@ You're Back In My Life (AVSLUTAD)

Chapter 28 - Not This Time

''Hallå?!'' Ropar jag och väntar på svar. Inget svar. Jag himlar med ögonen och går ut i köket där jag finner en gul liten lapp. Jag tar upp den och börjar läsa. ''Vi är hos Pattie, kom dit om du vill'' står det. Aldrig att jag går dit nu.

NÄSTA DAG:
Klockan har blivit två och jag hade bara dragit på mig ett par svarta tights tillsammans med en kort vit klänning.
''Carter! Kom ner till köket!'' Ropar Alexander nedifrån. Jag himlar med ögonen och springer ner för trapporna och ut till köket. ''Wazzup?'' Säger jag och sätter mig ner på stolen mittemot honom.
''Jag hörde om dig och Justin'' säger han och kollar medlidande på mig. Hur kunde en sjuåring vara så smart och få reda på allting? ''Vem berättade?'' Frågar jag.
''Han själv'' säger han och ler svagt. ''Vi var hemma hos dom igår så jag spelade xbox med Justin. Han frågade hur du mådde, men jag sa bara att jag inte visste för jag hade inte träffat dig på ett tag'' säger han med ett snett leende. Jag nickar och kliar mig nervöst i nacken. ''Han mår dåligt'' säger han lågt. Jag suckar tungt. ''Alexander, du förstår inte. Han har känslor för en annan tjej, det är över mellan oss'' säger jag och reser mig upp från stolen.
Varför ska han alltid vara så nyfiken?

JUSTINS PERSPEKTIV:
Jag kanske inte borde ha berättat för Alexander men jag ville bara prata med någon och han är en sån person som man verkligen kan prata om vad som helst med. Varken mamma eller Carters föräldrar vet om någonting, och det var bäst så. Jag önskar bara att jag kunde spola tillbaka tiden så att kyssen aldrig hade skett. Nu var det försent. Jag har sumpat allting.
''Justin!'' Ropar mamma ifrån vardagsrummet. Jag reser mig upp från sängen och går in till henne. ''Ja?'' Säger jag och kollar frågande på henne. Hon ler svagt. ''Kan du inte gå till affären åt mig?'' Frågar hon. Jag hade egentligen ingenting annat för mig ändå. Ryan och Chaz skulle på ha filmkväll med Michelle, Angelica, Izza och Carter. Dom hade försökt få med mig men jag hade sagt nej direkt när dom sa att Carter skulle komma.
''Visst'' säger jag och rycker på axlarna. ''Vad ska du ha?'' Frågar jag.
Hon ler lite. ''Ingenting speciellt. Bara lite mjölk'' säger hon. Jag nickar och drar på mig mina skor. Hon kommer in till hallen och räcker mig pengar. ''Jag har pengar'' mumlar jag. Hon skakar på huvudet. ''Ja, men det är dina pengar'' säger hon. ''Jaja'' mumlar jag och tar emot pengarna och smäller igen dörren bakom mig. Jag kommer aldrig kunna glömma Carter. Hennes leende, hennes humor, hennes skratt, hennes vackra... Jag avbryts i mitt tänkande när jag krockar in i någon. Michelle. Det gjorde ont att se henne. Nu ska hon säkert skälla ut mig totalt.
''Justin'' säger hon och räcker fram sin hand. Jag skrattar till och drar upp henne från marken. Hon kollar forskande på mig.
''Varför?'' Säger hon bara. Jag suckar tungt och rycker på axlarna. ''Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden'' säger jag lågt.
Hon ler svagt. ''Min hjärna säger att det kommer lösa sig'' säger hon och fortsätter le. ''Min hjärna har alltid rätt''.
Jag skakar snabbt på huvudet. ''Inte den här gången'' säger jag och stoppar ner mina händer i jeansfickan.
''Not this time''
''Äh, kom igen Bieber'' säger hon och ler brett. ''Vi får väl se vem som har rätt''.
Jag nickar. ''Vi får väl se'' säger jag lågt.
''Jag ska på filmkväll nu. Så jag antar att vi ses?'' Säger hon. Jag nickar långsamt. ''Sure'' säger jag. Hon vinkar och börjar gå. Jag vinkar tillbaka och suckar tungt.
Det här kommer bli svårare än jag trodde.

CARTERS PERSPEKTIV:
''Tommy'' säger killen som står bredvid Michelle. Han sträcker fram sin hand. Jag kollar forskande på honom. Han hade brunt hår till öronen och bar en keps. Han var också svart från topp till tå.
''Carter'' säger jag och skakar tveksamt hans hand. Han kollar på Michelle med ett brett leende. Jag himlar med ögonen och går och sätter mig mellan Angelica och Ryan.
''Vilken film vill ni se?'' Frågar Chaz och kollar bland massa filmer. ''Rockstar!'' Säger Ryan och håller upp någon film. ''Visst'' flinar Chaz och tar emot skivan.
Jag försökte koncentrera mig så mycket jag kunde på filmen, men mina tankar var någon annanstans. Dom var hos Justin. Alla underbara minnen var som bortblåsta.
Det är över och jag måste acceptera det.

Berätta vad ni tycker :) Jag tål kritik.

Comments
POSTAT AV: C

Du kanske tål kritik, men jag har absolut ingen! :)

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 00:17:47 / URL: http://biebereye.blogg.se/



POSTAT AV: Jenny

jättebra! MEEEEEEEEEER! :)

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 00:31:08 /



POSTAT AV: Michelle

ÅÅÅH, MEEER MEEER MEEER!

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 00:41:41 / URL: http://mikkiwince.blogg.se/



POSTAT AV: En läsare.

Asså, du sa att din berättelse var UNIK. Ska du säga? Du har fan kopierat allting från en film, så du ska inte komma och säga någonting. Lägg ner bloggen eller skaffa en ny novell, kom på ngt eget!

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 00:47:22 /



POSTAT AV: Sandra

MEEER och du över mig vid namn #en läsare. lol get a life. Asså hon kan ta lite tips från filmer?? ensen?? Skaffa ett liv. Sluta läsa bloggen om den stör dig. pft f12

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 00:50:02 / URL: http://mileyfreak.blogg.se/



POSTAT AV: cathrine

jätte bra! meeerrrrrr! men en sak som borde hända: i slutet måste det bli bra. det är var jaaaag krääääääver :D

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 09:27:43 / URL: http://cattenz.blogg.se/



POSTAT AV: Anonym

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 10:46:58 /



POSTAT AV: Fia

Super bra kapitel :D Meeeeeeeer!

(råka skicka en tom kommetar ovanför) :p

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 10:47:37 / URL: http://novellenomjbieber.blogg.se/



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback