@ Talkin 2 you guys

GOTT NYTT ÅR!

Hej!

Jag är riktigt ledsen över att jag inte har uppdaterat. Har inte haft tid.. Nu sitter jag dock hemma med vattkoppor (lyckat att få det på nyårsafton) och kan inte gå ut. Så uppdateringen kommer bli så mycket bättre! Jag lovar. Hur som helst så vill jag önska er alla ett gott nytt år och hoppas ni får en bra kväll! Take care!

Kram Jasmine :)


BTW: Nästa kapitel kommer nästa år! ;)

@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Jag igen!

Jasmine's lillesyster här! ( Igen )
Fick nyss reda på att Jasmine är hos våran moster som bor långt härifrån, och hon kommer hem imorgon. Och hon har nog ingen tillgång till dator tyvärr. Men när Jasmine kommer imorgon får ni nog kapitel.


#Take Care!

@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Jasmine's lillesyster

Hejhej! Jasmines lillesyster här, Jasmine är inte hemma idag. Men när hon kommer hem ikväll lägger hon upp ett kapitel! :)

@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 17 - I Hate You

''Mamma!'' Ropade jag nästa dag efter att ha varit på affären. ''Här inne!'' Ropade hon tillbaka från vardagsrummet. Hon satt i soffan med en kopp kaffe och läste en tidning. Hon såg mycket friskare ut än igår. ''Hur mår du?'' Frågade jag. Hon kollade upp på mig och log. ''Jag mår fantastiskt. Tänkte precis ta en promenad, vill du följa med?'' Frågade hon. Jag tänkte efter. Varför inte? Det var längesen som jag och mamma gjorde något tillsammans. Jag nickade. ''Visst. Ska bara ställa in sakerna'', sa jag och gick ut med påsen till köket. Jag la in glassen i frysen, mjölken i kylskåpet och ostbollarna i skafferiet. Sedan gick jag ut till hallen igen och drog på mig skorna. Jag kastade en blick på mamma, som stod vid dörren och väntade. Jag log och följde med henne ut. Jag stängde dörren efter oss och låste. ''Var ska vi?'' Frågade jag och gick ikapp henne. Hon log svagt. ''Det finns ett ställe som din mormor brukade ta mig till när jag var ungefär tio år'' sa hon. Jag nickade. ''Var bor mormor?'' Frågade jag osäkert. Jag mindes inte om det var Kalifornien, Los Angeles eller här i Stratford.
Hon såg irreterad ut. ''Hon bor här i närheten. Inte ens en halvtimme härifrån, men hon är en elak kärring nu'', mumlade hon. Jag höjde på ögonbrynen. ''Varför då?''
Mamma suckade tungt. ''Sedan hon blev tillsammans med hennes nya man Jake, har hon blivit elak. Vet inte varför, hon snodde alla mina saker och ignorerade mig såfort jag pratade med henne. Hon är värdelös'' sa mamma. Jag kollade förvånat på mamma. ''Men du har ju sagt så bra saker om mormor'', sa jag förvånat. Mamma nickade med en tung suck. ''Det är för att hon är en så bra människa egentligen'', sa hon. Jag nickade långsamt. ''Jaha'', sa jag bara. Utan att jag märkt det stod vi ute på ett berg och kollade på vattnet. Mamma slog sig ned på berget, så jag gjorde detsamma. ''Det är vackert här'', sa mamma. Jag kollade ut över vattnet och nickade. Solnedgången var påväg och jag log svagt. ''Det är det'', sa jag instämmande. Mamma log.
''Det här stället får mig lugn. Jag gick hit varje gång efter att jag och din mormor bråkat eller såfort jag behövde rensa tankarna. Det är en riktigt bra ställe'', sa mamma. Jag nickade. ''Ja'', mumlade jag och höll faktiskt med. Det var ett riktigt fint och lugnt ställe. ''Vet du vad?'' Sa mamma. Jag vände blicken åt hennes håll. ''Vadå?'' Frågade jag. ''Någon dag.. När jag...'' Mumlade hon men stoppade sig själv. Jag spärrade upp ögonen. Tänkte hon precis tala om sin död?
''Kan du se till en sak åt mig?'' Frågade hon. Jag nickade långsamt och kollade frågandes på henne. ''När jag.. Går bort och far upp till himlen istället.. Kan du se till så att jag får en ljus begravning då? Det är så trist när alla är så mörkklädda. Jag vill ha en ljus begravning, med vita klänningar och ljusa kostymer'', sa hon drömmande. Jag svalde hårt och lät en tår rulla ned för min kind. ''Tänker du lämna mig?'' Frågade jag lågt. Hon kollade på mig med stora ögon och skakade snabbt på huvudet. ''Nej. Älskling'', sa hon och drog in mig i en kram. ''Men vi båda vet att det kommer en dag då jag...''
''Men jag då?! Jag har också cancer!'' Sa jag och märkte att tårarna blev fler och fler. Jag reste mig upp och började gråta hysteriskt. ''Cassie'', sa mamma och kollade allvarligt på mig. ''Du överlever det här sålänge du kämpar'', sa hon. Jag visste själv inte så mycket om min sjukdom. Mamma hade inte talat om så mycket. ''När kommer jag dö?'' Frågade jag allvarligt. Mamma kollade på mig med stora ögon, och skakade sedan på huvudet för sig själv. ''Du kommer inte dö'', sa hon. ''Sålänge du tar din medicin så kommer du klara dig! Förstår du det?'' Frågade hon. Jag skakade på huvudet. ''Du ljuger'', viskade jag. Hon skakade på huvudet. ''Det gör jag inte'', sa hon lugnt. ''Mamma, du måste fortsätta kämpa! Var har du tänkt att jag ska ta vägen?!'' Frågade jag upprört. Mamma suckade. ''Din mormor..'' Jag avbröt henne. ''Du snackade nyss skit om henne och nu tycker du att jag ska bo med henne?!'' Skrek jag och tårarna blev allt fler och fler.
''Det finns ingen annanstans att..'' Jag suckade tungt. ''Jag bor hellre med pappa'', sa jag lågt. Hon kollade förvånat på mig, men sedan såg hon riktigt arg ut.
''Du går inte nära den där mannen!'' Sa hon högt. ''Det är hans fel att du får gå igenom det här! Jag sa till honom att du skulle bo med honom men han vägrade ta emot dig!'' Skrek hon. Mina ögon var stora som klot, och nu kunde jag verkligen inte lugna ner mig. ''Så du tänkte också lämna mig?!'' Sa jag med tårarna rinnandes ned för kinderna. Hon suckade och kollade ned i sina händer. ''Jag hatar dig!'' Sa jag och sprang iväg och lämnade henne kvar ensam på berget. Jag var så omtyckt...

(Förlåt för bildlöst, hittade ingen bild...)

@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Rob hälsar

Hej hörrni! Jag ska skriva flera kap nu på en lösenordsskyddad blogg (där jag bland annat skriver ''Dreams do come true PART 2!!!'' Med Mary och Justin, min första novell om ni läst den? Det kommer upp några kap ikväll :) Iaf så läste Rob precis era kommentarer och detta är vad han skrev:

''Wow! Tack så jättemycket att ni gillade låtarna! Ni äger, och det gör Justin också! ;)''

Hahah.. Ja, de gillar båda Justin. Hahah, men stay tuned iaf! :)

@ Talkin 2 you guys

Rob & Nino

UPDATE: Kom igen folks! Jag ska visa dom era kommentarer imorgon kväll, och skulle gärna uppskatta om ni delade med er av era åsikter då! :)

Heyy!

Jag vet att detta inte har något alls med bloggen att göra, men mina två vänner Rob & Nino (Har ni hört talas om de?) är riktigt grymma och förtjänar verkligen flera views! Rob bad mig att lägga ut någon video med dem på min blogg om jag hade någon, och jag tänkte; varför inte? Så det skulle betyda mycket för mig & dom om ni kollade in någon utav dom här;


Kommentera gärna vad ni tycker också så att jag kan visa era kommentarer för dom! Vad tycker ni? :)

GOD JUL! ♥

Rob


Nino


Dom ser bra ut också! ;)

@ Talkin 2 you guys

Bestämt mig

Jag är tillbaka nu. Och nästa kapitel kommer antingen ut imorgon (julafton) eller på juldagen. Vi får se om jag har tid imorgon. GOD JUL! ♥

@ Talkin 2 you guys

JAG BRYR MIG INTE?!

Andra gången jag skriver om detta.. -.-

Är min blogg lik Neverletyougo.blogg.se? Okej, fine. Jag bryr mig inte om vad ni tycker, haters. Kollade igenom hennes novellblogg nu och den ända likheten jag hittade var att båda lider av blodcancer? WHAT THE FUCK?! Vill ni veta varför jag valde att skriva om att hon hade blodcancer/leukemi? Jo, för att min såkallade pojkvän lider av det! Skaffa er lite respekt. Skäms ni inte? Jag kommer iaf behandla er som ni behandlar mig nu. Visste inte ens om att den där novellbloggen fanns. -.-

Btw; Ni andra, ta inte åt er ♥

Kolla också in inlägget nedanför detta!

@ Talkin 2 you guys

bloggpaus

Hej på er!

Jag känner att jag har tappat inspirationen helt just nu. Typiskt. Därför ska jag skriva ned så mycket som möjligt på rena papper och så kommer jag tillbaka på onsdag elr torsdag. Inte så lång bloggpaus alltså, bara 2-3 dagar... :) Förlåt, men det är bara för att jag någonsin ska kunna uppdatera som förr igen. Take care!♥

@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 16 - You're So Much Cuter Than ThatEfter att ha sett på en romantisk komedi hos Justin gick jag hem till mamma. Hon var riktigt sjuk och behövde min hjälp. ''Jag är hemma!'' Ropade jag och sparkade av mig skorna. Jag gick ut till köket och hällde upp ett stort glas vatten som jag tog med in till mamma. Jag räckte henne det och hon tog emot det och drack tre klunkar direkt. ''Är du hungrig?'' Frågade jag. Hon skakade på huvudet och la sig ned och slöt ögonen. Jag suckade tungt och gick ut ur rummet. Jag hatade att se mamma såhär, hon mådde bra för det mesta men när det väl blev såhär var det sjukt jobbigt. Men jag skulle ta hand om henne precis som hon tog hand om mig hela tiden. Jag gick ut till vardagsrummet och satte mig ned framför tv:n. Jag hade verkligen ingenting att göra, så jag började fundera på vad som hände för snart två månader sedan. Hur jag bara varit ute för att kolla mig omkring i området och hur mannen bara dykt upp bakom mig med en kniv i handen. Han hade tryckt upp mig mot väggen och till slut huggit mig kraftigt med kniven i magen. Jag skakade på huvudet för mig själv och märkte att mina ögon var tårfyllda. Om mamma försvann ur mitt liv skulle jag bara ha Justin kvar. Och han har sina turnéer som han måste iväg på. Hur skulle jag klara mig? Bo med pappa? Nej tack. Han var fortfarande kvar i Stratford men jag hade inte träffat han så mycket. Jag orkade inte med barnen, de skrek efter mig hela tiden, även om de var riktigt söta.
Jag ryckte till när det plingade till i min mobiltelefon. Jag drog upp den ur fickan och kollade på skärmen. Det var ett nytt meddelande från Justin. Jag log och öppnade det.
''Jag saknar dig'', var allt som stod. Mina kinder hettade till och jag såg antagligen ut som en röd tomat just nu. Det var otroligt hur han fångat mitt hjärta på så kort tid. Jag skrev snabbt in ett svar.
''Jag saknar dig också.. ♥'' skrev jag och skickade iväg det. Sedan la jag mig ned i soffan med en tung suck.Cassie. Cassie. Cassie. Cassie. Jag kunde inte fokusera mig på något annat! Jag ville så gärna träffa henne, men som hon sagt så var hennes mamma väldigt sjuk och behövde henne. Det plingade ännu en gång till i min mobil. Cassie. Jag öppnade meddelandet och läste om det flera gånger.
''Kom hit, snälla.. Jag har tråkigt... ♥''
Jag log stort och knappade in ett svar: ''Kommer! ♥'' Skickade jag iväg till henne. Jag reste mig upp ur sängen och sprang ned till nedervåningen. Jag drog på mig mina skor och hoppade in i bilen. Det skulle ta så lång tid att gå. Jag körde upp för uppfarten vid hennes hus och parkerade utanför, sedan knackade jag på dörren. Hon öppnade med ett brett leende på läpparna.
''Hej!'' Sa hon glatt och slängde armarna om mig. Jag log och kysste henne ömt. ''Hej på dig'', sa jag och skrattade. Hon släppte in mig så jag tog av mig mina skor. ''Så, vad gör du?'' Frågade jag. Hon ryckte på axlarna. ''Ingenting. Tänkte laga middag till mamma och oss. Vill du hjälpa till?'' Frågade hon. Jag nickade. ''Gärna'', svarade jag och log. ''Vad ska vi göra för något då?'' Fortsatte jag. Hon kollade på mig och suckade tungt. ''Ingen aning'', mumlade hon. Jag skrattade till. Hon var så söt. Det slutade iallafall med att vi bara gjorde pasta med köttfärssås. Hennes mamma kunde tydligen inte äta så mycket när hon var sjuk, och vi var heller inte så hungriga.
''Du bränner köttfärssen'', skrattade hon. Jag skrattade. ''Nejdå! Jag har full koll'', sa jag och log stolt. När det äntligen var klart hällde jag upp lite på en tallrik. ''Till din mamma'', sa jag och log.Jag log tacksamt åt Justin och tog med tallriken in på mammas rum. Han själv stannade kvar i köket, han ville nog inte träffa min mamma när hon var i detta tillstånd. ''Här'', sa jag med ett leende och ställde ned tallriken med besticken på skrivbordet bredvid henne. Hon log svagt. ''Tack gumman'', sa hon. ''Det är Justin som har lagat köttfärsen. Hoppas du gillar det'', sa jag. Hon öppnade sina ögon. ''Är Justin här?'' Frågade hon förvånat. Jag nickade och log brett. ''Japp. Men du får träffa honom när du mår bättre, okej?'' Sa jag och fortsatte le. Hon nickade och log tillbaka. ''Jag tittar till dig ikväll'', sa jag. ''Se till att äta'', fortsatte jag innan jag försiktigt stängde dörren efter mig. Jag gick ut till köket igen där Justin dukat åt oss. Han var för gullig.

*

Vi satte oss i soffan och slog på en film. ''Han liknar mig'', sa Justin och pekade på en riktigt ful kille. Jag spärrade upp mina ögon och brast ut i skratt. Jag smekte Justins kind. ''Du är mycket sötare än så'', sa jag och log.
156592.m_large
''You're so much cuter than that''

Tråktråktråk. Det kommer mer imorrn! :)


@ Talkin 2 you guys

förlåt, förlåt, förlåt!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Jag skulle ha uppdaterat igår (fredag) och så har ni inte ens fått något idag! (Lördag.) Jag är verkligen ledsen! Har haft så mycket att göra nu på senaste tiden. Imorgon efter att min moster har hälsat på kommer jag sätta mig ned och skriva direkt! Det är ett löfte! :) Tack för erat tålamod♥

@ Talkin 2 you guys

Hej igen!:)

Hej igen och förlåt för den usla uppdateringen! Jag har bara haft en tuff vecka. Det är inte riktigt bättre ännu.. Men förhoppningsvis blir det bättre nästa vecka. Iaf så tänkte jag bara meddela er om att imorgon kommer det komma kapitel:) Jag är verkligen ledsen för väntan! Förstår verkligen inte hur ni står ut.. Tusen tack iaf, vi hörs imorrn, sov gott♥

@ Talkin 2 you guys

Hoppas ni står ut..

UPDATE: Såg att Johanna hade frågat hur länge vi var tillsammans. I 3 månader, kanske inte sådär jättelänge. Men han var min första pojkvän någonsin så det är lite svårt.. Men det blir nog bättre.. Jag ska försöka få upp 1-2 kap lite senare, nu ska jag iväg. Ta hand om er ♥

Gjorde precis slut med min kille och mår långt ifrån bra. Jag uppdaterar så snart jag kan. Hoppas att ni står ut.

@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 15 - Shes Mine

''Förlåt'', sa Pattie och reste sig upp. ''Jag låter er prata själva istället. Ni kan prata där borta om ni inte vill bli störda av Jazmyn och Jaxon'', sa hon och pekade mot en klätterställning lite längre bort. Jag nickade och följde efter Justin dit bort. Vi stod och kollade på varann ett bra tag. Ingen sa någonting.
''Justin'', sa jag lågt.

Han suckade tungt och tog tag i båda mina händer. Jag kollade in i hans ögon och såg att han var på väg att gråta.
''Igår..'' Sa han och kollade djupt in i mina ögon. ''..Så fantiserade jag om att Selena var du'', fortsatte han. Jag drog efter andan och såg förvånat på honom.
''Jag vet inte vad det är du gör..'' Sa han lågt. ''Men sättet du kollar på mig. Du förtrollar mig'', sa han och snyftade till. ''Det har gått så kort tid.. Men ändå så är mina känslor så starka för dig'', sa han. ''Jag gillar dig. På ett speciellt sätt. Mer än en vän'', viskade han. Jag svalde hårt och kände hur mina ögon fylldes med tårar. ''Jag vet inte vad jag ska säga'', sa jag lågt. ''Kom. Jag ska visa dig något'', sa Justin och drog med mig hem till honom igen. Med skorna på gick vi upp till hans rum. ''Kolla'', sa han och skrattade ett glädjelöst skratt. Han öppnade en låda och kastade något till mig. Jag öppnade fotoalbumet och fann några få foton på mig och honom. Vi gick tillsammans, skrattade, log och såg riktigt glada ut.
''Ser ut som en desperat jävel'', sa han. Jag skrattade till och skakade på huvudet. ''Det var riktigt fint'', sa jag ärligt. Justin log, men hans leende nådde inte ögonen.
''Jag gillar dig'', sa han och suckade. ''För mycket'', fortsatte han. ''Justin'', sa jag lågt och kollade ned på mina händer. Jag var tvungen att berätta hur jag kände för honom, även om det kanske skulle förändra allting. Kanske skulle det bli en stor klump av det hela och så skulle vi inte ha kontakt mer? Jag visste verkligen inte hur han skulle ta det. Jag var rent ut sagt förvirrad. Jag fann inget annat ord. Världens kändaste stjärna gillade mig. Den där flickan i mängden som har tillräckligt med vänner, men bara umgås med två av dem. Jag fick inte riktigt in det i huvudet. Justin Bieber gillade mig? Det var ju helt sjukt! Jag mötte motvilligt hans blick och blev knäsvag då han endast stod någon centimeter ifrån mig. Jag svalde hårt. ''Jag gillar dig också'', viskade jag. ''Jag tyckte att jag var korkad som föll pladask för dig direkt, därför har jag inte sagt något'', sa jag och suckade tungt. Justins ögon var stora. ''Är det sant?'' Frågade han.
Jag skrattade. ''Nä, jag står här och ljuger för dig. Vad tror du?!'' Skrattade jag. Han skrattade och slog till mig på axeln. ''Så..'' Muttrade han och la sina armar runt min midja. ''Får jag säga en sak?'' Frågade han. Jag nickade. ''Självklart'', sa jag och log svagt. Vart skulle detta leda? Jag var verkligen knäsvag. Om han sa något opassande skulle jag definitivt falla ihop på hans golv. ''Du är väldigt vacker, Cassie. Och jag skulle inte klaga om jag fick spendera alla mina dagar med dig'', sa han och log. Jag spärrade upp ögonen. Han skrattade till och pressade sina läppar hårt mot mina.
Det kändes så rätt. Hon kändes som den rätta. Jag vet att vi inte har känt varann längre, men det var defintivt kärlek vid första ögonkastet. Gnistorna hade alltid funnits där. Jag skulle aldrig släppa henne. Aldrig. Hon var min nu, och det skulle hon förbli.

