@ Talkin 2 you guys

Novell - Dreams Do Come True

Novellen jag kommit på heter Dreams Do Come True. Den handlar om 16-åriga Mary. Hennes föräldrar är döda. Pappan fick hon aldrig träffa, men hennes mamma var en riktigt duktig dansare och var bakgrundsdansare till grannen Donna. När Marys mamma gick bort medgav Donna att hon ändå behövde hjälp hemma så hon tog vårdnaden om Mary. Så nu bor Mary med Donna och Donnas döttrar. (Marys styvsystrar) Bett och Brittany. Bett och Brittany är tvillingar och lika gamla som Mary. Donna behandlar Mary som att hon vore en slav, hon får städa upp efter allt och alla, laga mat osv. Men.. Eftersom hennes mamma var dansare, så har hon det också i blodet. Hon dansar i smyg. När ingen ser. På olika ställen. Den enda som sett henne dansa är hennes bästa vän Tami.

Och ja.. Hon gillar Justin Biebers musik, men hon är inget galet fan!

Hon bor förresten i Atlanta. Donna är en känd sångerska som vill göra en duett med Justin Bieber. Men Justin har alltid tackat nej eftersom han inte gillar hennes musik, och ingen köper hennes plattor.

Vad mer ska man säga? Enjoy!

P.S Jag vill att alla som läser kommenterar! :D

Comments
POSTAT AV: Sofia

snälla gör den inte fööör lik another cinderella story, jag menar eftersom det är nästan samma namn..och att den har exakt samma handling.jag vet att du skrev innan att du tog dina idéer från filmer men ändå.. Den värkar ändå bra men.

Kram

POSTAT: 2011-06-19 / KLOCKAN: 01:12:10 /



POSTAT AV: Anonym

Du du tog den hära historyan av selena Gomez filmen

POSTAT: 2012-07-30 / KLOCKAN: 17:32:48 /



POSTAT AV: Sara

det är är en film som du har skrivit av ifrån... den är med selena gomez som heter mary santago i filmen...

POSTAT: 2013-01-21 / KLOCKAN: 18:15:16 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback