@ You're Back In My Life (AVSLUTAD)

Chapter 30 - Cotton Candy

''En annan gång kanske'' mumlar jag. Han kollar på mig med en ledsen blick. ''När åker du på turné?'' Frågar han. Jag kliar mig nervöst i nacken. ''Om 3 dagar'' säger jag lågt. ''Jag är borta i 5 månader'' säger jag och biter mig i läppen. Han suckar tungt. ''Då måste vi ses imorgon!'' Säger han. Jag nickar instämmande. ''Hejdå Chaz'' säger jag och börjar gå mot mitt hus igen. En turné kanske kunde få mig på andra tankar.

CARTERS PERSPEKTIV:
Ryan hade berättat att Justin skulle på en turné i fem månader. Det kanske var lika bra, då skulle jag inte krocka in i honom varje dag. Efter dom fem månaderna ska han tydligen vara hemma i Atlanta i en månad så han kommer inte hit förns om ett halvår. Med en tung suck drar jag på mig min arbetskeps och pressar fram ett stort leende. Jag hade skaffat ett sommarjobb på ett tivoli.
''Carter!'' Ropar Mr. Thompson. Han var min chef och begärde ibland för mycket. Jag reser mig upp från stolen och skyndar mig fram till honom.
''Ja?'' Säger jag. Hans hår var svettigt och jag såg hans svettfläckar vid armhålorna. Jag gör en äcklad min och kollar upp på honom.
''Det är någon flicka där borta som har tappat bort sin mamma'' säger han och rycker på axlarna. ''Du får hjälpa henne'', mumlar han och fortsätter läsa i sin tidning. Jag nickar. ''Okej'', säger jag och går fram till flickan. Hon har blonda flätor och en blå sommarklänning.
''Hej'' säger jag med ett svagt leende. Hon kollar på mig med tårögda ögon men lyser upp. ''Du är Carter Williams!'' Säger hon. Jag nickar och kollar konstigt på henne. Wow, folk visste mitt namn.
''Justin Biebers tjej'' säger hon med ett brett leende. Det hugger till i hjärtat och jag skakar på huvudet. ''Nej, vi..'' Börjar jag. ''Vi var bara vänner'' säger jag och ler lite. Hon rynkar sin panna. ''Var?'' Säger hon. ''Ja, vi.. Vi har bråkat'' mumlar jag. Hon kollar bekymrat på mig. ''Det var därför han var så ledsen'' säger hon och kollar på mig med tårögda ögon. Jag spärrar upp ögonen.
''Har du.. Träffat honom?'' Frågar jag. Hon nickar ivrigt. ''Ja'' säger hon med ett brett leende.
''Victoria'' säger hon och räcker fram sin hand. Mina ögon fylls med tårar men jag skakar snabbt på huvudet. ''Men kalla mig Vicky'' säger hon och ler. Jag nickar. ''Kom, nu ska vi hitta din mamma'' mumlar jag.
JUSTINS PERSPEKTIV:
''Har Justin Bieber och Carter Williams lilla romans tagit slut? För några dagar sedan lämnade Carter hans hem i tårar. Sedan dess har Justins leende försvunnit. Han ler inte på kort längre. Den största trenden på twitter just nu är #dontworryjustin. Vi har fortfarande inga bevis på att han och Carter har varit tillsammans överhuvudtaget men ni måste ju erkänna att man tror det? Justin är nu iväg på sin fem månaders turné och åker sen hem till Atlanta. Hans kompis Chaz sa såhär: 'Justin och Carter tillsammans? Nej, dom har inga såna känslor för varann' Vad tror ni beliebers om detta?'' Läser jag högt i tidningen. Dom måste ju skämta. Jag suckar tungt och vänder blicken åt Alfredo.
''Jag hann inte träffa henne'', säger han sorgset. ''Jag följer med dig till Stratford om ett halvår, är det okej?'' Frågar han. Jag nickar. ''Sure'', säger jag.
''Good, kan vi sova nu?'' Frågar han. Jag nickar ännu en gång. Vi hade suttit på ett flygplan från Stratford hela dagen och nu var vi i Frankrike. Jag bäddar ner mig i sängen och allt jag har i huvudet är Carter. Jag måste glömma henne nu. Jag har ett halvår på mig. Många saker kommer nog förändras på den tiden. Jag stänger ögonen och lägger mig åt vänster. Jag måste glömma henne.

CARTERS PERSPEKTIV:
Jag, Angelica, Izza och Chaz var nu på en liten festival där alla fick prova på att sjunga. Izza skulle sjunga, hon ville veta om hon var bra på det hon gjorde.
''Visa dom där dammråttorna hur man rockar scenen nu!'' Säger jag glatt. Hon skrattar och springer upp på scenen.
Hon ställer sig framför micken och kollar glatt ut på publiken.
''Hej, mitt namn är Izza och jag ska sjunga min egna låt If i were you'', säger hon glatt. Jag, Angelica och Chaz jublar som galningar. Hon skrattar till och börjar sjunga.
*
När hon sjungt klart jublar alla. Jag, Chaz och Angelica skriker som Chaz gjorde när Ryan kom mot honom med ett vattenglas. Hon tackar och kommer ner till oss. ''Du var grym!'', Säger Angelica glatt. Vi nickar instämmande. ''Tack hörrni'' säger hon och ler stort.
*
''Fan också!'' Muttrar jag och drar på mig mina vita converse. Jag var sen till jobbet. Igen! Det fanns bara en sak att göra för att Mr. Thompson glad. Köpa munkar. Jag tar mina sista pengar och springer ut ur huset. Påväg mot tivolit springer jag in på min favorit munkaffär och köper en låda med munkar. Jag betalar för dem och springer sedan iväg mot tivolit. När jag kommer fram står Mr. Thompson och kollar på mig med en hård blick.
''Förlåt'' säger jag och ler svagt. ''Men jag var ju tvungen att köpa munkar till världens bästa chef!'' Säger jag och räcker honom lådan. Han kollar misstänksamt på mig men tar ändå emot lådan.
''Tack'' säger han och ler lite. ''Då förstår jag varför du är försenad''.
Jag nickar och springer in på omklädningsrummet. Jag springer fram till hyllan där det står mitt namn och tar mina kläder. Sedan drar jag snabbt av mig mina kläder och drar på mig mina arbetskläder som bestod av ett par svarta jeans, en röd T-shirt och min blåa keps. Sedan lägger jag mina kläder på hyllan och springer sedan ut och ställer mig i kassan för att servera sockervadd. Jag sätter mig ner på en stol och bläddrar lite i en tidning men hittar inget intressant.
''Hej'' hörs en ljus röst vid kassan. Jag reser mig snabbt upp och ler ursäktande åt kvinnan.
''En sockervadd, tack'' säger hon och ler stort. ''Ett ögonblick'', säger jag och börjar göra sockervadd åt henne.
Jag räcker henne sockervadden och ler stort. ''20 kronor, tack'' säger jag. Hon tar upp sin plånbok och räcker mig en tjugolapp. ''Tack'' säger jag och tar emot den. Hon ler och vänder sig sedan om till en liten flicka.
*
När jag kommer hem igen är jag dödstrött. Jag sparkar av mig skorna och går in i köket. Mamma pratar i telefon med någon. När hon får syn på mig lyser hon upp.
''Hej Carter!'', Säger hon glatt. ''Hur gick det på jobbet?'' Frågar hon. Jag ler svagt. ''Bra'' säger jag ärligt.
Hon nickar och återgår till mobilen. ''Ja det får vi absolut göra!'', Säger hon. Jag lyssnar intresserat och börjar bita på mina naglar.
''Åka och hälsa på er?'' Frågar hon med munnen halvt öppen. Jag kollar förvirrat på henne. ''Jag måste prata med Carter om saken'', säger hon med ett brett leende. ''Hon säger säkert ja!'', Fortsätter hon. Jag spärrar upp ögonen.
''Ja. Jag ringer dig om en halvtimme då'', säger hon och nickar. ''Hejdå'' säger hon och lägger på luren. Jag kollar misstänksamt på henne. Hälsa på vilka? Mormor och morfar?
''Carter'' säger mamma och sätter sig ner mittemot mig. Jag kollar frågande på henne.
''Vad säger du om att åka och hälsa på Pattie och Justin i Frankrike?''

Haha någon mer än jag som blev sugen på sockervadd? :]

Comments
POSTAT AV: Gabbi

Bra skrivet och ja damn it nu vill jag ha sockervadd :(

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 21:00:00 /



POSTAT AV: Anonym

Åh, jag riktigt känner den smältande sockervadden på tungan.. GAAAH!!



Tycker lite synd om alla, dom verkar få det lite jobbigt med Carters o Justins förhållande. :/ Men jag är glad över att du skriver som en gud! :D

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 21:08:23 /



POSTAT AV: Johanna

grymt :D

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 21:25:17 / URL: http://johannaviveca.blogg.se/



POSTAT AV: Emma

Gud va braa!! Mer idag snälla!! ;)

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 21:34:22 /



POSTAT AV: .

www.waytobieber.blogg.se

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 22:03:21 /



POSTAT AV: Anonym

Onödig kommentar där uppe, ät mitt skit k.



Meeeeeeer! :)

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 22:22:40 /



POSTAT AV: Sandra

JUSTIN BIEBER HAR 12 MILJONER FOLLOWERS! WHOOOOOOOOOOOOOOOOO

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 22:48:39 / URL: http://mileyfreak.blogg.se/



POSTAT AV: sabbiiiish

MEER :D

POSTAT: 2011-08-18 / KLOCKAN: 23:34:24 /



POSTAT AV: Jenny

Gud vad bra! MERMERMER! :)

POSTAT: 2011-08-19 / KLOCKAN: 00:15:41 /



POSTAT AV: Cece :)

LOVE IT ! :))

POSTAT: 2011-08-19 / KLOCKAN: 00:35:29 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback