@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 17 - Jaden Smith

''Jag kan betala själv'', ler jag tillbaka. ''Hoppas du gillar ben&jerry's'', flinar han och vänder sig mot mannen i kassan.
''Hej, två ben&jerry's American Dream i strut'', ler Justin och lägger upp pengar på katedern. Mannen i kassan nickar och börjar fixa glassarna och räcker sedan Justin dom. Justin ler och räcker mig en utav dom. ''Jag kunde betalat själv'', säger jag och låtsas vara sur medans jag tar emot en, sen brister vi båda ut i skratt.


Jag vaknar nästa morgon av att någon skakar på mig. Jag flyger upp ur sängen och möter Jaden Smiths blick.
''Omg! Du är Jaden Smith!'' Skriker jag och han skrattar. ''Jag menar.. Jag heter Mary'', ler jag.
''Jaden, fast det visste du visst redan'', säger han och ler så hans tandställning syns. Jag nickar ivrigt.
''Men.. Vad gör du här i Canada?'' Säger jag frågande och börjar bädda sängen. Han sätter sig i fåtöljen en bit bort.
''Det var ett tag sen jag träffade Justin så jag är här på besök över dagen bara'', flinar han och rättar till sin keps.
Jag nickar med ett leende. ''Det var grymt kul att träffa dig iallafall'', ler jag och tar ut nya kläder ur min garderob. Det får bli ett par vita jeans shorts och en svart T-shirt.
''Jag ska bara byta om'' ler jag och försvinner snabbt in på badrummet och pustar ut. Hade jag precis träffat Jaden Smith? Hade Jaden Smith precis väckt mig? Jag tvättar snabbt ansiktet och drar på mig kläderna.
Jag lägger de andra i tvätten och låser upp toadörren. Där möts jag av Justin som står med ett leende på läpparna. ''Varför sa du inte att Jaden skulle komma?!'' Viskar jag och han skrattar.
''Jag visste det inte själv, han överraskade mig med'' flinar han och drar med mig ut i hallen.
''Vi tänkte gå ut'' flinar Jaden. ''Men jag har inte borstat mina tänder...'' säger jag.
''Det får du göra sen!'' Flinar Justin och ställer mina skor framför mina fötter. Jag rycker på axlarna och pressar i fötterna, sen lämnar vi huset. ''Vad ska vi göra då?'' Frågar jag och stoppar ner händerna i fickorna på jeans shortsen.
''Bada!'' Säger Jaden och flinar stort. Justin flinar minst lika stort och ger mig en hånfull blick.
''Men jag har inga badkläder på mig.. Vänta, ni planerade det här!'' Säger jag och kollar på dom.
''Du tar fötterna, jag tar armarna'' flinar Justin och innan jag hunnit reagera bär dom mig.
''Nej, släpp ner mig!'' Säger jag panikslaget och börjar sparka med fötterna och dom bara skrattar.
Dom bär upp mig på bryggan och kollar på varann innan de nickar. ''Snälla!'' Piper jag.
''Fine.. Vi ska släppa ner dig..'' Säger Justin och jag pustar ut lättat. Dom släpper taget om mig och jag faller ner i vattnet. När jag kommer upp ur vattenytan blänger jag argt mot dom och dom brister ut i skratt. Efter en kort stund kan jag inte hålla mig heller och börjar skratta med dom. När jag inser att de inte tänker sluta skratta smyger jag mig upp på stegeln och kommer upp till bryggan. Jag smyger fram till Jaden och knuffar ner honom och Justin kollar skräckslaget på mig. ''Hello Buddy!'' Ler jag och slänger ner även han i vattnet. När båda kommer upp ur vattenytan börjar jag skratta åt Jadens blöta affro. Justin börjar också gapskratta och även Jaden.
Den dagen gick överdrivet fort och det blev dags för Jaden att åka hem.
''Jag kommer sakna dig bro!'' Säger Justin och omfamnar han i en kram. ''Jag kommer sakna dig också'' flinar Jaden och vänder sig sen mot mig och omfamnar mig i en kram.
''Lova att komma tillbaka hit innan vi åker tillbaka till Atlanta'' ler jag. ''Jag lovar'', säger han och ler tillbaka.
Jag släpper taget om honom och vi vinkar till honom när han lämnar oss i en limousine.
Jag och Justin sätter oss på varsin gunga och kollar ner i marken. ''Han var så mycket schystare än jag trodde han skulle vara'' säger jag och ler sorgset.
''I know.. Men han lovade ju att komma tillbaka innan vi åker tillbaka'' flinar Justin och vi kollar upp igen. Jag nickar och kollar upp i himlen. Jag möts av flera tusen stjärnor och jag ler stort.
''Så, hur länge stannar vi nudå?'' Frågar jag för att avbryta tystnaden som uppstått.
''En månad, om du inte vill åka hem innan förstås'' ler han.
''Nej, klart jag vill stanna. Din familj är riktigt schyst'', ler jag och han ger mig en ledsen blick.
''Jag då?'' Säger han och gör sin hundvalpsmin. ''Jodu, du är väl okej'' säger jag och brister ut i skratt.
Han reser sig upp och börjar sakta gå mot mig och jag höjer på ena ögonbrynet. Han kommer fram till mig och drar ner mig från gungan. ''Ey!'' Utbrister jag och fortsätter skratta. Jag hamnar i sanden med Justin över mig.
''Vill du äta sand?'' Frågar han med ett flin och jag skakar snabbt på huvudet. Han börjar kittla mig, och jag som inte tål när folk kittlas börjar gapskratta. En harkling hörs bakom oss och jag flyger upp och vänder mig om. Och där står Jeremy och flinar. ''Dagens ungdomar asså'' skrattar han och sätter sig på en gunga. Jag och Justin ler lite och sätter oss på de andra bredvid.
''Vad gör ni här ute?'' Flinar han och börjar gunga lite sakta. ''Öh..'' Börjar Justin. ''Han kittlas'', säger jag och himlar med ögonen. Jeremy skrattar. ''Aa, det såg jag'' flinar han sen.
''Synd att Jaden var tvungen att åka redan idag'' säger han och rycker på axlarna. Jag och Justin nickar långsamt.
När vi pratat en stund går vi tillbaka in och en doft möter oss. Jag luktar och inser att det är paj. Nyfikna kliver vi in i köket och Diane ger oss en varsin paj med ett leende. ''Tack!'' Ler jag och följer efter Justin ut i vardagsrummet. Vi sätter oss i soffan och smakar på våran paj.
''Borde vi inte göra dom sällskap?'' Frågar jag. Justin rycker på axlarna.
''Visst, om du vill lyssna på snack om städningsprylar'' säger han med ett skratt. Jag skrattar till.
''Tack Justin för att jag fick följa med hit, det är verkligen awesome här!'' Ler jag och menar det. Han ler stort.
''Tack för att du ville följa med! Det skulle varit dötrist utan dig'', ler han och kollar in i mina ögon. Jag ler.
''Är det okej om vi träffar Ryan och min andra bästa vän Chaz imorgon?'' Frågar han och jag nickar.
''Absolut!'' Ler jag. ''Jag ska bara på toa!'' Fortsätter jag sen och han nickar. Jag skyndar mig in på badrummet.
När jag kommer ut möts jag av Justin som ligger medvetslös på golvet. ''Justin?'' Får jag fram panikslaget men får inget svar.
Förlåt för att den kom upp så sent men idag har jag varit med kompisar och badat :)
Någon som är intresserad av länkbyte btw?

@ Talkin 2 you guys

Ang. Nästa del och spridning!

Hej!
Först vill jag tacka för alla underbara kommentarer jag fått. :)
Sen undrar jag, skulle ni kunna sprida bloggen? :) Statistiken har sjunkt rejält sen jag startade bloggen, vet inte varför. Skriver jag dåligt? :(
Jag börjar iallafall på del 17 nu, dock vet jag inte om den hinner bli klar inatt. Jag ska verkligen försöka! :)

@ Talkin 2 you guys

Vad har hänt?

Ingen aning om vad som har hänt. På kapitel 16 står det att jag har 0 kommentarer, men när jag loggar in på blogg.se har jag visst kommentarer? Jag antar att det är nåt fel med blogg.se, hoppas dom fixar det snart! :(

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 16 - Twitter

''Justin!'' Ropar hon och kramar hans ben. Justin tar upp henne i sin famn. ''Hej Jazmyn'', ler han och pussar henne på kinden. ''Ryan!'' Utbrister hon sedan och hoppar från Justins famn till Ryan. Han flinar stort mot henne innan hon sedan hoppar till Kennys famn, sedan stirrar hon frågande på mig. ''Vad heter du?'' Frågar hon.
''Mary'', ler jag och hon kastar sig i min famn. Jag tar förvånat emot henne med ett leende.
''Hon gillar dig'', viskar Justin i mitt öra. Det han sagt fick mig att bli en aning stolt, jag ler stort.

När jag vaknar nästa morgon har jag på mig samma kläder som jag kom med igår. Lyckat! Jag har ännu inte pratat så mycket med Justins mormor och morfar. Jag reser mig upp ur sängen och lämnar gästrummet. Jag går ut till köket och möts av hans mormor. ''Godmorgon Mary'', ler hon. ''Godmorgon!'' Svarar jag glatt och sätter mig vid bordet mittemot henne. ''Klockan är två på eftermiddagen och Justin sover fortfararande'', skrattar hon och lägger undan sin tidning.
''Haha, han är nog sliten sen resan igår'', ler jag. Hon nickar. ''Jag ska gå och väcka honom, vänta här du'', ler hon och lämnar köket. När hon gått blir det tyst i hela köket. Undra var hans morfar befinner sig? Kanske ute i trädgården?
Efter en liten stund kommer hans mormor tillbaka med Justin bakom sig. Han ser helt nyvaken ut och även han bär samma kläder som igår. Jag skrattar åt honom.
''Jag hörde att Justin inte berättat vad vi heter, jag heter Diane och hans morfar heter Bruce'', ler hon och kollar lite surt på Justin eftersom han inte berättat. Jag skrattar och nickar. Justin sätter sig ner bredvid mig.
''Hur går det med Jasmine då?'' Frågar Diane och häller upp två glas juice och ställer dom framför oss.
''Bra'', säger Justin och dricker en klunk ur glaset.
''Jag gillar inte alls henne'', säger Diane och rycker på axlarna. ''Sist hon var här och jag serverade hemlagad pizza åt henne sa hon att hon ville ha tacos, vem säger så?'' Säger hon lite irreterat och jag blir förvånad. Otacksam.
''Men det var bara en gång...'' Mumlar Justin och dricker upp sin juice. Jag tar min första klunk och lyssnar intensivt på deras samtal.
''Men första gången jag träffa henne då? När jag sa: Hej Jasmine! Så sa hon kalla mig Miss. Villegas''.
Jag sätter juicen i halsen och hostar några gånger. ''Herregud, är du okej?'' Frågar Diane oroligt.
Med ett skratt nickar jag. ''Ja, men jag får bara inte fram att hon sa så'', säger jag förvånat.
''Det är så snobbiga tjejer är..'' Säger hon och kollar på Justin. ''Förresten Justin.. Din pappa kommer hit idag'', ler hon.
Justin kollar upp på henne och lyser upp i ett brett leende. ''När då?'' Frågar han sedan. Det plingar på dörren.
''Nu'', svarar hon med ett skratt och skyndar sig ut i hallen och låser upp dörren. ''Tjenare Diane!'' Hörs en glad röst.
''Kom'', flinar Justin och springer ut i hallen. Jag reser mig upp och kliver ut i hallen jag med.
''Justin!'' Utbrister hans pappa och omfamnar han i en stor kram sen vänder han sig mot mig. ''Ny flickvän?'' Frågar han med ett smile och både jag och Justin skrattar. ''Nej, hans vän'', ler jag sen och får en kram jag med.
''Jeremy'', flinar han sen. ''Mary'', ler jag tillbaka.
''Var är Jazmyn och Jaxon?'' Frågar han sen. ''Jaxon sitter i vardagsrummet och kollar på Svampbob Fyrkant och Jazmyn var uppe rätt sent igår så jag tror faktiskt hon sover'', ler Diane. Jeremy nickar och försvinner in i vardagsrummet.
''Om jag väcker Jazmyn, vill ni gå ut med dom då?'' Frågar Diane. Justin ger ifrån sig en suck.
''Självklart!'' Svarar jag med ett leende. ''Tack Mary!'' Säger hon och ler mot mig och ger sen Justin en hopplös blick.
När hon gått in i ett rum för att väcka Jazmyn börjar jag skratta. ''Det är inte roligt.. Jag är faktiskt trött'' säger Justin och försöker låta allvarlig, men efter en kort stund brister även han ut i skratt. Jag blinkar mot honom och drar på mig mina lila Supras. ''Bara så du vet så var de där mina'', flinar han och blinkar mot mig. Jag ger han en äcklad blick.
''Haha, jag har ett par likadana som jag ska ha sen'', flinar han och jag skrattar. Han drar på sig ett par svarta skor med vita skosnören och nu kommer även Jeremy ut i hallen med Jazmyn och Jaxon bredvid sig. ''Hej'', ler Jazmyn lite nyvaket och vi ler mot henne. Jaxon vinkar mot oss och vi vinkar glatt tillbaka. ''Let's go'', flinar Jeremy och vi lämnar huset.
Vi kommer ut på deras baksida och Jeremy tar upp Jaxon i sin famn. Jazmyn börjar springa runt på baksidan som en galning, Justin ger räcker mig hans keps och springer efter henne. Med ett skratt drar jag på mig hans keps på huvudet och kollar på honom när han springer efter Jazmyn. ''Så, hur lärde du och Justin känna varann då?'' Frågar Jeremy och jag vänder mig med ett leende mot honom.
''Jag sökte till hans dansskola'', ler jag och han nickar. ''Så du dansar? Får jag se?'' Flinar han. ''Nu?'' Frågar jag och skrattar. Han nickar.
''Visst'', ler jag.
Utan musik börjar jag dansa liten stund och vänder mig sen mot han med ett skratt. ''Wow, du är grym!'' Flinar han.
''Tycker du? Tack!'' Ler jag och Justin kommer tillbaka med Jazmyn hållandes i handen. Jag tar fram min mobil och tar ett kort på dom där dom står så söta tillsammans, sen laddar jag upp bilden på min twitter. '''Visst är dom söta tillsammans?! :D'' skriver jag och börjar få svar direkt som ''Aww, vad söta!'' men jag reagerar på ett svar. '''Sa jag inte åt dig att hålla dig borta från honom, din lilla bitch?!'' med en klump i halsen loggar jag ut och stoppar ner mobilen i fickan. Jag går bort och sätter mig i en gunga på deras tomt. Justin, Jeremy, Jazmyn och Jaxon kommer efter mig.
''Vad har hänt?'' Frågar Justin. ''Äh, inget'', säger jag och pressar fram ett leende. ''Berätta för oss'', ler Jeremy och tar upp Jazmyn i sitt ena knä och Jaxon i de andra.
''Det är bara Justins fans..'' Säger jag och kollar ner i gräset. ''Vad sa dom?'' Frågar Justin.
''Asså förut.. När jag gick på promenad så.. Kom det några tonåringar och sa att jag skulle lämna dig ifred, att jag var en slampa och nu laddade jag upp den där bilden på dig och Jazmyn, och det var nån som skrev 'Sa jag inte åt dig att hålla dig borta från honom, din lilla bitch?''' säger jag och håller tårarna inne. Jeremy suckar och Justin tar fram sin iPhone och allt jag ser är att han loggar in på twitter. Jag flyttar mig lite närmare honom för att kunna se vad han skriver.
'''Lägg av nu! Mary är min vän och hon ska inte behöva bli hotad! Vad hände med mina beliebers som alltid var glada och stöttade mig?'' skriver han och jag flyttar ett steg tillbaka.
När vi lekt en stund med Jazmyn och Jaxon och efter att jag och Justin har bytt kläder, och han tagit på sig sina lila Supras så vi har likadana skor.. Går vi mot ett köpcenter. ''Vilken glass vill du ha?'' Frågar Justin med ett leende så han visar tänderna när vi står utanför en glasskiosk.
''Jag kan betala själv'', ler jag tillbaka. ''Hoppas du gillar ben&jerry's'', flinar han och vänder sig mot mannen i kassan.
''Hej, två ben&jerry's American Dream i strut'', ler Justin och lägger upp pengar på katedern. Mannen i kassan nickar och börjar fixa glassarna och räcker sedan Justin dom. Justin ler och räcker mig en utav dom. ''Jag kunde betalat själv'', säger jag och låtsas vara sur medans jag tar emot en, sen brister vi båda ut i skratt.
2 kommentarer för nästa del!
När tycker ni det ska börja hända grejer mellan dom? I vilken del? :)@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 15 - Hello Stratford!

TIDIGARE:
När filmen är slut lämnar vi biosalongen och börjar gå mot huset igen. ''Vad tyckte du?'' Frågar han och ler.
''Det var den bästa filmen jag sett Justin'', ler jag tillbaka. Han kollar på mig och lyser upp. ''Tycker du verkligen det?''
''Det gör jag'', ler jag och vi kliver in i huset. Jag drar av mig skorna och går ut i köket. Klockan visar halv tio.
''Vi ses imorgon'', ler jag. ''Det gör vi'', ler Justin tillbaka och omfamnar mig i en kram. När han släpper taget springer jag upp för trappan och in på mitt rum där jag möts av Chloé som läser en bok.

Vi kommer fram till flygplatsen. Jag, Justin, Ryan och Kenny. Kenny var tvungen att följa med ifall det kommer massa galna fans.
''Jag måste ha en tidning eller nåt att läsa på flyget'', flinar Justin.
''Jag med!'' Säger jag och Ryan samtidigt. Vi skrattar och går in på någon affär. Vi letar runt i affären en liten stund och får sedan syn på en massa tidningar, och flera stycken med Justin på som omslag! Jag tar upp en med Justin på och läser lite på framsidan. ''Jag tar den här, lätt'' skrattar jag och börjar gå mot kassan.
Justin tog en annan tidning med han på som omslag och Ryan tog en med Usher. Vi betalar och går sedan ut på flygplatsen.
''Checka in era väskor, vi måste på planet nu'', flinar Kenny och kollar på oss. Vi nickar och lägger våra väskor på bandet och ser hur dom åker iväg. Sedan kliver vi på flygplanet och jag hamnar bredvid Justin, och Ryan hamnar bredvid Kenny.
''Hur lång tid tar det att åka?'' Frågar jag med ett leende och lägger tidningen i knät.
''Ungefär 7 timmar'', flinar Justin och jag ger ifrån mig en trött suck.
''Spänn fast säkerhetsbälterna, vi lyfter strax!'' Ropar en kvinna ur högtalarna och vi gör som hon säger.
Efter en stund lyfter vi och när vi kommit upp i luften får jag panik.
''Vad är det?'' Frågar Ryan och ger mig en konstig blick.
''Jag har aldrig flygit förut!'' Säger jag och darrar. Justin knäpper upp mitt bälte. ''Vad gör du?!'' Utbrister jag.
Han skrattar. ''Man brukar knäppa upp det när man har kommit upp i luften'', flinar han.
Jag nickar och börjar bläddra i tidningen. Jag stannar på en sida där jag ser mig själv, hålla hand med Justin när vi sprang från paparazzis!
''Justin!'' Säger jag med lite smått panik och räcker honom tidningen. Han kollar på bilden och sedan på mig med uppspärrade ögon.
''Justin Bieber sågs gå från en resturang mot en biograf igår kväll med Mary Jansen. När dom skulle springa ifrån paparazzis tog dom varann i handen'', läser jag högt.
''Kan det betyda nåt?'' Fortsätter Justin.
Jag tar ett djupt andetag och stänger tidningen, sedan lutar jag mig bak mot sätet och stänger ögonen.
''Mary, vakna!'' Säger Justin och jag öppnar ögonen. ''Vi ska strax landa'', flinar han. Jag spärrar upp ögonen och spänner fast bältet igen. ''Nu landar vi!'' Ropar kvinnan ur högtalarna och jag håller för öronen för att inte få lock.
När vi landat kliver vi ur flygplanet och börjar leta efter våra väskor. Efter ett tag hittar vi dom och lämnar flygplatsen. När vi kommer ut möts jag av ett mörker. ''Oj, vad är klockan här egentligen?'' Säger jag medans vi hoppar in i en taxi som ska köra oss till Justins mormor och morfar.
''2 på natten'', flinar Justin. ''Oj..'' Säger jag förvånat..
Vi stannar utanför ett stort vitt hus och Kenny hjälper mig ut. ''Tack!'' Ler jag och tar ut min väska. När vi kommer närmre huset blir jag en aning nervös. Tänk om dom inte gillar mig alls och kastar ut mig! Kenny sliter upp dörren och springande fotsteg kommer närmare och snart står en liten flicka framför oss.
''Justin!'' Ropar hon och kramar hans ben. Justin tar upp henne i sin famn. ''Hej Jazmyn'', ler han och pussar henne på kinden. ''Ryan!'' Utbrister hon sedan och hoppar från Justins famn till Ryan. Han flinar stort mot henne innan hon sedan hoppar till Kennys famn, sedan stirrar hon frågande på mig. ''Vad heter du?'' Frågar hon.
''Mary'', ler jag och hon kastar sig i min famn. Jag tar förvånat emot henne med ett leende.
''Hon gillar dig'', viskar Justin i mitt öra. Det han sagt fick mig att bli en aning stolt, jag ler stort.

Förlåt för kort del! Men jag mår inte så bra som sagt.. 3 kommentarer för nästa del! :)
Nästa del kommer imorgon och då får vi hoppas att jag mår bättre!


@ Talkin 2 you guys

Ang Kapitel 15.

Jag håller på att skriva kapitel 15 nu, men jag får en otrolig huvudvärk när jag sitter vid datorn eftersom jag är sjuk. Jag måste ta en liten paus från datan och ta en iprem, men kapitel 15 ska komma upp nån gång under dagen, det ska jag fixa. Jag lovar! :)

@ Talkin 2 you guys

LÄNK!!

Om ni vill läsa en riktigt bra novellblogg om Justin Bieber ska ni också kolla in http://biebzdream.blogg.se, hon skriver sjukt bra och förtjänar fler läsare, novellen är nystartad! Kolla in hennes blogg och lämna en kommentar! :)
Kapitel 15 kommer ut inatt eller imorgon, vi får se om jag orkar! :)
Kolla in hennes blogg nu!

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 14 - The Prom And The Date (DEL 2.)

''Vad vill du ha? Jag betalar!'' Flinar han. ''Neeej, jag betalar!'' Ler jag.
''Jag tror du gillar choklad'', ler han och innan jag hunnit reagera har han beställt två chokladglassar.
Jag ger han en sur blick men brister sen ut i skratt. Han räcker mig en chokladglass och jag ler tacksamt.
Vi sätter oss i sanden, äter glass och kollar ut över vattnet.


Vi sitter på resturangen och käkar pizza i en pinsam tystnad.
''Imorgon är det sista dagen innan lovet som är i 2 månader'', säger han och kollar på mig. Jag nickar med ett leende.
''Jasmine åker hem, och jag ska till Canada'', flinar han. ''Orättvist'', ler jag och han tänker efter.
''Vill du följa med?'' Frågar han och lyser upp. Jag rycker till. ''Vill du det?'' Frågar jag.
''Ja! Ryan följer också med, han är en av mina bästa vänner, du vet.. Armkrockaren?'' Flinar han och jag skrattar.
''Visst, jag är på'', ler jag. ''Grymt!'' Flinar han.
Vi käkar färdigt och lämnar sedan resturangen och börjar gå mot biografen. ''Vilken film vill du se?'' Frågar han.
''Jag vet inte vilka det finns'', säger jag frågande.
''Dom som går just nu är Bad Teacher, I am number four, Trassel och Never Say Never'', flinar han.
''NEVER SAY NEVER!'' Säger jag högt med ett leende. Justin skrattar och nickar. Det blixtrar till framför oss och snart kommer paparazzis rusande mot oss.
''Kom!'' Säger Justin och tar tag i min hand. Vi springer så fort vi kan ifrån dom och stannar mellan två hus.
''We made it'', ler Justin. ''Klart vi gjorde'', ler jag och släpper taget om hans hand.
Vi gömmer oss en liten stund till och skyndar oss sedan mot biografen och går fram till kassan.
''Två biljetter till Never Say Never'', flinar Justin och kvinnan i kassan kollar på han med stora ögon.
''Absolut, vänta lite...'' Stammar hon och försvinner. Jag brister ut i skratt och Justin också. Hon kommer tillbaka med två biljetter.
''Ni får dom gratis.. Justin Bieber, min dotter är ett stort fan av dig! Skulle du kunna signera den här skivan?'' Frågar hon med ett leende och räcker fram Justins skiva My World 2.0.
''Absolut! Vad heter din dotter?'' Frågar Justin och tar emot en svart penna. ''Pennie'', ler hon.
''Pennie..'' Mumlar Justin och skriver på skivan. ''Till Pennie.. Follow your dreams /JustinBieber ♥''
Jag ler när jag ser vad han skrivit på skivan och kassörskan kollar tacksamt på Justin.
''Tack så hemskt mycket, hon kommer bli galen!'' Ler hon. Vi ler tillbaka och tar biljetterna.
''Sal 7..'' Mumlar Justin och jag följer efter honom tills vi kommer till en stor dörr med en stor läskig livvakt utanför.
''Justin Bieber ska se på sin egen film'' skrattar livvakten och tar emot våra biljetter. Vi skrattar och fortsätter in i biosalongen. Vi sätter oss på tredje raden och filmen börjar. När vi kommit en bit in i filmen blir jag tårögd. Tänk att han nästan var fattig förut, att hans mamma fick jobba hela dagarna och att hans pappa inte fanns där för honom. Och kolla på honom nu.. Jag torkar snabbt bort tårarna som försöker rinna ner.
När filmen är slut lämnar vi biosalongen och börjar gå mot huset igen. ''Vad tyckte du?'' Frågar han och ler.
''Det var den bästa filmen jag sett Justin'', ler jag tillbaka. Han kollar på mig och lyser upp. ''Tycker du verkligen det?''
''Det gör jag'', ler jag och vi kliver in i huset. Jag drar av mig skorna och går ut i köket. Klockan visar halv tio.
''Vi ses imorgon'', ler jag. ''Det gör vi'', ler Justin tillbaka och omfamnar mig i en kram. När han släpper taget springer jag upp för trappan och in på mitt rum där jag möts av Chloé som läser en bok.

5 Kommentarer för nästa del! :)
Kan ni sprida vidare min blogg btw? (;

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 14 - The Prom And The Date (DEL 1.)

''Jag har misstankar, vänta'', viskar jag tillbaka och går mot lådan. Jag tar ett djupt andetag och öppnar lådan.
Jag hoppar till och ramlar på golvet när jag ser vad som finns i lådan. ''Vad är det?!'' Frågar Usher och springer fram till mig, han böjer sig över lådan och hoppar till han också. ''Mary!'' Skriker jag.
''Hon är vaken'', säger Alfredo lågt. Tillsammans drar vi upp henne ur lådan. Jag drar bort tejpen från hennes mun och kollar på henne. Hon kollar på oss alla med stora ögon, sedan brister hon ut i gråt.
''Nu tar vi honom'', mumlar Scooter och han, Usher, Alfredo och Kenny lämnar mig och Mary ensamma i köket. Jag håller om henne hårt. ''Det kommer bli bra Mary, vi är här nu'', viskar jag i hennes öra. Hon nickar långsamt.
Jag kollar ut över vattnet och tänker efter på vad som
hände igår och på vilken tur jag hade.
''Där är du Mary! Jag trodde du var borta igen!'' Hörs Alfredos välbekanta röst. Jag vänder mig om och ler mot honom.
''Balen är ikväll'', säger han sedan och ställer sig framför mig. ''Jag ska inte gå'', mumlar jag och kollar ner i sanden.
''Va, varför inte?'' Frågar han och sätter sig ner i sanden. Jag slår mig ner bredvid honom.
''Jag har ändå ingen att gå med'', säger jag och rycker på axlarna. ''Inte jag heller'', flinar han. Jag skrattar.
''Gå med mig? Snälla'', ler han och kollar på mig. Jag vänder huvudet mot honom och ler.
''Okej'', ler jag. Han reser sig upp och drar upp mig sedan skyndar vi oss tillbaka till huset. När vi kommer fram är alla i full gång med att fixa allting till ikväll. Jag möts av Jasmine so
m står i en vit klänning.
''Vad tycker du om den här?'' Frågar hon och kollar på mig. ''Cool'', svarar jag bara och springer upp för trapporna, när jag väl kommit upp krockar jag självklart in i någon och faller på golvet.
''Förlåt!'' Skrattar Justin och drar upp mig. Han är klädd i kostym. ''Det gör inget'', ler jag.
''Vad tycker du om den här då?'' Frågar han och biter sig nervöst i läppen.
''I like it'', ler jag bara och tränger mig sedan förbi honom och skyndar mig in på rummet och på sängen möts jag av en lila klänning! Jag ler stort och sliter tag i klänningen och tar med den in på badrummet. Jag drar av bandaget runt huvudet och den vita klänningen. Därefter drar jag på mig d
en lila klänningen och ler stort när jag får syn på mig själv i spegeln. Jag sminkar mig och lockar håret, sen springer jag ner till hallen och drar på mig de jobbiga silverskorna.
När jag ska gå in mot balsalen så krockar jag in i någon igen men håller balansen. Jag kollar upp på personen och möts av Alfredos glada ansikte. Han bär också kostym.
''Vad fin du är'' Flinar han nervöst. ''Du med'', ler jag. Han krokar min arm och tillsammans går vi in till balsalen. Vi möts av Justins låt 'U Smile'. Justin står och dansar med Jasmine, tätt intill varann. Jag och Alfredo ställer oss en bit ifrån dom och dansar till låten. När vi dansat ett bra tag kliver en kille med rufsigt hår upp på scenen och han ser ut att vara lite äldre än mig, han ser rätt bra ut.

''Kan jag få be om allas uppmärksamhet?!'' Ropar han och musiken tystnar och alla vänder sig mot honom.
''Tack, mitt namn är Dan Kanter och jag är Justins gitarrist'', ler han och rufsar till sitt hår. Några skratt hörs. ''Vi har röstat ut balens drottning och balens kung, det måste inte vara från paren, asså det kan bli vilka som helst'', säger han och jag blir en aning förvirrad. ''Balens kung är...''
Dan slår på bordet och försöker få ljudet att låta som en trumvirvel och alla brister ut i skratt, även han.
''Justin!'' Ropar han och Justin lyser upp, sedan skyndar han sig upp på scenen. Dan sätter en stor krona på Justins huvud och vi andra jublar. ''Ska vi göra såhär.. Att den som blir drottning måste Justin gå ut på dejt med?'' Flinar Dan.
Nästan alla tjejer ger ifrån sig ett glädjetjut. ''Okej, då gör vi så!
Balens drottning är....''
''Jasmine'', viskar jag.
''Mary!'' Ropar han och jag rycker till. Sa han just mitt namn? Finns det flera Mary här? Jag vänder mig mot Alfredo som ler stort mot mig. ''Menade han mig?'' Viskar jag och Alfredo nickar. Jag ler mot honom och går sedan upp på scenen.
''Grattis Mary! En dejt med Justin är inte så illa va?'' Blinkar Dan och sätter en krona på mitt huvud. Jag rycker på axlarna och skrattar.
''Så, fortsätt dansa nu dudes!'' Ropar Dan och jag och Justin kliver ner på scenen. Jag möts av en glad Alfredo med två drickor i handen. ''Dricka?'' Frågar han och skrattar. ''Vad är det för nåt?'' Skrattar jag.
''Ingen aning'', flinar han och räcker mig glaset. Tveksam tar ja
g ändå emot det och tar en klunk, jag hostar till.
''Vafan var det där..?'' Säger jag och Alfredo asgarvar. Jag slår till honom med armbågen innan även jag börjar skratta.
Låten Apologize av Timbaland och One Republic spelas.
''Jag älskar den här låten!'' Ler jag och drar med Alfredo ut på dansgolvet och vi börjar dansa igen.
''Jag ska bara på toaletten'', flinar Alfredo när låten tagit slut. Jag nickar och han lämnar mig ensam. Jag slår mig ner på en stol och kollar ut över salen. Jasmine kommer fram till mig. ''Var är din lilla prins då?'' Frågar hon.
''Toaletten'', säger jag och kollar frågande på henne. ''Var är din då?'' Frågar jag.
''Han hämtar dricka'', säger hon och sätter sig bredvid mig. Jag nickar.
''Du får inte gå på dejt med Justin'', säger hon och kollar allvarligt på mig.
''Säg det till Dan, inte till mig'', säger jag och fixar till klänningen. ''Men det är ju ni som bestämmer själva, du får bara inte!'' Säger hon.
''Vad säger Justin då?'' Frågar jag och kollar på henne. ''Han säger att det bara är en dejt'', mumlar hon.
''Exakt'', säger jag och himlar med ögonen. ''Men om du ger mig kronan så kan jag gå på dejt med han?'' Frågar hon.
Jag har hållt ilskan inne men klarar det inte längre. ''Men vadfan är ditt jävla problem? Det är bara en dejt! Shit, det betyder ju ingenting? Fan, sluta oroa dig! Tror du Justin skulle lämna mig för dig eller? Det skulle han aldrig! Så knip din jävla käft och sluta håll på'', säger jag irreterat och när jag reser mig upp möts jag av Justins chockade ansikte.
''You heard me Bieber'', säger jag, himlar med ögonen och flyttar mig längre bort.
Alfredo kommer tillbaka och drar upp mig på dansgolvet igen.

När jag vaknar nästa morgon ligger det en vit klänning på min säng. Jag höjer på ena ögonbrynet och sätter mig upp.
På klänningen finns det också en lapp, jag tar upp lappen och viker upp den. ''Jag var tvungen att välja klänning för du sov.. Hehehe, hoppas den duger till vår dejt ändå ;) /Justin'''
Jag skrattar och reser mig upp. Jag tar upp klänningen och undersöker den. Mr. Bieber har ändå riktigt schyst smak.
Jag tar ut en ny bh och ett par nya trosor, och en handduk in på badrummet. Jag drar av mig kläderna och hoppar in i duschen. Jag njuter av det varma vattnet och när jag duschat klart drar jag handduken om mig, tar sedan på mig underkläderna och sedan smyger jag ut till rummet och drar på mig klänningen och den passar perfekt. Mama Jan måste ha sagt min storlek till honom. Jag sätter upp håret i en toffs så länge och går sedan ner till köket. Jag möts av Justin, Jasmine och Ryan Butler. Jag ler retsamt mot Jasmine och sätter mig ner bredvid Ryan.
''Hej, Mary va?'' Flinar han och jag nickar med ett leende. ''Ryan, förlåt att jag råkade slå till din arm förut'', skrattar han.
''Det gör inget'', ler jag och häller upp ett glas mjölk.
Jag småpratar lite med Ryan och går sedan upp på rummet igen. Jag går in på badrummet, sminkar mig och plattar håret. När jag kommer ner möts jag av Justin vid dörren, han bär en skjorta och ett par svarta jeans. Jag skrattar och drar på mig skorna. Innan vi går blinkar jag mot Jasmine.
''Så.. Vad ska vi göra då?'' Frågar jag och kollar på honom. ''Jag tänkte att först kunde vi gå till stranden, jag lovar att inte knuffa dig i vattnet när du är sådär finklädd! Sen äter vi på resturang, och sen går vi på bio'', skrattar han. Jag skrattar och nickar.
Vi kommer fram till stranden. ''Ska vi köpa glass?'' Flinar han. ''Yay!'' Ler jag och vi springer mot kiosken.
''Vad vill du ha? Jag betalar!'' Flinar han. ''Neeej, jag betalar!'' Ler jag.
''Jag tror du gillar choklad'', ler han och innan jag hunnit reagera har han beställt två chokladglassar.
Jag ger han en sur blick men brister sen ut i skratt. Han räcker mig en chokladglass och jag ler tacksamt.
Vi sätter oss i sanden, äter glass och kollar ut över vattnet.

Det här var bara del 1 på Kapitel 14, eftersom den skulle blivit längre. Jag gör del 2 på denna när jag kommer hem för nu ska jag åka till Haninge och handla! :) Kommentera?@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 13 - The Man

''Du ska hålla dig borta från Justin!'' Säger en utav tjejerna otroligt argt. Jag skrattar till.
''Han är ju ändå tillsammans med Jasmine Villegas? Varför oroar ni er?'' Säger jag och rättar till min väska.
''Låt han vara det också! Kom inte och tro att du är nånting, du är en billig liten slampa, du förtjänar inte Justin! Du förtjänar inte ens Mr. Bean! Ingen vill ha dig ändå, du är precis lika ful som shrek, du förtjänar inte ens att få leva!'' Säger nån annan tjej med brunt lockigt hår.
Tårarna börjar sakta rinna och jag springer åt ett annat håll.Jag vaknar upp i en stor dubbelsäng och kollar mig förvirrar runt.
''Du hade somnat på en gunga här utanför, så jag tog in dig'', hörs en mansröst. Jag sätter mig upp och får syn på en gråhårig man i 60 års åldern. ''Tack'', ler jag.
''Vill du att jag ska köra hem dig? Du behöver bara berätta vart du bor'' Flinar han och jag rycker till. Tror han på fullaste allvar att jag skulle åka med honom? En okänd man som är typ 60 bast? No way.
''Det är lugnt, jag bor precis i närheten, jag klarar mig'' ljuger jag och pressar fram ett leende. ''Är du säker?'' Frågar han tveksamt.
''Absolut!'' svarar jag och reser mig upp. ''Kan du visa mig till dörren bara?'' Frågar jag och han skrattar. Han flinar och reser sig upp från stolen. Jag följer långsamt efter honom tills vi kommer fram till en trädörr, han öppnar dörren.
''Det var trevligt att träffa dig, vad heter du?'' Frågar han nyfiket. ''Mary, dudå?'' Frågar jag fast jag inte alls är intresserad av hans namn.
''Johannes'', svarar han. Jag vinkar åt honom innan jag skyndar mig ut i skogen. Jag kollar mig förvirrat runt och känner inte igen mig alls. Jag fortsätter gå i skogen och försöker leta mig fram efter dansskolan.

Justins Perspektiv:

''Mary är borta!'' Ropar Alfredo i panik och ställer sig framför mig. ''Har du sett henne?! Hon kom aldrig hem efter promenaden igår!'' Säger han och skakar.
Jag rycker till. Har hon varit borta sen promenaden igår? Jag vänder mig mot Jasmine.
''Har du sett henne?'' Frågar jag och hon skakar på huvudet. ''Nej, inte sen hon gick igår'', säger hon.
''Vi alla måste leta efter henne och sprida ut oss!'' Säger han allvarligt. Jag nickar och tar Jasmines hand.
Efter en liten stund har vi samlat alla i danssalen.
''Okej, nu är det såhär.. Mary är försvunnen, hon kom aldrig tillbaka från sin promenad igår kväll'', säger Kenny. (min livvakt)
Några kollar nervöst på oss. ''Därför ska vi alla sprida ut oss och leta efter henne'', säger Usher. De flesta tjejerna ger varendra en high five. Jag ler stort. ''Dom är på'', flinar jag.
''Vi har delat upp grupperna'', säger Alfredo.
Mama Jan ropar ut grupperna. Jag ska gå med Kenny, Alfredo, Scooter och Usher. Jasmine får gå med Mama Jan och några från dansgruppen. Jag börjar nervöst bita mig på naglarna. ''Kom nu Justin!'' Ropar Scooter och vi lämnar huset.
''Vi tar bilen'', skrattar Kenny och låser upp sin bil. Vi hoppar in och Kenny kör långsamt så vi ska se Mary.
Vi fortsätter köra men får inget resultat. ''Vänta, stanna!'' Ropar Scooter. Kenny tvärbromsar så jag flyger framåt och trycker Usher framåt så han nästan krockar i rutan. ''Aj!'' Utbrister vi båda två och kollar argt på varann sedan börjar vi skratta. Jag hoppar ur bilen efter Scooter. ''Vad såg du?'' Frågar jag. Och då får jag syn på det.. Den vita koftan som Mary haft på sig innan hon gick igår. Jag gapar förvånat. Dom andra stirrar på koftan minst lika förvånade. Efter en stunds stirrande går jag fram och tar upp den.
''Lukta på den!'' Säger Alfredo. ''Va?'' Säger jag och höjer på ena ögonbrynet.
''Asså, se om den luktar Mary eller.. Mansparfym eller vadsomhelst!'' Säger Alfredo. Jag nickar långsamt innan jag drar in lukten från koftan och hostar när jag känner lukten.
''Vad luktar den?'' Frågar Kenny förvånat. ''Mary och.. Mansparfym'' säger jag och får lite panik.
Dom får också panik, Kenny låser bildörren sedan rusar vi in i en stor skog. ''Mary!'' Ropar vi i kör och börjar leta som galningar.

Marys Perspektiv:

''Snälla låt mig vara!'' Säger jag gråtandes. Johannes som han hette sitter över mig med en kniv i handen.
''Nu är det försent'', säger han och reser sig upp. Han drar med mig in i hans hus.

Justins Perspektiv:

Efter 6 timmars letande sätter vi oss på en sten och suckar tungt. ''Vi kanske ska gå till den där stugan vi såg för någon stund sen och fråga om dom har sett Mary?'' Frågar jag. De andra nickar, vi reser oss upp och börjar gå. Efter en liten stund får vi syn på huset och rusar mot det. Jag tar ett djupt andetag innan jag knackar på. Det hörs en duns, och sedan fotsteg som närmar sig dörren. Den slits upp och framför oss står en gråhårig man. ''Kan jag hjälpa er?'' Frågar han. ''Får vi komma in?'' Frågar Scooter och jag ger han en chockad min. Mannen nickar och vi kliver in i hallen, drar av oss skorna och kommer in i ett kök och sätter oss på varsin stol. Det hörs en smäll ifrån en låda lite längre bort och jag rycker till. ''Vad var det där?!'' Säger jag.
Mannen skrattar till. ''Ta det lugnt, det är bara min hund, jag föredrar att låsa in den när jag har besök'', säger han.
Jag ger han en misstänksam blick men sätter mig sedan till rätta igen.
''Så.. Vad kan jag hjälpa er med?'' Frågar han och lägger fram ett kak paket på bordet framför oss.
''Joo.. Vi har en dansskola lite längre bort härifrån, och det är en elev där som har försvunnit. Mary Jansen. Hon har svart hår, när hon gick hade hon på sig ett vitt linne, ett par blåa jeans, en vit kofta som vi hittade en bit härifrån, öh.. En röd halssduk, ett par svarta converse och ett par svarta solglasögon.. Hon hade också med sig en brun handväska'', säger Scooter och kollar frågande på mannen innan han fortsätter ''Har du sett henne?''.
''Ja faktiskt, hon hade somnat här utanför på en utav gungorna, så jag väckte henne men sen gick hon direkt'', säger han. Jag kollar på honom. Det är nånting som är fel med den här mannen. ''Får jag hälsa på din hund?'' Frågar jag.
Mannen skakar snabbt på huvudet. ''Ingen bra idé om du inte vill bli attackerad'', säger han.
''Jag tar risken'', säger jag och reser mig upp och börjar gå mot lådan. ''Nej!'' Ropar mannen och ännu en smäll hörs från lådan. Jag hoppar till ännu en gång.
''Kom igen, jag är inte rädd för hundar!'' Säger jag. Mannen kollar irreterat på mig. ''Justin, om han säger nej så är det de som gäller'', säger Kenny och kollar allvarligt på mig.
''Jaja'', suckar jag och sätter mig ner igen. ''Jag ska bara på toaletten'', säger mannen och reser sig sedan upp från bordet. Vi nickar och när jag hör badrummet låsas reser jag mig snabbt upp. ''Justin!'' Viskar Scooter.
''Jag har misstankar, vänta'', viskar jag tillbaka och går mot lådan. Jag tar ett djupt andetag och öppnar lådan.
Jag hoppar till och ramlar på golvet när jag ser vad som finns i lådan. ''Vad är det?!'' Frågar Usher och springer fram till mig, han böjer sig över lådan och hoppar till han också. ''Mary!'' Skriker jag.
''Hon är vaken'', säger Alfredo lågt. Tillsammans drar vi upp henne ur lådan. Jag drar bort tejpen från hennes mun och kollar på henne. Hon kollar på oss alla med stora ögon, sedan brister hon ut i gråt.
''Nu tar vi honom'', mumlar Scooter och han, Usher, Alfredo och Kenny lämnar mig och Mary ensamma i köket. Jag håller om henne hårt. ''Det kommer bli bra Mary, vi är här nu'', viskar jag i hennes öra. Hon nickar långsamt.

Sluta inte kommentera! Blir så glad över att läsa era kommentarer. :)


@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 12 - The Beliebers

När vi äntligen kommer tillbaka till huset drar jag snabbt av mig mina jobbiga skor, sedan vänder jag mig mot Justin.
''Tack för att jag fick följa med, jag hade verkligen jättekul!'' Ler jag.
Han lyser upp. ''Tack för att du ville följa med'', svarar han. Jag ler snabbt mot honom och går sedan upp för trappan och in på mitt rum.
Jag drar på mig den vita klänningen jag fått av Mama Jan. Idag ska jag på min första intervju någonsin. Nervösare kan man nog inte bli. När jag fått på mig klänningen släpper jag ut mitt hår och sminkar mig lite lätt, sedan går jag ner till köket och möts av Jasmine och Justin. Dom verkar reda ut nånting.
''Stör jag?'' Frågar jag och kollar först på Jasmine, sedan på Justin. Jasmine nickar långsamt.
''Nejdå'', svarar Justin och jag föredrar att ta hans svar. Jag nickar med ett leende och häller upp ett glas juice. ''Jag ska ändå gå strax'', ler jag och sätter mig ner.
''Jag såg premiären..'' Mumlar Jasmine. ''Jaha, vad tyckte du då?'' Frågar jag och dricker upp juicen.
''Har du känslor för Justin?'' Frågar hon och kollar allvarligt på mig. Jag flämtar till och skrattar.
''Jag trodde du såg premiären? Jag svarade ju på frågan där'', säger jag och lägger glaset i diskmaskinen.
''Jo men.. Jag såg på lång väg att du ljög'', säger hon osäkert.
''Du behöver inte tro mig Miss perfect, men jag har inte känslor för Justin'', ler jag och lämnar dom i köket. Jag går ut i hallen och drar på mig samma jobbiga skor som igår, därefter öppnar jag yttedörren. ''Lycka till!'' Ropar Justin innan jag smällt igen dörren. Jag ler och hoppar in i Ushers svarta Range Rover. ''Taggad?'' Frågar han med ett leende.
''Alltid!'' Ler jag tillbaka och knäpper fast bältet. Han blinkar mot mig och börjar köra.
''Du gjorde ett kanonjobb igår!'' Flinar han. ''Tack!'' Ler jag. Vi stannar utanför ett stort hus och jag knäpper upp bältet, sedan följer jag efter Usher in i det stora huset. ''Han som ska intervjua dig heter David Letterman'', säger Usher. Jag nickar till svar. ''Men varför intervjuar dom mig och ingen annan?'' Frågar jag.
''För att du har bäst kontakt med Justin'', säger Usher och skrattar. En grå hårig man kommer fram till oss med ett flin.
''David'', flinar han och skakar min hand. ''Mary'', svarar jag med ett leende. Han nickar.
''Jag ska ut där nu, jag kommer kalla in dig om 5-10 minuter'', säger han och skyndar sig iväg. Usher drar med mig till två stolar och vi sätter oss och kollar på en tv skärm. David kommer ut, publiken jublar, han vinkar och slår sig ner i en blå fåtölj.
''Hej på er!'' Ler han och publiken jublar ännu högre. ''Hur mår ni?!'' Några ''Bra!'' Hörs.
''Som ni kanske vet så har vi Mary här idag! Mary Jansen, hon kommer snart komma ut hit'', flinar han och publiken jublar ännu en gång. Jag ler stort. Jublar dom verkligen för mig? Han fortsätter babbla lite innan han säger ''En applåd för Mary Jansen!'' Jag reser mig snabbt upp ur stolen och blir visad till en stor dörr, med ett tacksamt leende mot mannen kliver jag in i det stora rummet och får syn på
David och en massa publik. Jag vinkar mot publiken med ett leende och går sedan fram till David. Han omfamnar mig i en kram och sedan sätter jag mig i den andra blåa fåtöljen mittemot honom.
''Det är en ära att ha dig här Mary!'' Ler han. ''Det är en ära att få vara här!'' Svarar jag.
Publiken tystnar efter en kort stund och jag tar ett djupt andetag. ''Jag kommer ställa några frågor och du svarar så gott du kan'', ler han och tar upp några kort och på baksidan står det ''David Letterman show''. Jag nickar.
''Första frågan.. Hur känns det att få vara med i Justin Biebers musikvideo Somebody To Love?''
Jag ler. ''Det känns helt fantastiskt, det var inte förrän jag kom till dansskolan som jag förstog hur fantastisk Justin faktiskt är''.
David nickar nöjt. ''Vilken tjej är du i skolan där hemma?'' Frågar han sedan och jag hoppar till och skrattar.
''Typ.. Den lilla tjejen utan vänner'', svarar jag och får en klump i halsen. David kollar förvånat på mig och några ''aww'', hörs från publiken.
''Va? Nu får du berätta lite mer!'' Säger David snabbt. Jag skrattar till.
''Jag vet inte varför, jag har inte gjort nånting fel men.. Kanske för att jag är ful? Folk blir mobbade av olika anledningar.''
David rycker till. ''Du är långt ifrån ful Mary! Vilka killar skulle vilja dejta Mary?!'' Ropar han och nästan alla killar ur publiken reser sig upp. Det hettar till i kinderna och jag skrattar, sedan kollar jag generat ner i golvet.
''Jag sa ju att du inte var ful!'' Skrattar David och jag kollar upp och skrattar med han.
''Då vet jag tyvärr inte varför jag blir mobbad'', säger jag. ''Inte jag heller'', flinar David.
Killarna sätter sig ner igen.
''Så vad tycker du om Justin Bieber?'' Frågar han. Jag vet innerst inne att Justin sitter där hemma och kollar spänt på tv:n. Kanske Jasmine också. Fan.
''Han är en ren naturbegåvning! Han har kommit så långt, speciellt för att vara 17 år! Tänk dig själv att vara 17 år och bli vald till årets bästa artist'', ler jag.
David nickar och publiken jublar ännu en gång.
''Vad tänkte du när du såg Justin första gången?'' Frågar han och kollar nyfiket på mig. Jag tänker efter.
''Vilken snobb'', säger jag och skrattar. Alla andra skrattar också.
Intervjun pågår i någon kvart till innan jag sedan lämnar programmet tillsammans med Usher. ''Du var skitduktig!'' Flinar Usher när vi hoppar in i hans bil. ''Tack Usher'', ler jag.
När vi kommer in i huset igen kastar jag av mig skorna och skyndar mig upp på rummet. Jag tar fram ett vitt linne, ett par blåa jeans och en vit kofta ur gaderoben som jag tar med in på badrummet. Jag drar av mig klänningen och drar på mig de andra kläderna. Sedan lägger jag klänningen i tvätten och går ner till köket och möts av Justin och Jasmine ännu en gång.
''Tack för det du sa om mig'', ler Justin. ''No problem'', flinar jag och häller upp ett glas vatten och dricker snabbt upp det. Jag går ut i hallen och drar på mig mina svarta converse. Därefter hämtar jag min bruna väska, min mobil och mina hörlurar. Därefter hämtar jag min röda halsduk och tar på mig den. När jag ska öppna ytterdörren hörs en harkling bakom mig. Jag vänder mig om och möts av Usher. ''Om du ska ut kanske du vill ha dom här på dig så du inte blir attackerad?'' Flinar han och håller i ett par svarta solglasögon.
''Varför skulle jag bli attackerad?'' Frågar jag och känner mig dum.
''Ta dom bara'', flinar han och jag tar emot dom. Jag sätter på mig dom och lämnar sedan huset. Varför jag går ut vet jag inte, jag behöver bara frisk luft. Jag stoppar in hörlurarna i mina öron och sätter på Justins låt 'U Smile'.
Jag fortsätter gå en bra bit och bara njuter av musiken, lugnet, mörket och vädret.
''Mary! Svara då din idiot!'' Skriker någon svagt bakom mig och jag drar av hörlurarna. Jag vänder mig om och möts av 5 tjejer som går tillsammans med 7 killar, en utav tjejerna har en tröja där det står ''I ♥ Justin Bieber''.
''Hej?'' Säger jag frågande och tar av mig solbrillorna.
''Varför har du solbrillor på dig när det är mörkt ute? Idiot'' Säger en utav killarna.
''Jag ville inte bli igenkänd?'' säger jag förvånad.
''Du ska hålla dig borta från Justin!'' Säger en utav tjejerna otroligt argt. Jag skrattar till.
''Han är ju ändå tillsammans med Jasmine Villegas? Varför oroar ni er?'' Säger jag och rättar till min väska.
''Låt han vara det också! Kom inte och tro att du är nånting, du är en billig liten slampa, du förtjänar inte Justin! Du förtjänar inte ens Mr. Bean! Ingen vill ha dig ändå, du är precis lika ful som shrek, du förtjänar inte ens att få leva!'' Säger nån annan tjej med brunt lockigt hår.
Tårarna börjar sakta rinna och jag springer åt ett annat håll.

3 kommentarer för nästa del!

@ Talkin 2 you guys

STATISTIKEN SJUNKER!

Hallå, varför sjunker statistiken? Var är mina läsare? :(

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 11 - Someday

''Det största priset.. Årets bästa artist.. Går till...''
Jag öppnar ögonen långsamt och vänder mig mot Justin. Hela hans kropp skakar! Jag skrattar tyst och vänder mig sedan mot scenen och kollar på Nicki som öppnar kuvertet.
''Justin Bieber!'' Skriker hon glatt och Justin flyger till. Jag skrattar högt nu. Han springer gladare än någonsin upp på scenen och tar emot den största guldpokalen och vänder sig sedan mot micken. ''Jag kan inte beskriva i ord... Hur mycket ni betyder för mig.. Som ger mig det här.. Jag vet inte vad jag ska säga.. Jag älskar er! Ni är dom bästa fansen i världen! Tack så mycket!'' Ropar han glatt och höjer sitt pris uppåt. Jag ler och möter hans blick. '''Grattis''' , mimar jag. Han ler mot mig och mimar tillbaka'''Tack så mycket, Mary''. Jag ler stort mot honom innan han sedan rusar ner från scenen och sätter sig mellan Usher och sin mamma igen.Söndag. Min första tanke när jag reser mig upp ur sängen i min lila pyjamas. Jag drar på mig mina lila morgontofflor och går ner till köket. Jag möts endast av.. Justin. Jag sätter mig en bit ifrån honom och häller upp ett glas kaffe.
''Grattis'', säger jag och tar en klunk.
''Tack'', svarar han lågt.
Jag ställer ner kaffekoppen på bordet och kollar på honom. ''Vad är det?'' Frågar jag.
''Jag ska ha premiär för min nya parfym Someday idag, och Jasmine skulle följa med mig, men hon har feber och kommer inte klara pressen då. Och ingen vägrar följa med mig så jag måste ställa in premiären'', säger han sorgset. ''Nej, du får inte! Jag skulle ju köpa den parfymen'', säger jag och låtsas snyftar. Han skrattar.
''Följ med mig då?'' Frågar han och lyser upp. ''På din premiär?'' Frågar jag och spärrar upp ögonen.
''Ja!'' Ler han och häller upp ett glas kaffe han med.
''Hmm.. Det beror på, vad ska jag göra?'' Frågar jag med ett skratt.
''Du ska bara stå där bredvid mig hela tiden, det kan komma några frågor till dig också men det klarar du!'' Ler han.
''Jag är på'', ler jag.
''Yes!'' Utbrister han glatt och ger mig en highfive. Jag besvarar den lika glatt. ''Vad ska jag ha på mig?'' Frågar jag nervöst.
''Mama Jan har fixat kläder och hon är grym på att sminka folk'', flinar han.
Jag nickar med ett leende och lämnar honom ensam i köket. ''Mama!'' Ropar jag och hittar henne i vardagsrummet, hon ser besviken ut.
''Jag har bra nyheter'', ler jag och sätter mig i soffan bredvid henne. Hon lyser upp och kollar frågande på mig.
''Jag följer med på hans premiär'', säger jag osäkert. Hon lyser upp ännu mer och drar med mig upp på nåt rum som måste vara hennes.
''Här har du kläder!'' Ler hon och kastar en gråaktig fin klänning på mig. Med ett skratt tar jag tag i den och skyndar mig in på badrummet. Jag drar av mig pyjamasen och drar på mig klänningen. Den passar perfekt! Jag kliver ut ur badrummet och in på Mama Jan's rum igen. Hon verkar nöjd över resultatet och sätter mig i en stol.
''Jag tänkte locka ditt hår, och sminka dig lite om det är okej?'' Frågar hon glatt och sätter i locktången i kontakten.
''Absolut!'' Ler jag.
När den värmts upp börjar hon locka det. ''Mama!'' Hörs Justins röst på väg upp för trapporna.
''Kom inte in! Dina kläder ligger på ditt rum!'' Ropar hon och fortsätter locka mitt hår. Jag skrattar lite och hon stänger av locktången och börjar sminka mig med puder, rouge, mascara, eye liner, kajal och läppglans. Därefter kollar jag mig i spegeln och gapar. ''Är det där jag?'' Frågar jag och pekar på tjejen i spegeln. Mama Jan skrattar.
''Ja, det är du gumman'', ler hon och snurrar på mig. ''Vilken storlek har du i skor?'' Frågar hon.
''38'', svarar jag och hon lyser upp ännu en gång. Hon går fram till en stor garderob och tar ut ett par silvriga skor med en liten klack. ''Här'', ler hon och ger mig dom. ''Tack'', ler jag och drar på mig skorna. Dom passar också perfekt.
''Asså är ni klara snart?!'' Ropar Justin utanför.
''Du kan komma in nu!'' Ropar Mama Jan och dörren flyger upp. Jag kollar på Justin, han har på sig ett par svarta jeans, en T-shirt med någon kvinna på, och en vit skjorta. Jag ler. Jag kollar in i hans ögon och han står och gapar.
''Vad är det med honom?'' Frågar jag och kollar på Mama Jan.
''Sådär är han alltid när han ser en vacker tjej'', säger hon och skrattar. Hon går fram till Justin och vinkar med handen framför hans ögon. ''Justin, vakna!'' Skrattar hon och han skakar till.
''Oj, öh.. Det var.. En fågel på rutan!'' Säger han och blir röd om kinderna.
''Erkänn bara att du blev chockad av Marys snygga look!'' Ler Mama Jan och nyper honom löst i hans ena kind. Han himlar med ögonen och sätter sig bredvid mig.
''Är du redo? Usher hämtar oss om nån minut'', flinar han och gör sin hairflip. Jag lyser upp.
''Du gjorde din hairflip!'' Ler jag.
''I know, mitt hår växer'' Säger han och skrattar.
Jag ler glatt mott honom och det plingar till i hans mobil, han tar upp den och kollar på skärmen.
''Usher är här nu, let's go!'' Flinar han. Jag reser mig upp och ler tacksamt mot Mama Jan. Vi lämnar rummet och går ner för trappan. När vi kommer ner möts vi av Jasmine.
''Ska hon med dig?'' Frågar hon osäkert. Justin nickar. ''Men jag mår bättre nu, jag kan följa med!'' Ler hon.
''Det är försent'', säger Justin och går mot dörren, jag följer långsamt efter honom.
''Men jag kan skynda mig, jag är snabb!'' Säger hon. Justin vänder sig om, så jag gör likadant.
''Jasmine.. Usher väntar'', säger han och försöker få henne att förstå.
''Men om du bara ger mig fem minuter!'' Säger hon och gör en hundvalpsmin.
''Asså fine, låt mig bara byta om så ska du få den här jävla klänningen'', muttrar jag och börjar gå mot trappan, men någon tar tag i min arm. Jag vänder mig om och möts av Justins ansikte.
''Nej Mary.'' Säger han lågt. Jag nickar och ställer mig bredvid honom. ''Jasmine, du hinner inte...'' Säger han.
''Ha så kul med din nya flickvän då!'' Säger hon surt och smäller igen dörren till hennes rum efter sig.
Jag hoppar till av den hårda smällen och vänder mig tveksamt mot Justin. ''Jag snackar med henne när vi kommer hem'', flinar han och drar med mig ut. Vi möts av Ushers svarta Range Rover och vi båda hoppar in längst bak. Usher sitter fram med Scooter.
''Jag är väldigt tacksam att du följer med Mary!'' Säger Scooter och ler mot mig i backspegeln.
''Jag med'', flinar Usher.
''Det är en ära'', säger jag och ler tillbaka.
Usher börjar köra och snart kommer vi fram till ännu en röd matta och ett stort hus. Fast det är inte samma ställe som igår. Vi kliver ur bilen och Justin drar med mig upp på röda mattan. Jag ler så gott jag kan mot kamerorna.
''Varför är inte Jasmine med dig?!'' Ropar någon.
''Hon är sjuk!'' Ropar Justin tillbaka och vi fortsätter le mot kamerorna. Vi fortsätter in i huset och Scooter kommer rusandes mot mig. ''Här, ta på dig de här, du ska ha dom på scenen!'' Säger han stressat men pressar fram ett leende, han räcker mig kläderna och lämnar mig sedan med Justin. ''På scenen?'' Säger jag frågande och kollar på Justin.
Han blinkar med ena ögat och visar mig till badrummet. ''Jag väntar utanför'', flinar han. Jag nickar förvirrat och kliver in på toaletten. Jag drar av mig klänningen och drar på mig en vit v-ringad tröja och ett par svarta shorts. Sedan skyndar jag mig ut från toaletten och Justin ler när han får syn på mig. Jag lägger klänningen i hans famn med ett skratt. Så där går han, Justin Bieber med en klänning i famnen med mig bredvid skrattandes. Vi kommer fram till Scooter och Justin räcker honom klänningen istället. Med ett skratt tar Scooter emot den. ''Ni ska upp på scen nu'', flinar han och pekar mot en stor scen. Jag tar ett djupt andetag och följer med Justin upp. Där uppe möts vi av någon annan man.
''Justin, Mary! Välkomna!'' Ler han och kramar oss. ''Tack'', svarar vi båda två med ett leende. Mannen harklar sig. ''Får jag be om allas uppmärksamhet?!'' Ropar han och det blir tyst i salen.
''Här är Justin Bieber och Mary Jansen, dom ska presentera Justins nya parfym.. Someday!'' Ler han och publiken jublar. ''Justin, berätta om parfymen!'' Flinar mannen sedan och ger Justin en mick. Justin harklar sig. ''Jaha.. Öh.. Den heter Someday, och jag har inte gett mina fans så mycket uppmärksamhet på länge, jag håller på med ett nytt album. Men jag tyckte verkligen det skulle vara coolt att göra en parfym! Så jag tänkte.. Varför inte?'' Säger han och några skratt hörs från publiken.''Hur ser flaskan ut?'' Frågar mannen. Justin skrattar. ''Flaskan är toppad med plast hjärtan, den ligger ovanpå den andra för att likna en ros'', flinar Justin. Mannen nickar innan han fortsätter ''Vad luktar den?'' Justin kliar sig i huvudet. ''Jag får inte avslöja det, men som två frukter'', ler han och publiken jublar.
''Tack Justin! Vi ses senare så ska Mary få svara på några frågor! Gå och vila lite nu'', flinar mannen och vi går ner från scenen. Ska jag svara på frågor? Åh nej! Scooter kommer rusandes mot oss igen med ännu en klänning. Jag suckar och tar emot den. Med trötta steg skyndar jag mig mot toaletten igen. Jag skyndar mig in, drar av mig kläderna och sätter på mig klänningen. När jag öppnar toadörren möts jag av Justin ännu en gång. Och som förut skrattar jag och lägger de andra kläderna i hans famn. Han skrattar och vi närmar oss Scooter. ''Scooter, tänk snabbt!'' Ropar Justin och innan han hunnit reagera har han en hög med kläder över sig. Jag och Justin börjar asgarva medans Scooter ger oss en sur blick, sedan brister även han och Usher ut i skratt. Vi sätter oss i en svart soffa och jag stänger ögonen för en stund. ''Om du somnar så dödar jag dig'', skrattar Justin. Jag öppnar snabbt ögonen och skrattar med han. ''Det är dags'', säger Scooter och kollar allvarligt på oss. Vi nickar och reser oss upp. Tillsammans går vi upp på den gigantiska scenen igen.
Mannen ger mig en mikrofon den här gången. En aning förvånad tar jag emot den. ''Är det okej om vi frågar dig några frågor? Det kommer mest handla om parfymen och Justin'', flinar mannen mot mig och jag nickar.
''Bra, första frågan.. Vad tror du om Someday? Tror du den kommer bli lyckad?'' Frågar han. Jag tar upp micken mot munnen och med ett leende svarar jag ''Självklart! Jag kommer iallafall köpa den''.
Mannen nickar och verkar nöjd över mitt svar. Justin också. ''Så.. Vet du varför Justin gör parfym för tjejer?'' Frågar han sedan. Efter en stunds tänkande svarar jag ''Jag vet inte egentligen.. Men jag tror att det är för att han vill att en tjej ska veta hur hon luktar eller nånting liknande'', ler jag. Justin kommer närmare mig och viskar i mitt öra ''Det är precis varför jag gjorde den'', säger han och jag kollar på honom och han ler stort. Jag ler tillbaka.
Mannen harklar sig. ''Så.. Bara en fråga, har du känslor för Justin?'' Frågar mannen och jag vänder mig irreterat mot honom men pressar sedan fram ett leende.
''Nej, det har jag inte'', ljuger jag och vänder mig sedan mot Justin. Han har spärrat upp ögonen och kollar på publiken som att han inte tror mig. Jag skrattar och knuffar till honom med armbågen.

När vi äntligen kommer tillbaka till huset drar jag snabbt av mig mina jobbiga skor, sedan vänder jag mig mot Justin.
''Tack för att jag fick följa med, jag hade verkligen jättekul!'' Ler jag.
Han lyser upp. ''Tack för att du ville följa med'', svarar han. Jag ler snabbt mot honom och går sedan upp för trappan och in på mitt rum.


@ Talkin 2 you guys

Ang kapitel 11.

Hej!

Jag håller på med kapitel 11, men hinner inte skriva klart det eftersom det är midsommar. Jag ska ut och grilla med familjen, men så fort jag kommer hem ska jag fortsätta på den! Den kommer bli lång.

Den kommer ut ikväll! :)

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 10 - The Competition

''Vänner?'' Frågar han och flinar.
''Vänner'', svarar jag med ett leende.
''Sweet! Nu måste jag dra, vi ses!'' Ler han.
''Det gör vi'', ler jag och loggar ut.
Tami kommer ut ur badrummet efter en stund och ler mot mig.
''Jag hörde allt'', flinar hon och börjar borsta sitt hår.
Jag skrattar.
''Stalker'', ler jag.
''Alltid! Ska vi shoppa? Jag ber dig, jag måste ha nya kläder!'' Ler hon och slår sig ner bredvid mig.
''Visst!'' Ler jag och reser mig upp.


Jag drar på mig den svarta klänningen och mina svarta ballerinaskor. Idag ska Justin på någon tävling och alla ska med för att se om han vinner nånting. Chloé sminkar mig och därefter börjar hon fixa sig själv. Jag går fram till spegeln och det ser faktiskt bra ut. Jag ler för mig själv och lämnar sedan Chloé ensam och går ner till köket.
''Mary, eftersom du setts med Justin kommer dom fråga dig massa frågor, du behöver bara svara ärligt och ge dom så lite information som möjligt, men försök få dom nöjda!'' Ler Usher och dricker ur ett glas med kaffe.
''Absolut!'', ler jag och slår mig ner vid bordet bredvid Alfredo.
''Du ser fantastisk ut Mary!'' Ler Alfredo. Jag ler stort mot honom.
''Tack, du ser inte så dålig ut du heller!'', ler jag och häller upp ett glas juice och dricker snabbt upp det.
Han ler stolt och därefter kommer Chloé in i köket med en lila prinsessklänning. Jag ler mot henne och hon ler tillbaka. Jag gör ett tecken att hon ska sätta sig ner bredvid mig på andra sidan.
''Du ser awesome ut'', viskar jag och hon ler.
''Du med''.
Scooter kommer inrusandes in i rummet. ''Okej, 3 bilar står utanför! Vi måste åka nu, var är Justin?!'' Säger han stressat.
Alla rycker på axlarna. ''Kanske uppe i sitt rum med Jasmine?'' Flinar jag. Scooter spärrar upp ögonen och springer därefter upp på övervåningen.
''Okej, nu drar vi!'' Flinar Usher och reser sig upp. Vi reser oss upp efter honom och går ut. Vi möts av tre limousiner. Jag spärrar upp ögonen och står som ett fån. ''In med dig!'' Skrattar Alfredo och knuffar in mig i en bil. Jag sätter mig till rätta och Justin och Jasmine hoppar in och jag sitter i mellan dom.. Great, kan det bli bättre eller?
''Yay..'' Mumlar jag och himlar med ögonen. Justin kollar förvånat på mig. Han bär ett par vita jeans, en svart T-shirt med något mönster på och en blå skjorta. Jasmine bär en rosa spetsklänning och för att vara ärlig.. Så ser det inte bra ut. Jag känner mig som någon slags prinsessa bredvid henne just nu.
Utan att jag hunnit märka det har vi stannat utanför ett enormt hus och.. En röd matta! Jag lyser upp i ett stort leende och hasar ut Jasmine så jag ska kunna komma ut. Jag följer osäkert efter dom andra och ställer mig på röda mattan. Jag ler mot några kameror innan jag går in i huset. ''Justin!'' Utbrister alla paparazzis och attackerar honom. Jag skrattar och fortsätter längre in i huset. ''Mary!'' Ropar några andra bakifrån och jag vänder mig om. En ljushårig man med mikrofon ställer sig framför mig. ''Är du och Justin tillsammans?'' Frågar han och räcker mig micken.
''Absolut inte'', svarar jag lite förvånat.
''Vem är han tillsammans med då? Miley Cyrus? Jasmine Villegas?'' Frågar han nyfiket.
''Fråga honom'', ler jag och kollar runt och får syn på han bredvid Jasmine. ''Där är han ju!'' Säger jag och pekar på honom.
''Tack!'' Ler dom och lämnar mig ifred. Jag pustar ut och följer efter Alfredo.
''När börjar prisutdelningen?'' Frågar jag. Han kollar på sin klocka på armen och ler mot mig.
''Om ungefär 10 minuter'', svarar han med ett leende. ''Okej'', ler jag tillbaka och sätter mig i en silvrig mjuk soffa. Tre paparazzis sätter sig bredvid mig och den ena tar fram en mikrofon.
''Men Justin kysste ju dig? Betydde inte den nånting?'' Frågar han. Fanfanfan! Jag blir tom på ord och stammar.. ''Öh...''
Han kollar frågande på mig. ''Det var bara en kompiskyss'', säger jag och blir nöjd över mitt svar. ''Så kompisar står och hånglar med varandra?'' Frågar han med ett hånfullt flin. Jag ger han en irreterad min innan jag fortsätter ''Det var inget hångel, det var bara en kyss.. Kyssar behöver inte betyda nånting. Han gjorde ett misstag och det blev en stor sak av det, dessutom är han tillsammans med Jasmine Villegas, deras kyssar betyder säkert nånting'', ler jag och kliar mig i huvudet.
''Okej, nog om det.. Vem ska du gå med på balen?'' Frågar han sedan. Balen? Juste den balen.
''Än så länge så vet jag inte ens om jag ska gå'', säger jag.
''Klart du ska! Om du inte kan gå med Justin kan du alltid gå med Ryan Butler eller Alfredo Flores?'' Frågar mannen med ett leende på läpparna. Jag skrattar.
''Vi får se!'' Ler jag. Mannen nickar. ''En sista fråga bara.. Har du några känslor för Justin?'' Frågar han och jag hoppar till. Har jag det? Klart jag har. Ända sen kyssen bröt ut har jag haft känslor för honom.
''På vilket sätt?'' Frågar jag istället. Mannen skrattar.
''The love way'', flinar han mot mig. Jag suckar innan jag svarar ''Nej''. Jag ljög. Han höjer på ena ögonbrynet innan han tar ett djupt andetag.
''Okej, tack för att du svarade på våra frågor!'' Jag ler som svar innan han sedan lämnar mig. Alfredo drar upp mig ur soffan.
''Nu börjar prisutdelningen'', flinar han och vi kommer in i en stor sal. Vi sätter oss längst fram på första raden av stolar med resten av dansarna, Scooter, Mama Jan, Usher, Justin, Jasmine och någon som måste vara Justins mamma, Pattie. Hette hon så? Jag rycker på axlarna för mig själv och vänder blicken mot den stora scenen. Det mörknar till i rummet och Nicki Minaj kliver ut på scenen iklädd en rosa lång klänning och rosa hår. Vilken match! Hon ställer sig framför micken och ler mot oss alla.
''Det är en ära att ni alla är här'', börjar hon och några få jublar.
Jag har alltid gillat Nicki Minaj. Hon är så cool och bryr sig inte om vad andra tycker!
''Vi har tre priser att dela ut idag. Årets bästa artist, årets bästa musikvideo och till årets nykomling''.
Jag vänder mig mot Justin och ser att han är spänd och nervös. Klart han vill ha priset som årets bästa artist.
''Vet ni vad jag tycker är coolt? Att Justin Bieber har startat en dansskola!'' Ler hon med ett litet skratt. Publiken klappar händerna och jublar. Jag ler stort.
''Okej, nu ska jag inte stå här och babbla.. Ni vill säkert veta vilka som vunnit priser?!'' Ropar hon glatt.
Jag och resten av folket som är här jublar och skriker.
''Okej.. Årets bästa musikvideo går till...''
Jag håller tummarna och kollar runt i salen. Justin kollar ner i golvet med händerna runt nacken.
''Miley Cyrus med låten When i look at you!'' Utbrister hon glatt. Efter en liten stund kommer Miley ut på scenen med ett stort leende på läpparna. Hon tar emot en guldpokal och ställer sig framför micken.
''Ni kan aldrig ana hur mycket det här betyder för mig! Jag älskar er, tack så mycket!'' Säger hon glatt och jag skymtar några tårar som tränger sig fram ur hennes ögon. Vi jublar när hon springer ner från scenen.
''Grattis Miley!'' Ropar Nicki glatt och tar upp en annan lapp. Jag vänder mig ännu en gång mot Justins håll och möter hans blick. Jag mimar '''Lycka till''. Han mimar tillbaka nånting som föreställer ''Tack!'''
Vi ler mot varann och Nicki kollar ut över salen. ''Årets nykomling priset går till...''
Det kan väl knappast vara till Justin? Han har ju varit känd sen han var typ.. 15? Om inte längre!
''Jasmine Villegas!'' Ropar Nicki och jag ser att till och med Nicki är förvånad. Jag får en klump i halsen. Varför just hon?
Jasmine springer glatt upp på scenen och tar emot en lite mindre guldpokal. Sedan ställer hon sig framför micken.
''Det här kunde jag aldrig ana! Älskar er, tack!'' Säger hon med ett leende och springer sedan ner från scenen med sin pokal i handen.
Nicki ställer sig framför micken med en förvånad min. ''Jaha..'' Säger hon för att avbryta tystnaden i salen.
Jag kan inte låta bli att fnissa lite. Nicki tar upp ännu en lapp, som måste vara den sista.
''Bara ett pris kvar..'' Ler hon och får det att bli spännande.
Jag blundar och håller tummarna för Justin.
''Det största priset.. Årets bästa artist.. Går till...''
Jag öppnar ögonen långsamt och vänder mig mot Justin. Hela hans kropp skakar! Jag skrattar tyst och vänder mig sedan mot scenen och kollar på Nicki som öppnar kuvertet.
''Justin Bieber!'' Skriker hon glatt och Justin flyger till. Jag skrattar högt nu. Han springer gladare än någonsin upp på scenen och tar emot den största guldpokalen och vänder sig sedan mot micken. ''Jag kan inte beskriva i ord... Hur mycket ni betyder för mig.. Som ger mig det här.. Jag vet inte vad jag ska säga.. Jag älskar er! Ni är dom bästa fansen i världen! Tack så mycket!'' Ropar han glatt och höjer sitt pris uppåt. Jag ler och möter hans blick. '''Grattis''' , mimar jag. Han ler mot mig och mimar tillbaka '''Tack så mycket, Mary''. Jag ler stort mot honom innan han sedan rusar ner från scenen och sätter sig mellan Usher och sin mamma igen.

Kommentera! :)@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 9 - Friends?

Varför åkte jag hit från första början? Jag reser mig upp och kollar ut genom fönstret. Jag får syn på Justin och.. Jasmine Villegas? Juste, hon skulle ju vara hans lilla prinsessa på balen. Tårarna börjar rinna igen och jag slänger mig på sängen ännu en gång. Varför händer det här mig? Vad har jag gjort för fel?

Jag reser mig upp ur sängen otroligt pigg. Fredag, sista dagen innan helgen! Jag går fram till garderoben och drar på mig ett par vita jeans, ett svart linne och en lila hoodie. Jag går ner till köket och möts av Jasmine Villegas, Justin, Alfredo och Usher.
''Godmorgon!'' Säger Alfredo och Usher samtidigt glada.
''Godmorgon'', ler jag. Jag går fram till Jasmine för att inte verka otrevlig.
''Mary'', mumlar jag och skakar hennes hand.
''Jasmine'', ler hon. Jag nickar och slår mig sedan ner bredvid Usher.
''Vad ska du hitta på idag efter skolan då?'' Frågar Usher med ett smile.
''Jag ska träffa min kompis på stan'', svarar jag och ler tillbaka.
''Okej''. Jag reser mig upp och går fram till skåpet. Jag tar fram ett glas och häller upp juice, sedan sätter jag mig ner igen. Jag känner hur någon kollar på mig och vänder mig om. Jag möts av Jasmines bruna ögon.
''Vadå?'' Frågar jag lite irreterat.
''Inget, jag känner bara igen dig.'' Säger hon.
''Omöjligt'', svarar jag och dricker upp det sista ur glaset.
''Varför skulle det vara omöjligt?'' Frågar hon förvirrat.
Jag ger henne ett litet leende innan jag svarar ''För ingen känner igen mig?''
Hon ger mig en rädd blick och vänder sig sedan mot Justin. Hon viskar nånting i hans öra och han viskar tillbaka. Jag ger han en irreterad blick och lämnar köket. Jag går in i danssalen och sätter mig på golvet och lutar huvudet mot väggen. Efter en liten stund kommer Jasmine in och slår sig ner bredvid mig.
''Jag hörde om kyssen mellan dig och Justin..'' börjar hon.
Jag spärrar upp ögonen och möter hennes blick.
''Men jag är inte arg på dig, men jag ville bara säga förlåt, ifall du har känslor för honom'', säger hon nervöst.
Jag rycker på axlarna. ''Det är okej'', mumlar jag och ler försiktigt.
Justin kommer in i danssalen och spärrar upp ögonen när han ser att Jasmine sitter bredvid mig. Han går längre in i salen och snart kommer även Alfredo, Usher, Ryan Butler, Amanda, Scooter, Mama Jan och några fler.
''Nu ska vi träna mer på Somebody To Love!'' Ropar Alfredo ut över salen. Jag reser mig upp och Jasmine också. ''Vi ses'', ler hon och lämnar salen. Med en lätt suck går jag fram till Justin. ''Kläderna?'' Säger jag och undviker att möta hans blick. ''Juste, vänta lite..'' Säger han snabbt och försvinner. 2 minuter senare är han tillbaka.
''Här, skorna har du redan på dig ser jag'', flinar han och räcker mig kläderna.
''Mhm'', svarar jag och går in på toaletten och byter om. Jag kollar mig i spegeln och ser att några tårar börja rinna. Nej snälla, inte här.. Inte nu! Jag torkar snabbt bort dom och lämnar badrummet. Jag lägger de andra kläderna i en hög inne i salen.
''Nu kör vi!'' Ropar Usher och musiken börjar spelas. Jag börjar dansa tillsammans med de andra och nu börjar även Justin sjunga. Vi dansar och kommer till andra versen. Usher börjar sjunga. Vi fortsätter dansa och låten tar slut.
''Awesome!'' Ropar Alfredo.
''Nu är det rast i 20 minuter sen har ni matte här inne!'' Ropar Usher andfådd. Jag lämnar rummet och går ut. Utanför dörren står.. Tami?!
''Tami?! Vad gör du här?!'' Frågar jag och lyser upp.
''Jag visste att du inte skulle klara dig tills efter skolan, så jag kom nu!'' Ler hon och omfamnar mig i en kram.
Jag skrattar och besvarar hennes kram. ''Tror du jag får stanna nån dag?'' Frågar hon och biter sig i läppen.
''Absolut! Vi pratar med Scooter!'' Ler jag och vi skyndar oss in.
Scooter sa självklart ja. Skoldagen rullar på och äntligen är den slut! Jag och Tami skyndar oss upp på mitt rum.
''Vem använder den där sängen?'' Frågar hon och pekar på den bredvid min.
''Chloé, hon är riktigt schyst'', ler jag.
''Varfan ska jag sova?'' Frågar hon och skrattar.
''Skavfötters med mig'', skrattar jag och slår mig ner på min säng. Jag tar fram min laptop.
''Jag ska bara duscha!'' Säger Tami högt och försvinner in på badrummet.
Jag loggar in på Facebook och ett meddelande från Justin kommer upp. Med en suck trycker jag upp rutan och läser. ''Logga in på Skype'', jag höjer på ena ögonbrynet men gör ändå som han säger. När jag loggat in kommer det upp en ny ruta. ''Justin ringer till dig. Acceptera/Tacka nej'' , efter en liten stunds tänktetid trycker jag på ''Acceptera'' och Justin ploppar upp. Efter en kort stund kan jag även se mig själv och jag ser att micken är på.
''Hej'', säger han och kollar på mig.
''Hej'', svarar jag och glor tillbaka.
''Asså Mary.. Snälla förlåt? Jag vill inte förlora dig'', säger han lågt och kollar ner.
Jag rycker på axlarna.
''Jag vet inte Justin'', svarar jag.
''Jag gör vad som helst?'' Säger han och kollar upp och flinar lite.
Jag kan inte låta bli att skratta åt hans smile.
''Omg, det är typ första gången på 2 dagar som du skrattar!'' Säger han förvånat.
''Jag vet'', säger jag och fortsätter skratta åt hans reaktion.
''Vänner?'' Frågar han och flinar.
''Vänner'', svarar jag med ett leende.
''Sweet! Nu måste jag dra, vi ses!'' Ler han.
''Det gör vi'', ler jag och loggar ut.
Tami kommer ut ur badrummet efter en stund och ler mot mig.
''Jag hörde allt'', flinar hon och börjar borsta sitt hår.
Jag skrattar.
''Stalker'', ler jag.
''Alltid! Ska vi shoppa? Jag ber dig, jag måste ha nya kläder!'' Ler hon och slår sig ner bredvid mig.
''Visst!'' Ler jag och reser mig upp.

5 Kommentarer för mer!

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Svar på Kommentar

Jennies kommentar på Kapitel 8:
''Bra, men måste du ha bilder på Selena Gomez?'' Elr liknande.

Svar: Tack, men vad spelar det för roll om jag har bilder på henne? :P Vem ska jag annars ha på..?

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 8 - Why?

Jag låser upp knapparna och kollar på svaret. ''Förlåt, jag borde inte ha kysst dig igår. Jag är tillsammans med Jasmine Villegas. Jag föll verkligen för dig och glömde bort henne.. Men jag kan inte bara dissa henne sådär''
Jag känner hur jag långsamt blir röd av ilska och knappar in ''Du är en riktig idiot Justin, det vet du va?''Jag vaknar nästa morgon av en otroligt irreterande signal från mobilen. Med en irreterad suck tar jag luren mot örat.
''Vad?!'' Svarar jag irreterat.
''Wow, lugna ner dig!'' Hörs Alfredos skrämda röst.
''Oj är det du Alfredo? Förlåt!'' Utbrister jag och reser mig upp.
''Det gör inget, men vi som medverkar i musikvideon Somebody To Love ska äta frukost tillsammans nere vid köket om nån minut'' säger han lite gladare.
''I'll be right there'', svarar jag och drar på mig mina lila morgontofflor.
Jag kollar ner på mina kläder. Pyjamas. Great! Med en suck sliter jag upp dörren och skyndar mig ner till köket.
Jag möts av Justin, Alfredo, Usher, Ryan Butler, Scooter Braun, Mama Jan och några fler som jag inte känner.
Jag slår mig ner bredvid Ryan och kollar ner i bordet. Jag vill inte möta Justins blick.
''Det finns massa frukost på bordet!'' Ler Mama Jan och slår sig ner bredvid Scooter.
Jag nickar och ler ett tacksamt leende mot henne innan jag fortsätter kolla ner i bordet.
''Har det hänt nånting?'' Frågar Scooter och jag känner hans oroliga blick mot mig.
''Nejdå, jag är bara lite trött'', svarar jag och kollar ner på min pyjamas.
''Okej.. Hugg in!''
''Jag är inte så hungrig'', svarar jag. ''Men jag gör er gärna sällskap!''
Jag känner Justins brännande blick i nacken och ger han en irreterad blick innan jag kollar neråt igen.
''Visst ska det bli kul att vara med i Justins musikvideo Somebody To Love?'' Frågar Alfredo glatt.
''Mhm, jätte'' mumlar jag.
Springande fotsteg närmar sig och snart sitter Amanda bredvid mig.
''Förlåt att jag är sen! Jag var nere på stan och handla en balklänning!'' Ler hon.
Jag kollar upp och ger henne en chockad min.
''Ska vi ha bal?'' Frågar jag.
''Japp, om en vecka! Se till att hitta en drömprins tills dess'' blinkar hon.
''Nja, jag tror inte jag kommer'' svarar jag trött.
''Va? Klart du ska komma!'' Flinar Usher.
Jag vänder blicken mot honom. ''Varför då? Det är väl inget speciellt? Dessutom har jag ingen ''drömprins''.
''Men det är väl inte så svårt att fixa?'' Frågar Scooter.
''Vi får se'' mumlar jag.
''Är det okej om Jasmine kommer?'' Frågar Justin och kollar på Usher, sedan Scooter, sedan Mama Jan.
''Jasmine Villegas?'' Frågar Usher.
''Ja''.
''Klart hon får komma!'' Ler Mama Jan och sträcker sig efter smöret.
Jag känner en klump i halsen och fäller en tår. Jag torkar snabbt bort den.
''Bra'', ler Justin och kollar ner på sin iPhone.
Jag fortsätter kolla ner i bordet och en arm snuddar vid min.
''Förlåt!'' Utbrister Ryan.
''Det gör inget, jag är van vid sånt'', suckar jag.
''Vad menar du?''
''Jag är mobbad'', svarar jag och reser mig upp.
Jag börjar gå mot hallen när en röst ropar efter mig.
''Mary! Kan vi prata?'' Frågar Amanda.
''Sure'', svarar jag och skyndar mig ut och sätter mig framför poolen. Inte långt därefter sätter sig Amanda bredvid mig. ''Vad har hänt?'' Frågar hon lite oroligt.
''Ingenting'', svarar jag och rycker på axlarna.
''Ingenting? Jag ser att det är nånting. Berätta, jag kan hålla en hemlighet!'' Säger hon och lägger sin arm runt mig.
Jag vänder mig mot fönstret och ser allas oroliga blickar mot mig. Tur att dom inte hör mig nu! Jag tar ett djupt andetag och vänder mig mot Amanda. ''Justin kysste mig'', svarar jag till slut.
''Wow! Men varför är du så ledsen då?'' Frågar hon en aning chockad.
''För nu säger han att han är tillsammans med Jasmine Villegas''.
''Oh...'' Säger hon sorgset.
Ytterdörren öppnas och förbi oss går Justin. Han skyndar sig mot fotbollsplanen. Utan att tänka reser jag mig upp och springer efter honom. När jag kommer fram till fotbollsplanen vänder han sig om. Jag skyndar mig fram till honom.
''Justin? Varför gör du såhär?'' Får jag fram.
''Förlåt'', mumlar han och kollar ner i gräset.
Jag känner några tårar rinna ner längs kinden och torkar snabbt bort dom.
''Du är precis som alla andra killar! Ett jävla svin!'' Säger jag och nu rinner tårarna. Han säger inte ett ljud.
''Jag vet inte ens varför jag gråter, du är inte ens värd mina tårar!'' Säger jag argt men tårarna slutar inte rinna.
''Förlåt.. Jag.. Jag tänkte inte på vad jag gjorde'', säger han och kollar in i mina ögon.
''Ge mig en jävla anledning till att jag ska förlåta dig!'' Säger jag och torkar tårarna men inser att det är onödigt.
''Jag har ingen'', säger han lågt.
''Nej precis, jag tänkte väl det!'' Säger jag högt och springer tillbaka in i huset med bara pyjamas.
Jag skyndar mig upp på mitt rum och slänger mig på sängen. Jag vill hem. Hem till Tami. Hem till min ända vän. Jag tar fram min mobil, går in på kontakter och ringer upp Tami.
''Hej Mary! Hur har du det?'' Svarar hon glatt.
''Snälla hämta mig'', piper jag.
Hon flämtar till. ''Vad har hänt Mary?'' Frågar hon oroligt.
Jag börjar berätta om hur bra allting började, om hur Justin sedan kysst mig och nu berättat att han är tillsammans med Jasmine Villegas.
''Vilket svin!'' Säger hon upprört.
''Snälla hämta mig bara'', säger jag lågt ännu en gång.
''Men du har kommit så långt.. Vill du bara ge upp allting nu?'' Frågar hon.
''Jag vill inte ge upp men.. Jag blir bara ledsen av att se honom..'' säger jag.
''Vi kan väl träffas på stan imorgon?'' Frågar hon lite gladare.
''Fine'', svarar jag och lägger på luren.
Varför åkte jag hit från första början? Jag reser mig upp och kollar ut genom fönstret. Jag får syn på Justin och.. Jasmine Villegas? Juste, hon skulle ju vara hans lilla prinsessa på balen. Tårarna börjar rinna igen och jag slänger mig på sängen ännu en gång. Varför händer det här mig? Vad har jag gjort för fel?
Kommentera för nästa del! :)@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 7 - Did i do something?

- Vad heter du? Frågar hon och vänder sig mot mig.
- Mary, ler jag.
- Okej.. Hmm..
Hon tänker efter och jag höjer på ena ögonbrynet.
- Då är ni Jary, ler hon och skuttar iväg.
När hon försvunnit börjar jag skratta.
- Jary, jag skulle kunna vänja mig vid det, flinar Justin.
Jag vänder mig och kollar frågande på honom.
- Vad menar du? Frågar jag.
- Det här, ler han och innan jag hunnit blinka pressas hans läppar mot mina.


Jag vaknar med ett leende på läpparna. Jag sträcker mig efter mobilen och skärmen lyser ''3 missade samtal från Justin''
Jag skrattar och ringer upp honom.
''Godmorgon Mary!'' Svarar han glatt.
''Godmorgon Justin'', säger jag sömnigt.
Jag reser mig upp och drar upp persienerna. Jag vänder mig mot Chloé's säng. Ingen där. Med en suck sliter jag upp garderoben.
''Juryn har bestämt vilka två som ska vara med i Somebody To Love'', säger han.
Jag biter mig i läppen och blir nervös.
''Jasså? Vilka då?'' Frågar jag medans jag tar ut nya kläder.
''Du och Amanda'', säger han och jag hör att han är glad.
Jag hinner inte ens reagera.
''Jag? Är det sant?'' Frågar jag glatt.
''Japp, 100 procent!'' Svarar han minst lika glatt.
''Tack så mycket Justin, du anar inte hur mycket det betyder för mig!'' Ler jag och drar på mig nya kläder.
''Du behöver inte tacka, du är värd det!'' Säger han.
Jag kollar generat ner i golvet för ett ögonblick, sedan bäddar jag sängen och lägger pyjamasen på täcket.
''Så.. När har vi träning då?'' Frågar jag med ett leende.
Det blir tyst en liten stund.
''Vid typ sju ikväll'', svarar han till slut.
''Okej'', ler jag.
''Men innan det ska alla på skolan äta middag på en resturang tillsammans vid typ fem'', säger han glatt.
''Sweet!'' Ler jag.
''Japp, vi ses senare!'' Säger han.
''Det gör vi'', svarar jag med ett leende innan jag lägger på.
Jag lägger mobilen på byrån och kastar mig i sängen. Jag är världens lyckligaste tjej!
Kyssen igår, betydde den nånting? Eller var det bara för skojs skull? Tankarna flyger omkring. Jag tar upp huvudet från kudden. Jag bara måste reta Brittany! Jag tar fram mobilen och ringer upp henne.
''Hallå?'', svarar hon nyvaken.
''Hej Brittany, det är Mary!'' Säger jag glatt.
''Mary? Var är du nånstans?'' Frågar hon lite piggare.
''Jag kom in på Justin Biebers dansskola till skillnad från vissa andra!'' Ler jag.
Hon flämtar till.
''Du gjorde vadå?!''
''Du hörde mig, och jag ska medverka i hans musikvideo Somebody To Love också'' Säger jag och ler stort.
Det läggs på. Jag brister ut i skratt och reser mig upp. En shoppingtur är inte helt fel!
Jag drar på mig mina lila Converse och på vägen ner krockar jag in i Amanda.
'' Oj, förlåt!'' Säger jag och flämtar till.
''Det gör inget, kan du fatta att vi ska vara med i Justins musikvideo? Så coolt!'' Ler hon.
''Jag vet!'' Ler jag och tränger mig förbi henne.
Jag lämnar huset och går mot shoppingcentret. När jag kommer fram får jag syn på Forever 21. Jag rusar in i butiken och börjar genast kolla bland kläderna.
''Behöver du hjälp?'' Ler en kvinna mot mig.
Hon har svart kort hår och på hennes namnbricka står det ''Samara''.
''Ja gärna, jag vill ha nånting lila'', ler jag.
''Absolut! Kom med mig!'', säger hon och drar med mig till någon avdelning.
''Vilken storlek har du?'' Frågar hon glatt.
''S, men jag kan ha M också''.
Hon nickar och börjar gå lite längre bort i butiken. Jag följer långsamt efter henne.
''Här har du en hel avdelning med lila!'' Ler hon innan hon lämnar mig.
Jag börjar leta bland hyllorna. Efter en stunds letande hittar jag min drömklänning. Den är lila med silvriga paljetter, riktigt cool faktiskt. Jag kollar på priset och flämtar till. 300 dollar? Jag hänger tillbaka klänningen med en suck och lämnar butiken. När jag kommer ut krockar jag in i någon.
''Förlåt!'' Utbrister jag och vänder mig mot personen.
Där står Mama Jan med ett leende på läpparna.
''Har du följt efter mig?'' Frågar jag.
''Ja, jag visste att du skulle hitta nånting dyrt och sen hänga tillbaka det! Men du får handla vad du vill. Skolan betalar!'' Ler hon och räcker mig massa pengar.
I chock tar jag emot pengarna och ler tacksamt mot henne. Sedan rusar jag snabbt in i butiken igen och drar ner klänningen. Den ska jag lätt ha om det blir någon bal. Jag skyndar mig till kassan och lägger fram klänningen.
''300 dollar, tack!'' Ler kvinnan och lägger ner klänningen i en påse.
Jag räcker henne pengar och tar emot påsen.
''Välkommen åter!'' Ropar hon glatt efter mig.
Jag skyndar mig ut och möts av Mama Jan's glada ansikte. Jag ler mot henne och räcker henne resten av pengarna.
''Behåll dom'', ler hon.
Jag ler mot henne och lägger ner pengarna i fickan.
''Vi ses senare Mary'', säger hon och fortsätter gå mot någon affär.
Jag börjar promenera tillbaka. När jag kommer fram skyndar jag mig upp på mitt rum och lägger påsen i garderoben. Det plingar till i min mobil. Jag tar upp den och meddelandet är från Scooter.
''Hej tjejen! Vi har träning på Somebody To Love om 5 minuter! :)''
Jag svarar med ett ''Okej'', sedan lägger jag mobilen på byrån och går ner på nedervåningen.
Jag skyndar mig in i danssalen och möts av Scooter, Justin, Alfredo, någon annan kille och.. Usher! Jag spärrar upp ögonen och Usher kommer fram till mig.
''Usher Raymond, du måste vara Mary!'' Flinar han och skakar min hand.
Jag nickar ivrigt och skakar hans tillbaka.
''Kan du dansstegen?'' Frågar han.
''Japp'', svarar jag och kollar runt i salen.
Scooter kommer fram till mig.
''Det där är Ryan Butler'', säger han och pekar på den andra killen som står några meter bort och kollar sig i spegeln.
Med ett skratt nickar jag. Justin kommer fram till mig med en hög kläder och ett par lila skor.
''Ta på dig det här'', säger han och undviker min blick.
''Okej?'' svarar jag fundersamt och tar emot kläderna.
Jag lämnar salen och går mot toaletten. Varför undviker han mig? Har jag gjort nånting fel? Jag skakar på huvudet och låser toalett dörren efter mig. Jag drar av mig kläderna och drar på mig de svarta tightsen, den vita långa tröjan med texten ''Somebody To Love'', och en lila kofta. Jag kollar ner på de lila skorna och tar upp en av dom. Märket är ''Supra'', jag ler och drar på mig dom. Jag kollar mig i spegeln och skrattar till. Jag släpper ut mitt vågiga hår, tar med kläderna och lämnar toaletten. När jag kommer tillbaka till salen kastar jag mina kläder på golvet och skyndar mig fram till Alfredo.
''Jag skulle dö för dom här skorna! Var köper man dom?'' Frågar jag glatt.
''Köper? Varför ska du köpa ett par när du får dom där gratis?'' Frågar han och blinkar mot mig.
''Du skämtar!'' Utbrister jag glatt.
''Dom är dina'', flinar han.
Jag ler stort och omfamnar han i en kram. Till min förvåning besvarar han den.
Jag ställer mig lite längre bort i salen och musiken startas. Amanda kommer inrusandes i salen med nästan likadana kläder som mig och ställer sig bredvid mig. Vi börjar dansa till musiken.

Senare.

Jag slår mig ner på sängen med en suck. Justin har undvikit mig hela dagen. Jag tar fram mobilen och går in på ''skriv nytt meddelande''. Jag knappar in ''Justin? Har jag gjort nånting fel? Varför undviker du mig helt plötsligt?''
Jag skickar iväg messet och lägger mig och kollar upp i taket. Det plingar till i mobilen. Redan?
Jag låser upp knapparna och kollar på svaret. ''Förlåt, jag borde inte ha kysst dig igår. Jag är tillsammans med Jasmine Villegas. Jag föll verkligen för dig och glömde bort henne.. Men jag kan inte bara dissa henne sådär''
Jag känner hur jag långsamt blir röd av ilska och knappar in ''Du är en riktig idiot Justin, det vet du va?''

6 Kommentarer för nästa del! :)
Internet är tillbaka nu btw^^

@ Talkin 2 you guys

LÄNK!!

Hej!

Jag vill att ALLA kollar in: http://bbiebs.blogg.se/ , hon har den bästa novellbloggen jag läst! :D
Hon är AWESOME! Kolla in hennes novellblogg nuuuu! :D
/Jasmine

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 6 - Jary

- Försök själv nu, ler han och börjar om låten.
Jag nickar och börjar dansa. Kom igen Mary, du vill ha det här! Jag dansar så bra jag kan och avslutar det perfekt, hoppas jag iallafall. Jag vänder mig om mot Justin med ett stelt leende.
- Shit, du äger Mary! Ler han och drar på sig kepsen igen.
- Tack, ler jag.
- Det kommer bli ett nöje att få undervisa dig, säger han och blinkar med ena ögat.
Jag skrattar till och drar på mig munkjackan.
- Vi ses sen! Flinar han.
- Det gör vi säkert, ler jag och skyndar mig upp mot rummet igen.


Jag vaknar nästa morgon av ett högt plingande i mobilen. Med handen letar jag ett bra tag efter den och till slut hittar jag den. Skärmen lyser ''Justin''. Jag öppnar meddelandet ''Hej, har du lust att hitta på nåt idag? Du är ledig idag och jag ser fram emot att lära känna dig bättre! ;)''
Jag ler och knappar in ''Javisst, låt mig bara byta om, jag messar dig snart! :)'' Jag lägger tillbaka mobilen på skrivbordet och reser mig upp. Jag går fram till min garderob och drar ut en tröja med lila ränder och ett par svarta jeans, bh, trosor och ett par vita strumpor. Jag går in på badrummet och drar på mig kläderna. Jag lägger de andra kläderna i tvättkorgen och sätter upp håret i en slarvig toffs. Med ett leende på läpparna går jag och lägger min mobil i fickan.
- Var ska du? Frågar Chloé som verkar ha vaknat.
- Promenad bara, vi ses senare! Ler jag och drar snabbt på mig mina svarta Converse och därefter smäller jag igen dörren efter mig.
Jag tar upp mobilen och skickar iväg ett meddelande till Justin. ''Möt mig utanför huset om nån minut då''
Jag lämnar huset och ställer mig utanför och spanar in den häftiga poolen. Jag väcks ur mina tankar när dörren slits upp och ut kommer en glad Justin. Jag ler när jag ser honom. Han är snyggare och mycket schystare än jag kunde ana!
- Hej, flinar han och omfamnar mig i en kram.
- Hej, ler jag och besvarar kramen.
Den varar i ungefär 10 sekunder, sedan börjar vi gå.
- Var ska vi? Frågar jag med ett snett leende.
- Jag har inget speciellt på hjärnan, så vi kan väl bara ta en promenad? Flinar han.
- Visst!
Vi lämnar huset, polen och allt annat bakom oss och bara går. Var vet jag inte eftersom jag inte känner igen mig.
- Vad gör du om jag tar din hand nu? Flinar han.
- Låter dig? Säger jag med ett skratt.
- Bra, ler han och tar min hand.
Ett pirr känns i magen och jag ler snabbt mot honom.
- Berätta om dig själv, flinar han.
Fanfanfan. Vad ska jag säga? Att jag är slav åt Donna? Visst.
- Jag heter Mary Jansen, är 16 år, älskar dans och är såkallad slav åt Donna, du vet.. Hon som tjatar om en duett med dig fast du säger nej varje gång? Säger jag och brister ut i skratt.
Han börjar skratta minst lika mycket.
- Du är rolig du Mary, flinar han och håller hårdare om min hand.
Jag skrattar och får syn på en liten flicka komma springandes mot oss. Jag släpper snabbt taget om Justins hand innan flickan kommer fram och slänger armarna runt Justins midja.
- Jag älskar dig Justin Bieber! Säger hon överlyckligt med gråten i halsen.
- Aw, jag älskar dig också, vad heter du? Frågar han glatt.
- Sofia, Sofia Bieber! Säger hon fortfarande överlyckligt.
Jag håller för munnen för att inte visa mitt skratt.
Justin skrattar till.
- Kan jag få din autograf? Frågar hon med uppspärrade ögon och räcker honom en svart penna.
- Visst, var ska jag skriva den? Frågar han och tar emot pennan.
- Jag har inget papper så.. Skriv bara på min vita tröja! Ler hon.
- Sure, flinar han och signerar hennes tröja med ''Justin Bieber ♥''
- Tack Justin, jag älskar dig! Ler hon.
- Älskar dig också, här har du din penna! Flinar han och räcker henne den.
- Tack! Är ni tillsammans? Frågar hon med ett leende.
Jag skakar på huvudet.
- Nej, flinar Justin.
- Joo! Jag såg att ni höll handen! Envisas hon.
Vi skakar på huvudet och skrattar.
- Vad heter du? Frågar hon och vänder sig mot mig.
- Mary, ler jag.
- Okej.. Hmm..
Hon tänker efter och jag höjer på ena ögonbrynet.
- Då är ni Jary, ler hon och skuttar iväg.
När hon försvunnit börjar jag skratta.
- Jary, jag skulle kunna vänja mig vid det, flinar Justin.
Jag vänder mig och kollar frågande på honom.
- Vad menar du? Frågar jag.
- Det här, ler han och innan jag hunnit blinka pressas hans läppar mot mina.

Förlåt för kort del och för väntan. Men nu är det såhär: Jag är oftast upptagen på dagarna och bloggar mest på kvällarna. Iallafall.. 5 Kommentarer för nästa del! :)@ Talkin 2 you guys

Vad tycker ni?

Jag får jämt klagomål på att min novell är så lik Another Cinderella Story. Men den har ju precis börjat, typ del 4, tycker ni den var lik Another Cinderella Story?..
Så nu har jag en fråga.. Ska jag göra en ny novell som jag inte tagit ur någon film som hjälp?

Får jag över 5 kommentarer på det så gör jag det. Kommentera nu!

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 5 - Somebody to love

- Öh.. Mina intressen är att vara med Tami, lyssna på musik och självklart att dansa! Ler jag.
Jag stirrar ut över vardagsrummet och känner allas blickar på mig.
- Ja, det är väl typ allt? Avslutar jag med ett smile.
Crewet ler mot mig och skriver ner massa saker.
- Okej, alla vet vad danstävlingen går ut på? Ni ska lära er flera moves, två av er får medverka i Justins musikvideo Somebody To Love, vi kommer besöka massa platser och ja.. Ni kommer verkligen trivas! Ler Mama Jan varmt mot oss.
Vi alla nickar med ett smile.


Jag ringer upp Donna, hon undrar säkert var jag är.
- Donna, svarar hon.
- Hej Donna, ler jag.
- Var är du någonstans?! Frågar hon upprört.
- Du kommer nog aldrig se mig igen, säger jag glatt.
- Mary, sluta larva dig nu! Var är du?
- Hejdå Donna, ler jag och lägger på luren.
Därefter skyndar jag mig ner till danssalen och möts av alla blickar.
- Idag ska vi dansa till ''Who Dat Girl'' med Florida och Akon, därefter tränar vi på ''Somebody To Love'' , de två tjejerna som sticker ut mest får rollerna i den, flinar Alfredo.
Jag och resten av tjejerna nickar och Who Dat Girl börjar spelas.
- Gör som mig! Ler Alfredo och börjar visa oss danssteg.
När dom äntligen fastnat i mitt huvud sätter jag mig i ett hörn och väntar på att dom andra ska lära sig dom.
Justin slår sig ner bredvid mig.
- Lättlärd? Flinar han.
- Antar det, ler jag tillbaka.
- Jag är glad att du bestämde dig för att komma, du är verkligen duktig, flinar han.
- Tack, ler jag.
- Nu kör vi igenom Who Dat Girl helt! Ropar Alfredo ut över salen.
Jag reser mig upp och ställer mig bredvid Chloé för att börja dansa. Musiken startas och jag börjar dansa, det är förns nu jag inser hur roligt det faktiskt är.
När låten tar slut ställer jag mig som vanligt igen framför Alfredo.
- Bra tjejer! Nu kommer jag dansa med er en och en för att lära er Somebody To Love, ni kommer få sms skickade till er när det är eran tur. Sarah, du är först ut.
Vi andra lämnar rummet och börjar gå upp till våra sovrum. Jag hoppar utmattad in i duschen, därefter byter jag om till ett bar blåa shorts, ett vitt linne och en svart munkjacka, därefter kastar jag mig i sängen med mobilen bredvid mig.
Chloé skrattar och hoppar sedan in i duschen. Jag ligger och kollar upp i taket. Om mamma såg mig nu.
Efter en liten stund plingar det till i mobilen. Jag öppnar messet. ''Mary, det är din tur! Du får 5 minuter på dig att komma ner till danssalen! /Scooter''
Med ett leende drar jag på mig mina dansskor och springer sedan ner till danssalen.
- Hej, ler Justin när han får syn på mig.
- Hej, ler jag tillbaka.
Han tar av sig kepsen och kastar den på bordet.
- Idag ska jag lära dig lite moves, eftersom det är min video, flinar han.
- Kör på, ler jag och ställer mig till rätta.
Han trycker på ''play'' på stereon och musiken börjar. Jag härmar hans danssteg och nån timme senare har det fastnat i huvet.
- Försök själv nu, ler han och börjar om låten.
Jag nickar och börjar dansa. Kom igen Mary, du vill ha det här! Jag dansar så bra jag kan och avslutar det perfekt, hoppas jag iallafall. Jag vänder mig om mot Justin med ett stelt leende.
- Shit, du äger Mary! Ler han och drar på sig kepsen igen.
- Tack, ler jag.
- Det kommer bli ett nöje att få undervisa dig, säger han och blinkar med ena ögat.
Jag skrattar till och drar på mig munkjackan.
- Vi ses sen! Flinar han.
- Det gör vi säkert, ler jag och skyndar mig upp mot rummet igen.

Förlåt för kort del. Nästa kapitel kommer nog vara det ni har väntat på! :)
Vet inte om jag orkar skriva kapitlet idag, men jag ska börja på det iallafall!

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 4 - The House

- Oh my god Mary! Skriker hon glatt.
- Jag vet! Skriker jag tillbaka minst lika glad.
Kan livet bli bättre eller?


- Du måste ringa mig ikväll! Ler Tami.
- Jag lovar! Ler jag och hoppar in i Limousinen.
Jag vinkar åt henne genom fönstret och spänner sedan på mig bältet.
- Du vet var vi ska va? Frågar jag chauffören.
- Absolut, svarar han och kör.
Han parkerar utanför en vit grind. Jag höjer ena ögonbrynet och kollar ut genom fönstret och får syn på det coolaste huset jag någonsin sett. Seriöst? Wow!
- Tack för skjutsen! Ropar jag åt chauffören, tar min fulla väska och attackerar huset.
Jag ska precis slita upp dörren då jag märker att den är låst.. Jag får syn på en bricka utanför med en grön knapp. Jag trycker på den och det går några signaler.
- Namn? Hörs Alfredo's välbekanta röst.
- Tjeeena Alfredo! Det är Mary Jansen! Säger jag glatt.
- Tjena Mary! Välkommen in! Säger han lika glatt och dörrarna öppnas.
- Tackar! Ler jag och springer in med min väska.
Jag hamnar i en stor hall och flämtar till.
- Wooow.. Säger jag och kollar runt.
Jag hör fotsteg bakom mig och vänder mig om. Jag spärrar upp ögonen.
- Hej, du måste vara Mary, ler han.
- Japp, det är jag! Ler jag.
Att stå här mittemot Justin Bieber känns så overkligt.
- Ditt rum är nummer 7 och du delar med en tjej vid namnet.. Chloé, kom jag ska visa dig vägen! Ler han.
Jag tar upp min väska.
- Låt mig ta den där, flinar han.
Innan jag hunnit protestera har han tagit min väska. Jag följer lydsamt efter honom upp på övervåningen.
Vi stannar till vid nummer 7 och han öppnar.
- Chloé har inte kommit än, men hon kommer nog snart! Känn dig som hemma! Flinar han och ställer ner min väska på golvet.
- Tack, ler jag och kastar mig ner på en utav sängarna närmast fönstret.
Han skrattar och lämnar rummet. Jag känner verkligen inte igen namnet Chloé.. Antagligen någon jag inte känner eller inte har träffat. Jag stänger ögonen.
Jag vaknar av nånting som kastas i mitt ansikte. Jag hoppar till och reser mig upp. En kudde. Jag vänder mig om och får se en lång, smal tjej i min egen ålder med blondt långt hår.
- Chloé, ler hon och skakar min hand.
- Mary, säger jag med ett skratt.
Jag tar upp kudden från golvet och kastar den tillbaka på henne. Hon skrattar och kastar den på sängen.
Senare.

Det plingar till i telefonen.
'' Hej tjejer! Nu är det dags att träffas för att lära känna varann bättre! Kom ner på nedervåningen inom 5 minuter! /Scooter'' Hur i helvete hade han fått mitt nummer? Och alla andras för den delen? Jag skrattar och tar på mig mina lila tofflor och går sällskap med Chloé ner på nedervåningen.
Vi sätter oss på en lila soffa i vardagsrummet.
- Coola soffor, dom passar mina tofflor! Säger jag med ett leende.
Chloé skrattar.
- Yeah baby! Ler hon och ger mig en highfive.
Nu kommer även Justin, Scooter, Kenny, Mama Jan och Alfredo in.
Dom slår sig ner på en vit soffa mittemot oss.
- Okej, vi börjar på den här raden, ler Alfredo och pekar på höger sida.
- Berätta om dig själv! Flinar Justin och blickarna vänds mot en mörkhyad tjej som även verkar vara i min ålder.
Hon börjar pladdra på om sitt liv som verkar helt perfekt till skillnad från mitt.
När det till slut blir min tur tar jag ett djupt andetag.
- Jag heter Mary Jansen, är 16 år och bor med min ''fosterfamilj'' här i Atlanta. Jag har inte visat någon att jag faktiskt dansar förutom till min bästa vän Tami och så Alfredo, ler jag.
Alfredo skrattar.
- Jag har dansat sen jag föddes, jag typ.. Brinner för det? Säger jag och höjer på ena ögonbrynet.
Dom andra nickar.
- Öh.. Mina intressen är att vara med Tami, lyssna på musik och självklart att dansa! Ler jag.
Jag stirrar ut över vardagsrummet och känner allas blickar på mig.
- Ja, det är väl typ allt? Avslutar jag med ett smile.
Crewet ler mot mig och skriver ner massa saker.
- Okej, alla vet vad danstävlingen går ut på? Ni ska lära er flera moves, två av er får medverka i Justins musikvideo Somebody To Love, vi kommer besöka massa platser och ja.. Ni kommer verkligen trivas! Ler Mama Jan varmt mot oss.
Vi alla nickar med ett smile.

Inte så jätterolig del.. Men vad tycks? Tror ni jag kan få 8 kommentarer? :D

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 3 - Alfredo Flores

- Tami! Säger jag förskräckt.
- Äh, se det positivt! Han gillar dina moves! Ler hon.
- Han är kändis, det är hans jobb att få folk glada, suckar jag.
- Mary! Sluta ändra allting till negativt! Jag såg hur han kollade in dina moves, han gillar det! Ler hon och armbågar mig i sidan.
- Jag vet inte Tami.. Säger jag tveksamt.
- Kom igen Mary, för min skull! Ler hon och ger mig sin hundvalpsmin.2 Veckor senare.

Här står jag. Ensam i en sal och alledes darrig i kroppen.
- Hej! Hörs en mörk röst bakom mig.
Jag vänder mig om och ler.
- Hej.
- Jag heter Alfredo Flores och är bakgrundsdansare till Justin Bieber, flinar han.
Jag nickar.
- Berätta varför du vill komma in på skolan, ler han och slår sig ner på en stol bakom ett bord.
- Jag har alltid gillat att dansa, och det känns som att jag borde ta ett steg längre med dansen, ler jag.
- Okej. Vilken låt vill du dansa till idag?
- Right Round med Florida, ler jag och kastar en skiva mot honom.
Han fångar den med handen.
- Ey, tänk om jag hade gjort illa mig! Skrattar han.
- My bad.. Ler jag.
Han går fram till stereon och lägger i skivan.


Musiken börjar spelas och jag börjar dansa till den. Jag koncentrerar mig som aldrig förr och bara drömmer mig in i dansens värld. När låten tagit slut stannar jag upp och vänder mig med ett leende mot Alfredo. Han kollar imponerat på mig.
- Damn girl! Du äger! Ler han.
- Tycker du? Tack! Ler jag och drar på mig min lila kofta.
Han skriver upp nånting på en lapp och vänder sig sedan mot mig igen.
- Vilka är det som är i juryn och bestämmer om man kommer med? Frågar jag med ett snett leende.
- Jag, Scooter Braun, Kenny Hamilton, Usher, Mama Jan och självklart Justin Bieber, flinar han.
- Har jag någon chans? Frågar jag tveksamt.
- Girl, du har nog störst chanser av alla! Ler han glatt och rättar till sin keps.
- Tack!
- Ett brev kommer skickas hem till dig inom en vecka om du klarar det, du heter Mary Jansen va? Frågar han.
- Japp.
- Okej, awesome!
- Hejdå, ler jag och vinkar.
- Hejdå! Flinar han innan jag lämnar byggnaden.
När jag kommer ut möts jag av en förväntansfull Tami.
- Hur gick det?! Frågar hon.
- Bra tror jag, Alfredo som han hette sa att jag nog har störst chans av alla och att jag äger, säger jag och skrattar.
Hon ger mig en highfive.
- Se! Jag sa ju det! Ler hon medans vi hoppar in i hennes minibuss.
Jag nickar glatt.
- Om jag kommer med kommer jag få träffa Justin Bieber också, coolt! Ler jag.
- Det har jag redan gjort, skrattar hon och blinkar med ena ögat.
- Ja, du skrämde väl skiten ur honom när du klättra in genom fönstret sådär! Skrattar jag.
- Ja omg, du skulle sett hans min! Säger hon och vi börjar asgarva.
Vi svänger in utanför ''mitt'' hus.
- Vi ses i skolan imorgon, ler jag och hoppar ur.
- Det gör vi! Ler hon och vinkar efter mig.
Jag springer in i huset, drar av mig skorna och skyndar mig ut i köket. Jag kastar en blick på klockan. 19,13. Fan också! Jag skulle fixat middag vid 6! Donna kommer rasande ut i köket.
- Du skulle fixat middag vid sex! Klockan är kvart över sju! Säger hon med armarna i kors.
- Jag vet, förlåt! Jag var upptagen! Säger jag och öppnar kylskåpet.
- Nu är det försent, jag har beställt kinamat. Du har utegångsförbud resten av veckan!
Jag tänker efter. Idag är det Torsdag, så det är nog inte så illa.
Jag nickar lydigt och skyndar mig sedan upp på mitt rum.
8 Dagar senare.

Som vanligt går jag trött ut för att hämta posten. Jag öppnar brevlådan och bläddrar igenom posten och stannar till på ett. ''Mary Jansen'' , jag spärrar upp ögonen och sliter upp brevet. Förväntansfullt börjar jag läsa.
''Du har blivit antagen till Junior Danceschool. En limousine kommer hämta upp dig den 10 Juni 10.00 på morgonen, se till att vara vaken och förberedd! M.V.H Bieber Crewet''
Jag ger ifrån mig ett glädjeskrik och springer glatt upp på mitt rum. Jag drar av mig pyjamasen och drar på mig nya, fräscha kläder. Jag äter en snabb frukost och skyndar mig ut med mitt brev, utanför står självklart Tami med sin minibuss. Jag attackerar henne i en stor kram och räcker henne brevet. Hon läser en liten stund och kollar sedan på mig med uppspärrade ögon.
- Oh my god Mary! Skriker hon glatt.
- Jag vet! Skriker jag tillbaka minst lika glad.
Kan livet bli bättre eller?

5 Kommentarer för nästa del!

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 2 - Guess what Justin said?!

Hon skyndar sig efter mig.
- Men då måste vi prata med Brittany! För du SKA söka! Ler hon och vi kommer in i skolbyggnaden.
- Jag är inte så intresserad att ha Justin Bieber som dansslärare, kan han ens dansa? Frågar jag och låser upp mitt skåp.
Hon rycker på axlarna.
- Ingen aning, vi får kolla upp det sen! Ler hon medans vi går mot lektionssalen.


Jag skejtar den sista biten hem och skyndar mig sedan upp på mitt rum. Jag tar fram min laptop ur lådan och googlar upp ''Justin Bieber dance'' , jag tar första alternativet och kommer in på Youtube. Videon startas.
''Hello, i'm Justin Bieber and i'm gonna show you some moves!'' Ler han och börjar dansa till Floridas låt Right Round. När videon är slut kan jag inte låta bli att le, han var ju trots allt bättre än jag trodde! Jag klickar bort Youtube och googlar ''Justin Bieber dansskola'' Jag klicker återigen på första alternativet och det kommer upp en hel sida med fakta. ''Är du en duktig dansare? Då ska du besöka Junior Danceschool! Läraren är Justin Bieber och hans crew! Dansskolan börjar den 10 Juni och pågår i ett helt år! Vi har självklart vanliga lektioner också, men de flesta lektionerna består av dans! Du är ledig varje Lördag och Söndag inklusive lov ibland. Tiderna är från 10.00 till 18.00, därefter är det fritt! De 10 bästa dansarna kommer få medverka i Justin Biebers musikvideo Somebody to love! Anmäl dig på Junior Danceschool senast den 30 Maj.''
Jag tar snabbt upp mobilen ur fickan och ringer upp Tami.
- Nå?! Svarar hon glatt.
Jag läser upp allting igen högt för henne och hon ger ifrån sig ett glädjetjut.
- Omg! Du måste söka! Säger hon glatt.
- Jag vet inte Tami.. Tänk om jag inte kommer med? Säger jag tveksamt.
- Det kommer du göra! Vi får prata mer om det här i skolan imorgon, jag måste gå.. Ciao! Säger hon och det låter som att hon ska explodera av lycka.
- Okej, hejdå! Ler jag och lägger på.
Jag stoppar ner mobilen i fickan igen och kollar tveksamt på dataskärmen.
Jag suckar och klickar bort sidan. Jag skyndar mig ner till köket. Dags att fixa middag.. Jag möter en glad Donna i köket.
- Jag ska ut och jogga, jag vill ha maten serverad när jag kommer tillbaka! Ropar hon och smäller igen ytterdörren efter sig.
Jag himlar med ögonen och börjar laga middag.
Tami:
Med snabba steg springer jag mot Junior Danceschool. När jag står en bit ifrån dörren får jag syn på en stor mörkhyad man. Antagligen livvakten.. Jag kollar mig förvirrat omkring och får syn på ett fönster som står på glänt! Jag räcker över ena benet över fönsterkanten och sedan andra benet. Innan jag hunnit blinka står jag inne i en stor sal med en förvirrad Justin Bieber framför mig. Jag skrattar till.
- Tami, ler jag och skakar hans hand.
- Justin.. Säger han förvånat.
- Jo jag vet, jag behöver din hjälp! Ler jag och slår mig ner på en stol.
- Vad kan jag hjälpa dig med? Frågar han fortfarande förvånad.
- Jo det är såhär.. Min kompis Mary, hon är kung på att dansa! Men hon verkar inte förstå hur talangfull hon faktiskt är! Om du såg hennes moves, shit asså! Här kolla!
Jag räcker honom min videokamera.
- Tryck bara på play, ler jag och börjar undersöka rummet.
Danspokaler med Justins namn på? Det hade jag aldrig kunnat tänka mig. När jag undersökt salen går jag tillbaka till Justin. Videon verkar ha tagit slut och han spärrar upp ögonen.
- Så.. Vad tyckte du? Frågar jag med ett leende och tar tag i min videokamera.
- Hon är verkligen duktig! Flinar han.
- Tycker du hon ska söka? Frågar jag tveksamt.
- Om jag gör? Hon ska absolut söka! Jag tror hon kommer komma långt! Ler han.
Jag ger ifrån mig ett glädjetjut och Justin kollar konstigt på mig.
- Äh, get use to it! Ler jag och stoppar ner videokameran i väskan.
Jag tar upp ena benet på fönsterkanten igen.
- Ey, vänta! Ropar Justin.
Jag tar mig upp på fönsterkanten och vänder mig åt Justins håll.
- Hälsa Mary från mig att hon måste söka! Ler han.
- Ska bli sir! Säger jag med ett skratt och hoppar ner.
Mary:
Jag kliver in i skolbyggnaden och attackeras av Tami.
- Gissa vad Justin sa?! Ler hon med uppspärrade ögon.
Jag kämpar mig ur hennes grepp och kollar förvånat på henne.
- Justin? Har du snackat med Justin? Frågar jag förvirrat och går mot mitt skåp.
- Ja det har jag! Och han sa att jag skulle hälsa till dig att du absolut ska söka till dansskolan! Ler hon och sliter upp sitt skåp.
- Säg inte att du visade honom videon när jag dansar? Frågar jag och tar ut min engelskabok.
- Kanske... Ler hon medans vi börjar gå till engelska salen.
- Tami! Säger jag förskräckt.
- Äh, se det positivt! Han gillar dina moves! Ler hon.
- Han är kändis, det är hans jobb att få folk glada, suckar jag.
- Mary! Sluta ändra allting till negativt! Jag såg hur han kollade in dina moves, han gillar det! Ler hon och armbågar mig i sidan.
- Jag vet inte Tami.. Säger jag tveksamt.
- Kom igen Mary, för min skull! Ler hon och ger mig sin hundvalpsmin.

Andra delen ute. Vad tycker ni? Ska hon söka? :D


@ Talkin 2 you guys

Hm?

Ska jag göra en ny novell? Fick klagomål av ''Julia'' redan på första delen?

@ Dreams Do Come True (AVSLUTAD)

Kapitel 1 - Danceschool

Jag öppnar ögonen och bländas av det kraftiga ljuset utifrån. Jag reser mig trött upp, går fram till garderoben och tar ut ett par svarta slitna jeans, en vit v-ringad T-shirt och en grå kofta, därefter tar jag med kläderna in på badrummet. Jag sliter av mig pyjamas byxorna och pyjamas tröjan. Sedan sliter jag på mig de andra kläderna. Jag borstar håret och skyndar mig ner på nedervåningen och möts av Brittanys arga ansikte.
- Vad är det med dig då? Frågar jag och tränger mig förbi henne.
Hon följer efter mig ut i köket.
- Du skulle fixa frukost till mig för en timme sen! Morrar hon och slår sig ner vid bordet.
Jag skrattar och skakar på huvudet.
- Jag är ju här nu, vad vill du ha för frukost? Frågar jag och öppnar kylskåpet.
- Jag har redan ätit nu! Visste du om att Justin Bieber kommer till Atlanta ikväll? Frågar hon och lyser upp.
Jag rycker på axlarna.
- Varför skulle jag bry mig? Frågar jag och tar ut ett paket ägg.
Bäst att fixa frukost till Donna på en gång innan hon vaknar och blir rasande över att frukosten inte står på bordet.
- Han ska vara lärare här för någon dansskola, säger hon och kollar ut genom fönstret.
- Dans? Kan han ens nånting om dans? Frågar jag och knäcker två ägg på stekpannan.
- Ja! Han är kung på dans! Säger hon lite irreterat.
- Det skulle jag vilja se, skrattar jag och steker ägget.
- Klart du skulle. Jag vill verkligen komma in på den där dansskolan! Ler hon.
Jag håller för munnen för att inte skratta. Brittany? Dansa? Lägg av!
- Jag visste inte att du dansade, ler jag och öppnar brödpåsen.
Jag brer på smör på två smörgåsar sedan lägger jag ett ägg på varje smörgås. Därefter lägger jag mackorna på en tallrik och ställer tallriken på bordet.
- Det gör jag inte, men vem har sagt att jag ska dansa? Jag vill bara träffa Justin! Säger hon desperat.
Jag börjar plocka undan frukosten och höjer på ena ögonbrynet.
- Men dansskolan går väl ut på att dansa? Frågar jag bekymrat och kastar en hastig blick på klockan. 08.07, alltså kommer Tami närsomhelst med sin orangea minibuss.
- Jo, det gör den.. Då får jag väl lära mig dansa, flinar hon och försvinner ut i hallen.
Jag kan inte hålla mig för skratt längre och skrattar så mycket jag aldrig gjort förut. Kort därefter hör jag yttedörren smällas igen. När jag lugnat ner mig själv smyger jag upp på Donnas rum.
- Donna, jag har gjort frukost! Nu sticker jag iväg till skolan! Säger jag med en suck och skyndar mig ner till hallen.
Jag drar på mig mina slitna skor, rycker tag i min skateboard och sliter upp yttedörren. Jag ställer mig på skateboarden och skejtar fram till Tami's minibuss. När jag kommer fram tar jag upp skateboarden i min famn och hoppar in bredvid henne.
- Heeeej! Ler hon och ger mig en stor kram.
- Hej! Ler jag och besvarar kramen.
- Hur var din morgon? Frågar hon medans hon börjar gasa.
- Helt okej, förutom att jag fick sitta och lyssna på Brittanys tjat om att hon ska söka till någon dansskola, Justin Bieber ska tydligen undervisa där men jag kan aldrig tänka mig henne som en dansare och inte han heller för den delen, säger jag och skrattar.
Först skrattar hon sen ger hon mig en allvarlig blick.
- Du måste lätt söka! Säger hon och svänger in på skolans parkering.
- Jag? Knappast! Jag kommer aldrig komma in och förresten så är det ingen annan än du som vet om att jag dansar! Säger jag och öppnar bildörren.
Vi hoppar ut och hon låser bilen sedan skyndar hon sig ikapp mig.
- Men kom igen Mary! Var ligger den där dansskolan och hur länge pågår den? Sover man över? Isåfall är det ju världens chans! Du slipper Donna och allt! Ler hon.
Jag stannar och suckar. Jag möter hennes blick.
- Tami, jag vet ingenting förutom att den är i Atlanta, men jag antar att man sover över, säger jag och fortsätter gå.
Hon skyndar sig efter mig.
- Men då måste vi prata med Brittany! För du SKA söka! Ler hon och vi kommer in i skolbyggnaden.
- Jag är inte så intresserad att ha Justin Bieber som dansslärare, kan han ens dansa? Frågar jag och låser upp mitt skåp.
Hon rycker på axlarna.
- Ingen aning, vi får kolla upp det sen! Ler hon medans vi går mot lektionssalen.

Första delen är nu ute! :)
Vad tycker ni? Kommentera!

@ Talkin 2 you guys

Novell - Dreams Do Come True

Novellen jag kommit på heter Dreams Do Come True. Den handlar om 16-åriga Mary. Hennes föräldrar är döda. Pappan fick hon aldrig träffa, men hennes mamma var en riktigt duktig dansare och var bakgrundsdansare till grannen Donna. När Marys mamma gick bort medgav Donna att hon ändå behövde hjälp hemma så hon tog vårdnaden om Mary. Så nu bor Mary med Donna och Donnas döttrar. (Marys styvsystrar) Bett och Brittany. Bett och Brittany är tvillingar och lika gamla som Mary. Donna behandlar Mary som att hon vore en slav, hon får städa upp efter allt och alla, laga mat osv. Men.. Eftersom hennes mamma var dansare, så har hon det också i blodet. Hon dansar i smyg. När ingen ser. På olika ställen. Den enda som sett henne dansa är hennes bästa vän Tami.

Och ja.. Hon gillar Justin Biebers musik, men hon är inget galet fan!

Hon bor förresten i Atlanta. Donna är en känd sångerska som vill göra en duett med Justin Bieber. Men Justin har alltid tackat nej eftersom han inte gillar hennes musik, och ingen köper hennes plattor.

Vad mer ska man säga? Enjoy!

P.S Jag vill att alla som läser kommenterar! :D

@ Talkin 2 you guys

Hejhej!

Hej alla Beliebers.

Mitt namn är Jasmine, jag är 12 år och är galen i Justin Bieber. Jag kan nog typ allting om honom, haha! Jag har också en novellblogg som heter: www.JustinDrewBiebeer.blogg.se .. Men jag hade tänkt börja skriva noveller här också? Höhö, undra hur det kommer gå.. Men eftersom jag redan har massa idéer så antar jag att det kommer gå bra! Och så vill jag säga en sak! Om ni tycker jag skriver av andra bloggar så kan ni dra, för det gör jag inte. Jag får mina idéer från filmer och ifrån hjärnan! I'm not a Copycat dudes. Men hoppas bloggen blir lyckad! Ett inlägg om bloggens handling kommer strax upp, där berättar jag också var jag fick idéerna ifrån så ni inte tror att jag skriver av folk.. Jag låter säkert typ skit otrevlig, men nejdå! I'm NOT. Vill ni ha kontakt med mig så mejla till: Jasmine_LoveJustinBieber@hotmail.com .. Stay tuned! :)