Vad tycker ni? First kiss - Check! Kom igen nu, vill verkligen veta vad ni tycker! :)

@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 14 - So Wrong


''Justin'', sa jag med tårarna rinnandes ned för mina kinder. Han kollade förvånat på mig och jag såg att han också grät. Han var likblek i ansiktet och såg riktigt hemsk ut. Men det kanske han inte förtjänade att få höra?
''Sluta tyck synd om dig själv'', sa jag lågt och tvingade fram ett svagt leende. Han kollade oförstående på mig. ''Det gör jag inte'', viskade han. Jag höjde ögonbrynen och torkade bort tårarna. ''Justin...'' Sa jag och suckade tungt. Han snyftade till och kollade på mig med stora ögon.
''Jag vet verkligen inte vad som hände'', sa han lågt med en suck. ''Vi hade något. Jag och Selena, men efter att inte ha haft kontakten på sex månader antog jag att det var slut. Men när hon kom hit igår..'' Han svalde hårt. ''Så pratade hon med mig som om att allt var som vanligt. Hon tog iallafall flyget hem vid fyra imorse, och jag berättade för henne att jag inte kunde vara med henne längre..'' Sa han och hans tårar började återigen rinna ner. ''Justin'', sa jag för tredje gången. Han kollade in i mina ögon och jag såg hur svårt det var för honom. Han ångrade sig verkligen. Men han hade ju inte gjort något fel? Det var bara jag som var korkad nog att ha känslor för honom. ''Vi går till din mamma'', sa jag. Hans ögon blev stora som klot. ''Men.. Hon är ute med Jazmyn och Jaxon'', sa han lågt. Jag nickade. ''Jag vet. Jag träffade henne på vägen hit. Hon sa att jag bara behövde gå in. Jag vet var hon är, kom så går vi'', sa jag och gick ut till hallen. Justin kom bakom mig. Jag vände mig om mot honom. ''Jag är ledsen för att jag gör såhär mot dig, Justin. Men jag.. Jag vill lösa det här'', sa jag och öppnade ytterdörren. Han nickade. ''Jag vill också det'', viskade han. Vi började gå mot Pattie i tystnad.

''Cassie! Justin!'' Ropade Pattie när hon fick syn på oss. Vi båda tvingade fram två leenden som inte nådde ögonen. Pattie såg direkt att något var fel och vinkade att vi skulle komma. Justin suckade tungt, men jag drog ändå med honom bort till hans mamma och syskon. ''Sätt er'', sa hon och pekade på parkbänken. Vi gjorde som hon sa. Jag kollade på Jazmyn och Jaxon som var helt inne i att leka kull. Jag log lite och kollade sedan ned på mina händer.
''Vad har hänt?'' Frågade hon. Justin suckade. ''Läser du inte tidningarna mamma?'' Frågade han. Hon rynkade ögonbrynen. ''Selena'', sa hon. Jag nickade långsamt. ''Hörrni'', sa hon och slog sig ned mellan mig och Justin.
''Ni har känslor för varann, eller hur?'' Sa hon. Jag flämtade till, likaså Justin. ''Va?'' Sa han. Jag valde att inte säga någonting alls. ''Ja'', sa Pattie. ''För om ni inte hade det så skulle allt inte ha blivit så fel'', sa hon. Mina ben började skaka och jag blev riktigt nervös. ''Ni tycker om varann. Jag vet inte hur starka känslorna är, men de verkar vara riktigt starka'', sa hon. Det här var bara pinsamt. Jag visste inte vad jag skulle säga.

Förlåt!! Hinner inte skriva mer, måste städa mitt rum nu. Usch, men det kommer mer sen!

@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 13 - What Have I Done


''Jag kan inte ta den där tonen, Scooter!'' Suckade jag. Scooters ögon var stora som klot. ''Wow, Justin. Din röst har verkligen förändrats om du inte ens kan ta den där tonen'', sa han. Jag nickade. ''Jag vet!'' Sa jag irreterat. ''Men om The Band Perry sjunger i början? Då blir det perfekt'', sa Scooter och log. Jag lös upp och drog på mig hörlurarna igen. ''Vi testar. Ta på låten'', sa jag. The Band Perry var tyvärr inte här, men jag skulle börja lite senare. Jag provade sjunga igenom låten en gång, och denna gång blev resultatet mycket bättre. ''Perfekt!'' Sa Scooter när jag fått av mig hörlurarna. Jag gjorde tummen upp med ett brett leende igenom rutan. Scooter log stolt. Jag log tillbaka och gick ut ur studion. Jag kände på mig att detta album skulle bli riktigt bra.
''Justin'', sa Scooter och skakade bekymrat på huvudet. Jag kollade frågande på honom och förstod ingenting. ''Selena är på väg hit'', sa han och suckade. Jag spärrade upp mina ögon. Jag och Selena hade defintivt haft något, men jag visste inte hur det var nu. Vi hade inte setts på sex månader, så jag antog att det var slut.


Jag hade verkligen ingenting liv. Jag satt på golvet framför min laptop med en cappucino från Starbucks. ''Le'', sa mamma och siktade kameran mot mig. Jag skrattade till och kollade in i kameran.

''Jag förstår inte!'' Sa jag. ''Det november och folk badar!'' Sa jag med stora ögon och stirrade ut igenom mitt fönster. Stranden var verkligen full med folk! Mamma skrattade. ''Det kan ju bero på att det är sjutton grader ute'', sa hon. Jag rös till. ''Det är inte ens mycket!'' Sa jag förvånat. Hon log. ''Nej, jag vet. Men det är riktigt varmt för att det ska vara november'', sa hon. Jag nickade instämmande. ''Det är väl sant'', sa jag. ''Jag ska gå nu.''
Mamma nickade. ''Gör det!'' Sa hon. ''Och hälsa pappa från mig'', sa hon och log. Jag nickade. ''Det ska jag göra'', sa jag. Hon pussade mig på pannan. ''Vi ses senare ikväll eller imorgon'', sa hon. Jag nickade och omfamnade henne i en kram.
''Jag älskar dig, mamma'', sa jag. Hon log. ''Jag älskar dig också, hjärtat.'' Jag log och tog min väska. Sedan lämnade jag huset bakom mig och började gå mot hotellet som låg tio minuter härifrån. När jag väl kom fram gick jag in på hotellet helt andfådd. Mamma hade rätt, det var verkligen varmt ute! Dock tänkte jag inte bada. Jag satte mig i soffan nere i lobbyn och väntade på pappa. Han skulle möta mig här vid halv sju. Nu var den fem i halv. Det kändes riktigt konstigt och jag var sjukt nervös. Jag hade inte träffat pappa på otroligt länge. Hur länge sedan var det nu? Sju år. Sju hela år! Jag svalde hårt och kollade ned på mina ben som hade börjat skaka. Jag kände en hand på min axel och stelnade till. Jag reste mig upp försiktigt och vände mig om. Där stod han. Min pappa, och han var sig lik. Jag kämpade efter luft och när jag väl kunde andas var det bara ett enda ord som kom ut ur min mun.
''Pappa'', sa jag och andades ut. Hans ögon fylldes med tårar, likaså mina. Han slog armarna om mig och jag kramade om honom hårt. När vi hade pratat lite gick vi upp till deras rum.
''Jennifer'', sa hans fru och skakade min hand vänligt. Jag log. ''Cassie'', sa jag och skakade hennes hand. ''Jag har hört så mycket om dig! Vad vacker du är!'' Sa hon. Jag log generat. ''Tack så jättemycket'', sa jag och log. ''Kom så hälsar vi på barnen!'' Sa hon. Jag nickade.

*

''Cassie!'' Ropade Alexandra för säkert trettionde gången. Jag suckade tungt och reste mig upp ur soffan. ''Ja?'' Sa jag och log mot henne. Hon log stort. ''Kan du leka med Barbie med mig?'' Frågade hon. Må gud hjälpa mig.

*

När jag äntligen kom hem dagen efter var jag helt utmattad och kunde knappt stå på mina ben. Jag hade somnat borta i hotellet på golvet och vaknat upp sex imorse. Jag hade stannat där till klockan nio men sen stod jag inte ut längre. Nu var klockan halv tio. Jag sparkade av mig skorna och la väskan på byrån i hallen. Sedan gick jag ut till köket och hällde upp ett glas juice. Mamma låg väl antagligen fortfarande och sov eftersom att hon jobbade natt. Jag satte mig vid köksbordet med mitt juiceglas och min blick fastnade på tidningen som låg på bordet. Justins ansikte var på framsidan. ''Jag vet inte vad som hände'', sa Justin Bieber om händelsen igår kväll.
Jag kollade oförstående på tidningen och bläddrade till sida 31 där det stod mer. Jag satte juicen i halsen när jag såg bilden på han och Selena. Jag började hosta som en galning och när jag väl fick luft igen var mina ögon fyllda med tårar.

Jag visste mycket väl att jag bara skulle bli ledsen av att läsa vad som stod. Men ändå gjorde jag det.

Igår kväll sågs Justin Bieber på stranden med Selena Gomez! De har inte setts med varann på sex månader så vi blev riktigt förvånade när de stod och hånglade offentligt på stranden. Paparazzis rusade självklart fram efter att ha fått flera bilder på paret. De bombaderade de med frågor som: ''Vad är detta?!'' Justin kollade skamset ned i sanden och skakade på huvudet för sig själv. ''Jag vet inte vad som hände'', sa han. Just nu är hans fans (och även vi) mycket besvikna på Bieber! På senaste tiden har han setts med en tjej vid namn Cassie som vi trodde han skulle bli tillsammans med. Och så händer detta? Är Justin bara en äcklig player? Selena skäms riktigt mycket över situationen och är redan på väg hem. 

Jag svalde hårt. Jag vet att vi inte var tillsammans eller någonting. Men detta.. Det var för mycket för mitt huvud.


''Nej!'' Upprepade jag. ''Vad har jag gjort?!'' Frågade jag mig själv och granskade min äckliga spegelbild. Mina tårar började forsa ner i floder. Jag var en riktig idiot! ''Cassie'', sa jag och spärrade upp ögonen när hon dök upp bakom mig i spegeln. Jag vände mig om med ett ryck.

Nästa kap kommer lite senare ikväll :)


@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 12 - Like CassieKlockan var nu halv sex och det ända jag gjort var att kolla på tv. Jag hade inte hört ett ljud ifrån varken Justin, Clarissa, Allison, Ryan eller Chaz. Jag antog att alla var upptagna, eller så var de också helt döda. Jag fortsatte zappa mellan tv-kanalerna och stannade med ett ryck då Justins ansikte täckte tv-rutan. ''Ja, de gick verkligen över gränsen den här gången'', sa Justin irreterat. Mannen som intervjuade honom nickade instämmande. ''Det är en sak när de bombar mig med personliga frågor. Det är jag van vid, men när det går ut över mina vänner blir jag riktigt arg. Vet de inte vad respekt är?'' Sa Justin och suckade tungt. Han tog detta verkligen hårt. Jag suckade.
''Tack för att du kom hit idag och delade detta med oss, Justin'' sa han. Justin log. ''Det är alltid kul att vara här'', svarade han. De sa adjö och sedan var intervjun slut. Jag suckade återigen och stängde av tv:n. Jag ryckte till när det plingade till i mobilen. Det var Justin. Jag öppnade hans meddelande. ''Var på en intervju nyss. Förhoppningsvis förstår de nu att vad de gjorde var fel. Hur är det med dig?'' Stod det. Jag log för mig själv och knappade in ett svar.
''Hej Justin. Jo, jag vet. Såg dig på tv:n precis :) Det är bra med mig, hur är det själv?
Svaret kom snabbt.
''Skönt att höra. Jo, det är bättre nu :)'' Jag log och svarade med ett enkelt ''bra'', sedan la jag undan mobiltelefonen. Jag ville verkligen göra någonting, men det fanns ju inget att göra! Skulle jag ha såhär tråkigt tills imorgon kväll? Återigen plingade det till i min mobil. Jag drog upp den ur fickan och öppnade sms:et som var från Justin.
''Hej igen Cassie. Min pappa kom med någon idé om att du och jag kunde gå ut med Jazmyn en sväng. Vill du? ENDAST OM DU ÄR FRISK! :)''
Jag skrattade. Min feber var ju så gott som borta och jag behövde frisk luft. Jag knappade in ett svar snabbt.
''Absolut! Möt mig vid skateboardsparken om 20 minuter :)''
Hans svar kom direkt.
''Sounds good!'' Stod det. Jag skrattade till och reste mig upp ur soffan. Jag gick ut till hallen och drog på mig skorna.

*

''Cassie!''
Jag vände mig om snabbt och fick syn på Justin och en liten flicka som kom gåendes. Hon var riktigt söt! 
''Är det där Cassie?'' Hörde jag henne fråga. Justin nickade och log.
''Cassie!'' Ropade Jazmyn och sprang fram till mig. Hon kramade om mitt ben. Jag skrattade och satte mig ned på knä framför henne. Hon log stort och omfamnade mig i en kram. Jag log och kramade henne tillbaka.
''Justin pratar om dig mycket'', viskade hon i mitt öra. Jag log överraskat och ställde mig upp. Jag mötte Justins blick. Han log. Jag log tillbaka och omfamnades i en kram. Jag besvarade kramen. Jazmyn skrattade åt oss.
''Vad?'' Frågade Justin och log.
''Inget!'' Skrattade hon. ''Vet du en sak?'' Fortsatte hon. Justin kollade frågande på henne. ''Jag pussade Dylan idag'', sa hon och log. Justin spärrade upp sina ögon. ''Du vet vad jag...''
''Ja!'' Avbröt hon honom. ''Han måste vara snäll! Som Cassie'', sa hon och log. Justin nickade och log.
''Precis'', sa han.

Förlåt för kort kap. Men efter att ha skrivit om det för tredje gången blev jag riktigt trött. Godnatt♥

@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 11 - 30 Paparazzi's

Det här trodde jag verkligen aldrig skulle hända. Jag stod och kollade ut igenom mitt fönster och nedanför befann sig två svarta stora bilar och minst trettio paparazzis stod med mikrofoner och kameror. Dom var helt vilda! Hur de hade hittat mig förstod jag inte. Det måste sett oss säga hejdå igår, de kan lätt ha gömt sig. ''Herregud'', var allt som kom ut ur min mun. Jag tänkte inte säga något till Justin ännu, hans familj var på besök och jag ville absolut inte störa. Han skulle bli på riktigt dåligt humör och antagligen komma springandes hit direkt. Lyckligtvis var mamma på jobbet just nu. Jag bestämde mig till slut för att gå ut och svara på deras frågor. De skulle antagligen vara på tv, men det struntade jag i. Jag tänkte ge dem vad de ville, sedan kunde de gå. Jag drog på mig mina svarta jeans och sedan en blå enkel skjorta. Sedan drog jag på mig ett par vita strumpor och sprang sedan ned till hallen. Jag drog på mig Justins svarta supras. Han skulle få tillbaka dem. Jag öppnade dörren försiktigt och stängde den direkt efter mig.
''Justins mystiska flickvän!'' Var vad dom ropade. Really? Justins mystiska flickvän? Jag skrattade till och fick en mikrofon uppkörd i ansiktet. Jag skakade på huvudet för mig själv. ''Så, jag tänkte svara på era frågor'', sa jag. De lös upp och gav mig stora leenden. ''Första frågan'', sa en blond man och klev fram. ''Vad är ditt namn?''
Jag suckade tungt. ''Vad ska ni ha det till?'' Frågade jag. Han ryckte på axlarna. ''Tidningarna'', svarade han helt ärligt. Som om att det inte vore något fel? ''Jag heter Cassie'', sa jag. De nickade. Jag såg att det var besvikna, de ville väl ha mitt efternamn också, men det tänkte jag inte ge dom. ''Hur länge har du känt Justin?'' Frågade dom. Jag log. ''Inte så länge. Jag vann en skateboardtävling för några dagar sedan. Då var han där för att heja på Ryan och Chaz. Så vi presenterade oss för varann och nu är vi redan goda vänner'', sa jag och log. Den blonda mannen klev återigen fram. ''Känner du något extra för Justin?'' Frågade han. Jag skakade på huvudet. ''Nej'', ljög jag. ''Jag ser han bara som en vän.'' Mannen skrattade. ''Kom igen Cassie! Alla ser Justin på ett speciellt sätt. Vad betyder han för dig?'' Frågade han. Jag började bli riktigt irreterad på den här mannen. ''Justin betyder mycket för mig. Men jag ser han inte på något annat sätt än en vän. Okej? Så låt mig göra det'', sa jag och höll tillbaka ilskan. Han nickade. ''Okej. Jag ber om ursäkt'', sa han. Det plingade till i telefonen. Jag drog upp den ur fickan och läste meddelandet som var från Justin. ''Du är på tv!'' Stod det. Jag skrattade till.
''Var det Justin?!'' Ropade de i kör. Jag skakade på huvudet. ''Nej'', svarade jag bara. De suckade och såg riktigt besvikna ut. ''Nu måste jag gå'', sa jag. ''Vänta, bara en fråga till!'' Ropade den ljushårige mannen. Jag suckade irreterat och tvingade fram ett leende. ''Vadå?'' Frågade jag. ''Vi har hört att din mamma har cancer. Stämmer det?'' Jag gapade stort. Där gick han över min gräns. Jag slet upp ytterdörren och stängde den hårt efter mig. Jag lutade mig mot dörren och brast ut i gråt. Hur hade han fått reda på det? Och varför frågade han ens något så personligt? Vad hade det med detta att göra? Jag insåg snabbt att det varit en dålig idé att gå ut överhuvudtaget, jag skulle stannat inne istället. Jag suckade tungt och drog upp mobiltelefonen ur fickan. Där fanns det ett nytt meddelande ifrån pappa. Jag öppnade det med ett svagt leende på mina läppar.

''Hej buddy! Imorgon kväll ses vi! Ska bli riktigt kul tycker jag. Hela familjen är taggade på det. Vi hörs imorgon, kram.''

Jag svarade inte på det utan log bara. Det plingade till igen, denna gång var det från Justin. Jag öppnade hans sms direkt.

''Jag ska döda dom.'' Var allt som stod. Jag suckade tungt och knappade in ett svar. ''Det är lugnt, Justin. De har ingen respekt så jag är inte förvånad'' skrev jag och skickade iväg det. Jag reste mig försiktigt upp och gick ut till köket. Klockan var halv två på dagen och jag hade verkligen ingenting att göra fram tills mamma kom hem klockan sju. Justin tänkte jag inte störa mer iallafall. Clarissa och Allison var antagligen i skolan. Jag måste börja gå till skolan nu igen. Ryan och Chaz hade jag heller ingen stor lust att umgås med. Jag suckade tungt och slängde mig i soffan framför tv:n. 

