@ You're Back In My Life (AVSLUTAD)

Chapter 18 - The Little Rocker

''Visst, häng med töntarna då'' mumlar hon och kollar ilsket på Angelica och Izza.
Hon skrattar till och vänder på klacken och springer fram till hon som tydligen hette Isabelle.
''Jag hatar henne!'' Säger Angelica och Izza samtidigt och jag skymtar ilskan i deras ögon.

Vi hade bestämt oss för att gå ner till simhallen. Det var för kallt för att bada för snön låg fortfarande kvar. ''Vi möts där om tjugo minuter, måste hem och ta på mig bikini bara'' säger jag med ett leende. Dom andra nickar instämmande.
''Jag med'' säger Chaz och vi alla brister ut i skratt. ''Jag menade... Badbyxor'' säger han skamset. Jag fortsätter skratta när jag skyndar mig hemåt. När jag äntligen kommer hem är det ingen hemma. Jag drar av mig skorna och går in i köket där jag finner en blå lapp med mammas skrivstil. ''Vi är på sjukhuset, Alexander har blivit bättre men han har fortfarande inte vaknat. Vi kommer hem sent inatt, det finns mat i kylen om du är hungrig. /Mamma&Pappa''
Lyckan spred sig inombords och glatt springer jag upp på mitt rum och sliter upp garderoben. Jag drar fram min blåa bikini och ett par shorts tillsammans med en svart T-shirt som jag snabbt drar på mig. Med biknin under kläderna börjar jag gå mot simhallen som ligger ungefär 5 minuter ifrån mitt hus.
När jag kliver in till tjejernas omklädningsrum får jag direkt syn på Izza och Angelica. Dom lyser upp när dom får se mig.
''Hej!'' Säger dom glatt i mun på varann. Jag skrattar till. ''Hej'' säger jag och ler stort.
''Kan du fatta att jag ska få bada med Chaz?!'' Säger Izza uppspelt och gör någon sorts glädjedans. Både jag och Angelica brister ut i skratt. När jag lugnat ner mig drar jag av mig shortsen och T-shirten.
''Ready?'' Ler jag. ''Ready!'' Skriker dem samtidigt. Vi skrattar och skyndar oss in till simhallen.
''Där är han'' säger Izza och ler drömmande. Jag himlar med ögonen och sätter mig ner på en bänk. ''Hoppa i!'' Ropar Chaz. Izza kollar panikslaget på mig och Angelica. Vi nickar med ett brett leende och hon springer och hoppar i vattnet.
''Så.. Är rykterna sanna om dig och Justin?'' Frågar Angelica och blinkar med ena ögat. Jag skrattar och rycker på axlarna.
''Antar det'' säger jag med ett svagt leende. Hon ger ifrån sig ett glädjetjut. ''Om du berättar för nån...'' Säger jag. Hon skrattar till och avbryter mig. ''Oroa dig inte! Jag kan hålla hemligheter'' ler hon. Jag nickar. ''Bra''.
''Jag får väl berätta för Izza?'' Frågar hon. Jag nickar ivrigt. ''Det är väl klart!'' Säger jag och kastar en blick på Izza som leker glatt i vattnet med Chaz. Jag ler stort.
(Ignorera bakgrunden)

''Ey, ska vi bada eller?'' Frågar Angelica uppspelt. ''Sure!'' Säger jag och reser mig upp. ''Sisten i!'' Skriker hon och vi springer mot vattnet.
*
Efter en riktigt rolig dag med Angelica, Izza, Chaz och Ryan skyndar jag mig mot sjukhuset. Izza och Chaz verkar komma riktigt bra överens. Nu gällde det bara att ta reda på vem Angelica gillar.
Jag kliver in i sjukhusbyggnaden och letar upp rätt rum. När jag öppnar dörren till Alexanders rum sitter mamma och pappa där på varsin pall och kollar på honom. Dom kollar upp på mig och lyser upp.
''Hej Carter!'' Säger dom samtidigt. Jag ler och ställer ner min väska på golvet och sätter mig ner bredvid mamma på en annan pall.
''Hur mår han?'' Frågar jag lugnt.
''Han hade tydligen varit vaken innan vi kom, han sover nu'' säger pappa och ler svagt. Jag lyser upp. ''Så han kommer vakna igen? Och allt kommer bli bra?'' Säger jag. Dom nickar långsamt med leenden på läpparna.
''Yes!'' Säger jag högt.
NÄSTA MORGON:
Nästa morgon vaknar jag av mig själv. Jag kastar en blick på klockan. 09.03. ''Shit!'' Säger jag högt för mig själv och reser mig snabbt upp ur sängen. Jag springer fram till garderoben och drar på mig en vit T-shirt och ett par svarta mjukisbyxor. Jag drar av mig pyjamasen, tar på mig de andra kläderna, borstar håret snabbt och borstar tänderna. Därefter springer jag ner till hallen, sliter tag i min väska, drar på mig skorna och springer iväg mot skolan.
När jag kommer in i skolans byggnad springer jag fram till skåpet och låser upp det så snabbt jag kan. ''Kom igen'' mumlar jag för mig själv och får äntligen upp låset. Jag kollar på schemat. Matte. Toppen!
Jag tar ut min mattebok, smäller igen skåpet och springer det snabbaste jag kan mot rätt sal. När jag nästan kommit fram krockar jag in i någon.
''Aj'' mumlar jag för mig själv och lite blod rinner ner från min panna. Jag kollar upp och får syn på en rätt så kort tjej, med svart kort hår i min egen ålder. ''Förlåt'' säger jag skamset och reser mig upp. ''Det gör inget'' ler hon. Jag drar upp henne och kollar skamset på henne. Hon bär svart från topp till tå. Hårdrockare.
''Michelle'', säger hon och sträcker fram sin hand. ''Carter'' säger jag med ett skratt och skakar den.

Däääär kom Michelle in i bilden! :] Nästa kapitel kommer imorgon när jag vaknar :).

Comments
POSTAT AV: Anonym

grymt!



//Ebba :)

POSTAT: 2011-08-14 / KLOCKAN: 10:20:57 /



POSTAT AV: Johanna

grymt :D

POSTAT: 2011-08-14 / KLOCKAN: 10:55:20 / URL: http://johannaviveca.blogg.se/



POSTAT AV: Felicia

MER! :D

POSTAT: 2011-08-14 / KLOCKAN: 12:25:45 / URL: http://feliciabieber.bloggplatsen.se



POSTAT AV: Julia

Jättebra del, snälla mer :)

POSTAT: 2011-08-14 / KLOCKAN: 12:31:44 / URL: http://bieberdominatez.blogg.se/



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback