Från och med nu ska jag spendera mer tid med dig'' säger han och ler.
''Bara du inte känner dig tvingad'' säger jag och rycker på axlarna.
''Klart jag inte gör!'' Säger han förvånat och lägger sin hand på min axel. ''Jag älskar dig Mary'' säger han.
''Jag älskar dig också Justin, men..'' försöker jag men han tar sitt finger för mina läppar.
''Kom nu'' ler han och drar med mig mot Alexis och hon ger mig en bitchblick. Jag försöker ignorera henne så gott det går och tillsammans börjar vi gå mot huset igen.
''Justin, vill du gå på bio ikväll?'' Frågar Alexis helt plötsligt och jag får en klump i halsen.
''Jag kan inte, jag ska vara med Mary ikväll'' säger han och hon nickar och kollar på mig med en mördarblick.
Justin öppnar dörren till huset och vi kliver in. Jag drar av mig mina skor och känner doften av lasagne från köket.
Jag skyndar mig ut i köket och möts av en kille jag inte träffat förut.
''Hej Mary!'' Säger han och kollar på mig med ett creepsmile.
''Hej'' säger jag och pressar fram ett leende.
''Ryan Good, Justins stylist'' säger han och skakar min hand. ''Men också en blivande kock'' säger han och flinar. Jag skrattar.
''Vill du ha hjälp med något?'' Frågar jag och han tänker efter.
''Du får gärna ta över här om du kan medans jag dukar fram'' säger han och jag nickar och börjar fixa lasagnen.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Alexis börjar klänga sig vid mig och jag vänder mig mot henne och ger henne en allvarlig blick.
''Alexis, du måste respektera att jag har en flickvän'' säger jag allvarligt och drar av mig mina skor.
Hon himlar med ögonen.
''En flickvän som utnyttjar dig'' påpekar hon och jag kollar förvirrat på henne.
''Hon är bara med dig för att bli känd Justin, har du inte märkt det än eller?'' Fortsätter hon och jag kollar på henne.
''Det var vad hon sa till mig iallafall, har hon inte sagt det till dig än?'' Fortsätter hon och jag blir stum och biter mig i läppen. Jag kastar en blick mot köket där hon står och hjälper Ryan med maten och skrattar åt något utav hans skämt.
Jag vänder mig mot Alexis igen.
''Du förtjänar en tjej som gillar dig för den du är'' säger hon och jag biter mig i läppen ännu en gång.
''Du hörde inte det ifrån mig'' fortsätter hon med ett leende och springer upp för trapporna.

Drama is in the air! Hahaha :)
6 kommentarer för mer! (;

@ Talkin 2 you guys

Asså..

Har haft över 90 unika besökare idag och en kommentar. :(

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 42 - The Wedding

''Donna, tvingar du mig att komma hem berättar jag för socialen att du tvingar mig ta hand om allt hemma, att du behandlar mig illa och inte tar hand om oss'' säger jag och ler åt mitt svar och det blir tyst på andra änden och efter en stund läggs det på. Jag ler stort och får syn på Justin i dörröppningen. Han flinar.
''Jag tänkte att du och jag kunde gå och se den sista Harry Potter filmen ikväll på bio, vad tycker du om det?'' Frågar han och ler.
''Mer än gärna'' säger jag och ler stort tillbaka.

När jag vaknar nästa morgon har jag bara goda minnen från kvällen igår. Vi hade köpt popcorn och läsk och sett Harry Potter, filmen var underbar. Efter filmen hade vi gått till stranden och badat tills klockan blev ungefär två på natten. Jag var nog den lyckligaste tjejen på jorden som hade Justin. Justin Bieber, killen som nästan alla tjejer drömmer om. Jag reser mig glatt upp ur sängen och bäddar den efter mig. Lördag idag. Jag ler stort och går ner till köket för lite frukost och självklart sitter Alexis där med världens största leende mot mig.
Tjejen var konstig, först har hon omkull mig på en dansslektion och sen kommer hon och verkar jätteledsen och ber om ursäkt? Jag skakar bort tankarna och ler tillbaka och börjar bre en macka.
''Hade ni kul igår?'' Frågar hon och fortsätter le mot mig.
Hur hade hon ens fått reda på att vi hade gått ut igår? Hon verkar ha läst mina tankar.
''Justin berätta'' säger hon.
Varför skulle han göra det? Det behöver väl inte hon veta?
''Jaha, ja.. Det var kul'' säger jag.
Hon nickar och i samma ögonblick kommer Justin in i köket med världens morgonfrilla.
Alexis brister ut i ett skratt. ''Kram!'' Säger hon och sträcker ut sina armar efter honom. Jag får en klump i halsen och försöker kolla bort när han omfamnar henne i en kram. Han kommer med ett brett leende fram till mig.
''Kram?'' Säger han och kollar på mig med en hundvalplsblick och jag himlar med ögonen.
''Visst'' säger jag och kramar honom.
''Vi ska på bröllop idag!'' Säger han och ler stort. Jag flyger ur hans grepp och kollar på honom med stora ögon. ''Varför har du inte sagt nåt?!'' Frågar jag förvirrat.
''Jag.. Glömde bort det'' säger han med ett oskyldigt leende och kliar sig i nacken.
''Jag har ingen klänning!'' Säger jag förskräckt. ''Och vilka ska gifta sig?!'' Fortsätter jag.
Han skrattar. ''Klänningen behöver du inte oroa dig för, den har vi.. Och det är min pappa som ska gifta sig med sin tjej, Erin'' fortsätter han.
Jag pustar ut. ''Tack Justin!'' Säger jag lättat och slänger armarna om honom.
''Mama Jan har den'' fortsätter han och ler mot mig. ''Men du kanske vill skynda dig, vi åker om en timme'' fortsätter han med ett flin. Jag ger han en mördarblick och springer upp för trapporna. ''Mama Jan!'' Ropar jag och öppnar dörren till hennes sovrum.
En lång vit klänning ligger på hennes säng men hon syns inte till. Toppen, nu får jag fixa håret och det på egen hand.
*
När jag äntligen lyckats fixa mig själv går jag ner till hallen och där står Justin och kollar på mig med öppen mun. Det ser så gulligt ut när han står med kostym på sig. Jag ler mitt största leende och börjar dra på mig mina silver skor.
''Du är så vacker'' säger han och ler stort. Jag kollar in i hans hasselbruna ögon och ler stort tillbaka.
''Du ser inte så dålig ut du heller, Bieber'' säger jag och blinkar mot honom.
Han flinar mot mig och tillsammans går vi ut till limousinen som väntar utanför. Vi hoppar in i den och chauffören börjar köra.
''Vart ska dom gifta sig?'' Frågar jag.
''Eftersom dom ville att vi skulle komma så gifter dom sig här i Atlanta'' säger han och ler.
Jag nickar och kollar ut genom fönstret och ser att regnet faller ner mot rutan och jag suckar tungt.
*
Jeremy kysser Erin och applåder hörs från alla håll. Även jag klappar händerna och ler stort.
När vi alla kommit ut ur kyrkan kommer ett välbekant ansikte fram till oss. Jaden.
''Tjena!'' Säger han glatt och kramar om oss båda två.
''Det var ett tag man såg dig'' säger jag och ler mot honom.
''Jo jag vet, jag skulle hälsa på en gång till under sommarn men pappa skulle spela in en ny film så det gick liksom inte'' säger han och ser ledsen ut.
Justin slår till han på axlen. ''Äh, det är lugnt. Vi måste dra så när får man träffa dig igen då?'' Frågar Justin.
''Om en vecka typ, jag tänkte komma och se till hur det går'' säger han och flinar.
Vi omfamnar honom i en sista kram och hoppar in i limousinen igen.
När vi kommer hem igen sätter jag mig ner på golvet och lutar mig mot sängen med ett stort leende på läpparna.

Och precis då kommer Alexis inför dörren. ''Har du hört talas om att knacka?'' Frågar jag lite irreterat och reser mig upp. ''Förlåt, jag letade efter Justin. Jag och han ska till stranden'' säger hon och ler mot mig. ''Vem har bestämt det?'' Frågar jag förvirrat och hon flinar. ''Jag, nyss'' säger hon och blinkar mot mig innan hon smäller igen dörren efter sig och då spricket det. Den här tjejen ska få. Vill hon ha krig så ska hon få det.


Inte så rolig del men kommenterar ni så kommer det en till del sen ikväll/inatt! :D

 


@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 41 - Let's be friends

Jag skakar på huvudet och beställer tre glassar.
''Tre?'' Säger hon förvirrat.
''En till Mary också'' säger jag och ler mot henne.
Hon gör en äcklig min men ler snabbt och då reagerar jag.
''Vad har du emot henne egentligen?'' Frågar jag och räcker henne hennes glass.
''Ingenting, hon förtjänar dig bara inte'' säger hon och ler.

MARY'S PERSPEKTIV:
''Godmorgon sunshine!'' Hörs en röst jag aldrig förväntat mig. Jag rycker till och vänder mig mot Alexis.
''Vad gör du här?'' Får jag fram och kollar förvånat på henne.
''Jag kom för att be om ursäkt, du är verkligen en snäll tjej och jag behandla dig illa'' säger hon och ler mot mig.
Jag blir helt stum och får inte fram nånting, jag stirrar bara förvirrat på henne.
''Förlåter du mig?'' Frågar hon tveksamt och jag kollar på henne.
''Visst'' säger jag och ler mot henne.
Hon ler tacksamt mot mig och försvinner ut ur rummet.
ALEXIS'S PERSPEKTIV:
Hur kan vissa folk vara så himla lättlurade? Folk som Mary. Jag skrattar för mig själv och krockar in i Justin när jag kommer ner på nedervåningen.
''Oj, förlåt!'' Utbrister jag och kollar förtvivlat på honom och han ler.
''Oroa dig inte, det var mitt fel'' säger han och fortsätter le.
Jag ger han ett snabbt leende och skyndar mig ut i köket för lite frukost.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Det var nånting som inte stämde med Alexis. Visst, hon var snäll och söt men det känns som att hon försöker få mig bort från Mary. Jag suckar och öppnar dörren till Marys rum och hon verkar inte förvånad att se mig. Hon ler.
Hon bär en grön T-shirt med tryck och ett par svarta jeans.

Jag räcker henne hennes glass och hon skrattar.
''När jag kom tillbaka igår så sov du, så du kan få den nu'' säger jag med ett leende.
''Tack Bieber'' säger hon och ler tillbaka och ställer ner sin glass på byrån.
''Vad gjorde ni igår då?'' Fortsätter hon och börjar äta utav sin glass.
''Nja, vi köpte glass och jag fråga henne vad hon hade emot dig'' säger jag och sätter mig ner bredvid henne.
''Vad sa hon?'' Frågar hon spänt och jag tar ett djupt andetag.
''Att.. Du inte förtjänade mig, men skit i henne!'' Säger jag och ler mot henne. Hon rycker på axlarna och reser sig upp.
''Det är lugnt, vi är vänner nu'' säger hon och ler stort mot mig och jag höjer på ögonbrynen och ler jag med.
''Bra'' säger jag och kysser henne.
''Så.. Vad händer idag?'' Frågar hon och ler stort mot mig.
''Vi har en danslektion vid tolv till två, sen är det väl fritt resten av dagen'' säger jag och hon kastar en blick på klockan.
''Om en halvtimme alltså'' säger hon och ler. Jag nickar och ler tillbaka.
MARY'S PERSPEKTIV:
Efter danslektionen hoppar jag in i duschen och när jag dragit på mig ett par gråa tights tillsammans med en lång blå tröja med texten 'Be Yourself' börjar min mobil ringa. Jag springer fram till den och skärmen lyser 'Dolt nummer'.
Motvilligt trycker jag på svara och tar mobilen mot örat.
''Hallå?'' Svarar jag och sätter mig ner på sängen och börjar dra på mig ett par svarta strumpor.
''Det är Donna'' hörs en svag röst i andra änden.
''Hej Donna'' säger jag fundersamt och börjar bita på naglarna.
''Jag vill att du kommer hem'' säger hon och låter helt allvarlig.
''Nej, det här är mitt val'' säger jag bestämt.
''Du är 16 år och jag har vårdnaden om dig tills du fyller 18'' säger hon.
Jag börjar räkna med fingrarna. Jag fyller 17 om två veckor.
''Donna, jag kan komma tillbaka när dansskolan är slut. Men inte nu'' säger jag.
''När är den slut?'' Frågar hon fundersamt.
''Om sex månader typ'' säger jag och kniper ihop ögonen eftersom jag vet att svaret inte kommer bli bra.
''Nej...'' Börjar hon men jag får en idé.
''Donna, tvingar du mig att komma hem berättar jag för socialen att du tvingar mig ta hand om allt hemma, att du behandlar mig illa och inte tar hand om oss'' säger jag och ler åt mitt svar och det blir tyst på andra änden och efter en stund läggs det på. Jag ler stort och får syn på Justin i dörröppningen. Han flinar.
''Jag tänkte att du och jag kunde gå och se den sista Harry Potter filmen ikväll på bio, vad tycker du om det?'' Frågar han och ler.
''Mer än gärna'' säger jag och ler stort tillbaka.

Nästa chapter kommer troligtvis upp när jag vaknar imorgon, vaknar nog rätt sent. Kommentera mycket nu! :D

@ Talkin 2 you guys

Nästa chapter

Nästa chapter kommer upp sent inatt bara så ni vet, fortsätt kommentera på kapitel 40 :)

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 40 - Unlucky

''Jag vet, men vi är väl vänner?'' Säger jag med ett leende och kollar in i Justins vackra ögon.
''Klart vi är!'' Säger han glatt.
Jag sträcker ut mina armar och omfamnar honom i en stor kram. Under kramen får jag syn på Mary och ler hånfullt mot henne. Hon kollar förvirrat på oss.
Kramen avslutas och jag ler stort mot Justin.
Han ska bli min, Mary.

MARY'S PERSPEKTIV:
''Mary vakna! Vi ska börja spela in Somebody to love om 20 minuter!'' Säger Chloé från badrummet. Jag kliar mig i ögonen och reser mig snabbt upp. Jag bäddar sängen och drar av mig pyjamasen och drar på mig andra kläder.
Jag borstar snabbt håret och drar några tag med mascaran sen springer jag ner till köket där jag möts av ingen mindre än Alexis. Jag tassar förbi henne och häller upp ett glas juice.
''Hoppas du är beredd på hård konkurrans'' säger hon och fejkler mot mig innan hon lämnar köket. Jag suckar och skyndar mig in i salen där jag möts av flera kameramän. Justin springer fram till mig och pussar mig på kinden.
''Jag skulle vilja kyssa dig nu, men då kommer det ut'' säger han med en ledsen min och jag skrattar.
''Nu filmar vi Somebody to love!'' Ropar en kameraman och vi ställer oss i rätt position och dansar precis som vi övat. Sida, sida, höger, vänster.
Mitt i låten snubblar jag på nånting och faller hårt mot golvet och slår hårt i min tand och får blodsmak i munnen.
''Bryt!'' Ropar en utav kameramännen och kollar strängt på mig.
Jag vänder mig om och möts av Alexis's glada ansikte. Justin springer genast fram till mig och hjälper mig upp.
''Vad hände?'' Frågar han och kollar oroligt på mig.
Jag öppnar munnen men stänger den snabbt igen.
''Jag snubbla, förlåt'' mumlar jag. ''Men du blöder ju!'' Säger han och kollar fortfarande oroligt på mig.
Jag tar upp en servett ur min jeansficka och torkar runt min mun. ''Så'' säger jag och ställer mig till rätta och börjar dansa igen medans männen filmar och den här gången snubblar jag inte. Eller snarare blir fälld av Alexis.
När låten tar slut kollar kameramännen stolta på oss och vi ler tillbaka mot dom.
''Fjant'' viskar Alexis i mitt öra och passerar mig. Hon går fram till en utav kameramännen och viskar något i hans öra och han kollar förvånat på mig.
''Mary! Kom hit!'' Ropar han och jag går tveksamt fram till honom och kollar frågande på honom.
''Du kan inte hota Alexis sådär!'' Säger han och kollar strängt på mig.
''V..Va?'' Säger jag och gapar.
''Upprepas det en gång till skickar vi hem dig!'' Säger han strängt och Alfredo kommer fram och ställer sig bredvid mig.
''Ey, den här tjejen hotar inte folk, hon BLIR snarare hotad av folk'' säger Alfredo och kollar förvånat på kameramannen.
''Hon sa till Alexis att om hon inte åkte hem skulle hon se till så att hon gjorde det'' säger kameramannen och kollar först på Alfredo och sen på mig.
''Det har jag inte alls sagt!'' Protesterar jag. Alfredo kollar på mannen och skakar på huvudet innan han drar med mig en bit bort.
''Strunta i honom, se bara till att hålla dig borta från Alexis så händer ingenting'' säger han och ler mot mig.
Jag nickar och lämnar danssalen och sätter mig ner i köket och funderar. Vad har jag gjort henne och vad är det för fel på bruden?
''Justin du har bara så rätt!'' Hörs Alexis's välbekanta röst och hennes hemska skratt ekar i mina öron.
''I know right? Kom, vi drar och köper glass!'' Säger Justin glatt och jag blir gråtfärdig.
''Visst, jag ska bara hämta min kofta på rummet!'' Säger Alexis lika glatt och hennes fotsteg hörs när hon springer upp från trappan.
Justin kommer in i köket och ler när han får syn på mig. Han kommer fram till mig för att kyssa mig men jag knuffar försiktigt undan honom.
''Inte nu Justin'' säger jag och känner hur tårarna bränner bakom ögonlocken. Han kollar förvånat på mig.
''Vill du följa med och köpa glass?'' Frågar han efter en stund och jag skakar på huvudet.
''Du ska ju dit med Alexis och jag är inte så sugen på att umgås med henne'' säger jag lågt och börjar springa upp för trappan men krockar in i någon så jag ramlar ner för varenda trappsteg och hamnar på golvet.
''Men Mary, vad klumpig du är!'' Säger Alexis och jag får ännu mer blodsmak i munnen och ser hur det droppar blod på golvet från pannan.
Jag reser mig försiktigt upp och Justin kollar förskräckt på mig.
''Jag kommer snart Alexis, jag ska bara hjälpa Mary med allt blod'' säger han och drar med mig in på badrummet.
''Vad hände?'' Frågar han och börjar torka min panna.
''I danssalen eller nu?'' Frågar jag.
''Både och'' säger han och kollar allvarligt på mig medans han sätter fast ett plåster på min panna.
''I danssalen fällde Alexis mig, men det lär du ju inte tro på. Och nu i trappan så krocka jag in i Alexis så jag ramla ner'' säger jag ärligt.
Han suckar och låser upp badrummet.
''Justin, om du inte litar på mig så är det slut'' säger jag och håller tillbaka tårarna. Han kommer tillbaka och sätter sig på sina knän framför mig.
''Mary, det är klart att jag tror dig! Jag ska prata med Alexis nu när vi går och köper glass och jag köper hem nåt till dig också'' säger han och ler det leendet alla tjejer smälter för. Även jag. Jag nickar.
''Okej, tack Justin'' säger jag. Han ler stort mot mig och hjälper mig upp och går fram till Alexis.
''Ses sen!'' Säger han och jag nickar. Han smäller igen ytterdörren bakom dom och jag går upp och slänger mig i min säng.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
''Choklad eller vanilj?'' Frågar jag med ett leende mot Alexis.
''Choklad, men jag vill betala själv'' säger hon och ler tillbaka.
''Aldrig att jag låter en tjej betala'' säger jag och flinar.
''Du får betala om du ger mig en puss'' säger hon glatt och jag får en klump i halsen.
Jag skakar på huvudet och beställer tre glassar.
''Tre?'' Säger hon förvirrat.
''En till Mary också'' säger jag och ler mot henne.
Hon gör en äcklig min men ler snabbt och då reagerar jag.
''Vad har du emot henne egentligen?'' Frågar jag och räcker henne hennes glass.
''Ingenting, hon förtjänar dig bara inte'' säger hon och ler.

Det kanske kommer en till del sen om ni kommenterar! :D

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 39 - The New Girl

Justin omfamnar mig i en stor kram när jag kommer ner. ''Du var awesome'' säger han.
''Tack Justin'' säger jag och ler stort mot honom. ''Jag kommer snart'' säger han och försvinner in i folk massan.
Jag känner en hand på min axel och vänder mig om. Jag möts av Katy Perry och jag rycker till.
''Mary, du var helt fantastisk där uppe!'' Säger hon glatt och jag ler stort. ''Tack!'' Säger jag.
''Här har du mitt nummer'' ler hon och räcker mig en lapp. Jag ler och tar emot den och knappar in hennes nummer i mobilen.
Hon ler stort mot mig innan även hon försvinner in i folkmassan.

1 och en halv månad senare:

Vi kliver in i det bekanta huset som vi ska tillbringa 6 månader till i. Jag ler när jag får se danssalen igen.
Jag ger Justin en kram innan jag springer upp på rummet som jag ska fortsätta dela med Chloé.
''Chloé!'' Utbrister jag glatt när jag får syn på henne när hon står och viker in sina kläder i garderoben igen.
''Mary!'' Säger hon lika glatt och omfamnar mig i en stor kram.
''Jag har saknat dig! Var tillbringade du sommaren?'' Frågar jag och börjar vika in mina kläder i garderoben.
''Well, en månad med familjen och en månad med min underbara pojkvän'' säger hon och ler mot mig. ''Dudå?'' Frågar hon och jag rycker till.
''Hos.. Justins mormor och morfar'' säger jag ärligt och ler mot henne. Hon blinkar med ena ögat och jag skrattar.
Efter en stunds tystnad öppnar Chloé munnen.
''Gissa vilka som kommer hit idag och ger oss sånglektioner?'' Säger hon och kollar glatt på mig.
''Vänta lite.. Sånglektioner?'' Säger jag och kollar förvirrat på henne.
''Ja, vi ska tydligen prova en sånglektion ikväll'' säger hon och verkar också vara lite förvirrad.
Jag skrattar och rycker på axlarna. ''Vilka kommer?'' Frågar jag och viker in det sista jeansparet.
''Miley Cyrus och Demi Lovato'' säger hon och jag rycker till.
''M..Miley?'' Får jag fram och kollar stumt på henne. Hon nickar långsamt. Jag himlar med ögonen och sätter mig i sängen med min laptop och loggar in på twitter.
''Tillbaka på dansskolan!! Fick nyss reda på att @demilovato och @mileycyrus ska ge oss sånglektioner ikväll? yay! eller..?'' twittrar jag och loggar ut. När Chloé lämnar rummet passar jag på att byta om.
Jag drar på mig en lång lila tröja, ett par svarta tights och ett par vita strumpor sen springer jag ner på nedervåningen och möts av Alfredo.
''Alfredo!'' Säger jag glatt och kramar honom. ''Hej Mary!'' Säger han lika glatt och besvarar kramen.
Jag hälsar på dom andra och min blick fastnar på den nya tjejen. Hon har platinablondt hår och ansiktet fullt med smink. Jag höjer på ögonbrynen.
''Mary!'' Säger Justin och drar med mig till den nya tjejen.
''Mary, det här är Alexis, våran nya elev'' säger han och ler mot mig.
''Trevligt att träffas'' säger jag och ler mot henne och hon rycker på axlarna. ''Jag antar det'' säger hon spydigt och jag backar undan och går och hälsar på Amanda.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
''Justin?'' Hörs en röst bakom mig och jag vänder mig om och framför mig står Alexis.
''Hej Alexis!'' Säger jag och ler mot henne.
''Jag vill bara säga tack, för att du ger mig den här möjligheten'' säger hon och ler mot mig.
''Inga problem, du förtjänar det'' flinar jag.
''Det betyder verkligen jättemycket för mig'' säger hon och ler ett stort leende.
Jag ler stort tillbaka och går mot Alfredo.
''Ey Alfredo!'' Ropar jag och han vänder sig om och lyser upp.
''När kommer Miley och Demi?'' Frågar jag och han tar upp sin mobil och kollar på klockan.
''Typ.. Nu'' säger han och i det ögonblicket plingar det på dörren.
''Okej allihopa, gå till danssalen!'' Ropar jag och dom försvinner en efter en in i danssalen och jag springer och öppnar dörren. Utanför möts jag av Demi och Miley som ler stort mot mig.
''Justin!'' Säger dom glada och omfamnar mig i en kram.
MARY'S PERSPEKTIV:
När vi alla suttit oss ner i danssalen kommer Justin in och ler stort mot oss alla.
''En applåd för Demi Lovato och Miley Cyrus!'' Säger han högt och alla klappar händerna, inklusive jag. För att inte verka otrevlig då.
In i salen kommer Demi och Miley och ler mot oss allihopa och vinkar.
''Först ska alla få ett foto med idolerna!'' Ropar han och ropar upp namn en efter en. När det blir min tur går jag motvilligt fram till dom och sätter mig mellan dom. Dom pressar ihop mig bredvid dom med stora leenden och jag ler ett stort leende och det blixtrar till.
''Tack för bilden'' säger jag med ett leende och går och sätter mig ner bredvid Chloé igen.
*
Jag kliver in i danssalen för att ta en sånglektion med Demi och Miley. Dom ler mot mig när jag kommer in.
''Ställ dig här!'' Säger Miley glatt och pekar. Jag ställer mig exakt där hon pekar och hon ser nöjd ut.
''Först ska vi lära dig tonerna till min nya låt, Skyscraper'' ler Demi och jag nickar.
När jag lärt mig tonerna till låten ska jag lära mig tonerna till Mileys låt The Climb.
''It's the climb'' sjunger Miley och vänder sig mot mig. ''Försök du'' säger hon och ler mot mig.
Jag nickar och försöker pricka alla toner. ''It's the climb'' sjunger jag och hoppas att jag tagit alla toner rätt.
När jag vänder mig om kollar dom stolta på mig och jag ler stort.
''Tack för lektionen!'' Säger jag glatt och i samma stund kommer jag på att Miley faktiskt inte är så illa som jag tagit henne först. När jag öppnar dörren står Justin en bit bort och pratar med den där nya tjejen, Alexis.
Jag smyger fram för att kunna höra vad dom säger.
''Du är så perfekt'' säger hon och ler mot honom.
''Tack Alexis'' säger han och ler tillbaka.
Jag får en klump i halsen. Han har ju egentligen inte gjort något, man ska väl svara tack på en sån fråga?
Men hon däremot.
Justins skratt ekar i mina öron. ''Jag har en flickvän Alexis'' säger han och jag ler stort.
ALEXIS'S PERSPEKTIV:
''Jag vet, men vi är väl vänner?'' Säger jag med ett leende och kollar in i Justins vackra ögon.
''Klart vi är!'' Säger han glatt.
Jag sträcker ut mina armar och omfamnar honom i en stor kram. Under kramen får jag syn på Mary och ler hånfullt mot henne. Hon kollar förvirrat på oss.
Kramen avslutas och jag ler stort mot Justin.
Han ska bli min, Mary.

Kommentera!
Det kommer en till del sen! :)

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 38 - Teenage Dream

När filmen är slut reser sig Tami och Jonas upp.
''Jag följer bara med Jonas en bit, så han slipper gå ensam'' säger hon med ett frampressat leende och ytterdörren smälls igen efter dom.
Både jag och Justin gör ett glädjetjut.
''Äntligen!'' Säger han och ler mot mig.
''We made it'' säger jag glatt.
''Vi klarar allt'' säger han med ett leende och kysser mig.

När Tami kommer in i vardagsrummet igen kollar jag på henne med en allvarlig blick.
''Han var inte sådär när jag träffa honom första gången..'' säger hon med en suck och sätter sig ner mellan mig och Justin.
'Äh, det finns fler killar!'' Säger jag med ett leende.
''Ja'' ler Justin.
''Aa, jag antar att ni har rätt. Jag åker ändå hem om två dagar så det skulle inte funka'' säger hon och rycker på axlarna. ''Jag ska sova nu, godnatt'' fortsätter hon och jag hör att hon är ledsen.
''Godnatt'' säger jag och Justin samtidigt och hon försvinner upp för trappan. Jag suckar.
''Hon gillade honom verkligen'' säger jag och biter mig i läppen. Justin nickar.
''Vi kanske också borde sova'' föreslår jag och han verkar ha tänkt samma tanke.
*
Nästa morgon vaknar jag av mig själv. Jag reser mig upp ur sängen och drar på mig ett par vita shorts och ett svart linne. Sen går jag ner till köket där jag möts av Diane och Bruce.
''Godmorgon'' säger jag glatt.
''Godmorgon!'' Säger dom lika glada.
''Var är Justin och Tami?'' Frågar jag och knyter mina vita converse.
''Tami var tvungen att prata med någon Jonas och Justin plockar jordgubbar i trädgården'' säger Bruce med ett skratt.
''Okej'' ler jag och öppnar ytterdörren. Jag kommer ut i trädgården och får syn på Justin som försöker plocka jordgubbar utan att ha sönder dom.
''Fan!'' Utbrister han och jag brister ut i skratt. Han vänder sig om och får syn på mig. Han lyser upp och börjar skratta.
''Hjälp mig!'' Säger han och jag sätter mig på knä bredvid honom och börjar plocka jordgubbar i en stor blå skål.
När vi plockat så skålen i full kollar Justin på mig.
''Vet du vem Lil Twist är?'' Frågar han och jag nickar med ett leende. ''Han har typ fest ikväll.. Och jag undrar om du vill gå dit med mig?'' Frågar han nervöst.
''Klart jag vill'' ler jag och vi går in med skålen och ger den till Diane.
''Gud vad duktiga ni är!'' Ler hon. Vi ler tillbaka och går och sätter oss i soffan i vardagsrummet.
''Bra! Först går man på röda mattan sen är festen inne i huset och där byter vi om.. Efter röda mattan asså'' säger han och skrattar.
Jag nickar. ''Sweet!'' Säger jag och ger han en highfive.
*
Vi hoppar ut ur limousinen och går fram till röda mattan och paparazzis tar minst tusen bilder på oss.

När vi kommer in i huset igen tar jag med mina andra kläder in på badrummet och drar av mig den långa klänningen. Jag släpper ut håret och drar på mig ett par blåa jeansshorts och ett vitt linne tillsammans med mina vita converse. När jag lämnar badrummet kollar jag runt i huset och efter en stund får jag syn på Justin som sitter tillsammans med Lil Twist och Mohombi! Med ett leende på läpparna går jag fram och sätter mig ner bredvid Justin. Han ler mot mig och lägger armen om mig. ''This is my girl'' säger han och flinar mot Lil Twist och Mohombi. Dom granskar mig och ler mot mig. ''Mary'' säger jag med ett leende. ''Mohombi'' säger Mohombi. ''Lil Twist'' säger Lil Twist. Jag ler mot honom. ''Grattis!'' Säger jag och han ler tacksamt mot mig. En man tar tag i min arm och drar med mig upp på en liten scen. Jag spärrar upp ögonen och kollar frågande på honom. ''En applåd för Mary Jansen!'' Säger han och jag rycker till. Aldrig att jag sjunger framför alla kändisar!


Jag tar ett djupt andetag och när jag får se Katy Perry i publiken lyser jag upp och går fram till killen som tar hand om musiken.
''Kör Teenage Dream'' säger jag och han nickar. Musiken börjar spela och jag börjar sjunga.
När jag sjungt klart applåderar dom. ''Tack så mycket!'' Ler jag och kliver ner från scenen.

Justin omfamnar mig i en stor kram när jag kommer ner. ''Du var awesome'' säger han.
''Tack Justin'' säger jag och ler stort mot honom. ''Jag kommer snart'' säger han och försvinner in i folk massan.
Jag känner en hand på min axel och vänder mig om. Jag möts av Katy Perry och jag rycker till.
''Mary, du var helt fantastisk där uppe!'' Säger hon glatt och jag ler stort. ''Tack!'' Säger jag.
''Här har du mitt nummer'' ler hon och räcker mig en lapp. Jag ler och tar emot den och knappar in hennes nummer i mobilen.
Hon ler stort mot mig innan även hon försvinner in i folkmassan.

2 delar till kommer sen. :)
Men nu måste jag fråga en sak, är det okej om jag spolar fram till att sommarlovet är slut? :)@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 37 - We Made It

''Den där var tråkig, vi åker den här istället!'' Säger han och drar med oss på någon stor karusell med namnet 'Snurren'.
''Nej snälla'' försöker jag men en annan man spänner fast våra bälten. Jag blundar och vi börjar snurra upp och ner, sida till sida.
När vi kliver av spyr jag rakt ut.
''Euuw! Ditt äckel!'' Säger Jonas och hoppar åt andra sidan.
''Det var ditt fel'' säger Justin irreterat och drar med mig in på badrummet. Han sätter ner mig på en bänk och hämtar en mugg med vatten.
''Tack'' säger jag med ett leende och dricker upp vattnet.
''Den där killen är en idiot'' säger Justin fortfarande irreterad. Jag nickar och prickar muggen i soptunnan.

''När är dagen slut?'' Frågar jag och Justin tar upp sin iPhone och suckar.
''Den är bara fyra nu'' säger han och ger mig en ledsam blick. Jag suckar och reser mig upp från bänken och drar med Justin tillbaka mot Tami och Jonas.
''Vad ska vi göra nu?'' Frågar jag och kollar på Tami.
''Vi kan väl bara kolla runt lite och sen äta middag!'' Säger hon glatt och mitt hjärta hoppar till. Jag var inte så sugen på ännu en tallrik med musslor.
''Visst'' mumlar jag och kliar mig i huvudet.
''Har du löss?'' Frågar Jonas och kollar menande på mig. Jag suckar och skakar på huvudet.
''Bra, för det är grymt äckligt'' säger han och fortsätter stirra på mig. ''Jaja!'' Säger jag irreterat.
Vi börjar kolla runt i olika affärer och till slut går vi in på Forever 21 och Jonas drar fram en tröja.
''Titta Mary, den här tröjan skulle passa dig!'' Säger han glatt. Jag vänder mig om och kollar på tröjan. Den är svart och har en vit text där det står 'Bitch'.
''Fast det skulle vara bättre om det var typ.. H-ordet you know'' säger han och tårarna bränner bakom ögonlocken.
Jag springer ut från affären, bort från stan och in till Diane's hus och självklart är ingen hemma. Jag tar en filt, sätter mig i soffan och låter tårarna rinna ner.
Efter en stund flyger dörren upp och Justin kommer in i vardagsrummet och sätter sig på knä framför mig.
''Mary'' säger han och kollar på mig.
''Jag orkar inte med honom!'' Säger jag och tårarna forsar ner.
Han omfamnar mig i en stor kram och sätter sig ner bredvid mig. Jag lutar mitt huvud mot hans bröstkorg och försöker stoppa tårarna. När jag håller på att somna flyger ytterdörren upp och jag rycker till och vänder mig mot hallen och in kommer Tami och Jonas.
''Förlåt'' muttrar Jonas otrevligt och jag reser mig upp och ställer mig några centimeter ifrån honom.
''Vet du vad som skulle vara kul? Jo, ifall du mena det! Sluta behandla oss som skit när det är du som är skithögen! Vi har försökt stå ut med dig hela dagen men det går helt enkelt inte, så om du inte tänker ändra på dig så kan du ju dra ut härifrån!'' Säger jag högt och kollar allvarligt på honom.
''Förlåt då! Jag ska försöka bättra mig'' säger han och himlar med ögonen. Jag suckar och vänder mig mot Tami.
''Var har du hittat honom? På soptippen?'' Frågar jag och hon fnittrar till men slutar direkt när Jonas kollar frågande på henne. Jag sätter mig ner bredvid Justin igen och kollar frågande på dom.
''Vi kan väl äta middag nu'' säger Tami för att avbryta den pinsamma tystnaden.
''Jag är inte så sugen på ännu ett fat med musslor'' mumlar jag och Justin brister ut i skratt.
''Jag och Mary kan laga mat här, ni kan väl titta på tv så länge eller nåt'' säger Justin med ett flin och drar med mig in i köket och stänger köksdörren bakom oss. Jag brister ut i skratt och vi börjar kolla vad det finns att laga till middag och till slut bestäms det för tacos.
''Jag tål honom inte'' muttrar Justin och jag skrattar.
''Om jag ska vara ärlig tror jag inte att nån av oss gör det, inte ens Tami, men han är ju så snäll mot henne men behandlar oss som skit'' säger jag och hackar löken så mina ögon blir tårögda.
Justin skrattar och lägger armarna om mig.
''Det ser ut som att du gråter'' skrattar han och pussar mig på huvet.
''I know'' säger jag med ett leende och vänder mig mot honom.
''Oroa dig inte, deras förhållande kommer inte hålla. Tami ska ju tillbaka till Atlanta snart'' säger han med ett leende och jag lyser upp.
''Yay!'' Säger jag och börjar fortsätta med middagen.
*
När vi alla ätit klart och diskat sitter vi nu i soffan och kollar på nån skräckfilm och varje gång det blir läskigt gömmer jag huvudet i Justins famn.
''Mes'' muttrar Jonas och fortsätter kolla på filmen. Ilskan kokar inom mig och jag får kämpa för att inte skrika rakt ut.
När filmen är slut reser sig Tami och Jonas upp.
''Jag följer bara med Jonas en bit, så han slipper gå ensam'' säger hon med ett frampressat leende och ytterdörren smälls igen efter dom.
Både jag och Justin gör ett glädjetjut.
''Äntligen!'' Säger han och ler mot mig.
''We made it'' säger jag glatt.
''Vi klarar allt'' säger han med ett leende och kysser mig.

Det kommer 3 chapter till sen :)

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 36 - Jonas

''Tami! Andas!'' Säger jag och skrattar.
Hon tar ett djupt andetag och kollar först på mig och sen på Justin. Hon ler stort och höjer på ögonbrynen.
''Är ni tillsammans nu?'' Frågar hon.
''Japp'' säger Justin glatt.
''Äntligen! Grattis!'' Säger hon högt och ler mot oss båda två.
''Fast vi kanske ska vänta lite med att berätta det för media och allt?'' Föreslår Justin. Jag sätter mig upp normalt i soffan och nickar.
''Ni är käääääääära!'' Säger Tami och börjar göra sin galna glädjedans.
Jag och Justin brister ut i skratt och han flätar sin hand i min.

Jag vaknar nästa morgon av att någon kastar kuddar på mig. Jag skrattar till och sätter mig upp. Tami står med ännu en kudde och ler stort mot mig.
''Äntligen vakna du! Jag har typ kastat 20 kuddar på dig'' säger hon och vi brister ut i skratt. Jag drar med handen i håret. ''Vad ska vi göra eftersom att du väckte mig?'' Frågar jag och reser mig upp ur sängen och går fram till min garderob.
''Jag kom på värsta idén! Du, Justin, jag och Jonas ska umgås hela dagen tillsammans idag!'' Säger hon glatt.
''Jasså? Så jag får redan träffa Jonas?'' Frågar jag och blinkar mot henne.
''Ja'' säger hon med ett leende på läpparna.
''Men vad säger Justin om det då?'' Frågar jag och drar ut en svart tröja och ett par gråa jeansshorts tillsammans med underkläder.
''Han tror det blir kul, men jag måste gå och möta upp Jonas nu, vi möts vid stan om en halvtimme då!'' Säger hon glatt och lämnar rummet.
Jag skakar på huvudet med ett skratt och drar av mig pyjamasen och drar på mig mina andra kläder, jag plattar håret och sätter i två örhängen i öronen.
Sminket struntar jag i så jag springer ner för trappan till köket och möts av Justin.
''Hur kommer det sig att din släkt alltid är borta?'' Frågar jag och skrattar.
''Ingen aning'' säger han och kysser mig.
''Vi måste faktiskt börja gå'' skrattar jag.
''Du har rätt!'' Säger han och vi går ut i hallen och drar på oss våra skor. ''Vänta lite!'' Säger han och lämnar mig ensam i hallen. När han kommer tillbaka har han sin svarta keps på huvudet och jag himlar med ögonen. Vi lämnar huset och börjar gå mot stan. Justin drar upp sina solglasögon ur sin ficka och drar på sig dom.
När vi gått en bit rycker både jag och Justin till när vi får syn på killen Tami står bredvid.
''Är det där han?'' Frågar Justin och pekar. Jag nickar långsamt.
''Jag vågar inte gå fram dit, det här var en dum idé'' säger Justin och jag skrattar.
''Jag vet, men vad har vi för val nu? Vänder vi om kommer Tami komma och dra oss i öronen tillbaka'' säger jag.
''Jo du har rätt, Tami ska man inte mucka med'' säger han och flätar sin hand i min. Jag skrattar och fjärilarna i magen växer. Vem kunde tro att jag, Mary Jansen, tjejen som ingen kände till skulle gå här hand i hand tillsammans med Justin Bieber? Killen som alla känner till.
Tillsammans tar vi djupa andetag innan vi skyndar oss fram till Tami och Jonas.
''Hej, det här är Jonas!'' Säger Tami och ler mot oss båda två. Vi nickar tveksamt och kollar på honom från topp till tå. Han tar ett steg närmare mig och jag får en klump i halsen av rädsla.
''Du måste vara Mary! Om inte bögen bredvid dig heter så'' säger han och skrattar. Jag höjer på ögonbrynen och skakar tveksamt hans hand. ''Det är jag'' säger jag och pressar fram ett leende.
Han tar ett steg närmare Justin och skakar hans hand. ''Justin, antar jag?'' Säger han och Justin nickar fundersamt.
''Ja'' svarar han till slut.
''Så först tänkte jag att vi kunde äta frukost tillsammans eftersom att ingen av oss har gjort det än!'' Säger Tami och ler mot oss alla tre. Vi nickar och Tami leder oss in på någon resturang.
''Ni kan gå och sätta er, jag beställer åt alla'' säger Jonas och vi ger han en tacksam blick innan vi går och sätter oss vid ett stort bord.
''Så vad tycker ni?'' Frågar Tami och kollar på oss med stora ögon.
''Jag hat..'' Börjar Justin men jag trampar på hans fot under bordet.
''Han är schyst'' säger vi båda två samtidigt och ler stort mot Tami.
Hon pustar ut och ler mot oss innan Jonas slår sig ner bredvid Tami.
''Vad beställde du?'' Frågar Justin och kollar tveksamt på Jonas.
''Det får du väl se'' säger han otrevligt och leker med sina fingrar i Tami's hår och hon börjar fnittra.
Jag tar tag i Justins hand hårt under bordet och han håller min minst lika hårt.
''Musslor'' säger en man och ställer ner en stor tallrik med musslor framför oss.
Jag tar handen för munnen och får lust att kräkas och Justin verkar tänka samma tanke.
''Hörrni, vi kommer snart'' ler Justin och drar med mig ut ur resturangen. När vi kommer ut pustar jag ut och drar in den friska luften.
''Vad är det för fel på grabben?!'' Frågar Justin och vi sätter oss ner på en parkbänk.
''Ingen aning'' mumlar jag och kollar på Justin.
''Vi går och käkar vår egen frukost'' ler han och drar med mig upp.
*
När vi ätit en fräsch frukost börjar vi gå tillbaka till Tami och Jonas men dom stötter på oss på vägen.
''Var tog ni vägen?'' Frågar Tami och ger oss en sorgsen blick.
''Jag glömde min mobil hemma'' säger Justin snabbt och pressar fram ett leende. Jag nickar för att hålla med.
''Okej, vi tänkte att vi kanske kunde gå till tivolit där borta!'' Säger Tami glatt och pekar.
Vi vänder oss om och en bit bort är det ett stort tivoli på gång. Jag får en klump i halsen men nickar ändå åt Tami.
''Visst'' säger Justin och vi börjar gå.
''Din musik suger'' mumlar Jonas och jag rycker till. Justin ser ut att koka av ilska och jag tar hans hand för att lugna ner honom.
''Din är nog inte så mycket bättre'' säger han. ''Ursäkta?'' Säger Jonas och kollar irreterat på Justin.
''Inget, nu åker vi!'' Säger jag glatt och drar med dom in på någon karusell utan att kolla vilken det är.
En man spänner fast våra bälten och vi börjar åka uppåt. ''Åh nej!'' Utbrister jag.
Vi stannar uppe och innan jag hunnit blinka åker vi snabbt ner och jag, Justin och Tami skriker.
När vi kliver av karusellen är vi alledes snurriga i huvudet, ja.. Utom Jonas då som verkar uttråkad.
''Den där var tråkig, vi åker den här istället!'' Säger han och drar med oss på någon stor karusell med namnet 'Snurren'.
''Nej snälla'' försöker jag men en annan man spänner fast våra bälten. Jag blundar och vi börjar snurra upp och ner, sida till sida.
När vi kliver av spyr jag rakt ut.
''Euuw! Ditt äckel!'' Säger Jonas och hoppar åt andra sidan.
''Det var ditt fel'' säger Justin irreterat och drar med mig in på badrummet. Han sätter ner mig på en bänk och hämtar en mugg med vatten.
''Tack'' säger jag med ett leende och dricker upp vattnet.
''Den där killen är en idiot'' säger Justin fortfarande irreterad. Jag nickar och prickar muggen i soptunnan.

Vad tycks? Kommentera mycket nu så kommer det 3-4 till när jag vaknar! :)

@ Talkin 2 you guys

Inte på skrivhumör.

Nästan 100 unika besökare idag och jag har fått 3 kommentarer på förra delen?
Är inte på skrivhumör längre, ni får vänta till imorgon då det kommer 1-5 chapters, beror ju lite på om ni kommenterar. Kommentera inlägget nedanför och ställ frågor till mig i min frågeruta.
/Jasmine

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 35 - Love

''Slog du just mig med den där saken?'' Frågar jag och pekar på den. Hon nickar med ett leende och precis då känner jag ännu ett slag mot ryggen, fast lite mjukare. Jag vänder mig om och möts av Justin som kollar på mig med ett leende på läpparna och med en kudde i handen.
''Ni ska få'' säger jag och lägger armarna i kors. ''Så kan det gå'' säger Mary med ett leende.
''Jag försöker bara komma någonstans med eran romans, såhär kan ni ju inte sitta om ni vill komma nånstans med den! Gå ut på en dejt eller hyr ett hotellrum'' säger jag med ett creepsmile mot dom båda två.
Dom himlar med ögonen och vänder sig mot tvskärmen.
''Choklad?'' Frågar jag och öppnar min chokladkaka och blickarna vänds mot mig.


MARY'S PERSPEKTIV:
''Upp och hoppa! Vi ska till stranden!'' Ropar Justin. Jag drar täcket över huvudet och försöker somna om.
När jag nästan nått sömnen hörs en duns och jag håller för öronen. Jag vänder mig om och där står Justin med sin iPhone och kollar oskyldigt på mig.
''Den fick en spricka i rutan'' säger han sorgset och jag brister ut i skratt. ''Tami är och shoppar själv eftersom att du sov, så du och jag ska gå till stranden!'' Säger han glatt.
''Sure'' säger jag och reser mig upp ur sängen. Jag går fram till min garderob och tar ut en lila bikini och ett par vita shorts, sen tar jag med kläderna in på badrummet.
Jag drar av mig pyjamasen, lägger den i tvätten och drar sen på mig bikinin och shortsen. Jag tar på ett par silvriga örhängen och sätter upp håret i en slarvig tofs. Jag lämnar badrummet och utanför står Justin.
''Måste du alltid skrämma mig sådär?'' Mumlar jag. Han skrattar och räcker mig ett par svarta solglasögon.
Jag tar emot dom och tar på mig dom. Han tar på sig sina solglasögon som ser ungefär likadana ut.
Vi går ner till hallen och drar på oss våra skor, öppnar ytterdörren och börjar gå mot stranden.
När vi kommit till stranden stannar Justin upp och kollar på mig. Jag kollar lite förvirrat på honom.
''Vad stirrar du på?'' Frågar jag med ett skratt.
''Bara på hur vacker du är'' säger han med ett leende och ett leende formas på mina läppar också.
Hans ansikte närmar sig mitt och våra läppar möts i en kyss. När den avslutas ler vi båda stort och ser säkert skitroliga ut.
''Tänk om.. Någon paparazzi tog kort?'' Frågar jag.
''Nja, jag tror inte det. Jag ser inga iallafall'' säger han med ett leende och lyser upp.
''Vadå?'' Frågar jag och kollar förvirrat på honom.
''It's time to swim!'' Säger han och tar upp mig i hans famn.
''Nej Justin! Snälla släpp ner mig!'' protesterar jag men inser att det inte är någon idé.
Han stannar längst ut på bryggan och ler stort mot mig. ''Snälla, släpp ner mig'' försöker jag.
''Okej, jag ska släppa ner dig'' säger han med ett leende. Jag pustar ut och innan jag hunnit reagera har jag hamnat i vattnet. ''Vänta bara!'' Ropar jag och börjar klättra upp för stegen igen.
*
Jag sätter mig i soffan bredvid Justin och lägger huvudet på hans knä. Han drar med sina fingrar i mitt hår.
Är vi tillsammans nu? Betydde den här kyssen lika mycket för han som den betydde för mig, eller såg han det bara som ett misstag?
''Vad betyder jag för dig?'' Frågar jag och när jag frågat det biter jag mig i läppen. Varför frågade jag?
''Allt'' säger han och jag vänder mig förvånat om mot honom.
''Vad betyder jag för dig då?'' Frågar han med ett leende och kollar på mig.
''Allt'' säger jag med ett leende och lägger mig på hans knä igen.
Fotsteg närmar sig och snart sitter Tami framför mig.
''Bästa dagen ever! Jag träffade en kille som hette Jonas, han var så söt och han bad om mitt nummer! Vi drack cola, shoppade tillsammans och hade så kul!'' Säger hon och fortsätter snacka.
''Tami! Andas!'' Säger jag och skrattar.
Hon tar ett djupt andetag och kollar först på mig och sen på Justin. Hon ler stort och höjer på ögonbrynen.
''Är ni tillsammans nu?'' Frågar hon.
''Japp'' säger Justin glatt.
''Äntligen! Grattis!'' Säger hon högt och ler mot oss båda två.
''Fast vi kanske ska vänta lite med att berätta det för media och allt?'' Föreslår Justin. Jag sätter mig upp normalt i soffan och nickar.
''Ni är käääääääära!'' Säger Tami och börjar göra sin galna glädjedans.
Jag och Justin brister ut i skratt och han flätar sin hand i min.

Så, äntligen!
Kommentera så kommer det en lång del sen! :)

UPDATE: Det kommer en lång sen om ni kommenterar, kommenterar ni MYCKET så kommer det också 4 chapters imorgon! :)

@ Talkin 2 you guys

Förlåt.

Jag tror inte jag hinner med något kapitel idag, jag ska sova över hos en kompis. Men jag skriver en extra lång del. Jag hoppas ni förstår att vänner går före bloggen. Bloggar så fort jag kommer hem imorgon! :)

@ Talkin 2 you guys

Svar

Det var någon som frågade om kapitlet slut, och varför det hette så. Slut betyder slampa och inte alls att det är slut. :)
Och kärleken kommer snart, tro mig!
Nästa chapter kommer förresten ut om några timmar.

UPDATE: Varför Miley kom med in i bilden? Justin var bara tvungen att gå med henne på en gala.

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 34 - Slut

''Är det sant?'' Frågar jag och vänder mig mot Tami. ''Vadå?'' Frågar hon och kollar förvirrat på mig.
''Tycker du att jag är osynlig?'' Frågar jag och tar en klunk ur min latte som vi köpt på Starbucks.
''Mary! Säg inte så, du är verkligen inte osynlig! Det är bara Justins fans som håller på'' säger hon med en suck.
Jag rycker på axlarna. Från en osynlig tjej som ingen brydde sig om till en av dom mest hatade personerna i världen.


2 Dagar senare.
MARY'S PERSPEKTIV:
''Vem är hon?'' Frågar jag och pekar på brunetten som Justin står och klänger med i tidningen.
''Vet du inte vem det är?'' Frågar Tami förvånat med en macka i munnen.
''Nej, borde jag det?'' Frågar jag och tar en klunk ur min oboy. Hon rycker på axlarna.
''Det är Miley Cyrus, du vet hon som hade en serie? Hannah Montana?'' Frågar hon.
''Jag har inte sett serien men har hört talas om någon blond tjej'' säger jag och rycker på axlarna.
''Slampa'' muttrar Tami och dricker ur sin oboy och jag flämtar till. Hon brister ut i skratt.
''Inte du, hon!'' Säger hon och fortsätter skratta. ''Jaha'' säger jag och börjar skratta.
''Ända sen serien las ner har hon blivit värsta slampan, jag tål henne inte'' säger hon och börjar plocka undan frukosten.
''Dom ser.. Kära ut'' säger jag och får en klump i halsen.
''Har Justin någon smak på tjejer så behöver du inte oroa dig'' säger Tami och knyter på sig sina sneakers.
''Han föll ju för Jasmine'' mumlar jag tyst så att inte Tami ska höra.
''Jag ska bara till affären och köpa choklad, vill du hänga på?'' Frågar hon.
''Nej det är lugnt, jag har ont i huvet'' säger jag och reser mig upp från stolen.
''Som du vill, vi ses sen!'' Säger hon och smäller igen ytterdörren efter sig och precis då kommer Justin ner från trappan och hans hår står åt alla håll.
''Oh my god.. Jag vill inte veta vad ni gjorde inatt'' mumlar jag och går förbi honom och sätter mig ner i soffan.
Han kommer efter mig med ett stort flin på läpparna. ''Vi gjorde ingenting'' säger han och sätter sig ner bredvid mig.
''Nehe, varför är du så glad då?'' Frågar jag och börjar titta på Jersey Shore.
''För att du är svartsjuk och tror att det hände nåt'' flinar han och verkar inte kunna hålla sig för skratt.
''Jag svartsjuk på dig och slampan? Yeah right!'' Säger jag och kollar på tv rutan.
''Slampan?'' Frågar han förvirrat. ''Jag har glömt bort hennes namn så jag säger Hannah Montana'' säger jag och skrattar.
''Hon är ingen slampa, alla växer upp'' säger han ganska allvarligt och jag himlar med ögonen.
''Så du tror att jag kommer börja klä mig sådär? Tack Justin'' säger jag och ler fejkat mot honom.
Han himlar med ögonen.
''Alla växer upp på sitt sätt'' säger han nervöst.
''I guess so, vill hon vara en slampa får hon väl det, det är helt upp till henne'' säger jag och rycker på axlarna.
''Precis'' säger han med det typiska bieber-smilet.
Jag ler snabbt tillbaka och byter kanal och börjar kolla på Criminal Minds.
''Du?'' Säger Justin och jag vänder mig mot honom. ''Jag?'' Svarar jag och fixar till min tofs.
Han biter sig i läppen och öppnar munnen men stänger den snabbt igen. Jag höjer på ögonbrynen.
''Det var inget'' säger han med ett leende och vänder sig snabbt mot tv rutan.
TAMI'S PERSPEKTIV:
Jag sliter upp ytterdörren och drar av mig mina sneakers sen går jag in i vardagsrummet.
''Wazzup?'' Säger jag och slänger mig i soffan mellan Justin och Mary.
''Ingenting'' säger dom i mun på varann och jag kollar konstigt på dom.
''Så.. Hur går det med Silly?'' Frågar jag och vänder mig mot Justin. ''Va?'' Säger han förvirrat och möter min blick.
''Oj förlåt! Jag menar Miley'' säger jag med ett retsamt leende.
''Det är inget mellan mig och Miley'' säger han snabbt och verkar en aning obekväm.
''Jaha förlåt, hur går det med Mary då?'' Frågar jag med ännu ett retsamt leende.
Jag känner ett slag i ryggen och vänder mig mot Mary och ser att hon sitter och kollar på mig med jag-ska-döda-dig blicken, och i handen håller hon en tvkontroll.
''Slog du just mig med den där saken?'' Frågar jag och pekar på den. Hon nickar med ett leende och precis då känner jag ännu ett slag mot ryggen, fast lite mjukare. Jag vänder mig om och möts av Justin som kollar på mig med ett leende på läpparna och med en kudde i handen.
''Ni ska få'' säger jag och lägger armarna i kors. ''Så kan det gå'' säger Mary med ett leende.
''Jag försöker bara komma någonstans med eran romans, såhär kan ni ju inte sitta om ni vill komma nånstans med den! Gå ut på en dejt eller hyr ett hotellrum'' säger jag med ett creepsmile mot dom båda två.
Dom himlar med ögonen och vänder sig mot tvskärmen.
''Choklad?'' Frågar jag och öppnar min chokladkaka och blickarna vänds mot mig.

Förlåt för ännu en kort del.
Imorgon ska jag skriva ett långt inlägg så fort jag får tid! :)

P.S: Jag tycker själv absolut INTE att Miley är en slampa! Men jag är inget fan av henne heller. :)

UPDATE: Kommentera? :O

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 33 - Invisible

''Snälla förlåt mig Mary, du anar inte hur dåligt samvete jag har för vad jag gjorde mot dig i Japan och allt det där med Jasmine.. Men om du bara förlåter mig så lovar jag att det aldrig ska hända igen! Det känns så jobbigt att höra när du säger att du inte förlåter mig varje gång jag frågar, jag kan inte ens tänka mig ett liv utan dig. Jag lovar verkligen att jag aldrig ska behandla dig illa.. Snälla Mary!'' Säger han och jag skymtar några tårar i hans ögon.
Jag suckar och kollar ner på mina händer. Sen vänder jag mig mot honom igen.
''Okej'' säger jag.
''Okej vadå?'' Säger han och jag ser att han hoppas.
''Jag förlåter dig'' säger jag med ett leende. Han ler lättat och kramar mig.


Jag vaknar nästa morgon av att någon sliter av mig täcket. Jag vänder mig förskräckt om och där står Tami med världens största flin på läpparna.
''Vi ska åka och shoppa tjejen! När ni ska spela in Somebody to love kan du inte se ut sådär!'' Säger hon och pekar på min lila hello kitty pyjamas. Jag skrattar.
''Jag har inga pengar Tami'' säger jag och sliter åt mig täcket igen.
''Men det har jag, kom nu!'' Säger hon och sliter ännu en gång bort mitt täcke. Jag himlar med ögonen och reser mig upp.
Jag går fram till garderoben och tar ut nya kläder som jag tar med mig in på badrummet. Jag kollar mig i spegeln och drar handen genom håret med en suck. Jag drar av mig pyjamasen och tar på mig mina andra kläder.
Därefter borstar jag håret och lägger pyjamasen på täcket, sen går jag ner till köket för att äta frukost.
Vid köksbordet sitter Justin och Tami.
''Ledsen att jag inte kan följa med er och shoppa, men jag ska på en intervju. En annan gång, right?'' Säger Justin och ler mot mig.
Jag rycker på axlarna. ''Har Tami redan tjatat på dig eller?'' Frågar jag med ett skratt.
Justin skrattar och tar en klunk ur sin drickyoghurt. Tami kollar på oss lite generat.
''Någon måste ju göra det!'' Säger hon och kastar en macka till mig. Jag skrattar ännu en gång och tar en tugga.
Det blir tyst ett tag. ''Jag skulle också vilja gå på en intervju någon gång'' säger Tami och verkar drömma sig bort.
Jag och Justin skrattar. ''Tro mig, det vill du inte alls'' säger vi båda samtidigt.
''Nej ni har nog rätt, är det inte jobbigt när dom frågar om erat privatliv?'' Frågar hon och tar en tugga av sin macka.
Jag och Justin nickar.
''Jag måste gå, vi ses sen!'' Säger Justin med mat i hela munnen. Jag och Tami brister ut i skratt. Han ger oss en retsam min innan ytterdörren smälls igen efter honom.
''Let's go!'' Säger Tami och vi skyndar oss ut i hallen och drar på oss skorna sen lämnar vi huset och börjar gå mot gallerian när en gul bil stannar framför oss. Vi stannar upp och kollar på divorna som sitter i bilen och dricker milkshake.
Dom vänder blickarna mot oss och innan jag hunnit reagera har den blonda kastat sin milkshake över mig.
Dom brister ut i skratt. ''Förlåt Mary! Jag såg dig inte, det vore nästan som att du är osynlig'' säger hon med ett leende.
''Kolla in min osynliga knytnäve!'' Säger Tami kokande av ilska och slår den blonda så hårt hon kan. Jag gapar.
Hon börjar blöda näsblod och kör snabbt ifrån oss. ''Oh..My..God.. Tami!'' Säger jag med panik i rösten.
Hon skrattar. ''Skitsamma, nu kanske jag får gå på en intervju'' säger hon och jag kan inte låta bli att skratta.
''Kom så går vi in på någon toalett och torkar av dig, du stinker jordgubb'' säger hon med ett flin. Jag skrattar igen och hon drar med mig in i gallerian och självklart attackerar massa paparazzis oss.
''Vad har hänt?! Varför är du täckt av milkshake?!'' Ropar dom från olika håll. ''Vem är hon?!'' Ropar dom och jag antar att dom syftar på Tami.
''Hennes bästa vän!'' Ropar Tami tillbaka och jag skrattar.
''Varför smällde du till den där tjejen utanför?! Var det hon som kasta milkshake?!'' Ropar dom och jag suckar irreterat. Vi tränger oss förbi dom och skyndar oss in på ett badrum.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
''Vi är tillbaka och det här är Ryan Seacrest, och jag sitter här med Justin Bieber'' säger Ryan i micken och jag ler.
''Så Justin, vad gör du nu när du är ledig?'' Frågar han.
''Jag umgås med min familj och mina vänner här i Canada'' säger jag med ett leende. Han nickar och verkar vara stolt över mitt svar.
''Jag har fått en fråga från ett utav dina fans, är det okej om jag läser upp det?'' Frågar han.
''Självklart'' svarar jag och rättar till luvan.
''Okej, Sofie skriver: Blir du inte ledsen av alla haters? Hur reagerar du på allt dom säger och skriver?'' Läser Ryan upp och kollar sedan på mig i väntan på ett svar.
Jag rycker på axlarna. ''Jag bryr mig inte så mycket om vad andra tycker'' säger jag och kollar på Ryan.
Han nickar. ''Men hur reagerar du?'' Frågar han.
Jag kliar mig i ögonen. ''Jag försöker att inte bry mig så mycket om det, jag vet inte varför.. Men jag brukar skratta åt mig själv'' säger jag och kliar mig i nacken.
''Okej Justin, vad är ditt råd till dina fans?'' Frågar han och ler.
''Mitt råd till mina fans är att om någon behandlar dig illa, säg ifrån! Strunta i om andra skrattar åt dina drömmar, ge inte upp. Jag har sett att några av mina fans mår dåligt för att dom har problem i skolan och sånt.. Det bästa du kan göra är att säga ifrån, berätta hur du känner och att det inte är kul. Be dom att dom ska tänka till på om det var dom som var i den situationen, funkar det inte så prata med din lärare eller rektor'' säger jag.
''Det där var grymt sagt Justin!'' Säger han och ler mot mig. Jag ler stort tillbaka.
''Så.. Det vi nog alla nu vill veta, hur går det med Mary?'' Frågar han och höjer på ögonbrynen. Jag skrattar.
''Hon är en riktig god vän till mig'' säger jag. ''Jasså? En vän?'' Frågar han och flinar. ''Ja! En vän!'' Säger jag och skrattar.

MARY'S PERSPEKTIV:
''Är det sant?'' Frågar jag och vänder mig mot Tami. ''Vadå?'' Frågar hon och kollar förvirrat på mig.
''Tycker du att jag är osynlig?'' Frågar jag och tar en klunk ur min latte som vi köpt på Starbucks.
''Mary! Säg inte så, du är verkligen inte osynlig! Det är bara Justins fans som håller på'' säger hon med en suck.
Jag rycker på axlarna. Från en osynlig tjej som ingen brydde sig om till en av dom mest hatade personerna i världen.

Förlåt för att det inte kom upp någon ny del igår, men idag mår jag mycket bättre! :) Så ni kommer få 1-2 kapitel till sen!

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 32 - The Little Party

Jag hör fotsteg komma närmare mig och en filt som läggs över mig. Jag kisar med ögonen och ser att det är Mary. Jag ler försiktigt när hon kollar bort. Hon lägger sig i soffan bredvid med en filt över sig. Jag ler och sluter ögonen igen.


MARY'S PERSPEKTIV:
Jag vaknar av att någon petar på mig. Jag öppnar sakta ögonen och får syn på Justin som står över mig.
''Jag ska åka och handla, vi ska grilla ikväll. Vill du följa med?'' Frågar han med ett leende. Jag gäspar.
''Nej tack'' säger jag och vänder på mig. Han suckar uppgivet och hans fotsteg blir svagare. ''Eller vänta!'' Ropar jag och han stannar upp. Jag reser mig upp.
''Jag kan följa med'' säger jag och springer upp på gästrummet. Jag tar fram nya kläder som jag byter om till inne på badrummet. Därefter borstar jag håret och drar några drag med mascaran sen lämnar jag badrummet.
Jag går ner till nedervåningen och möts av Bruce, Diane och Jeremy.
''Godmorgon'' säger dom i kör med ett leende.
''Godmorgon!'' Säger jag och ler tillbaka.
Jag fortsätter till hallen och drar på mig mina ballerinaskor. Justin ler stort mot mig innan vi lämnar huset.
I en pinsam tystnad börjar vi gå. ''Så.. Är det någon som kommer ikväll eller?'' Frågar jag och biter mig i läppen.
''Chaz, Ryan, och Tami'' säger han.
''Tami?!'' Utbrister jag och stannar upp. Med ett skratt stannar han också och ställer sig framför mig.
''Japp, hon saknade dig så jag sa att hon kunde komma och hälsa på'' säger han med ett leende och börjar gå.
Jag skyndar mig ikapp honom. ''Tack så mycket Justin'' säger jag med ett svagt leende. Vi kliver in på någon affär och fansen attackerar oss genast.
Jag tar stöd mot väggen för att inte ramla på golvet. Justin gör likadant. Jag brister ut i skratt och vänder mig mot alla fansen.
''Justin ställer nog gärna upp på några kort!'' Säger jag högt med ett leende och tränger mig förbi dom. Innan jag fortsätter in i affären vänder jag mig mot Justin. Han kollar på mig med jag-ska-döda-dig blicken. Jag ler retsamt mot honom och tar en korg. Jag börjar kolla runt i affären medans jag väntar på Justin.
''Är vi kvitt nu?'' Frågar han andfått. Jag flyttar mitt huvud närmare hans. ''Nej'' säger jag och ler.
Han himlar med ögonen och vi fortsätter gå runt i affären.
''Vad ska vi grilla?'' Frågar jag när jag inser att vi bara gått runt i minst en kvart.
''Hamburgare, korv med bröd. Ingen aning'' säger han och flinar. Jag himlar med ögonen och lägger ner hamburgarbröd i korgen. Vi fortsätter leta runt i affären och när vi äntligen står i kassan har vi köpt kött, korv, bröd, läsk, godis och chips.
''129 kronor tack'' säger mannen i kassan och ser uttråkad ut och jag skakar på huvudet.
''Vill du ha några pengar får du visa oss ett stort leende!'' Säger jag och ler.
Han skrattar. ''129 kronor tack!'' Säger han glatt och visar sina vita tänder.
Jag blinkar mot honom och tar upp min plånbok ur fickan men innan jag hunnit räcka honom några pengar har Justin gjort det. Jag suckar och stoppar ner plånboken i fickan igen. Vi börjar packa ner sakerna i en stor påse sen börjar vi gå igen.
''Hur går det med dig och Carlos då?'' Frågar Justin för att avbryta tystnaden. Jag skrattar.
''Vadårå? Svartsjuk?'' Säger jag med ett leende. Han skrattar och skakar på huvudet. ''Jag undra bara''.
''Det går väl bra, men jag vet inte om han är min typ riktigt'' säger jag och rycker på axlarna.
''Inte? Hur är din typ då? En kille från Canada med världens finaste leende?'' Frågar han och ler det typiska bieber smilet.
Jag skrattar. ''You wish Bieber, you wish'' säger jag och ler. ''Yes i do'' säger han och det hettar till om kinderna.
Sa han precis det där?
Jag skakar bort tanken och får syn på huset. När vi gått en liten bit till kliver vi in och Diane kommer rusande och möter oss i hallen. Hon tar glatt emot påsen och fortsätter in i köket. Jag vänder mig med en förvånad blick mot Justin och han rycker på axlarna.
Jag drar av mig skorna och slår mig ner på en stol vid köksbordet.
Jag får syn på en tidning med mig som omslag!
''Är det där jag?'' Frågar jag och tar upp tidningen. Diane nickar. ''Ja, läs!'' Säger hon med ett stort leende.
Jag rycker på axlarna och bläddrar lite i tidningen och stannar när ännu en bild på mig kommer upp med en liten text till.
''Mary Jansen är absolut årets förebild! Hon är otroligt snäll, vacker och hon har världens bästa humor. Vi gjorde en röstning och dom flesta tjejerna såg upp till just Mary''.
''Jag?!'' Säger jag högt och fortsätter läsa.
''Vi ska försöka boka in en intervju med Mary, mer om det kommer senare..''
Justin kollar på mig eftersom han hört allt när jag läst upp det. Han flinar och tar två äpplen ur en korg på bordet.
Han räcker mig det ena och jag tar emot det.
''Du är inte så hatad som du tror'' säger han och biter i sitt äpple. Jag rycker på axlarna med ett snett leende.
*
Jag, Justin, Diane, Bruce, Jaxon och Jazmyn går ut på baksidan. Jag och Justin hjälper Diane att börja grilla.
Efter en stund får vi syn på Chaz och Ryan som kommer med öppna famnar. ''Vi är här!'' Ropar dom och jag kan inte låta bli att skratta. Dom omfamnar först Justin i en stor kram och sedan mig. Jag kollar sedan på klockan och inser snabbt att Tami kommer om max tio minuter. Jag känner mig lite illa till mods att jag inte mött upp henne på flygplatsen men Jeremy skulle hämta upp henne. Jag lägger upp allt kött på en stor tallrik och ställer den på ett träbord sedan börjar vi grilla korvarna och jag springer in och hämtar cola, fanta och sprite ur kylen.
Jag skyndar mig ut med det och ställer även det på träbordet innan jag sen skyndar mig in och börjar fritera pommes.
Medans jag står där hörs fotsteg som kommer närmare mig. Jag vänder panikslaget på huvudet och får syn på Tami som står och kollar på mig med världens största leende.
''Tami!'' Skriker jag och kramar henne det hårdaste jag kan. ''Jag har saknat dig!'' Säger jag med minst lika stort leende som hon.
''Get off me!'' Säger hon och knuffar undan mig. Jag kollar förvånat på henne. Hon brister ut i skratt. ''Jag skoja! Jag har saknat dig mer!'' Säger hon och kramar mig ännu hårdare.
''Vad har jag missat?'' Frågar jag med ett snett leende och häller upp pommes i en stor skål.
''Ingenting, jag har skittråkigt hemma'' säger hon och kollar ledsamt på mig.
''Aaw! Men jag ska bara vara här i några veckor sen kan jag ju spendera resten av sommarlovet med dig?'' Frågar jag och vi går ut.
''Ja!'' Säger hon glatt. Jag ler mot henne och ställer ner skålen på bordet.
Efter en liten stund är allt klart. Jag sätter mig ner mellan Tami och Justin.
Vi börjar äta och Justin kommer närmare mig. ''Kan vi prata sen?'' Viskar han.
Jag vänder mig mot honom och nickar.
När vi ätit klart harklar Justin sig. ''Jag ska bara gå på toaletten, jag kommer snart'' säger han med ett leende och lämnar bordet.
Jag får tänka ett tag för att komma på en bra ursäkt till att lämna bordet. ''Jag hämtar godis!'' Säger jag och ler stort mot Jaxon och Jazmyn. Dom kollar glatt på mig innan jag kliver in i huset och möts av Justin.
''Vi går upp ifall någon kommer'' säger han och vi går upp på övervåningen och in i hans rum.
''Är du seriös? Har du affischer på dig själv?'' Frågar jag och brister ut i skratt.
''Maybe'' flinar han och sätter sig ner på sin säng. ''Sätt dig'' säger han och jag sätter mig tveksamt bredvid honom.
''Snälla förlåt mig Mary, du anar inte hur dåligt samvete jag har för vad jag gjorde mot dig i Japan och allt det där med Jasmine.. Men om du bara förlåter mig så lovar jag att det aldrig ska hända igen! Det känns så jobbigt att höra när du säger att du inte förlåter mig varje gång jag frågar, jag kan inte ens tänka mig ett liv utan dig. Jag lovar verkligen att jag aldrig ska behandla dig illa.. Snälla Mary!'' Säger han och jag skymtar några tårar i hans ögon.
Jag suckar och kollar ner på mina händer. Sen vänder jag mig mot honom igen.
''Okej'' säger jag.
''Okej vadå?'' Säger han och jag ser att han hoppas.
''Jag förlåter dig'' säger jag med ett leende. Han ler lättat och kramar mig.

Jag klarade ett inlägg iallafall! :) Nu ska jag sova.
Kommentera! :)


@ Talkin 2 you guys

Nästa chapter

Jag vet tyvärr inte om nästa chapter kommer upp ikväll/inatt. Mår illa och har blivit förkyld. Ifall det inte kommer upp någon del förrän imorgon så förlåt, jag skulle verkligen blogga om jag orkade. :(

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 31 - The 'Date'

Programmet tar slut och jag reser mig upp ur soffan och går in i köket och häller upp ett glas mjölk och slår mig ner vid bordet.
Det plingar till i mobilen och jag tar upp den. Smset är från.. CARLOS!
Jag ler mitt största leende någonsin och öppnar smset.
''Vill du gå ut med mig? Asså.. Typ som kompisar?''


''Gärna'' knappar jag in med ett leende på läpparna. Jag ska på en dejt med Carlos Pena! Okej, dejt kanske inte är det rätta ordet, men iallafall.
Jag börjar trumma med fingrarna medans jag väntar på ett svar. När det väl plingar till i mobilen kastar jag mig efter den och öppnar meddelandet. ''Nice! Kan jag hämta dig vid sjutiden?'' står det och jag ler.
''Absolut! :)'' skriver jag och kastar en blick på klockan. Halv sju. Jag rycker till och springer upp på gästrummet.
Jag drar fram en gul klänning och skyndar mig in på badrummet. Jag drar av mig den somriga klänningen och drar på mig den gula, därefter drar jag på mig ett halsband som föreställer ett hjärta som jag fått av mamma precis innan hon dog.
Jag lämnar badrummet och utanför möts jag av Justin som kollar bekymrat på mig.
''Vart ska du?'' Frågar han och kollar på mina kläder. ''Ut med Carlos bara, det är det enda jag kan tacka dig för, att du gjorde så jag fick träffa Carlos'' säger jag med ett retsamt leende och tränger mig förbi honom. Jag skyndar mig ner till köket och kollar på klockan. Fem i sju. Jag går ut i hallen och drar på mig mina svarta ballerinaskor.
Jag öppnar ytterdörren och lämnar huset. Utanför tomten står en svart stor bil. Märket har jag ingen aning om vilket det är. Med ett leende på läpparna hoppar jag in i bilen och möts av världens snyggaste människa. Carlos Pena.
Han ler mot mig. ''Vad fin du är!'' Säger han. ''Tack, du med'' ler jag och han börjar köra.
''Så.. Var ska vi?'' Frågar jag och spänner fast bältet.
''Hoppas du är hungrig'' ler han. ''Jag har nog aldrig varit hungrigare'' säger jag och skrattar till. Han flinar och svänger in på en stor parkering.
''Blir du typ attackerad så fort någon ser dig?'' Frågar jag och knäpper upp bältet.
Han skrattar. ''Nja, oftast'' flinar han. Jag nickar och vi hoppar ur bilen. När vi gått en liten bit ser jag att det är en stor resturang med texten: ''Francais'' jag ler stort och vi kliver in i den stora resturangen.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag har sabbat allt. Precis allt. Allt som går att sabba. Jag tar fram mobilen. 20.34.
MARY'S PERSPEKTIV:
''Är det du när du var liten? Aww!'' Säger jag och ler stort åt ett foto han visat mig.
''Japp'' säger han och skrattar.
''Vad sööööööööööööt!'' Säger jag.
''Tack! Du kan få behålla fotot om du vill'' säger han och skrattar ännu en gång.
''Det skulle jag nog gjort även om du sa nej'' säger jag och blinkar med ena ögat.
Han skrattar och några tjejer kommer fram till oss.
''Får vi ta en bild?'' Frågar dom mig. Jag nickar med ett leende och gör peace tecknet in i kameran.
Det blixtrar till. ''Tack'' ler en utav dom och vänder sig sen mot Carlos och tar en bild på honom också. Han ler ett stort leende och kollar in i kameran.
När dom gått iväg vänder jag mig mot Carlos igen med ett stort leende på läpparna. Han ler stort tillbaka.
''Jag är visst inte den enda med fans'' flinar han. Jag skrattar men suckar sen. ''Det är ju bara för att jag var kompis med Justin, men dom flesta av hans fans hatar mig'' säger jag och dricker ur min cola.
''Var hans kompis? Hatar dig? Va? Jag fattar ingenting, berätta'' säger han och skrattar.
Jag skrattar och tar ett djupt andetag innan jag börjar berätta om allting som hänt dom senaste dagarna. När jag berättat klart kollar han förvånat på mig.
''Det kunde jag inte tro om varken Jasmine eller Justin'' säger han allvarligt. Jag rycker på axlarna.
''Inte jag heller''.
Vi fortsätter prata om allt möjligt och när jag väl kollar på klockan visar den halv tolv.
''Oj, vi kanske borde dra?'' Säger jag och han kollar också på klockan. ''Oj!'' Skrattar han och vi reser oss upp.
Vi hoppar in i hans bil och han börjar köra.
Vi fortsätter prata under bilturen och när vi stannar utanför Biebers hus omfamnar han mig i en kram.
Jag besvarar glatt kramen.
''Vi får göra om det här'' säger han och ler mot mig.
''Of course'' ler jag och vinkar till honom innan jag kliver in i huset. Helt tyst. Jag drar av mig skorna och kliver in i vardagsrummet och möts av Justin som sover i soffan. Om jag måste erkänna så är han nog den sötaste som finns.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag hör fotsteg komma närmare mig och en filt som läggs över mig. Jag kisar med ögonen och ser att det är Mary. Jag ler försiktigt när hon kollar bort. Hon lägger sig i soffan bredvid med en filt över sig. Jag ler och sluter ögonen igen.

Inte så jättelång del men jag är jättetrött så jag kommer inte på något! Haha :)
Nästa chapter kommer ut imorgon under dagen :) tack för alla kommentarer btw!

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 30 - The Message

Låten tar slut och han sätter sig bredvid mig och flyttar micken närmare sin mun.
''Snälla förlåt mig Mary?'' Säger han och möter min blick. Jag kollar tveksamt in i hans ögon och alla beliebers väntar spänt på vad jag ska svara.


Jag suckar och tar upp micken vid munnen. ''Nej'' svarar jag lågt.
''OOOOOOOOOOO!'' Ropar hans beliebers och jag kan inte låta bli att skratta.
''Sorry Biebs, men du behöver inte mig'' säger jag och rycker på axlarna.
''Det är just det jag gör'' mumlar han och några 'aww' hörs. Jag fejkler mot honom och vänder mig mot fansen.
''Några frågor?! Ni får fråga vad ni vill!'' Ler jag och dom jublar. Några räcker upp handen och jag pekar på en liten tjej runt 10 års åldern. ''Du'' ler jag.
''Har ni varit tillsammans någonting?'' Frågar hon och kollar först på mig och sen på Justin.
Jag skakar på huvudet. ''N..'' Börjar jag men Justin avbryter mig. ''Nej, men vi har kysst varann'' säger han och jag kollar chockat på honom. Han ger mig ett hånfullt flin och vänder sig mot fansen.
''Din tur!'' Säger han och pekar på en äldre tjej i min ålder.
''Min fråga är till Justin.. Har du känslor för Mary?'' Frågar hon. Jag möter hans blick och höjer frågande på ögonbrynen.
Han skrattar. ''Jag ser henne bara som en kompis, jag är för upptagen för att dejta någon just nu'' säger han och jag skrattar.
''Din tur'' ler jag och pekar på en tjej runt 17års åldern med brunt långt hår.
''Tack, min fråga är till dig Mary.. Ingenting speciellt men vad ska du göra när dansskolan är slut?'' Frågar hon och ler mot mig.
''Bra fråga! Jag ska flytta ihop med min bästa kompis Tami, jag ska fortsätta följa mina drömmar som dansare och se hur det går. Ifall jag inte kommer nånstans med det vet jag inte riktigt!'' Säger jag och ler.
''Kanske bli sångerska?'' Frågar Justin och kollar på mig. ''Yeah right!'' Säger jag.
''Kan du sjunga?!'' Ropar några. Justin nickar ivrigt. ''Hon sjunger som en drottning!'' Säger han.
Jag skakar snabbt på huvudet. ''Sjung för oss! Sjung för oss! Sjung för oss!'' Ropar dom och jag ger Justin jag-ska-döda-dig blicken och han bara skrattar.
''Öhm.. Visst.. Vänta här'' säger jag och springer in backstage där jag möts av Scooter. Han kollar på mig och jag rycker på axlarna.
''Snälla säg att Dan och dom andra kan spela till låten Price Tag av Jessie J!'' Säger jag. Han ler stort mot mig och nickar.
''Tack Scooter, du har räddat mitt liv!'' Säger jag och springer ut på scenen.
''Okej.. Kan alla Price Tag?!'' Ropar jag och dom jublar. ''Då kör vi..'' Säger jag och instrumenten börjar spelas.
När det är dags börjar jag sjunga och försöker att inte tänka på hur många som lyssnar på mig nu.

När jag sjungt klart jublar dom. ''Tack så mycket'' ler jag och sätter mig motvilligt ner bredvid Justin igen.
''Vad var det jag sa?'' Säger Justin och kollar på fansen.

När vi äntligen kliver in i huset igen är det alledes tyst. ''Snälla säg inte att jag måste spendera resten av dagen ensam i huset med dig'' viskar jag och drar av mig skorna. Justin flinar och jag fortsätter ut i köket där jag finner en blå lapp.
Jag tar upp den och börjar läsa. ''Hej! Vi är bara och grillar hos Alexis och Kevin, vi är hemma sent ikväll, vänta inte uppe på oss om ni vill sova! /Kram mormor, morfar, Jaxon, Jazmyn och Jeremy.''
Jag suckar och ger lappen till Justin, därefter slänger jag mig på soffan och zappar mellan tvkanalerna.
Jag stannar när ''So you think you can dance'' ploppar upp på tvskärmen. Jag ler stort och börjar kolla på hur bra dom dansar.
Justin slår sig ner bredvid mig och jag suckar. ''Fine...'' Säger han lågt och lämnar mig ensam och skuldkänslorna rinner över mig.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag kollar på mig själv i spegeln och mår illa. Tonårs-idolen som krossar tjejers hjärta. Jag loggar in på twitter och den högsta trenden som de flesta skriver är: #killmaryjansen.
Jag spärrar upp ögonen och går in på Jasmines sida och rycker till när jag ser hennes senaste tweet.
''Beliebers, nu tar vi henne!! ;)'' och ifall jag måste vara ärlig är jag rädd för henne. Jag skriver genast en ny tweet.
''Försöker ni röra Mary så flyttar jag hem till Canada igen, slutar med musiken och fortsätter spela hockey istället och sluta upp med den här idiotiska trenden! @jasminevillegas, skaffa ett liv!'' skriver jag och loggar ut.
Jag ställer mig vid spegeln ännu en gång och suckar tungt.

MARY'S PERSPEKTIV:
Programmet tar slut och jag reser mig upp ur soffan och går in i köket och häller upp ett glas mjölk och slår mig ner vid bordet.
Det plingar till i mobilen och jag tar upp den. Smset är från.. CARLOS!
Jag ler mitt största leende någonsin och öppnar smset.
''Vill du gå ut med mig? Asså.. Typ som kompisar?''

Vad ska hon svara tycker ni?
Kommentera nu så kommer det upp en till inatt! (:

@ Talkin 2 you guys

Tusen tack!

Tack så jättemycket för alla fina kommentar! Blir så glad över att läsa dom, jag läser allihopa!
Och btw, statistiken går uppåt! TACK SÅ MYCKET!! Bara för det ska jag börja på kapitel 30 nu! Det kommer upp om ett tag! :)

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 29 - Back to Stratford

''Jag kommer sakna dig'' säger jag med ett skratt och torkar tårarna.
''Aww, gråt inte! Jag kommer sakna dig också sötnos!'' Säger han och ler stort. Jag ler mot honom och tar upp mobilen ur fickan.
''Gå mot arenan, jag är strax där'' skriver jag till Justin och stoppar ner mobilen i fickan igen.
Efter en stund parkerar vi utanför arenan och jag vänder mig mot Yu. Jag omfamnar honom i en stor kram.
''Hejdå'' säger jag ledsamt men pressar fram ett leende.
''Hejdå, du har mitt nummer va?'' Frågar han snabbt. Jag nickar och smäller igen bildörren och han vinkar efter mig när jag går mot arenan. När han kört iväg går jag bakom den och möts av Justin.
''Hej...'' Säger han lågt.''Hej'' mumlar jag och stannar upp.
''Förlåt'' säger han och kollar på mig och jag ser att han lider. ''Kan vi åka tillbaka nu?'' Frågar jag.
Han rycker på axlarna. ''Visst'' säger han och kommer mot mig. Jag börjar långsamt gå med Justin bredvid mig.
''Förlåt Mary'' säger han lågt. Jag himlar med ögonen.
''Du lämnade mig när jag behövde dig som mest, du trodde på Jasmine!'' Säger jag och tar på mig en halsduk på huvet för att dölja mitt ansikte.
Det blir tyst och vi kliver in på flygplatsen.
''Jag har redan bokat två biljetter tillbaka till Canada'' säger han och ler mot mig.
''Canada?!'' Utbrister jag. Han nickar glatt.
''Jaha, så du menar att jag ska få tillbringa den här sommaren med dig iallafall?'' Säger jag och himlar med ögonen.
''Japp, nu köper vi glass!'' Ler han och drar med mig in på någon affär.
Jag suckar och kollar runt på allt i affären vilket gör mig vrålhungrig.
''Vilken glass vill du ha? Eller du kanske vill ha nåt annat?'' Säger han och ler.
''Jag vill inte ha nånting, jag har ändå inga pengar. För jag blev RÅNAD'' säger jag och ändrar rösten på ''rånad''.
Han suckar. ''Jag betalar''.
''Nej det gör du inte alls'' säger jag och börjar gå för att lämna butiken. ''Oh yes i do'' säger han och ler sitt typiska leende som alla tjejer smälter för. Om han tror att det funkar på mig så har han fel.
''Det där funkar inte på mig'' säger jag och går fram till glassdisken.
''Nehe, är det därför du ändra dig?'' Frågar han och blinkar med ena ögat.
Jag suckar. ''Fine, choklad'' säger jag och lämnar butiken. Jag sätter mig på en bänk utanför och funderar.
Snabbt efter kommer Justin ut ur butiken med två glassar i två bägare. Han kommer fram till mig och räcker mig den ena.
Utan att ens säga 'tack' tar jag emot den och vänder mig mot honom.
''När kommer flyget?'' Frågar jag.
Han slår sig ner bredvid mig och tar upp något som måste vara en iPad.
''Om en timme''.

JASMINE'S PERSPEKTIV:
''Justin Bieber och Mary Jansen tillsammans igen? Dom sågs imorse tillsammans i Japan och dom gick mot flygplatsen, mer info kommer sen'' läser jag på oceanUP.com.
Jag håller ilskan inne och loggar in på twitter. Med ett hånfullt leende skriver jag en ny tweet.
''Beliebers! Mary har tagit Justin ifrån er igen! Dom sågs gå till en flygplats i Japan tillsammans imorse, vi måste göra nånting åt det här! Idéer? :)''
Jag skrattar och slänger mig i sängen.
Hon ska inte få honom.

MARY'S PERSPEKTIV:
Vi kliver in i hans mormors hus ännu en gång. Springande fotsteg kommer närmare och snart står Diane framför oss.
''Mary!'' Utbrister hon och omfamnar mig i en kram. En aning förvånad besvarar jag kramen.
Hon släpper taget och kollar allvarligt på mig. ''Du är ju alledes lerig! Om du vill duscha så kan du duscha där uppe'' ler hon.
''Tack Diane'' ler jag och drar av mig skorna. Jag skyndar mig upp på övervåningen och utanför badrummet står Justin och flinar mot mig.
''Psyko...'' Mumlar jag och skyndar mig in på gästrummet. Jag drar ut en handduk och nya kläder ur väskan och börjar gå mot badrummet men Justin står kvar.
''Okej, vad vill du?'' Frågar jag lite irreterat.
''Du får tjugo minuter på dig, sen ska vi iväg'' säger han med ett leende och flyttar på sig. Jag höjer på ögonbrynen och fortsätter in på badrummet och låser dörren.
Undra vart vi ska någonstans.
Jag drar av mig kläderna och hoppar in i duschen och försöker skynda mig. Efter kanske tio minuter hoppar jag ut ur duschen och drar handduken runt mig.
Jag tar på lite puder, läppglans och mascara medans jag torkar. När det är klart drar jag på mig mina svarta tights och en lila sommarklänning. Jag lägger de andra kläderna i tvättkorgen och lämnar badrummet. Jag skyndar mig in på gästrummet och torkar håret med min hårtork och precis när jag är klar kommer Justin i rummet. Jag rycker till och kollar på honom.
''Precis i tid!'' Ler han.
''Har du hört talas om att knacka?'' Frågar jag med ett fejk leende och tränger mig förbi honom. Jag går ner till hallen och drar på mig mina svarta ballerinaskor.
Justin kommer också ner och drar på sig ett par gråa Supras.
''Ska inte dom andra med?'' Frågar jag osäkert och han skakar på huvudet med ett leende.
Jag suckar och vi lämnar huset. ''Berätta vart vi ska annars följer jag inte med'' säger jag.
Han suckar. ''Jag ska träffa några fans och du ska med'' säger han.
Jag vänder på klacken och börjar gå mot huset igen men han tar tag i min arm.
''Dom kommer inte göra nåt, jag har bara gett tillstånd till dom som inte tycker illa om dig'' ler han.
''Jaja'' mumlar jag och följer med honom ändå.

*
Vi kliver in i en stor byggnad och vi kommer backstage. Han flinar och vi kliver tillsammans ut på scenen.
Fansen jublar när vi kommer ut.
''Hello everybody!'' Ler Justin som helt plötsligt håller i en mick. Han räcker mig en och jag himlar med ögonen.
''Kan ni hjälpa mig att få Mary att förlåta mig?'' Frågar han och dom jublar. Jag kollar förvånat på Justin sen på fansen.
Jag suckar och sätter mig ner vid scenkanten och kollar på alla beliebers.
Musiken startas och han börjar sjunga på ''Favorite Girl'' och även om jag är arg på honom så låter det sjukt gulligt.
När låten är slut börjar han sjunga på ''One Less Lonely Girl'' istället. Jag känner hur det hettar till i kinderna men jag skakar bort tanken på att förlåta honom. Han lämnade mig när jag verkligen behövde honom, han trodde på Jasmine när dom hade gjort slut, han lämnade mig och jag kunde ha dött om jag inte träffat Yu!
Låten tar slut och han sätter sig bredvid mig och flyttar micken närmare sin mun.
''Snälla förlåt mig Mary?'' Säger han och möter min blick. Jag kollar tveksamt in i hans ögon och alla beliebers väntar spänt på vad jag ska svara.


Här fick ni en till del! :)
Nu behöver jag eran hjälp, ska hon förlåta honom och vad ska hända med Jasmine? Ska hon fortsätta eller ge upp? Kommentera! :D@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 28 - Tears

Jag slänger mig i soffan och zappar mellan tv kanalerna och stannar när Mary dyker upp på tv rutan.
Hon berättar om allt som hände. Jag dunkar huvudet i väggen.
Jag har precis gjort mitt största misstag någonsin..


MARY'S PERSPEKTIV:
En bil tvärbromsar framför mig och rutan vevas ner och där sitter Yu. Han ler sorgset mot mig och jag pressar fram ett leende tillbaka.
''Hoppa in'' säger han och jag tvekar men hoppar ändå in bredvid honom. Tårarna börjar ännu en gång forsa ner och han kramar mig hårt.
''Han kommer ändra sig'' säger han tröstande. Jag suckar tungt.
''Frågan är om jag kommer kunna förlåta honom då'' mumlar jag. Yu släpper taget om mig och kollar på mig.
''Det kommer lösa sig iallafall'' säger han med ett leende och börjar köra bilen.
Jag spänner fast bältet och kollar ut på vägen. Fast i Japan, jag har tur som har Yu iallafall. Hade jag inte träffat honom hade jag väl antagligen suttit i den där skogen och ruttnat bort till slut.
Han parkerar bilen utanför ett stort gult hus. ''Bor du här?'' Frågar jag.
''Japp'' flinar han och hoppar ur bilen. Jag hoppar också ur bilen och kollar nervöst på honom.
''Vad tror du dina föräldrar säger när du kommer hem med en sophög?'' Frågar jag och biter mig i läppen.
''Du är vacker'' säger han och drar med mig in i huset.
Vi hamnar i en stor hall med kappor och jackor upphängda och skor på en liten hylla. Jag sväljer och ljud av kastruller hörs från nånstans som måste vara köket.
''Yuu! Anatana no? Yūshoku wa junbi ga hobo totonoimashita yo!'' Hörs en kvinnlig röst.
''Hai, sore wa watashidesu! Watashi mo yūjin o motarashita!'' Ropar Yu tillbaka och snabba steg kommer närmare.
Framför oss står nu en japansk kvinna runt 40års åldern, hon bär ett par blåa jeans och ett förkläde och ler varmt mot mig.
''Kanojo wa nihongo dekinai'' säger Yu och ler mot henne. Jag kollar förvirrat på dom båda två och dom skrattar.
''Hej, det är jag som är Yu's mamma, mitt namn är Lucci'' säger hon och ler mot mig.
''Mary'' säger jag med ett leende och skakar hennes hand.
''Middagen är snart klar, hoppas ni är hungriga!'' Säger hon och ler stort.
Och då känner jag lukten av asiatisk mat.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
När jag landar i Tokyo tar jag snabbt upp min iPad och ringer upp mormor.
''Var sa du att jag skulle gå för att komma till arenan?'' Frågar jag så fort signalerna slutar gå.
''Rakt fram och sen när vägen tar slut svänger du till vänster bara'' säger hon stressat.
''Okej, tack mormor'' säger jag och lägger ner iPaden i väskan jag tagit med mig. Jag lämnar flygplatsen och börjar gå rakt framåt. När vägen tar slut svänger jag till vänster och fortsätter gå. När jag gått en bit får jag syn på arenan och ler stort. Jag går bakom arenan och när ingen är där känner jag mig dum. Klart hon inte skulle stanna här en dag?!
Jag börjar gå en liten bit bort ifrån arenan och några paparazzis attackerar mig. Jag himlar med ögonen men lyser upp.
''Har någon av er sett Mary igår eller idag?'' Frågar jag och en kvinna med blondt hår lyser upp.
''Ja, jag har det iallafall, hon hoppade in i en bil med någon japansk kille'' säger hon och jag rycker till.
Jag nickar och tränger mig förbi dom. ''Dom åkte ditåt iallafall!'' Ropar hon och pekar på vägen jag går på. Jag ler tacksamt och fortsätter att gå.
Har hon hoppat in i en bil med en japansk snubbe? Vad som helst kan ju hända!
Jag tar upp min iPhone och skickar iväg ett sms till henne. ''Var är du?'' skriver jag och lägger ner den i fickan igen.
Jag suckar och sätter mig ner på en stor sten och kollar ut på gatan när bilarna åker efter varann åt olika håll.
Det piper till i mobilen och jag tar genast upp den och läser vad det står i smset. '''Varför bryr du dig? Borde inte du vara med Jasmine, eller är du redan det? Ha så kul isåfall!''
Jag suckar och skriver: ''Jag är i Japan och letar efter dig''

MARY'S PERSPEKTIV:
''Jag är i Japan och letar efter dig'' hade Justin skrivit och jag hade ryckt till.
Jag visar Yu meddelandet och han ler stort. ''Jag sa ju att det skulle lösa sig'' säger han och ler.
''Japp, men.. Jag vill inte träffa honom'' mumlar jag.
Yu vänder sig mot mig och kollar allvarligt in i mina ögon.
''Mary, även om du inte vill träffa honom så är det bäst att du åker tillbaka med honom iallafall, annars är du fast här föralltid'' säger han och ler ledsamt mot mig.
Jag slänger armarna runt hans nacke och kramar honom länge. ''Jag kommer sakna dig Yu, tack för allt'' säger jag och håller tillbaka tårarna.
''Jag kommer sakna dig också Mary, vi måste träffas flera gånger! Kan du lova det?'' Frågar han och kollar på mig.
Jag nickar. ''Absolut! Jag lovar!'' Säger jag och torkar bort en tår som tagit sig ut och runnit ner längs kinden.
''Kom'' säger han och hjälper mig upp.
Vi drar på oss våra skor och hans mamma kommer ut till oss i hallen.
''Ska du gå redan?'' Frågar hon och ser ledsen ut. Jag nickar ledsamt.
''Jag måste tillbaka till Amerika, men jag lovar att hälsa på er snart'' säger jag med ett leende och kramar henne.
''Det måste du göra, vi kommer sakna dig'' säger hon och ler mot mig.
Jag vinkar till henne och sedan hoppar jag in i Yu's bil och Yu hoppar in bredvid mig och stoppar in nyckeln.
Han börjar köra och jag börjar gråta.
''Varför gråter du?'' Frågar han bekymrat.
''Jag kommer sakna dig'' säger jag med ett skratt och torkar tårarna.
''Aww, gråt inte! Jag kommer sakna dig också sötnos!'' Säger han och ler stort. Jag ler mot honom och tar upp mobilen ur fickan.
''Gå mot arenan, jag är strax där'' skriver jag till Justin och stoppar ner mobilen i fickan igen.
Efter en stund parkerar vi utanför arenan och jag vänder mig mot Yu. Jag omfamnar honom i en stor kram.
''Hejdå'' säger jag ledsamt men pressar fram ett leende.
''Hejdå, du har mitt nummer va?'' Frågar han snabbt. Jag nickar och smäller igen bildörren och han vinkar efter mig när jag går mot arenan. När han kört iväg går jag bakom den och möts av Justin.
''Hej...'' Säger han lågt.

Tack så jättemycket för alla snälla kommentarer på kapitel 27! :)
7 kommentarer? :D


@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 27 - The Truth

''Förlåt, det var.. Inte meningen att bara dra sådär'' säger jag lågt.
''Berätta varför du gick'' säger han och kollar allvarligt på mig.
Jag tar ett djupt andetag och börjar sedan berätta allting igen.
När jag berättat klart kollar han chockat på mig och jag biter mig i läppen. Tänk om han inte tror mig?!


Jag kollar in i hans ögon men kan inte se vad han tänker säga. Hans ansiktsuttryck visar ingenting. Helt tomt.
''Jag tror dig inte'' säger han och reser sig upp. Tårarna bränner bakom ögonlocken och jag stirrar på honom.
''Jag ljuger inte Justin, ge mig en enda anledning till att jag ska ljuga!'' Säger jag högt och tårarna forsar ner.
''Jag har pratat med Jasmine, och det är du som har hotat henne'' säger han och börjar sakta gå.
''Men kolla på hennes twitter då!'' Ropar jag efter honom. Utan att vända sig om fortsätter han gå och hoppar in i en svart bil. Jag sätter huvudet i händerna och låter tårarna rinna ner. Jag hör hur bilen kör iväg och det blir alledes tyst.
När jag inser att han inte kommer komma tillbaka reser jag mig upp och börjar långsamt gå tillbaka till hållet jag kom ifrån. Jag tar upp min mobil ur fickan och som tur var så har jag Yu's nummer. Jag skriver ett nytt meddelande.
'''Han trodde mig inte'' skriver jag och lägger ner mobilen i fickan igen och fortsätter gå.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Det hade varit svårt att se Mary gråta, och nu vet jag ärligt talat inte vad jag ska tro. Jasmine har jag känt jättelänge men Mary är speciell och hon är inte den typen som ljuger. Jag suckar och kollar ut igenom fönstret.

MARY'S PERSPEKTIV:
''Mary!'' Ropar folk från olika håll. Jag suckar och torkar bort tårarna, dom kommer genast fram till mig.
''Vad har hänt?'' Ropar någon. ''Har du bråkat med Justin?!'' Ropar någon annan.
Jag fortsätter gå sakta men dom följer efter mig. ''Säg något!'' Ropar någon. Jag greppar tag i en mick och tar ett djupt andetag.
''Justin Bieber är ett svin och Jasmine Villegas är en idiot som gillar att hota folk'' säger jag.
Jag orkar inte bry mig om vad hon skriver på sin jävla twitter. Folk ska få veta sanningen om henne nu.
''Vad menar du? Stämmer det där hon skrev på sin twitter?'' Frågar en blond tjej.
Jag suckar. ''Ingenting stämmer, jag och Justin satt och snackade på en brygga i Canada och han ville göra slut med Jasmine så han ringde henne och gjorde det, hon ville prata med mig och hotade mig. Hon sa att om jag inte lämnade Justin ifred skulle hans beliebers döda mig, det var därför hon skrev sådär. Så hon bokade en biljett till mig hit'' säger jag.
Dom kollar chockade på mig.
''Bara så du vet så kommer det här vara på tvn'' säger den blonda tjejen och kollar allvarligt på mig.
''Visst, jag bryr mig inte'' säger jag och ger tillbaka micken och fortsätter gå längs gatorna.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag slänger mig i soffan och zappar mellan tv kanalerna och stannar när Mary dyker upp på tv rutan.
Hon berättar om allt som hände. Jag dunkar huvudet i väggen.
Jag har precis gjort mitt största misstag någonsin..

Kort del, men iallafall. Minst 6 kommentarer från olika IP-adresser innan nästa del kommer upp! :)@ Talkin 2 you guys

Ey,

Hello.

Jag ser på statistiken att jag har läsare som läser min blogg, men var är då alla kommentarer? :(

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 26 - I'm sorry

''Ljug inte nu, ge mig dina pengar för i helvete!'' Skriker han och laddar sin pistol.
Snabbt öppnar jag min väska, tar ut min plånbok och tar fram mina enda 500 kronor och räcker honom dom osäkert.
Han kommer tveksamt fram till mig och tar emot pengarna och lyser upp när han ser hur mycket det är.
''Amerikanska pengar! Jag är rik!'' Säger han glatt och springer iväg.
Jag suckar och sätter mig ner i gräset. Jag är så misslyckad..


Jag passerar alla affärer vrålhungrig. Typiskt.. Varför händer allt dåligt just mig?
Jag suckar och en mörkhyad tjej i min egen ålder kommer fram till mig med ett leende på läpparna.
''Mary! Vad gör du här?'' Frågar hon glatt och jag ler mot henne. ''Kul att prata med någon som kan engelska, jag hade mycket på hjärnan bara'' svarar jag med ett leende.
''Jaha, kan vi ta en bild tillsammans?'' Frågar hon och gör en hundvalpsblick mot mig. Jag skrattar till.
''Självklart!'' Svarar jag. Hon lyser upp och springer fram till en man och räcker honom hennes kamera och sen ställer hon sig bredvid mig. Mannen kommer fram och siktar kameran mot oss. Vi ler så stort vi kan innan han tar kortet. När det är klart går tjejen fram och tar emot sin kamera.
''Tack så mycket Mary'' ler hon och kramar mig. Jag ler tillbaka och besvarar hennes kram.
''Hejdå'' ler hon.
''Hejdå'' säger jag och ler tillbaka innan jag fortsätter gå. När jag gått en bit snubblar jag på något och ramlar i lera så hela jag blir lerig. Jag spottar ut lera ur min mun och vänder mig om. Jag möts av en lång tjej med blåa ögon och brunt långt hår.
''Bitch'' säger hon och lämnar mig. Jag hostar och reser mig upp och undersöker mina kläder. Lerig. Jag känner hur den klibbiga leran rinner längs mina kinder. Jag kämpar emot tårarna. Det här är för mycket. Jag kom hit för att slippa allt det här, men det fortsätter ju bara!
Jag suckar och fortsätter gå men rycker till när jag får se en stor affisch med Justin på. Jag stannar till vid den och börjar läsa.
''Justin Bieber kommer till Japan idag!! Missa inte hans konsert vid den stora arenan här i stan vid 21.00 ikväll!!''
Jag spärrar upp ögonen och drar bort min lugg från ansiktet.
''Typiskt..'' Mumlar jag och fortsätter gå. Jag känner allas blickar mot mig men fortsätter ändå gå.
''Mary! Vad har hänt?!'' Ropar en bekant röst bakom mig. Jag vänder mig om och lyser upp när jag ser att det är samma kille jag mött på stan igår.
''Äh, bara någon tjej som fällde krokben på mig igår'' säger jag och håller tillbaka tårarna. Han kollar förvåntat på mig.
''Juste.. Jag läste det Jasmine skrev på sin Twitter, men jag vet att det inte är sant'' säger han och kollar in i mina ögon.
''Tack'' ler jag och suckar.
''Följ med mig'' säger han och innan jag hunnit reagera tar han tag i min hand och drar mig bort från stan. Vi passerar folk med blickarna vända mot mig, jag känner några blixtrar då och då men jag försöker att inte tänka på det så mycket. Vi stannar utanför en resturang och när jag läser på skylten ser jag att det står ''McDonalds''.
Han drar med mig in och en doft av friterat möter mig och jag njuter av lukten innan vi hamnar inne på badrummet.
Han räcker mig lite servetter ''Här, du lär behöva det här så lerigt som ditt ansikte är'' säger han och flinar mot mig.
''Tack'' säger jag med ett leende och tar emot servetterna. Jag kollar mig i spegeln och hajar till. Herregud.
Jag torkar bort det som går av leran men ger upp efter en stund när jag ser att det har fastnat.
Han brister ut i skratt.
''Sluta! Det är inte roligt'' säger jag men börjar själv skratta. När han skrattat klart kollar han skamset på mig.
''Förlåt att jag inte har berättat vad jag heter! Jag heter Yu förresten'' säger han och ler mot mig.
''Bra att veta, hur gammal är du då?'' Frågar jag.
''Ett år äldre än dig, 17'' säger han och ler stort.
''Jaha'' säger jag och ler tillbaka. Vi sammarbetar med att få bort det mesta av leran som klibbat sig fast, men vi båda ger upp när vi märker hur hopplöst det är.
Jag sätter mig på golvet och lutar mig mot väggen och han slår sig ner bredvid mig.
''Så, berätta nu varför du är här egentligen'' säger han och ler mot mig. Jag suckar.
''Jag går på Justins dansskola, men det är sommarlov nu så jag följde med han till hans mormor och morfar i Stratford, sen när jag och Justin sitter och snackar på bryggan så bestämmer han sig för att dumpa Jasmine så han ringer upp henne och pratar med henne. Sen vill hon snacka med mig och till mig säger hon att om jag inte lämnar Justin ifred och slutar snacka med honom så kommer jag att dö typ, för hon har twittrat att jag vill gifta mig med Justin och ta han ifrån hans beliebers, vilket jag aldrig skulle göra. Och jag vill knappast gifta mig med honom för den delen heller, men.. Det slutade med att jag ljög för han att jag inte borde ha lämnat Donna min förmyndare, och han bokade en biljett tillbaka till Atlanta så jag kunde åka hem, men Jasmine bokade en biljett hit till Japan istället, så här sitter jag'' säger jag och andas ut efter min berättelse.
Han kollar ledsamt på mig. ''Den där Jasmine är ju helt jävla störd'' säger han och kollar allvarligt på mig.
Jag nickar och låter tårarna rinna. Han håller om mig och det känns tryggt i hans famn.
''Du borde prata med Justin och berätta varför du egentligen stack'' säger han lågt i mitt öra.
Jag släpper taget om honom och tårarna forsar ner. ''Tycker du?'' Frågar jag.
''Ja, han kommer ju hit ikväll, då har du chansen'' säger han och lyser upp.
''Okej, tack så mycket Yu'' säger jag med ett leende. ''Inga problem, nu käkar vi nånting'' säger han och hjälper mig upp.
''Öh.. Jag kan inte'' säger jag och kollar ner i golvet. ''Varför inte?'' Frågar han förvånat.
''Jag blev rånad imorse'' säger jag med en suck. ''Va?!'' Utbrister han och kollar allvarligt på mig.
''Ja men.. Ingenting att göra åt saken'' säger jag lågt.
''Jag betalar, kom'' ler han och öppnar toadörren.
''Du behöver inte..'' Försöker jag men han ler bara mot mig.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
''Scooter? Har du sett min iPhone?!'' Ropar jag och kollar på Scooter som står en bit bort.
''Den ligger här på bordet!'' Ropar han och jag springer fram och tar upp den.
''1 nytt meddelande'' står det och jag öppnar det och känner inte igen numret.
''Möt mig bakom arenan efter konserten'' står det och jag höjer på ena ögonbrynet och svarar.
''Vem är du?'' jag lägger min iPhone på bordet igen och kastar mig i soffan igen. Konserten är om en kvart. Det piper till i mobilen igen så jag tar upp den.
''Gör det bara'' står det och jag struntar i att svara.
Efter en stund kommer Scooter springandes till mig. ''Det är dags'' ler han. Jag nickar och reser mig upp ur soffan.
Jag kliver ut på scenen och den fylls med rök.
''Never say never..'' börjar jag och fansen jublar.

MARY'S PERSPEKTIV:
Här står jag. Utanför arenan på baksidan och hör den dunkande musiken inifrån och inser att det är ''Love Me'' som spelas. När den är slut börjar fansen jubla.
''Tack så mycket! Japan är bäst!!'' ropar Justin och fansen jublar ännu högre.
Jag suckar och inser att konserten är slut. Nu fattas det bara att se om han kommer ut.
Jag börjar sparka på några stenar och vänder mig hastigt om när bakdörren öppnas och ut kommer Justin och ser lite rädd ut men blir förvånad när han ser mig.
''Mary?'' Säger han förvånat och kliar sig i bakhuvudet.
Jag öppnar munnen får inte fram något. Jag kämpar och till slut lyckas jag.
''Förlåt, det var.. Inte meningen att bara dra sådär'' säger jag lågt.
''Berätta varför du gick'' säger han och kollar allvarligt på mig.
Jag tar ett djupt andetag och börjar sedan berätta allting igen.
När jag berättat klart kollar han chockat på mig och jag biter mig i läppen. Tänk om han inte tror mig?!

Nu fick ni en extra lång del så nu tycker jag att jag borde få fler kommentarer!! :D

@ Talkin 2 you guys

Ni frågar, jag svarar.

1: vad är det för typsnitt på kommentar-texten? :)
Svar: Ärligt talat så har jag ingen aning, det var inte jag som gjorde designen. :)
2: Hur många besökare har du om dagen?
Svar: Oftast runt 100 stycken :)
3: Hur gammal är du?
Svar: Ifall jag måste vara ärlig så är jag 12. Jag fyller 13 den 26 oktober!
4: Vad heter du?
Svar: Jasmine :)
5: o du måste välja, väljer du att äta en larv eller äta en snigel? :D
Svar: Haha åh! Fick jag välja skulle jag inte äta nåt utav det, men om jag var tvungen skulle jag nog ta snigel.. D:
6: Din novell är jättebra, och du läser massa noveller om dagen Sis, men villken är din favorit novell? =)
Svar: Tack syrran! Min favoritnovell är waytobieber.blogg.se :)
7: Vilka novellbloggar följer du?
Svar: Väldigt många! Men dom bästa är waytobieber.blogg.se, stuckinthebieberstory.blogg.se, biebzstory.blogg.se, biebertime.blogg.se och timeforbieber.blogg.se :)
8: Vad tycker du om Jelena? :)
Svar: Först avskydde jag tanken på Jelena. Jag blev ledsen över att Justin skaffat tjej, och just Selena Gomez. Jag kallade henne Slyna eller Slutlena, jag vet att det var dumt. Men nu har jag lärt mig att acceptera det :)
Är Justin glad så är jag också glad, det är det beliebers är till för!

9: det här kanske låter lite fånigt men det är ganska många som skriver swag och jag undrar om du vet vad det betyder//michaela
Svar: Nej det är inte fånigt! Swag står för ''Stil''.
10: Vad ger dig inspiration till ditt skrivande?
Svar: Jag har alltid gillat att skriva, och så blir jag ännu gladare av alla kommentarer! :)
11: Är detta din enda novelblogg?
Svar: Nej, jag har två andra också. Men dom är fett random.. Hahah, justinbiebznovell.blogg.se och justindrewbiebeer.blogg.se :)
12: Kan du tipsa några novelbloggar som du följer?
Svar: Jag har skrivit några stycken på en annan fråga där uppe! :)
13: Har du skrivit andra noveller?
Svar: Japp, på dom andra novellbloggarna jag skrev ovanför :)
14: Hur länge har du varit ett Jb fan?
Svar: Om jag ska vara exakt så har jag varit ett JB fan sen 13 september 2009 :)
15: Varför började du skriva en novell om Jb?
Svar: Först tyckte jag bara det var roligt att läsa andras noveller om JB, men sen tyckte jag att det skulle vara coolt att testa! :)
Tack för frågorna och hoppas ni blev nöjda med svaren! :D

@ Talkin 2 you guys

FRÅGESTUND AVSLUTAD!

Frågestunden är nu avslutad, nu ska jag sätta mig och svara på era frågor. :)

@ Talkin 2 you guys

Ang nästa kapitel :)

Tänkte passa på att berätta att nästa kapitel kommer senare ikväll efter att jag svarat på frågorna till frågestunden :)
Frågestunden pågår fortfarande förresten, så fortsätt fråga! :) Den är några inägg ner.
See you later, alligator!

@ Talkin 2 you guys

Design

Hello everybody!

Finns det någon där ute som är bra på att göra designer? :)
Jag tänkte typ den stilen som Biebzstory har, men inte samma bild (bilder), hoppas ni förstår hur jag menar.
Kommentera ditt namn och din e-mail då, snälla! :)
Och glöm inte..

Att ställa fler frågor till frågestunden 2 inlägg ner! :)
Kapitel 25 är också här nedanför.


@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 25 - Japan

Jag hoppar till när det plingar i min mobil. Jag kliar mig i ögonen och öppnar smset.
''Hej Justin! Jag vet att det kommer lite plötsligt men du ska ha en konsert om två dagar /Scooter''
En konsert? Vardå?
'Var?'' svarar jag bara och lutar mig bak i soffan.


MARY'S PERSPEKTIV:
Jag lämnar Japans flygplats och möts av massa paparazzis utanför.
''Mary!'' Jag kollar på dom med en förvånad min. Hur visste dom att jag var här?
''Ska inte du vara med Justin? Har ni bråkat?!'' Ropar alla från olika håll.
''Hur hitta ni mig?'' Frågar jag efter en stunds tystnad. Några av dom skrattar.
''Vi fick ett samtal från Jasmine Villegas'' säger en av dom och jag rycker till. Hur långt ska hon gå?
''Varför är du inte med Justin? Vad gör du här i Japan?'' Frågar samma kille.
''Mycket på hjärnan bara'' säger jag med ett leende och tränger mig förbi dom. Trots att dom följer efter mig så fortsätter jag gå. Jag orkar verkligen inte med dom just nu.
''Förresten, vet ni var närmsta hotell ligger?'' Frågar jag och vänder mig mot dom igen.
''Gå rakt fram tills du svänger av till vänster bara'' säger en kvinna och ler vänligt mot mig. Jag nickar och fortsätter gå.
När jag äntligen kommer fram till ett stort hus med texten ''Hotel'' på pustar jag ut och kliver in i byggnaden och går fram till receptionen och möts av en japansk kvinna med svart långt hår. Hon ler mot mig.
''Kono heya o yoyaku ka?'' Säger hon och jag kollar frågandes på henne. ''Förlåt. Vill du boka rum?'' Frågar hon och jag ler.
''Det gör inget, vad kostar det för en vecka?'' Frågar jag och hon verkar fundera.
''2000 kronor'' svarar hon efter en stund och jag hajar till. ''Förlåt, jag har nog kommit fel'' ler jag och skyndar mig ut ur byggnaden igen. Jag tar upp min plånbok ur väskan och räknar mina pengar. 500 kronor, det här lär ju gå bra.
Jag fortsätter gå längs gatan och alla byggnader och en okänd man kommer fram till mig.
''Mary! Koko de nani shi teru no?'' Säger han och jag kollar på honom lite frågande och han skrattar.
''Anata wa nipponjin de wa nai koto ga dekimasu ka?'' Fortsätter han och jag höjer på ena ögonbrynet.
''Jag förstår inte, förlåt'' säger jag och börjar gå men han kommer snabbt efter mig igen.
''Förlåt, kan du inte japanska?'' Frågar han med ett leende. Jag stannar upp och skakar på huvudet.
''Jaha oj, förlåt! Men vad gör du här i Japan?'' Frågar han och kollar på mig. ''Mycket på hjärnan bara, behövde komma bort ett tag, hur visste du vem jag var?'' Frågar jag dumt fast jag vet att det är på grund av Justin.
''Alla vet vem du är, Justin Biebers kompis!'' Ler han och jag blir glad att han faktiskt tog mig som hans 'kompis' och inget mer. Fast nu är vi väl inte ens kompisar.
''Jaha'' säger jag med ett leende. ''Nu måste jag gå, men det var trevligt att träffa dig!'' Ler jag.
''Hejdå!'' Säger han och vinkar efter mig. När jag gått i flera timmar börjar det mörkna. Jag suckar och sätter mig ner på en sten och kollar ut över vattnet, och då får jag flashbacks på när jag och Justin stod och kolla ut över vattnet.
Jag känner mig dum som bara drog sådär, men jag måste bort. Försvinna och aldrig komma tillbaka. Kanske när jag är gammal och ingen känner igen mig som tjejen som vill ta Justin ifrån hans fans. Det skulle jag aldrig göra..
Jag suckar och reser mig upp och börjar gå igen. Efter kanske en timmes gående får jag syn på en skog och börjar gå mot den. Inte det perfekta stället att sova på men iallafall.. När jag kommer in i skogen får jag anstränga mig för att se nånting och ska jag vara ärlig så är jag livrädd, jag hatar mörker, skogar och skräckfilmer.
När jag gått en bit in i skogen sätter jag mig ner i gräset. Vrålhungrig, törstig och dötrött. Jag lutar mitt huvud mot väskan och stänger ögonen.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag vaknar av att mormor står över mig. Jag hoppar till och kollar på henne.
''Var är Mary?'' Frågar hon oroligt.
''Hon åkte hem'' mumlar jag och lägger mig ner igen.
''Åkte hem? Va, varför då?'' Säger hon och sätter sig ner på min säng.
''Ska jag vara ärlig så vet jag inte själv'' svarar jag ärligt.
''Jaha.. Men du får ringa upp henne eller nåt och se så hon har kommit hem säkert'' säger hon och lämnar mig ensam.
Jag suckar och tar min iPhone från byrån och ringer upp Mary.
När ingen svarar skickar jag ett sms istället. ''Har du kommit hem ordentligt?'' Skriver jag och reser mig upp ur sängen och då ser jag att jag somnat med kläderna på igår.
Med en duns sätter jag mig ner i sängen igen och stirrar på väggen. Det piper till i mobilen och jag kastar mig efter den och öppnar smset.
''Japp, jag är hemma nu'' står det i messet och jag pustar ut.

MARY'S PERSPEKTIV:
Jag hade vaknat av Justins sms. Jag sätter mig upp och ser att det är ljust ute. Jag reser mig upp och kollar runt i skogen. Gräs, träd, stenar, lera, ja allt som brukar vara i skogar. Jag suckar och försöker hitta min väg ut ur skogen.
''Hanzuappu!'' Hörs en röst bakom mig och jag vänder mig om och rycker till av mannen som står med en pistol riktad mot mig.
''Watashi ni anata no okane o ataeru!'' Skriker han och kollar argt på mig.
''Förlåt.. Jag kan inte japanska'' säger jag osäkert.
''Ge mig dina pengar!'' Ryter han och jag spärrar upp ögonen.
''Jag har inga...'' mumlar jag och kollar mig oroligt runt.
''Ljug inte nu, ge mig dina pengar för i helvete!'' Skriker han och laddar sin pistol.
Snabbt öppnar jag min väska, tar ut min plånbok och tar fram mina enda 500 kronor och räcker honom dom osäkert.
Han kommer tveksamt fram till mig och tar emot pengarna och lyser upp när han ser hur mycket det är.
''Amerikanska pengar! Jag är rik!'' Säger han glatt och springer iväg.
Jag suckar och sätter mig ner i gräset. Jag är så misslyckad..

Vad tycker ni? ;)
Förresten, fortsätt ställa frågor till frågestunden på inlägget nedanför! :)


@ Talkin 2 you guys

FRÅGESTUND!

Nu tycker jag det är dags för frågestund på bloggen! Ni får fråga vad ni vill, jag lovar att svara ärligt! :)
Frågestunden pågår till imorgon kväll. (Fredag).
Skriv frågan i en kommentar! Någon gång under kvällen imorgon svarar jag på frågorna! :)
FRÅGA!! :D

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 24 - Goodbye Stratford

''Hon..'' Börjar jag men avbryter mig själv. ''Hon...?'' Säger Justin och kollar frågande på mig.
''Hon frågade bara om jag visste varför du gjorde slut, men det las på så jag antar att hon hade dålig mottagning eller nåt'' säger jag och pressar fram ett leende.
Han ger mig en misstänksam blick men nickar sedan. ''Du Justin?'' Säger jag och kollar på honom.
''Japp?'' Svarar han med ett leende.
''Jag kanske borde åka hem''.


JUSTIN'S PERSPEKTIV:
''Va?'' Får jag fram efter en stunds tystnad. Hon suckar och kollar på mig. ''Om du.. Vill det så'' mumlar jag.
''Ja, jag.. Det var inte schyst att lämna Donna sådär'' säger hon och kollar ner på bryggan. Jag höjer på ena ögonbrynet.
''Var det inte det du ville?'' Frågar jag förvånat. Hon rycker tveksamt på axlarna.
''Jo men...''
''Vad sa Jasmine?'' Säger jag och avbryter henne. Hon suckar.
''Hon sa ingenting Justin! Hon hann inte säga nånting för det bröts!'' Säger hon och kollar allvarligt på mig.
''Okej.. Men.. Aja.. Du får väl åka hem då, det är ditt val'' säger jag lågt och börjar gå tillbaka mot huset.
Jag hör att hon sakta går bakom mig. Nyss så ville hon ju ingenting annat än att stanna kvar, och nu ska hon helt plötsligt åka hem bara sådär? Jag vet att Jasmine har sagt något, men jag vet inte vad.
Jag rycker upp ytterdörren och klampar in i huset med skorna på. Jag går fram till mormors data och sätter mig vid den.
Jag kommer in på google och skriver. ''Biljetter till Atlanta''
Det kommer upp flera sökresultat och jag trycker på de första. ''Vill du åka billigt till Atlanta redan idag? Här hittar du biljetter till de billigaste priserna!''
Så var det klart. En biljett till Atlanta.
Jag reser mig upp och går fram till Mary. ''Jag har fixat en biljett, men jag måste följa med till flygplatsen så jag kan betala den åt dig'' säger jag och får en klump i halsen. Hon skakar på huvudet.
''Du behöver inte betala åt mig, du har gjort det tillräckligt. Jag kan betala själv'' säger hon och går upp på gästrummet.
Med en tung suck sätter jag mig i soffan och drar upp min iPhone ur byxfickan. Jag ringer upp Jasmine.
''Hej Justin!'' Svarar hon. ''Hej, vad har du sagt till Mary?'' Frågar jag lite irreterat.
''Mary? Juste! Jag hann inte säga något för det avbröts, så jag har inte sagt nånting till henne. Vadårå?'' Säger hon.
Jag slänger på luren och lutar mig bak i soffan. Jag måste få veta vad som har hänt.
Mary kommer ner för trappan med sin väska.
''Ska jag skjutsa dig till flygplatsen?'' Frågar jag och hon skakar på huvudet.
''Det är lugnt, jag har ringt en taxi'' säger hon och drar på sig sina skor igen.
Jag går fram för att ge henne en kram men hennes blick tyder på att hon inte vill. Jag känner hur tårarna bränner i ögonlocken men låter dom inte rinna ner.
''Hejdå Justin'' säger hon lågt.
''Hejdå'' mumlar jag.
Hon lämnar huset och det blir alledes tyst.