Kort kap i know, orkar inge mer haha. Mer kommer imorgon :) Ska försöka skriva lite på fritidsgården & sen fortsätter jag på de kapitlet när jag kommer hem så att ni får ett om dagen iaf när jag är i skolan. :)

@ Talkin 2 you guys

Svar på tal:D

Postat av: sarah

såå sjukt bra! men undrar något, mår du bättre nu? :) 


Svar: Ja, det gör jag! Tack att du frågar :) jag är mycket friskare nu. Blir dock trött väldigt tidigt, men det går nog över snart. Thank uuu :) Nu ska jag börja på kap 11@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 10 - Feelings


Lyssna på låten medans ni läser kapitlet :)


Klockan slog halv fyra. Jag och Justin satt hemma hos honom och kollade på någon gammal serie vid namn ''Sjunde himlen.'' Den var riktigt bra faktiskt, vi hade sett ungefär sju avsnitt nu. Hans mamma, mormor och morfar befann sig på affären. Justin var på riktigt bra humör, han hade precis fått höra att hans pappa Jeremy, lillesyster Jazmyn och lillebror Jaxon skulle komma hit imorgon. Dom skulle stanna i en vecka innan de åkte tillbaka till Toronto. ''Jag kanske borde gå nu'', sa jag och kollade frågande på Justin. Han vände blicken åt mitt håll. ''Nej!'' Utbrast han. Jag kollade förvånat på honom. ''Jag menar.. Varför?'' Frågade han och såg besviken ut. Jag ryckte på axlarna. ''Vi har inte så mycket att göra'', sa jag och skrattade till. Han log svagt. ''Kan vi inte hitta på något då istället?'' Frågade han. ''För om du går kommer jag ha riktigt tråkigt'', sa han och flinade. Jag log och nickade. ''Okej. Vi kan hitta på något'', sa jag. Han lös upp. ''Vänta här'', sa han och sprang upp för trappan så jag antar att han gick in på sitt rum.

Vad var det som hände med mig? Paniken växte och växte. Varför lät jag henne inte gå hem? Hon kanske hade något viktigt att göra! Justin, du är en riktig idiot. Hon kommer tro att jag är besatt av henne eller någonting! Men när hon sa att hon skulle gå, var det något inom mig som sa nej direkt. Jag ville inte att hon skulle gå, och jag visste inte varför. Det här var något jag var tvungen att prata med min mamma om senare. Men vad skulle vi hitta på nu? Det fanns verkligen inte mycket att göra i Stratford. Vi kanske skulle kunna skejta lite? Ja, så fick det bli. Jag tog med mina två skateboards. Den ena hade jag haft här riktigt länge, och det var den ända jag trivdes på. Cassie skulle nog älska den andra jag hade tagit med från Atlanta. Den var mycket dyrbar och riktigt häftig. Den var även signerad med Michael Jacksons autograf. Jag skrattade till åt minnet. Michael hade varit i stan, men jag hade aldrig fått chansen att träffa honom då jag inte hade tillräckligt med pengar till hans konsert. Jag hade bokstavligt bönat och bett på mina knän till min pappa som skulle dit backstage. Till slut sa han ja, och tog med min skateboard till konserten. När han kom hem igen såg han mycket besviken ut. ''Jag är ledsen, Justin'' sa han och ryckte på axlarna. Jag hade spärrat upp mina ögon och nästan börjat gråta. Då visade han mig undersidan av skateboarden. ''Michael Jackson'' stod det med slarviga bokstäver. Under stod det även: ''Till Justin. Följ dina drömmar.'' Det var den bästa kvällen i hela mitt liv. Jag skrattade till medans jag gick ned för trappan. Cassie kollade på mig med stora ögon och bokstavligt sprang fram till mig. Hon granskade skateboarden som Michael signerat, hon måste ha sett autografen direkt. Jag log brett åt henne. Hennes ögon var nu riktigt stora. Jag klappade henne på axeln. ''Ta det lugnt'', sa jag och log. ''Du kan få den.''
Hon kollade på mig som om att jag vore dum i huvudet. ''Aldrig'', sa hon snabbt. ''Jag tänker inte göra så mot dig'', sa hon. Jag förstod ingenting och kollade förvirrat på henne. ''Göra vadå?'' Frågade jag dumt. Hon skrattade. ''Ta den där ifrån dig! Den är signerad av Michael Jackson!'' Sa hon högt. Jag log. ''Okej. Men du får låna den iallafall, för nu ska vi skejta'' sa jag och log brett. Hon suckade. ''Fine. Om jag har sönder den eller något, lova att döda mig då'' sa hon. Jag höjde på ögonbrynen och log. ''Aldrig'', viskade jag och gav henne en intensiv blick. Hon kollade på mig med en förvånad blick. Jag räckte henne skateboarden och hon tog tveksamt emot den utan att säga ett ord. Hon drog på sig sina skor, så jag gjorde samma sak. Det fick bli ett par enkla lila supras. ''Jag måste seriöst köpa nya skor'', muttrade hon. Jag kollade ned på hennes vita slitna converse. Jag älskade när de var lite slitna. ''Jag gillar dom'', sa jag och log. Hon kollade på mig med höjda ögonbryn. ''Inte jag. Sämsta skateboardsskorna om jag får säga det själv'', sa hon och skrattade till. Jag log och kollade ned på mina svarta supras som stod bredvid henne. ''Du kan få de dära'', sa jag och pekade. Hon kollade ned på dom och sedan på mig. Hon skakade på huvudet. ''Sluta vara så snäll mot mig'', sa hon lågt. Jag släppte min skateboard i golvet och tog ett steg närmare henne. ''Kolla där'', sa jag och pekade bakom henne. Hon vände sig om och stirrade på dörren. Jag knöt upp hennes converse. Hon ryckte till. ''Justin!'' Sa hon förvånat. ''Schh'', sa jag och log. Jag drog av henne skorna och drog på henne mina svarta supras. De var lite stora så jag knöt åt dem ordentligt. ''Varsågod. De är dina'', sa jag och log. Hennes ögon fylldes med tårar och hon släppte inte blicken ifrån mig. ''Tack'', viskade hon och torkade bort en tår. Jag omfamnade henne i en kram. ''Du har inget att tacka för shawty'', viskade jag. ''Nu går vi ut och skejtar. Okej?'' Sa jag och kollade in i hennes ögon. Hon nickade och snyftade till. Jag log och räckte henne skateboarden igen. Hon tog emot den och sedan tog jag upp min egna i famnen. ''Då går vi'', sa jag och log. Hon nickade med ett leende och tillsammans började vi gå mot skateboardsparken.


Jag var kär i honom. Jag var kär i Justin Bieber. De som inte fick hända hade nu hänt. Det var därför jag började gråta. Han var för snäll mot mig, och nu hade jag fallit för honom. Jag föll för honom. Men det tänker jag inte säga, kanske när rätt ögonblick kommer. Men inte just nu. Jag vill inte vara kär i honom, som Allison sa så kommer jag få mitt hjärta krossat. På ett eller annat sätt. Även om han inte krossar det med mening, så lär vi inte klara av ett distansförhållande. Jag vet ju inte vad han tycker om mig. Men han lär inte vara kär i mig, det var bara jag som var riktigt korkad. Jag blev kär i honom direkt! Jag hatade mig själv för det. Jag kollade upp på skateboardrampen och kollade på Justin som gjorde tricks och åkte fram och tillbaka. Han kollade bekymrat på mig. ''Vad?'' Frågade jag. Han åkte snabbt ned och jag tog upp skateboarden i panik. Han tog även sin i famnen och svor för sig själv. ''Dom kommer'', sa han. Jag kollade åt hans håll och fick syn på minst tjugo paparazzis som kom mot oss. ''Nej, snälla'' sa jag lågt och drog luvan över huvudet i panik.

Jag tog håret för mitt ansikte. Dom skulle inte få en enda bild på mig där man såg mitt ansikte. Det kunde dom glömma. ''Ignorera dom. Okej?'' Sa Justin. Jag nickade och kollade ned på rampen.
''JB!''
''Justin! Vem är tjejen?''
''Är det din nya flickvän?''
''Vad gör ni här?!''
''Vad heter hon?!''
Justin muttrade något för sig själv och kollade sedan upp på paparazzisarna. ''Vi är bara vänner. Och jag skulle uppskatta om ni kunde låta oss vara ifred'', sa han vänligt. Självklart gav de sig inte. ''Hur länge har ni känt varann?'' Frågade någon. De körde upp en kamera i mitt ansikte. Justin knuffade undan mannen och sa något ohörbart. ''Låt henne vara!'' Röt han. ''Kom, vi går'' sa han och tog ett hårt grepp om min hand. Jag gick snabbt med honom utan att ha någon aning om var vi skulle. ''Justin. Var ska vi?'' Frågade jag. Han ryckte på axlarna. ''Jag vet inte'', sa han. Jag suckade. ''Jag bor här'', sa jag och kollade mig omkring. De var borta och jag var riktigt trött. ''Vi kan väl ses imorgon eller något istället?'' Frågade jag. Justin var riktigt ledsen, det såg jag på honom. ''Okej'', sa han och nickade. ''Men innan du går..'' Sa han och gick upp på tröskeln och ställde sig endast någon centimeter ifrån mig. ''..Så vill jag be om ursäkt. Jag är riktigt ledsen för den här händelsen.''
Jag skakade på huvudet. ''Det är inte ditt fel'' sa jag och tvingade fram ett leende. Han suckade. ''Jo. Det är just de det är'', sa han. Jag skakade på huvudet. ''Nej, Justin. Detta är deras jobb. Att få reda på all information och sedan vända på dina ord. Eller hur?'' Han nickade. Jag log. ''Precis. Det är deras fel. Inte ditt'', sa jag. Han nickade. ''Okej'' var allt han sa. Han omfamnade mig i en varm kram som jag besvarade. ''Vi ses imorgon'', sa han och log. Jag nickade. ''Det gör vi nog.'' Jag stängde dörren försiktigt efter mig och satte mig ned i hallen lutad mot dörren. Jag la ned ansiktet i händerna och suckade tungt. Vilken dag.

''Mamma! Kan jag få prata lite med dig i enrum?'' Frågade jag. Hon reste sig upp ur soffan direkt och kom fram till mig. ''Självklart. Vi går upp till ditt rum'', sa hon. Jag nickade och gick upp för trappan. Jag hörde hennes fotsteg bakom mig. När vi kom in i mitt rum slog jag mig ned på sängen. Hon stängde dörren försiktigt och satte sig ned bredvid mig. ''Vad har du på hjärtat?'' Frågade hon och log. Jag tog ett djupt andetag. ''Du vet Cassie? Hon som du fick träffa idag?'' Frågade jag. Hon nickade. ''Hur kan jag glömma? Hon är riktigt trevlig. Ta vara på henne'', sa hon. Hennes röst var allvarlig, men hon log ändå. Jag log svagt tillbaka. ''Självklart'', svarade jag. ''Men....''
''Vad har du gjort?'' Frågade hon. Jag brast ut i skratt och skakade på huvudet. ''Nej inget!'' Sa jag och log. ''Men varför känner jag såhär? Så fort jag ser henne så blir jag glad! Idag när hon tänkte gå hem så sa jag nej, och så gick vi ut och skejtade lite istället. Kanske vi inte skulle ha gjort med tanke på att det kom massa paparazzis. Men jag vet inte vad som händer, mamma. Hon är riktigt speciell'', sa jag. Mamma log och hennes ögon tindrade. Det såg ut som om att hon skulle gråta av lycka. ''Justin'', sa hon. Jag kollade förvånat på henne. ''Du är kär. Du är kär i flickan'', sa hon. Jag kollade på henne med stora ögon och svalde hårt. Klumpen i magen blev verkligen bara större och större.


*


Efter att ha ätit middag, tagit en lång varm dusch, tagit min medicin, bytit om till ett par blåa shorts och ett vitt linne låg jag nu nedbäddad i min säng. Jag var tröttare än vanligt och jag kände mig lite febrig. Min mamma skulle komma upp med tempen närsomhelst. Jag ville antagligen inte se resultatet. La man ägg på min panna, så skulle det antagligen stekas. ''Sover du?'' Frågade mamma utanför dörren. ''Nej'', svarade jag lågt. Hon öppnade dörren försiktigt och i ena handen hade hon tempen och i andra ett stort glas äppeljuice. Hon var för bra. Jag log brett. Hon skrattade till och ställde ned glaset på skrivbordet bredvid mig. Hon körde in tempen i mitt ena öra och det var en obehaglig känsla. Dock gick det rätt fort, det pep till och hon granskade den lilla skärmen. ''Du har 39 graders feber'', sa hon med en tung suck. ''Jag hämtar alvedon'', sa hon. Jag skakade på huvudet. ''Nej!'' Utbrast jag. ''Det är okej. Jag ska sova nu och vill inte svettas som en gris när jag vaknar imorgon'', sa jag och log. Mamma nickade. ''Okej. Väck mig om det är något'', sa hon. Jag nickade. ''Godnatt mamma'', sa jag. Hon pussade mig på pannan. ''Godnatt älskling'', sa hon. Hon släckte lampan och lämnade sedan rummet. Jag tog en klunk av min äppeljuice och det pep till i mobilen. Jag ryckte till och tog upp den från skrivbordet. Det var Justin. Jag log lite för mig själv och öppnade hans meddelande.

''Sover du? Förlåt om jag väckte dig. Kan inte sova.''

Jag log och knappade in ett svar.

''Nejdå. Har precis lagt mig. Men sover gör jag inte.''

''Bra. Hur är det med dig?''

''Bortsett från att jag har 39 graders feber så är det helt okej :) Frågan är hur det är med dig?''

''Åh herregud. Krya på dig! Jag mår helt okej faktiskt.''

''Tack, det ska jag. Och bra :)''

''Förlåt för idag.''

''Men Justin. Hur många gånger ska jag förklara att det inte är ditt fel?''

''Haha, jag vet inte. Jag ber iallafall om ursäkt för att jag inte lät dig gå hem tidigare.''

''Det är helt okej. Jag hade trevligt :)''

''Jag med. Nu ska jag låta dig sova. Godnatt.''

''Godnatt, Justin.''

Och med det somnade jag med ett leende på läpparna.


@ Talkin 2 you guys

tumblr

Hello :)

Nu har även jag skaffat tumblr! Har ni det så får ni jättegärna följa mig :) Jag följer självklart tillbaka! Kan inte länka den tyvärr, är nåt fel med blogg.se, men ni kan ju gärna söka :)

jazzydaking.tumblr.com
random haha

@ Talkin 2 you guys

svar på tal

Postat av:

As bra novell!! Vill bara påpeka en sak: Du vet väll om att leukemi faktiskt är cancer :) Eller rättare sagt blodcancer


Svar: Tack! Och ja, det vet jag självklart om! En väldigt viktig person i mitt liv lider tyvärr av det. Det är en riktigt hemsk sjukdom. Men man behöver inte dö! Tar man rätt mediciner så löser det sig oftast! Och så beror det självklart på var man bor. Bor man i ett fattigt land är det dock lite värre, då man inte har råd med medicinerna. Men i Sverige tillexempel, brukar de flesta överleva. Jag vet inte sådär jättemycket om sjukdomen, men jag vet nog allt jag behöver/vill veta :)

@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 9 - The First Met


''Vad fint ni har det!'' Utbrast jag när vi stod på tröskeln utanför hans hus. Justin log. ''Tycker du?'' Sa han. Jag nickade och log imponerat. Han skrattade. ''Det här är min mormor och morfars hus. Jag bor egentligen i Atlanta som du kanske minns att jag berättade, men när jag är här i Stratford så känner jag mig mer som förr så jag är hellre här än hemma i Atlanta'', sa Justin och log. Jag log brett och granskade det vita huset framför mig. ''Du ska se insidan'', sa han och skrattade. ''Mitt rum är precis som en vanlig liten killes. Sängen är nästan för liten'', sa han. Jag spärrade upp ögonen och hade svårt att tro på vad han sa. Han var ju trots allt världens kändaste tonåring. ''Kom så går vi in. Det är kallt här'', sa han. Jag nickade instämmande och följde med honom in i huset. När vi väl kom in var det första jag gjorde att dra av mig mina skor. Därefter jackan och sedan följde jag med Justin in till köket. Det var riktigt fint, jag förstod att Justin trivdes här. Det kändes liksom, hemma. En riktigt hemmakänsla. Jag log. ''Ska jag visa dig runt?'' Frågade han. Jag nickade. ''Gärna'', sa jag och log. Han nickade och drog av sig sina skor samt sin jacka innan han gick ut till något annat rum. Jag följde efter honom och upptäckte vardagsrummet. Det var rätt stort, med svarta soffor. Det fanns en rätt så stor tv och en liten brasa. Jag trivdes redan. ''Det här är vardagsrummet'', sa han och log. Jag nickade. ''Det är jättefint'', sa jag ärligt. Justin log bara åt mig och började sedan gå tillbaka till hallen. Han öppnade en dörr i början av hallen och vinkade att jag skulle komma. Tveksamt följde jag efter honom. ''Här sover min mormor och morfar'', sa han och log. Jag kikade in i rummet. Det var en stor blå säng som såg riktigt skön ut. I rummet fanns även en liten tv, en stationär dator och en liten brasa. ''Åh vad fint!'' Sa jag och log stort. Justin skrattade till. ''Vi går upp'', sa han. Jag nickade och följde efter honom upp för den gråa trappan. När vi kom upp visade han mig direkt badrummet där uppe. Det var riktigt vackert. Toaletten var vit, likaså handfatet och istället för ett badkar fanns det en jacuzzi. Hur lyxigt är inte det?! Jag tänkte kalla honom bortskämd, men sen kom jag på att det inte var hans hus och att de hade köpt huset långt innan Justin föddes.
''Och till sist, mitt rum'' sa han efter att ha visat mig hans mammas sovrum. Jag skrattade till och lät honom öppna dörren. Jag spärrade upp ögonen när jag kollade in. Han hade rätt! Sängen var rätt liten, men det som förvånade mig var att han hade affischer på sig själv! Jag brast ut i skratt och fick svårt att andas. Han kollade först förvirrat på mig, men när jag pekade på affischerna började han också skratta. ''Men vadå? Inte mitt fel att jag är så snygg'', sa han och skrattade.
Jag skakade på huvudet för mig själv. Egovarning. Jag blev plötsligt väldigt törstig. ''Skulle jag kunna.. Få ett glas vatten?'' Frågade jag. Justin nickade. ''Självklart'', sa han och bokstavligt sprang ned till köket. Omtänksam. Jag log och stoppade ned händerna i fickorna och då kände jag min medicin. Eller ja, sprutan jag skulle ta ikväll. Jag hade glömt ta den igår, men det var nog helt okej. Jag undrade bara hur Justin skulle reagera när jag tog sprutan. Eller skulle jag ta den på toaletten kanske? Jag vet inte just nu. ''Här'', sa Justin och räckte mig ett glas vatten. ''Tack'', sa jag och log tacksamt. Jag tog emot glaset och drack upp tre klunkar direkt. ''Hur mår du?'' Frågade han. Jag kollade oförstående på honom. ''Du ser lite.. Blek ut'', sa han osäkert. Jag pressade fram ett leende. ''Det är lugnt. Jag ska bara ta min medicin nu'', sa jag och kollade på klockan. Den var ju halv tolv på kvällen. ''Medicin?'' Sa Justin förvånat och kollade på mig med stora ögon. ''Sätt dig ner!'' Sa han och log. Han satte sig ned på sin säng så jag gjorde samma sak. Jag drog upp min spruta ur fickan och räckte honom den. Han tog förvånat emot den. ''Det där är min medicin'', sa jag och log osäkert. ''Vad lider du... Av?'' Frågade han osäkert. Jag log sorgset. ''Jag lider av en sjukdom som heter Leukemi. Vet du vad det är?'' Frågade jag. Justins ögon var nu stora som klot, men han nickade. ''Men det är helt okej. Jag har haft sjukdomen sen jag föddes, ärvt av min mamma. Så jag mår bra'', sa jag och log. Jag såg att Justins ögon fylldes med tårar. ''Vad.. Hemskt'', sa han förvånat. Jag log. ''Det är okej, Justin.''
Han omfamnade mig i en stor kram och jag kramade om honom tillbaka. ''Varför tar du inte tabletter?'' Viskade han. Jag svalde hårt. Hans fråga gjorde mig ställd, men jag kunde lika gärna berätta som det var. ''För att för en månad sedan blev jag knivhuggen i magen. Så jag fick börja ta sprutor'', sa jag. Jag gjorde den långa historien kort. Han kramade om mig hårdare och jag hörde honom snyfta flera gånger innan han till slut blev tyst. Han somnade. Jag visste inte vad jag skulle göra, så jag la mig ned försiktigt i sängen utan att röra honom och till slut låg jag bredvid honom med hans arm om mig. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Alla tankar åkte omkring i huvudet.. ''Fan'', viskade jag för mig själv. Min medicin! Jag tog sprutan försiktigt ur Justins grepp och tack vare att jag hade några hål i jeansen (det var meningen) så fick jag in sprutan i benet. Det gjorde inte ont. Jag la mig tillrätta igen och stängde ögonen, men det gick inte att sova. Det kändes så konstigt med mig och Justin. Hans arm om mig och allt det här. Jag undrade hur detta skulle sluta.

*

''Godmorning Sunshine'', viskade Justin i mitt öra. Jag vände mig om försiktigt så jag låg med mitt ansikte mot hans. Hans morgonfrissa var verkligen urgullig. Jag bestämde mig för att när jag kom hem skulle jag ta reda på vad det var som höll på att hända. ''Godmorgon'', sa jag och log tillbaka. ''Vad säger du om pannkakor och juice?'' Frågade han. Jag lös upp. ''Dock är min mamma, morfar och mormor hemma nu'' sa han. Jag spärrade upp ögonen och paniken steg inom mig. ''Du skämtar'', sa jag förvånat. Han skakade på huvudet och flinade. ''Redo?'' Sa han. Jag svalde hårt. ''Redo'', sa jag. Vi reste oss upp ur sängen och jag la ned min spruta i fickan för att inte Justin skulle trampa på den. ''Kom'', sa han och log. Jag följde med honom ned för trappan och tillsammans gick vi ut till köket där jag fick möta tre personer. Dom kollade alla på oss med förvånade blickar.
''Godmorgon'' sa Justin och log. ''Det här är Cassie.'' Kvinnan som måste vara hans mormor var snabbt uppe och kom fram och omfamnade mig i en kram. ''Jag är Justins mormor, Diane'' sa hon och skakade sedan min hand. ''Cassie'', sa jag så vänligt jag kunde och log stort. Sedan kom hans morfar fram. ''Justins morfar, Bruce'' sa han och skakade min hand med ett leende. Jag log tillbaka. ''Cassie'', svarade jag och skakade hans hand. Jag svalde hårt när hans mamma stod framför mig. ''Och jag är Justins mamma. Pattie'', sa hon och log vänligt. Jag log brett tillbaka. ''Trevligt att träffa dig Pattie! Mitt namn är Cassie'', sa jag och fortsatte le. Hon log vänligt. ''Så, vi har gjort pannkakor. Är ni sugna?''

Nej, de kommer inte bli tillsammans ännu! Dock börjar Justin charma henne strax:) vad tycker ni hittils?

@ Talkin 2 you guys

Svar på tal:)

Postat av: Liiz

Håller med alla andra:) Men en liten fråga, mår du bättre nu?


Svar: Tack! Jo det är lite bättre faktiskt:) måste fortfarande ligga nedbäddad tyvärr, då jag vill gå till skolan imorgon. Men jag känner mig så rastlös, att bara ligga i en säng flera timmar i streck. Haha så nu sitter jag uppe vid datorn och ska skriva ännu ett kap till er, sen vila lite, sen kanske jag hamnar här igen? Har värsta skrivlusten idag:)

@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 8 - Come With Me

''Mamma, jag är hemma!'' Ropade jag och drog av mig skorna. Klockan var halv fyra på eftermiddagen och jag var riktigt trött då jag inte hade sovit någonting inatt. Efter att vi hade käkat pizza hade vi hamnat framför Justins twitter och sedan fastnat framför datorn totalt. Alla andra hade somnat, förutom jag och Justin som vägrade. Men det var riktigt kul, jag lärde känna Justin, Ryan och Chaz mycket bättre och vi kom riktigt bra överens. ''Jag är här inne!'' Ropade hon tillbaka ifrån köket. Jag drog av mig jackan och halsduken och hängde upp de. Sedan gick jag ut till köket och fann mamma framför en plåt med en stor kladdkaka. Jag spärrade upp ögonen. ''Bakar du?'' Frågade jag. Hon skrattade. ''Ja. Vi får se hur resultatet blir'', sa hon och log. Hon stoppade in den i ugnen. ''Den ska vara där inne i trettio-fem minuter'', sa hon. Jag nickade och hällde upp ett stort glas äppeljuice och satte mig ned vid bordet. Mamma slog sig ned mittemot mig. ''Hade ni kul igår?'' Frågade hon och log. Jag nickade. ''Förlåt att jag bara drog. Men du verkar ha fått mitt sms'', sa jag och log brett. Hon nickade. ''Ja, det är lugnt. Men vem är den där Justin du syns med?'' Frågade hon. Jag satte nästan juicen i halsen och skrattade. ''Vadå syns med?'' Frågade jag. Hon flinade. ''Det var bild i tidningen när ni gick härifrån'', sa hon. Jag spärrade upp ögonen. ''Verkligen?'' Sa jag förvånat. Hon nickade. ''Berätta nu!'' Skrattade hon.

''Hur mår du?'' Frågade mamma när jag kom hem helt utmattad från Ryans hus. ''Som jag förtjänar antar jag'', sa jag och tvingade fram ett litet leende. Hon spände blicken i mig. ''Drack du?'' Frågade hon. Jag nickade. ''Ett antal glas fanta exotic'', sa jag och log stort. Hon brast ut i skratt. ''Justin då'', sa hon och ruffsade till mig i håret.
''Men annars då? Var det kul?'' Frågade hon. Jag nickade. ''Riktigt kul'', sa jag och tänkte tillbaka på kvällen. ''Det är riktigt kul att vara tillbaka. Och nu stannar jag äntligen i en månad!'' Sa jag lyckligt. Mamma log. ''Japp. Inget jobb, förutom några intervjuer då och då, annars tror dom att du har gått och hängt dig'' sa hon. Jag skrattade till. ''Jag vet'', sa jag och ryckte på axlarna. ''Men intervjuer är alltid roliga. Då dom inte frågar för personliga saker'', sa jag. Mamma nickade instämmande. ''Juste, angående personliga saker..'' Sa hon och slog sig ned mittemot mig. ''Vem är Cassie?'' Frågade hon. Jag höjde på ögonbrynen. ''Min kompis'', sa jag och log. ''Hur...'' Muttrade jag.
Hon skrattade. ''Tidningen'', sa hon. Då förstod jag. Dom fotograferade oss igår, jag hade sett något om det nyss på vägen hem men inte brytt mig. Jag och Cassie var bara vänner, och sålänge vi två visste det så behövde vi inte bry oss om vad de skriver. De vi säger att vi är, de är vi helt enkelt. ''Vad ska du göra idag?'' Frågade hon för att byta ämne. Jag ryckte på axlarna. ''Jag har ingen aning'', sa jag och suckade. ''Bjud hit dina vänner!'' Föreslog hon. Jag höjde på båda ögonbrynen. ''Jag, mormor och morfar ska iväg ikväll. Vi hinner ta en fika med er och sen åker vi. Jag kan köpa hem snacks och så kan ni hitta på något ikväll'' sa hon. Jag log lite åt hennes idé. Men jag var inte så säker på om jag orkade göra om samma sak ikväll.
''Eller så går ni på bio!'' Sa hon och log stort. ''Gå och se någon film, sen kan ni ju komma hit om ni vill. Vi kommer inte hem förns tidigt imorgon bitti. Om du inte vill sitta här själv förstås'', sa hon. Jag nickade. ''Jag ringer Chaz direkt'', sa jag och drog upp mobilen ur fickan. Chaz fick fixa det med resten.
''Ayee bro'', svarade han efter två signaler. Jag flinade. ''Aye Chaz'', sa jag och log. ''Min mamma har fått någon idé om att vi ska dra på bio. Typ du, jag, Ryan, Cassie och kanske de andra..?'' Mumlade jag. Chaz blev tyst en liten stund. ''Vilka andra?'' Frågade han till slut. Jag skrattade. ''Clarissa och Allison'', sa jag. ''Jaha'' sa han. ''Sounds good. Ska jag ringa de andra eller?'' Frågade han. ''Ja, gör det'' sa jag. ''Det gör jag. Vi ses vid bion klockan åtta så bestämmer vi där vilken film vi ska se'', sa han. ''Okej'' sa jag och la på luren. Klockan var bara fem nu, så jag skulle antagligen kunna sova ett tag. ''Jag ska vara där vid åtta. Jag går och lägger mig sålänge'', sa jag och gäspade. Mamma nickade och utan att säga godnatt gick jag upp på rummet och la mig ned direkt under täcket och somnade direkt.

*

''Moves like jagger..'' Jag ryckte till av min alarmsignal och stängde snabbt av den innan jag satte mig upp i sängen. Klockan var sju.. Jag reste mig upp och gick fram till garderoben. Jag tog med mig ett par svarta jeans och en vit t-shirt in på badrummet. Jag drog av mig kläderna och hoppade in i duschen. Sedan drog jag på mig de andra kläderna och torkade mitt hår med hårfönen. Jag la lite gelé i det och lät det sedan vara. Jag granskade mig själv och log. Vem kunde ana att den här killen skulle bli så känd som han är idag? Vem skulle tro att han skulle vara så stolt över att kalla sina fans för beliebers? Jag log brett och gjorde någon ninjarörelse innan jag sprang in till rummet igen och tog ut lite pengar ur min plånbok som jag körde ner i byxfickan. Jag tog med mig lite extra pengar ifall någon inte skulle ha råd. Till slut gick jag ned till hallen med mobilen i handen och drog på mig mina vita supras. ''Jag går nu'', sa jag till mamma. ''Ta en läsk med dig!'' Ropade mormor. Jag skrattade till och tog emot en burk cola som hon kastade till mig. Jag blinkade åt henne och sprang sedan mot biografen. Stratford hade endast en biograf, och den låg fem minuter ifrån mig vilket var rätt bra. När jag väl kom fram hade endast Cassie kommit. Jag log brett och gick fram till henne.
''Hej'', sa jag och log. Hon vände sig om med ett ryck och kollade in i mina ögon. Hennes hår hade hon lockat, det var riktigt vackert. Hon hade på sig ett par svarta jeans, en vit t-shirt och ett par vita skor. Hennes outfit passade min. Vi båda skrattade till. ''Hej'', hälsade hon och log. ''Var är de andra?'' Frågade jag. Hon ryckte på axlarna. ''Dom kommer nog snart'' sa hon och log stort. ''Så.. Vilken film ska vi se?'' Frågade jag. ''Jag vet inte. Jag vill gärna se Breaking Dawn. Men ni avgör'', sa hon och log. ''Breaking Dawn blir det'', sa jag och blinkade med ena ögat. Hon log stort. ''Där är dom andra!'' Sa hon och pekade bakom mig.
''Filmen var jättebra!'' Sa Clarissa för typ sjugonde gången. ''Vi vet. Vi vet'', sa Ryan och skrattade. Som Justin sa så hade vi sett Breaking Dawn. Den var riktigt bra, jag älskade twilight så det var inte så konstigt att jag tyckte det.
''Så, vilka ska med hem till mig?'' Frågade Justin. Hem till Justin? Det hade ingen sagt någonting om! ''Ingen, sorry bud'' sa Chaz och skrattade åt honom. ''Ingen?'' Sa Justin förvånat. ''Kom igen! Jag vill inte vara själv tills imorgon'', sa han och lät faktiskt ledsen. Det var ingen som hade frågat mig, men jag tänkte heller inte säga att jag kunde göra det. Jag ville inte tränga mig på. ''Cassie?'' Sa Justin. Jag vände mig om och kollade frågande på honom. ''Du är den ända de inte frågade'', sa han och det såg ut som om att han skulle sätta sig ned och böna och be på sina ben. ''Okej'', sa jag och log. ''Let's go to you're house'' sa jag. Jag visste inte ens hur jag skulle reagera. Jag och Justin hemma hos honom? Varför kunde ingen annan följa med också?! ''Då går vi'', sa han och tog min hand för att dra med mig igenom folkmassan.

Ojdå. Justin & Cassie ensamma hemma. Vad tycker ni ska hända?:)

@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 7 - Movie night (PART 2)

Klockan var halv tre på natten. Allison och Ryan hade somnat, men de skulle vi snart väcka. Chaz hade blivit hungrig så nu stod jag, Justin och Chaz och letade efter lappen med numret till pizzeran. ''Var har Ryan lagt den?!'' Utbrast Chaz. En trött Clarissa kom ut till köket med lappen i handen. ''Jag hittade den'', sa hon och gäspade. Chaz var snabb med att attackera henne och dra lappen ur hennes hand. ''Ta det lugnt'', mumlade hon. ''Jag fattar inte hur ni kan käka pizza klockan tre på natten'', fortsatte hon. ''Det var Chazs ide'' sa Justin oskyldigt. Jag nickade instämmande. Clarissa skrattade. ''Ni är med på det'', sa hon. Jag höjde på ögonbrynen. ''Det är ju du med'', sa jag och flinade. Hon gav mig fingret och med ett skratt gick hon in till vardagsrummet för att väcka Ryan och Allison som låg och sov på golvet. ''Aaw, vad söta'' hörde vi henne säga. Jag brast ut i skratt och vände blicken till Chaz som skrev ner olika pizzor på ett papper.
''Justin. Du betalar'', sa han och log. Som om att det vore en självklarhet. Justin såg dock lite orolig ut och körde ner händerna i fickorna. ''Jag vet inte om...'' Mumlade han.
Jag brast ut i skratt igen. Justin Bieber hade inga pengar! Hur sjukt lät inte det? Chaz ögon var uppspärrade och han befann sig nog i chocktillstånd. ''Skojar du med mig?'' Var det ända han sa till slut. Justin skakade på huvudet och kastade fram två sedlar. ''Två dollar'', sa han och flinade. Jag såg att han skämdes rejält, men jag kunde inte klandra honom. Han hade väl lämnat alla pengar hemma då han bara trott att vi skulle kolla på film. ''Jag kan kolla om jag har'', sa jag och tassade ut till hallen. Jag kände i mina jackfickor och fick fram tjugo dollar. King. Jag tog med mig pengarna ut och kastade dem på köksbordet. Chaz lös upp och Clarissa var inte långt efter med fem dollar till. Då hade vi alltså tjugosju dollar. Allison och Ryan kom också upp, men vi behövde dock inga mer pengar så de behövde inte betala någonting. ''Jag är så trött'', mumlade Allison med stänga ögon och slog sig ned bredvid mig. Jag klappade henne på axeln. ''Det går över'', sa jag och skrattade till.

Vet ni någon bra sida att redigera bilder på? Förutom photoshop :) så att de blir liknande som biebertime har, om ni förstår hur jag menar. Tack på förhand!

@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 7 - Movienight (PART 1)

''Cassie!'' Utbrast Clarissa när jag kom innanför dörren. Allison var inte långt efter och dom var snabbt uppe från sofforna och kramade om mig hårt. Jag hörde hur Justin skrattade till bakom oss, han försökte antagligen ta sig förbi. Jag kramade om dom tillbaka och flyttade sedan på mig så att Justin kunde gå förbi. Sedan drog jag av mig skorna, jackan och halsduken innan jag gick efter dom andra ut till köket. Där fanns det chips, godis och riktigt mycket läsk. Jag som var riktigt törstig. ''Vill du ha?'' Frågade Justin som dök upp bredvid mig med två glas i händerna. Jag nickade med ett leende och tog emot det ena glaset. Det luktade Fanta Exotic vilket var min favorit. Jag drack snabbt tre klunkar ur glaset och satte mig ned på en stol.
''Hej förresten'', sa jag och log åt Ryan och Chaz. ''Tjenare'', svarade dem i kör. ''Vilken film ska vi se först?'' Frågade Allison. Jag visste inte ens vilka filmer de hade hyrt. ''Kanske den där sommarromansen?'' Föreslog Justin. Jag bet mig hårt i läppen. Jag hatade verkligen kärleksfilmer. Visst, jag hade inget emot kärlek men de där filmerna var för extremt gulliga. Det slutade iallafall med att vi satte oss ned framför tv;n och kollade på den. Jag hade ingen aning vad den hette. Jag satt mellan Justin och Chaz. Vilket kändes lite obekvämt. Filmen började och jag satte mig tillrätta i soffan och började kolla på den. När vi väl kommit en liten bit in i den insåg jag att den var riktigt bra.
''Du måste våga'', sa Mikayla, som var hennes bästa vän. Ellie skakade bestämt på huvudet. ''Jag skulle aldrig kunna säga att jag gillar honom. Jag känner han ju inte ens'', sa hon. Mikayla skrattade till. ''Hallå, ända sen han gick upp på den där scenen ikväll har du inte rört dig ur fläcken! Du har varit helt borta hela kvällen!'' Sa hon och skrattade igen. Ellie skrattade till och himlade med ögonen. Det slutade iallafall med att hon berättade för honom att hon gillade honom, och gissa vad? Han gillade henne med. Han hade kollat på henne hela tiden han stått på scenen. Dom umgicks hela sommaren eftersom att han sommarjobbade där. Sommaren tog slut och filmen slutade riktigt sorgligt. De skulle inte få träffa varann förns nästa år då han kom tillbaka. Ellie sa att hon kunde vänta hela livet, de sa han med. Men jag tvivlade starkt på att de skulle klara av ett sånt distansförhållande. Jag torkade bort några tårar och skrattade åt min töntiga reaktion. Jag kände i nacken att Justin flinade åt mig. ''Du gråter ju'', viskade han. Jag skrattade till. ''Jag har svårt för såna här filmer'', medgav jag. Han nickade och drog in mig i en kram. ''Den är ändå slut nu. Vi slår på någon komedi'', sa han och log. Jag nickade. Han reste sig upp och försvann fram till tv;n.

Haha, förlåt för att jag publicerade detta korta inlägg. Men jag var för skrivsugen, men orkar inte sitta uppe längre. Part 2 kommer imorn:) Idag mår jag faktiskt bättre, får se hur det är imorn då de går upp&ner, kommer de ingen update imorn vet ni vrf. förlåt för att ni får vänta, och tack för alla jättefina kommentarer på inlägget nedan. Jag orkar inte kolla igenom detta heller, haha men ni behöver inte kommentera om ni inte vill:) förstår er! take care

@ Talkin 2 you guys

Sjuk

Har varit sjuk i över två veckor nu och var på sjukhuset igår. Fick ta blodprov i fingret, men dom vet dock inte vad som är fel. Går misstankar om att det är hjärnhinneinflammation. usch, då lär jag hamna på södersjukhuset i inne i Stockholm.. Men vi får se, då jag förmodligen går till sjukhuset efter helgen igen.. det är därför jag inte har uppdaterat. orkar verkligen inte sitta framför datorn. förlåt, men jag hoppas att ni förstår. jag lägger upp ett nytt kap så fort jag kan! promise, i love u!♥
Tack för tålamodet!