MARY'S PERSPEKTIV:
Jag var tvungen. Jag måste bort, bort från allting. Knappast att jag återvänder tillbaka till Donna. Men jag måste långt bort.. Justins fans vill väl döda mig nu när Jasmine twittrat att jag vill ta han ifrån dom. Jag suckar och håller tillbaka tårarna. Jag hoppar in i taxin och vänder mig mot chauffören.
''Kan du köra mig till flygplatsen?'' Frågar jag och han nickar. Jag spänner fast bältet och han gasar. Jag kollar ut genom fönstret på huset som jag antagligen aldrig kommer få se igen.
När vi kommer fram till flygplatsen räcker jag chauffören lite pengar och hoppar ut med väskan. Precis när jag tar mitt första steg in på flygplatsen ringer min mobil. Jag fiskar snabbt upp den ur väskan och skärmen visar ''Dolt nummer''. Med en suck svarar jag iallafall.
''Hallå?'' Svarar jag och sätter mig på en bänk.
''Hej, det är Jasmine'' säger hon.
''Hej.. Ifall du vill att jag ska lämna Justin ifred får du köpa en biljett till mig till.. Jag vet inte var, men långt härifrån iallafall'' säger jag lågt och rättar till min mössa.
Jag vet att det är sommar, men jag var tvungen att ha den så att inte någon känner igen mig.
''Visst, det kan jag göra'' säger hon glatt och jag hör tangenter bakgrunden.
Efter en stunds tystnad öppnar hon munnen.
''Jag har bokat en biljett till Japan'' säger hon och skrattar. ''Great!'' Säger jag högt och lägger på luren. Jag stoppar ner mobilen i fickan igen och börjar leta efter rätt gate.
Efter ett tag har jag lyckats hitta, betalat biljetten och sett min väska åka iväg på rullbandet.
Jag tar ett steg in i flygplanet och sätter mig vid rätt plats. Varför just Japan? Mina pengar lär inte räcka länge.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag hoppar till när det plingar i min mobil. Jag kliar mig i ögonen och öppnar smset.
''Hej Justin! Jag vet att det kommer lite plötsligt men du ska ha en konsert om två dagar /Scooter''
En konsert? Vardå?
''Var?'' svarar jag bara och lutar mig bak i soffan.

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 23 - The Phone Call

Jag går fram till en spegel och granskar mig själv. Påsar under ögonen, great! Jag skrattar och sätter mig ner på stolen igen.
''Jag får komma hem idag'' säger han glatt och jag nickar. ''Fett sämst att lovet skulle börja såhär'' säger han och suckar.
Jag nickar instämmande och rycker på axlarna. ''Då får vi se till att resten av sommarn blir grym'' ler jag och han nickar.
''Absolut!'' Säger han och ger mig en highfive.När jag vaknar nästa morgon är det helt tyst i huset. Jag bäddar sängen och går fram till garderoben. Jag tar med ett par blåa shorts och ett vitt linne in på badrummet. Jag drar av mig pyjamasen och drar på mig de nya kläderna, därefter sätter jag upp håret i en slarvig tofs och borstar tänderna. Jag lämnar badrummet och går ner i köket. Ingen där.
Efter en stunds letande ger jag upp. Jag drar på mig mina lila Supras och lämnar huset. Jag lämnar gräsmattan och en liten bit bort får jag syn på någon. Jag höjer på ena ögonbrynet och skyndar mig mot personen. När jag kommer lite närmare ser jag att det är Justin som står där och kollar ut över vattnet. Jag går fram och ställer mig bredvid honom.
''Vad gör du här?'' Frågar jag och sätter mig ner på bryggan. Han sätter sig bredvid mig och ler.
''Ärligt talat så vet jag knappt själv, jag rensar tankarna bara'' säger han och kollar på mig. Jag nickar.
''Nåt speciellt på hjärnan?'' Säger jag och lägger händerna på mina knän. Han rycker på axlarna.
''Jag funderar nog mest på hur jag ska göra slut med Jasmine, jag orkar inte vänta tills vi kommer tillbaka till Atlanta'' säger han och verkar fundera. ''Och om jag gör slut med henne via telefon lär hon ju döda mig'', fortsätter han.
Jag skrattar och rycker på axlarna. ''Var bor hon då?'' Frågar jag.
''Kalifornien'' säger han.
''Men dåså, vad jag har hört så brukar du ju åka efter dina tjejer, så åk dit vettja!'' Säger jag och skrattar till. Justin skrattar också.
''Men det är så onödigt.. Att åka till Kalifornien för att dumpa en tjej och sen dra hem igen?'' Säger han.
''Jo, det har du kanske rätt i'' säger jag och kollar in i hans hasselbruna ögon.
''Jag kanske bara ska ringa henne?'' Säger han och kollar frågandes på mig. ''Ja, det är väl det enda du kan göra om du inte vill vänta tills vi åker tillbaka till Atlanta'' ler jag och kollar ut över vattnet.
''Då gör jag det'' säger han och tar upp sin iPhone. ''Nu?'' Frågar jag och han nickar. ''Aja'' flinar jag.
Han knappar med sin mobil och flyttar den sen till örat. Efter en liten stund öppnar han munnen.
''Hej Jasmine'' säger han lite nervöst och biter sig i läppen. ''Vi måste prata'' fortsätter han sen.
Det är lite störande att jag inte kan höra vad hon säger.
''Ja, det är viktigt'' säger han och himlar med ögonen. ''Nej det kan inte vänta! Jag måste prata med dig NU''.
Jag fnissar till och kollar på Justin.
''Jo asså..'' mumlar han och kollar nervöst på mig. Jag nickar. ''Du klarar det'' viskar jag lågt.
Han nickar och tar ett djupt andetag. ''Vi måste göra.. Slut'' säger han lite lågt och väntar på ett svar.
Han biter sig i läppen och efter en stund räcker han mig sin telefon. Jag höjer förvånat på ena ögonbrynet.
''Hon vill typ.. Snacka med dig'' viskar han. Jag nickar långsamt och tar hans iPhone mot örat.
''Hallå?'' Svarar jag och väntar på ett svar. ''Hur kan du göra såhär mot mig?!'' Säger hon irreterat.
''Vadå?'' Frågar jag förvånat och slår till en mygga som satts sig på min arm.
''Du försöker få Justin att gilla dig så att han ska dissa mig! Så jävla dålig stil, men tro mig.. Du kommer aldrig få honom! Så länge du inte vill bli hotad till livet av alla hans fans, för jag skriver just nu på Twitter att du har känslor för honom och att du vill gifta dig med honom och ta han ifrån hans fans! Så, fortfarande lika tuff huh?'' Säger hon glatt.
''Och förresten, om du säger något om det här till Justin så får du ångra dig'', säger hon innan det läggs på.
Jag räcker Justin hans iPhone och reser mig upp. ''Vad sa hon?'' Frågar han och reser sig också upp.
''Hon..'' Börjar jag men avbryter mig själv. ''Hon...?'' Säger Justin och kollar frågande på mig.
''Hon frågade bara om jag visste varför du gjorde slut, men det las på så jag antar att hon hade dålig mottagning eller nåt'' säger jag och pressar fram ett leende.
Han ger mig en misstänksam blick men nickar sedan. ''Du Justin?'' Säger jag och kollar på honom.
''Japp?'' Svarar han med ett leende.
''Jag kanske borde åka hem''.

Kort del, förlåt! Min dator har blivit extremt seg så jag ska passa på att rensa den eller nåt! Haha.
Det kommer två kapitel imorgon. :)

@ Talkin 2 you guys

Fööörlåt!!

Förlåt för att det inte har kommit upp någon ny del. Jag har umgåtts med min moster hela dagen för hon är här och hälsar på, hon är inte här så ofta. Imorgon kommer också min mammas kompis på besök, så jag ska umgås med alla dom under dagen. Däremot ska jag få in ett inlägg under kvällen imorgon, det lovar jag!

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 22 - The Hospital

Jag hjälper honom till sjukhuset där vi möts av en tjej med blondt långt hår. ''Kan jag hjälpa er?'' Frågar hon med ett leende. Jag berättar om Justins såkallade kramper han får i sitt ben hela tiden och hon tänker fundersamt.
''Okej, vi får röntga ditt ben'' säger hon och vi hjälper Justin in till ett sjukhusrum. ''Du får vänta utanför'' säger hon och ler mot mig. Jag nickar och sätter mig på en stol utanför rummet och väntar.
Efter ett tags stirrande i väggen hör jag klackar närma sig. Jag kollar upp och möts av samma tjej som tagit hand om Justin. Hon kollar på mig med en ledsam blick.
''Nå?'' Säger jag och reser mig upp. ''Jag är ledsen men... Det rör sig om en tumör'' säger hon och kollar på mig.


Jag spärrar upp ögonen och kollar på henne.
''Det.. Går väl att få bort?'' Frågar jag nervöst. Hon nickar och jag pustar ut. ''Men för att operera honom måste vi ha godkännande från hans mamma eller pappa'' säger hon.
''Absolut, jag ber hans pappa komma hit direkt'' ler jag. Hon nickar och vänder på klacken. Jag går fram till receptionen och lånar deras telefon. Jag knappar in Jeremys nummer och signalerna går.
''Hallå?'' Svarar han och låter trött. ''Hej Jeremy!'' Säger jag och vill inte ens veta hur han ska reagera på det här.
''Mary? Hej!'' Säger han lite piggare. ''Justin är på sjukhus'' säger jag lågt och väntar på hans reaktion. En flämtning hörs.
''Varför då?!'' Frågar han nervöst och jag hör att ytterdörren smälls igen. ''Han.. Har en tumör i benet'' säger jag.
''Jag är på väg!'' Säger han innan det läggs på. Med en suck sätter jag mig utanför Justins sjukhusrum i en stol.
Efter en kort stund kommer Jeremy inrusandes på sjukhuset med oro i blicken.

Senare:
Läkarna har precis flyttat Justin till operationssalen. ''Ni kommer få bort den va?'' Frågar Jeremy nervöst.
''Vi ska försöka allt vi kan'' ler den blonda kvinnan och försvinner in i operationssalen och jag och Jeremy stirrar på varann.
''Från världens bästa dag till den sämsta'' säger jag och kollar ner i golvet. ''Juste, jag hörde att du fick träffa Carlos'' ler han och jag nickar och ler tillbaka.
Under timmarna som går gör vi egentligen ingenting, vi sitter bara och kollar in i den vita sjukhusväggen.
Efter en lång väntan kommer den blonda tjejen äntligen tillbaka och hon ler. ''Vi har fått bort tumören'' säger hon.
Jag ger Jeremy en highfive och han besvarar den glatt. ''Han får komma hem imorgon'' ler hon och vänder på klacken.
''Du kan åka hem så länge, jag väntar tills imorgon'' ler jag. ''Är du säker?'' Frågar Jeremy tveksamt och jag nickar.
''Fine, if you say so'' säger han och reser sig upp. ''Vi ses imorgon då!'' Säger han och lämnar sjukhuset.
Efter en liten stund får jag hälsa på Justin. Den blonda tjejen visar mig till hans rum och jag ler tacksamt mot henne innan jag kliver in.
Justin är inkopplad i en maskin som piper. Jag suckar åt det irreterande ljudet och sätter mig på en stol bredvid Justins säng.
Hans ögon är stängda så jag antar att han sover. Jag vänder mig mot väggen och får syn på en klocka. 04.33 på natten. Jag suckar. No way att jag ska kunna sova nu.
Efter att ha stirrat runt i rummet i säkert flera timmar öppnar Justin äntligen ögonen. Han ler stort när han får syn på mig men sen ger han mig en orolig blick.
''Hur mycket har du sovit?'' Frågar han och kollar på mig. ''Ingenting'' ler jag. ''Jag ser det'' flinar han och jag höjer på ena ögonbrynet.
Jag går fram till en spegel och granskar mig själv. Påsar under ögonen, great! Jag skrattar och sätter mig ner på stolen igen.
''Jag får komma hem idag'' säger han glatt och jag nickar. ''Fett sämst att lovet skulle börja såhär'' säger han och suckar.
Jag nickar instämmande och rycker på axlarna. ''Då får vi se till att resten av sommarn blir grym'' ler jag och han nickar.
''Absolut!'' Säger han och ger mig en highfive.

Kort del jag vet, förlåt. Har egentligen inte tid men jag skrev en kort del ändå. Vad tycker ni om novellen btw? Ska jag fortsätta på den här eller göra en ny? Vad tycker ni? Jag tål Kritik! :)

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 21 - The Surprise

Jag tvättar ansiktet och drar på mig min lila pyjamas. Jag kollar på min spegelbild och får lust att gråta.
Av alla människor, varför just jag? Jag vänder mig om och lämnar badrummet. Jag fortsätter vidare till gästrummet och kryper ner i sängen.Jag sitter framför tv:n och zappar mellan kanalerna när Justin kommer in i vardagsrummet. Jag ler mot honom.
''Jag har en överraskning till dig om en stund'' säger han med ett leende och sätter sig ner bredvid mig.
Jag vänder blicken mot honom och ger han en misstänksam blick. ''Snälla berätta?'' Säger jag och stannar på MTV.
Han skakar på huvudet och skrattar. ''Då är ju överraskningen förstörd, du får se lite senare'' ler han. Jag börjar fundera på vad det kan vara för något men får inte fram nåt.
Jag fortsätter zappa med kontrollen och stannar när jag ser att Big Time Rush går. ''Big time rush!'' Säger jag och ler stort.
''Vem gillar du mest utav dom?'' Frågar Justin och flinar mot mig. ''Carlos!'' Säger jag och ler stort.
Han ger mig en finurlig blick och vänder sig mot tv:n. Jag kollar på honom lite misstänksamt men vänder mig ändå mot tv:n jag med.
Jag har alltid varit ett stort fan av Big Time Rush, speciellt Carlos. Han är så cool, rolig och awesome! När jag var lite yngre brukade jag alltid låtsas att jag var en prinsessa, och att han var prinsen.
''Hur gammal är Carlos?'' Frågar jag plötsligt och kollar på Justin. Han skrattar och kollar på mig.
''Typ 16-17, tror jag'' flinar han och jag ler stort innan jag vänder mig mot tv:n igen.
Efter en liten stund plingar det på dörren och Justin reser sig upp från soffan och skyndar sig ut i hallen. Ytterdörren öppnas och jag lyssnar för att få höra vem som kommit.
''Tjena Justin! Det var länge sen!'' Hörs en välbekant röst. ''Ja det var det!'' Säger Justin glatt. Jag rycker på axlarna och fortsätter kolla på Big time rush. Efter en liten stund hör jag fotsteg närma sig.
''Åh kolla! Jag är på tv!'' Hörs en glad röst. Jag kollar upp och möts av.. Carlos Pena?! Jag spärrar upp ögonen.
Han sätter sig bredvid mig. ''Carlos'' säger han och blinkar med ena ögat. ''Ma..M..Mary!'' Stammar jag fram och det känns som att jag ska explodera av lycka.
''Justin berätta att du var ett stort fan av mig, grymt!'' Ler han och jag nickar ivrigt. Jag kan inte låta bli att krama honom. ''Jag är ditt största fan!'' Ler jag och känner mig som ett litet barn. Men hallå, det är inte ofta man träffar sin största idol!
Carlos skrattar och ler mot mig. ''Jag älskar att höra sånt där'' säger han och jag skrattar.
''Tack Justin, det här var den bästa överraskningen någonsin!'' Ler jag och vänder mig mot Justin. Han ler stolt. ''I know, right?'' Säger han och rättar till sin lila keps.
Vi fortsätter snacka om allt möjligt och till slut reser sig Carlos upp. ''Jag måste tyvärr kila, ska till studion med dom andra, men det var grymt kul att träffa er! Här är mitt nummer'' ler han och räcker fram en liten lapp.
Lyckligare än någonsin tar jag emot lappen. Han kramar Justin, sen mig. Vi följer han till dörren och vinkar efter honom.
När han inte syns längre vänder jag mig mot Justin. ''Tack så mycket!!'' Säger jag överlyckligt och kramar honom hårt.
Han skrattar. ''Men hur visste du att jag var ett stort fan av honom?'' Frågar jag och släpper taget om honom.
''Tami'' säger han och skrattar. Jag himlar med ögonen men ler ändå. ''Var är alla förresten?'' Frågar jag och går ut i köket. Justin följer efter mig.
''Ingen aning, dom är alltid ute när det är soligt ute'' flinar han. Jag nickar och sätter mig ner vid köksbordet.
''Vad ska vi göra?'' Frågar Justin och kollar på mig. Jag rycker på axlarna. ''Ingen aning''.
''Åh nej..'' Säger han och sätter sig på golvet. Jag kollar frågande på honom. Och när han tar händerna för sitt knä förstår jag direkt vad det är.
''Jag är så jävla trött på det här, vadfan är det för fel?!'' Säger han irreterat. ''Jag är också trött på det här så vi drar till sjukhuset'' säger jag och hjälper honom upp. Jag hjälper honom att ta på sig sina skor, drar på mina och hjälper honom ut till bilen. Jag sätter han i baksätet och hoppar in vid förarsätet.
''Ska du köra?!'' Frågar han panikslaget. Jag skrattar. ''Så dålig är jag inte''.
''Har du ens körtkort?'' Frågar han och sätter sig till rätta. Jag ler och skakar på huvudet.
''Men...'' Börjar han.
''Det är lugnt, sjukhuset ligger nära'' mumlar jag och gasar. Jag kollar i backspegeln och ser att Justin panikslaget spänner fast bältet och blundar.
Jag kan inte låta bli att skratta. Efter en stund har vi svängt in på sjukhusets parkering. Jag hoppar ur bilen, hjälper Justin ut och låser.
Jag hjälper honom till sjukhuset där vi möts av en tjej med blondt långt hår. ''Kan jag hjälpa er?'' Frågar hon med ett leende. Jag berättar om Justins såkallade kramper han får i sitt ben hela tiden och hon tänker fundersamt.
''Okej, vi får röntga ditt ben'' säger hon och vi hjälper Justin in till ett sjukhusrum. ''Du får vänta utanför'' säger hon och ler mot mig. Jag nickar och sätter mig på en stol utanför rummet och väntar.
Efter ett tags stirrande i väggen hör jag klackar närma sig. Jag kollar upp och möts av samma tjej som tagit hand om Justin. Hon kollar på mig med en ledsam blick.
''Nå?'' Säger jag och reser mig upp. ''Jag är ledsen men... Det rör sig om en tumör'' säger hon och kollar på mig.

5 Kommentarer för nästa del.

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 20 - I wanna be beautiful

''Vi ska se till att det slutar!'' Ropar några i kör. Jag lyser upp. ''Tack så hemskt mycket, ni är bäst!'' Ler jag och börjar gå backstage ännu en gång. Publiken jublar så högt så det känns som att mina öron ska explodera.
Justin ler stort mot mig och omfamnar mig i en kram när jag kommer backstage. Jag ler minst lika stort mot han.


Justins Perspektiv:
Jag och Mary slänger oss trötta i soffan efter konserten. ''Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte du skulle palla konserten efter din kollaps'' ler hon. Jag rycker på axlarna.
''Justin Bieber klarar allt'' säger jag och blinkar med ena ögat. Hon skrattar. ''I guess so!''
Mitt knä börjar sakta värka igen och jag tar handen för det. Mary sätter sig upp och kollar oroligt på mig.
''Skulle du kunna.. Typ.. Hämta.. Medicin?'' Frågar jag och stänger ögonen och biter mig i läppen för att inte skrika.
Hon springer ut till köket och jag hör skåpet öppnas, vatten rinna och allting blir svart ännu en gång.
När jag öppnar ögonen ligger jag fortfarande på soffan. Jag tar emot tabletten och sväljer den med vatten.
''Hur länge sov jag?'' Frågar jag och kollar på Mary.
''Du sov inte.. Du.. Tuppade av igen'' säger hon med en suck. ''Vad är det för fel på mig?'' Frågar jag och får en klump i halsen.
Hon rycker tveksamt på axlarna.
''Ända sen Jasmine berättade..'' Börjar jag men stoppar mig själv. Hon höjer på ena ögonbrynet.
''Berättade vad?'' Frågar hon och kollar på mig. ''Att.. Hon hatar dig..'' Mumlar jag och Mary himlar med ögonen.
''Ända sen dess har jag mått dåligt'' säger jag och biter mig i läppen. ''What the..?'' Säger hon och kollar konstigt på mig.
''Hon snackade massa skit om dig och.. Att sitta där och inte säga nåt.. Känns så fel'' säger jag lågt. Hon rycker på axlarna.
''Jag visste att hon snackade skit om mig! Hon är i och för sig inte den enda men.. Det är så lågt att snacka skit om nån man knappt känner'' säger hon och kollar ner i golvet. Jag nickar och kollar osäkert på henne.
''Måste vi prata om det?'' Säger hon och kollar in i mina ögon.
''Nej, men du, hur dumpar man en tjej på bästa sättet?'' Frågar jag och ler mot henne.
''Ska du.. Dumpa Jasmine?'' Frågar hon och gapar. Jag nickar långsamt.
''Jag slipper Jasmine! Yes!'' Ler hon och gör någon slags glädjedans. Jag skrattar åt hennes roliga dans.
Hon sätter sig bredvid mig i soffan igen.
''Bästa sättet att dumpa en tjej är att säga det framför henne, berätta om hur du känner och så vidare..'' Ler hon.
''Tack så mycket Mary!'' Ler jag och omfamnar henne i en kram. Hon kramar mig tillbaka och ler mot mig.
''No problem, vi kanske borde sova, klockan är halv två'' ler hon och reser sig upp. Jag nickar och hon drar upp mig ur soffan.
''Jag hjälper dig'' ler hon och lägger min arm runt henne så jag ska få bättre balans. Hon hjälper mig upp för trapporna till mitt sovrum. Hon hjälper mig till sängen och jag sätter mig ner.
''Godnatt'' ler hon och släcker lampan. Jag känner mig ungefär som en liten unge, som att hon var min mamma.
''Godnatt'' ler jag tillbaka och lägger mig och blundar i sängen.
Marys perspektiv:
Jag tvättar ansiktet och drar på mig min lila pyjamas. Jag kollar på min spegelbild och får lust att gråta.
Av alla människor, varför just jag? Jag vänder mig om och lämnar badrummet. Jag fortsätter vidare till gästrummet och kryper ner i sängen.

Kort del, i know. Men det är alltid nåt!
Var är mina kommentarer? :( Snälla kommentera mycket nu! :)

@ Talkin 2 you guys

LÄNK!!

Förlåt för att det inte har kommit upp någon ny del än, men jag är så lat när det är varmt! Haha.
Iallafall, jag tycker ni ska besöka en skitbra novellblogg om Justin Bieber! :)
http://jbiieberstory.blogg.se/ , den är grym! Check it out! :)

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 19 - The Concert

''Justin Biebers nya flickvän!'' Säger en man och en bild på mig ploppar upp. Jag spärrar upp ögonen.
''Jasmine Villegas lämnade Atlanta och åkte hem, men Justin tog med sig Mary Jansen till Canada!'' Fortsätter han.
Justin vänder blicken mot mig och verkar vara lika förvånad som mig. Jag rycker på axlarna och suckar.
''Skitsamma, så länge vi vet att det inte är sant så..'' ler han och byter kanal. Jag nickar med ett leende.


När vi kollat på tv en stund plingar det på dörren och Justin reser sig upp. ''Jag öppnar'', ler jag och skyndar mig till dörren och han kastar sig i soffan igen. Anledningen till att jag gjorde så är för att jag ser på honom att han inte mår bra. Och han ska tydligen ha en stor konsert imorgon så då måste han verkligen vila. Jag tar ett djupt andetag innan jag sliter upp ytterdörren och möts av Ryan och någon annan kille med brunt hår och en blå keps.
''Tja!'' Ler Ryan och tränger sig förbi mig. Han skyndar sig in i vardagsrummet. Med ett skratt vänder jag mig mot Chaz.
''Chaz'' ler han och skakar min hand. ''Mary'' ler jag och skakar hans. Jag flyttar på mig så han ska kunna komma förbi. Han ler mot mig och går sedan förbi mig. Han sliter av sig skorna och fortsätter också in i vardagsrummet. Jag följer efter dom och slår mig ner i soffan mellan Justin och Chaz.
''Så, vilka filmer har ni?'' Frågar Chaz med ett smile. ''Många, men även om ni vill eller inte ska vi se på Wilderness'' flinar Justin och reser sig upp. Han tar sig fram till dvd spelaren och jag reser mig också upp. Jag skyndar mig ut i köket och andas ut. Hur ska han kunna ha en konsert imorgon när han knappt kan gå? Jag skakar bort tanken och häller upp ostbågar och godis. Därefter öppnar jag skåpet och tar ner 4 glas, jag öppnar kylen och tar ut cola och fanta. ''Öhm.. Kan någon hjälpa mig att bära?'' Ropar jag och Justin kommer halkandes ut i köket. ''Justin...'' Försöker jag.
''Det går bra'' ler han och tar skålarna med ostbågar och godis. Jag biter mig i läppen men bär sedan in glasen och drickorna. Jag ställer ner de på bordet och kastar mig sedan i soffan. Justin gör detsamma och trycker på play. Vid varje läskigt ögonblick borrar jag ner mitt ansikte i Justins luva och håller för öronen. Han hade skrattat varje gång.
När filmen äntligen tagit slut börjar jag bära ner madrasser till vardagsrummet. ''Jag kan hjälpa dig'' ler Justin och reser sig upp från soffan men jag knuffar ner honom lika snabbt som han kom upp. ''Det kan du inte alls'' ler jag och går upp för att hämta resten av sakerna.
När jag kommer ner med alla kuddar och täcken över mig får jag syn på Justin som ligger på en utav madresserna och skriker av smärta. Jag hoppar till. ''Vad hände?'' Frågar jag och kollar panikslaget på alla tre.
''Han ba la sig ner och börja skrika!'' Säger Chaz panikslaget och Ryan nickar. Jag lyfter upp Justins huvud och lägger en kudde under det.
''Snälla kolla vad som är fel med mitt knä!'' Säger Justin och jag ser att han kämpar mot tårarna. Jag nickar snabbt och rullar upp hans mjukisbyxor ovanför knäna och känner på hans knä. ''Gör det här ont?'' Frågar jag oroligt och trycker lite på hans knä. Han nickar.
Jag känner lite till och efter en stund ger jag upp. ''Ska jag ringa sjukhuset?'' Frågar jag och han skakar på huvudet. ''Nej! Snälla gör inte det!'' Säger han och jag nickar.
''Ge mig bara en sån där.. Tablett från skåpet i köket'' mumlar han och stänger ögonen. Jag reser mig upp och springer ut till köket. Jag börjar rota i alla skåp och får syn på en ask med tabletter i. På asken står det ''Justins''.
Jag öppnar den och tar ut en tablett, sen häller jag upp ett glas vatten och skyndar mig in i vardagsrummet med det.
Justin sätter sig upp och sväljer tabletten och lägger sig ner på kudden igen. Efter max 2 minuter hör man hans tunga andetag och jag inser snabbt att han har somnat. Jag suckar lättat och börjar plocka undan allting.
När jag sedan återvänder till vardagsrummet ligger alla killar och andas tungt. Med ett skratt lägger jag mig på madrassen mellan Ryan och Justin. Jag kollar upp i taket. Undra hur konserten går imorgon. Jag stänger ögonen.

Jag vaknar nästa morgon av att någon vägrar sluta skaka på mig. Jag öppnar ögonen och möts av Justins glada ansikte. Jag ler och kliar mig i ögonen.
''Vad är klockan?'' Frågar jag och sätter mig upp.
''Den är halv 2'' skrattar han och reser sig upp från min madrass och slänger sig i soffan istället.
''Halv 2?!'' Utbrister jag och reser mig upp. Jag rusar upp på gästrummet och drar på mig min lila onepiece sen skyndar jag mig ner till vardagsrummet igen.
''Du vet väl att du ska hålla tal på konserten ikväll?'' Säger han och blinkar med ena ögat mot mig.
''Hålla tal?! Vadå för tal?'' Frågar jag och blir nervös. Ingen hade sagt något om nåt tal! Ska jag stå där framför säkert flera hundra tusen Beliebers och hålla tal?
''Om alla hotbrev och sånt du har fått'' säger han och ler mot mig. Jag nickar. Det är inte så illa, jag har ju trots allt velat tala ut med någon om det. Och nu får jag tala ut med flera tusen.
''Du får säga exakt vad du vill, Usher hämtar oss strax'' ler han och kommer fram till mig och omfamnar mig i en kram. Jag får en glad känsla och ett pirr i magen. ''Vad var det där för?'' Skrattar jag när han släpper taget.
''För att du hjälpte mig igår'' ler han och drar med mig ut i hallen. Vi båda drar på oss våra lila Supras och lämnar huset. Utanför står en svart Range Rover och inuti sitter självklart Usher och Scooter. Vi hoppar in där bak och hälsar på dom.
''Nervösa?'' Frågar Scooter och vi båda två nickar. Efter en stund svänger vi in på en stor parkering och Justin drar sin luva över huvudet och jag drar över min. Usher nickar och vi börjar smygspringa in i arenan. När vi kommer in pustar vi ut och fortsätter backstage. Vi möts av Dan Kanter, Mama Jan, Kenny, Alfredo, Dj Tay och flera.
''Justin, kom hit!'' Ropar en kille med håret som står upp. Jag skrattar lite åt hans galna frisyr och slår mig sedan ner i en fåtölj.
Efter en stund kommer Justin tillbaka iklädd i svarta jeans, svart T-shirt och en rosa jacka. Bakom han kommer killen med det galna håret. Jag reser mig upp och han skakar min hand. ''Ryan Good, Justins stylist'' flinar han.
''Mary Jansen, Justins kompis'' säger jag med ett skratt. ''Nice! Kom så ska du få andra kläder till att ha på scenen'' flinar han och drar med mig in i ett stort rum med massa klänningar.
''Det här är nog din stil'' ler han och tar fram en blå lång klänning med olika mönster. Sjukt fin om jag får säga det själv. Jag nickar ivrigt med ett leende och tar emot klänningen. Ryan visar mig till omklädningsrummet och väntar utanför. Jag låser det och tar av mig min onepiece och drar på mig den långa klänningen. Jag ler åt resultatet och låser upp dörren. Ryan lyser upp i ett leende vilket jag tar som svar på att han gillar resultatet han med.
''Scooters tjej, Carin kommer sminka dig'' säger han, blinkar med ena ögat och lämnar mig ensam i det stora rummet. Jag slår mig ner på en stol framför en spegel och granskar mig själv. En ganska ung kvinna med svart långt hår dyker upp bakom mig i spegeln. Hon ler stort mot mig. ''Carin'' säger hon och skakar min hand. ''Mary'' ler jag.
Hon nickar och sätter sig bakom mig och börjar borsta mitt hår. ''Är du verkligen Scooters tjej? Du ser så.. Ung ut!'' Ler jag och hon skrattar.
''Ja jag är Scooters tjej, och han är faktiskt inte heller så gammal som han ser ut'' säger hon och ler mot mig. Jag nickar med ett skratt och hon lockar mitt hår.
När hon är färdig med mitt hår börjar hon sminka mig. När allt är klart sätter jag mig i samma fåtölj som innan.
''Justin det är dags!'' Ropar Ryan och alla samlas i en ring. Justin vinkar till mig att jag ska komma. Jag ställer mig bredvid han och jag inser att det är nu dom ber. Jag tar Justins och Ryans händer och Scooter börjar prata.
''Tack Gud för att du ger Justin den här chansen, tack för allting..'' börjar han och när han äntligen pratat klart kollar vi alla på varann. ''Amen'', mumlar vi alla och Justin springer vidare mot scenen.
Jag och Ryan ställer oss bakom scenen så vi ska kunna se allting. Introt på någon låt börjar spelas och när refrängen kommer känner jag igen den.
''Imma tell you one time..'' sjunger han och efter flera timmar är konserten slut. Jag ger han en highfive när han kommer backstage alledes svettig. ''Din tur'' flinar han och knuffar ut mig på scenen. Jag hinner inte reagera innan fansen börjar jubla.
Jag ställer mig framför samma mick som Justin sjungt vid och tar ett djupt andetag. ''Hej allihopa'' ler jag och några hej hörs.
''Jag vill bara påminna er alla om att jag bara är Justins kompis, inget mer. Jag skulle uppskatta om vissa utav er slutar skicka hotmejl till mig hela tiden, det är sjukt jobbigt att få läsa sånt och man bryter verkligen ihop. Man har ingen lust att leva längre men fortsätter ändå kämpa. Det är grymt jobbigt för mig att få läsa sånt här av er, er beliebers! Ni som ska stötta Justin no matter what, jag är bara hans kompis! Han är ju tillsammans med Jasmine Villegas, så varför hotar ni mig? Jag har aldrig varit speciellt populär i skolan, och när jag började på Justins dansskola trodde jag att jag skulle slippa all mobbning, men istället blev det ännu värre. Jag låter säkert skit elak nu när jag står här, men det är jag inte.. Jag är bara så nervös. Men allt jag ber om är att få ett slut på det här'' säger jag och torkar några tårar. Jag ler mot dom och börjar gå tillbaka backstage. ''Mary!'' Ropar flera stycken ur publiken och jag vänder mig om och går fram till micken igen. ''Ja?'' Svarar jag med ett leende.
''Vi ska se till att det slutar!'' Ropar några i kör. Jag lyser upp. ''Tack så hemskt mycket, ni är bäst!'' Ler jag och börjar gå backstage ännu en gång. Publiken jublar så högt så det känns som att mina öron ska explodera.
Justin ler stort mot mig och omfamnar mig i en kram när jag kommer backstage. Jag ler minst lika stort mot han.

Förlåt att den kom upp så sent, men nu är den här! :)
Minst 5 kommentarer för nästa del! :)

@ Talkin 2 you guys

FÖRBANNAD.

Är så irreterad på blogg.se just nu! Jag kan inte ens skriva! Gud, vad förbannad jag blir. Kommer det inte upp någon del är det deras fel.. Jag ska verkligen försöka!

@ Talkin 2 you guys

Fel på blogg.se

Det är nåt fel med blogg.se, jag kan inte ha bilder till mitt inlägg. Jag ska försöka fixa det!

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 18 - Justin Biebers New Girlfriend

''Tack Justin för att jag fick följa med hit, det är verkligen awesome här!'' Ler jag och menar det. Han ler stort.
''Tack för att du ville följa med! Det skulle varit dötrist utan dig'', ler han och kollar in i mina ögon. Jag ler.
''Är det okej om vi träffar Ryan och min andra bästa vän Chaz imorgon?'' Frågar han och jag nickar.
''Absolut!'' Ler jag. ''Jag ska bara på toa!'' Fortsätter jag sen och han nickar. Jag skyndar mig in på badrummet.
När jag kommer ut möts jag av Justin som ligger medvetslös på golvet. ''Justin?'' Får jag fram panikslaget men får inget svar.


Jag sätter mig i väntrummet på sjukhuset och kollar in i den vita väggen. Jeremy slår sig ner bredvid mig.
''Vad kan ha hänt?'' Frågar han och jag hör att han är orolig. Jag rycker långsamt på axlarna.

5 Timmar senare.
Jag känner ett hugg i magen när jag får syn på en sköterska komma gåendes mot mig. ''Var är Jeremy Bieber?'' Frågar hon och vänder blicken mot mig. ''Jag vet inte, han kommer nog snart'' svarar jag och reser mig upp.
''Vi har ingen aning om vad som hände med Justin, men han är vaken nu så du kan hälsa på om du vill'' ler hon. Jag nickar och hon visar mig till ett rum. Hon nickar mot mig innan hon lämnar mig. Jag tar ett djupt andetag och trycker upp dörren. Jag möts av Justin som ligger i en sjukhussäng med sin lila keps. Han kollar upp på mig och ler försiktigt. Av någon anledning börjar mina tårar rinna och jag försöker torka dom men ger upp.
''Vad hände?'' Frågar jag och sätter mig på en stol bredvid honom. Han rycker på axlarna.
''Ingen aning'' viskar han. ''Ramlade du bara.. Ihop?'' Frågar jag och tårarna börjar rinna ännu mer när jag ser hur dåligt han mår. Han nickar långsamt.
''Gråt inte'', viskar han och ler mot mig. ''Jag försöker'' mumlar jag tillbaka och torkar tårarna.
''Får du komma hem idag?'' Frågar jag sen och drar handen igenom mitt hår. Han nickar med ett leende och jag ler tillbaka.

Nästa dag:
''Justin, kom ihåg att du måste ta det lugnt i en vecka nu'' säger Diane när vi slår oss ner vid frukostbordet.
''Jadå'' flinar Justin och häller upp två glas juice. Han ler mot mig och ger mig det ena, jag ler tillbaka och tar emot det.
''Men Chaz och Ryan får väl komma hit idag, va?'' Frågar Justin och häller i sig sitt glas juice. Diane nickar.
''Självklart, men försök ta det lugnt!'' Ler hon. ''Jag, Bruce och Jeremy ska på grillfest hos Mariam, så ni har hela huset för er själva ikväll, vi är hemma sent inatt, men gör inga dumheter!'' Säger hon och ler mot oss.
''Nejdå'' säger jag och Justin samtidigt och Diane skrattar. Jag dricker upp juicen ur mitt glas och Justin lägger våra glas i diskmaskinen.
Vi går upp på Justins rum och han tar fram sin svarta Mac. Vi sätter oss tätt intill varann och han loggar in på Twitter. ''Chilling with @Maryjansen, toonight it's time for.. Movie night with.. @MaryJansen, @RyanButler and @ChazGsomers!'' Jag ler åt hans tweet och tar sedan emot hans Mac. Jag loggar in på twitter och skriver ungefär samma sak. ''Chilling with @justinbieber, movienight toonight with @justinbieber, @ryanbutler and @chazGSomers!''
Jag och Chaz har aldrig träffats men Justin har sagt att vi skulle komma bra överens, så jag hoppas han har rätt.
''Ska vi spela xbox?'' Frågar Justin med ett leende. ''Visst!'' Ler jag och vi sätter oss i varsin fåtölj och Justin startar sitt xbox. ''Vad vill du spela?'' Frågar han glatt. ''Det spelar ingen roll, jag kan ändå ingenting om sånt här'' skrattar jag och tar emot en kontroll.

Jag och Justin sitter i hans säng och kollar på varann. ''Berätta nåt om dig själv som jag inte vet'' ler han.
Jag tänker till. Vad vet han om inte om mig?
''Jag brukar sjunga för mig själv'', säger jag och skrattar. Han spärrar upp ögonen. ''Sjung nåt!'' Flinar han.
''Aldrig'', ler jag. ''Snälla?!'' Säger han och gör sin hundvalpsmin. ''Okej då..'' säger jag och slår mig ner vid hans keyboard. Han ställer en mick framför mig och jag ler nervöst. Jag börjar spela på Nellys låt, Just a dream. När introt är slut börjar jag sjunga till.

När jag spelat klart kollar jag nervöst på Justin som sitter och kollar på mig med stora ögon. ''Varför har du aldrig sagt att du kan sjunga?!'' Frågar han och kollar på mig. Jag rycker på axlarna med ett leende och sätter mig ner bredvid honom.
''Vi går nu, gör inga dumheter!'' Ropar Diane från nedervåningen. ''Vi lovar!'' Ropar Justin tillbaka och dörren smälls igen. Justin tar upp sin iPhone.
''Dom är här om en timme, vad ska vi göra tills dess?'' Frågar han och ler mot mig. ''Ingen aning, men du borde nog ta det lugnt'', säger jag och ler tillbaka. Justin himlar med ögonen och reser sig upp från sängen och drar upp mig. Vi lämnar övervåningen och slår oss ner i soffan och Justin knappar mellan kanalerna. Han stannar på en kanal där det kommer upp en bild på han själv. Jag himlar med ögonen åt hur egoistisk en kille kan vara.
''Justin Biebers nya flickvän!'' Säger en man och en bild på mig ploppar upp. Jag spärrar upp ögonen.
''Jasmine Villegas lämnade Atlanta och åkte hem, men Justin tog med sig Mary Jansen till Canada!'' Fortsätter han.
Justin vänder blicken mot mig och verkar vara lika förvånad som mig. Jag rycker på axlarna och suckar.
''Skitsamma, så länge vi vet att det inte är sant så..'' ler han och byter kanal. Jag nickar med ett leende.

Nästa chapter kommer upp senare ikväll! :)
Kommentera?

@ Talkin 2 you guys

LÄNK!!

Förlåt för att det inte har kommit upp något kapitel idag, men imorgon ska jag skriva två stycken! :)
Förresten, kolla in två andra novellbloggar om Justin Bieber: www.beautifulbieber.blogg.se, och www.biebsfavorite.blogg.se, dom är grymt bra båda två och jag följer självklart dom! :) Besök bloggarna och kommentera såklart! ;)