@ Things Really Changed (AVSLUTAD)

Chapter 11 - Under The Mistletoe

''Justin! Tänd lampan!'' Skrattade jag. Jag såg i mörkret hur Justin skakade på huvudet. Han skrattade till, ''fotografera mig nu'' flinade han. Jag höjde på ögonbrynen, ''hur ska jag kunna fotografera dig i mörkret?'' Frågade jag. Justin brast ut i skratt.
''Nu för tiden finns det effekter på kameror'' sa han. Jag nickade, ''juste''. Jag tryckte på en knapp och effekten gjorde så att det blev ljust i rummet. Jag höjde på ögonbrynen, ''vad coolt!'' Sa jag och log.
Justin skrattade ännu en gång, ''i know, right?''
Jag log. Justin ville att jag skulle försöka fotografera honom till hans nya album ''Under the Mistletoe'', vilket bara var på skämt förstås. För det första kunde jag inte fotografera, och för det andra måste det vara någon proffsig typ.
''Okej, nu kör vi'' mumlade jag och riktade kameran mot Justins ansikte.
''Ungar, kom nu vi ska åka!'' Ropade Pattie från nedervåningen. ''Skynda dig!'' Väste Justin och kollade in i kameran med en intensiv blick. Jag tog snabbt kortet och log för mig själv utan att ha sett resultatet.
''Ungar!'' Ropade Pattie. Jag slängde snabbt ner kameran i min väska och sprang ner för trappan med Justin tätt bakom mig.
''Men bilden då?'' Mumlade Justin. Jag flinade. ''Vi kollar på den senare'' sa jag och drog på mig mina skor. Justin nickade och gjorde detsamma.
Mamma hade hyrt en liten stuga som vi skulle bo i, i ungefär en vecka. Mamma och Pattie tyckte det var så längesen vi alla gjorde någonting tillsammans. Pappa var iväg på något jobbarbete så han kunde inte följa med. Det skulle självklart bli kul att åka dit, men att bo i samma rum som Justin låter inte lika lockande. Inget illa menat då, men han snarkar som en gris.
''Får jag se bilden nu?'' Frågade Justin när vi satt i bilen. Jag tog fram min laptop ur väskan, ''jag ska bara redigera den först'' mumlade jag och drog upp kameran också. Jag kollade på alla nytagna bilder och log när jag såg bilden på Justin. Han kollade in i kameran och såg... Riktigt bra ut. Jag skakade på huvudet för mig själv och laddade över bilden till datorn. Sedan gick jag in på Photoshop och började redigera den.
Jag skrev ''JUSTIN BIEBER'' med stora, röda och glittriga bokstäver. Under skrev jag ''Under the Mistletoe'' med vit text. Sedan la jag dit några snöflingor, och när bilden var helt färdig log jag brett. Jag sparade den till datorn och visade den för Justin. Han gapade och slet inte blicken ifrån datorn.
''Wow'', fick han fram. Han tog upp sin iPhone ur sin ficka och sin usb-kabel. Han satte in sladden i datorn och förde över bilden till sin telefon. Han fortsatte hålla på med den.
''Vad gör du?'' Frågade jag nyfiket. Justin kollade upp från skärmen och la ner sin iPhone i fickan igen.
''Jag skickade bilden till Scooter och sa att det blir bilden till albumet'' sa han. Jag gapade och vände min blick till bilden som var på datorn.
''Skojar du med mig?'' Fick jag fram. Justin skakade på huvudet. Det plingade till i hans mobil. Han tog snabbt upp den, stirrade på skärmen en stund och lös upp. Han visade mig meddelandet som var ifrån Scooter.
''Vem är konstnären bakom detta?! Denna bild blir det definitivt!!!''
Jag spärrade upp mina ögon och det kändes som att jag skulle tuppa av vilken sekund som helst. Skulle jag få äran att.. Få vara fotograf.. Jag stängde ögonen och skakade på huvudet.
''Ta det lugnt!'' Utbrast Justin och la sin ena arm runt mig, ''men du måste vilja det också'' la han till.
Mina kinder hettade till.
''Självklart'' sa jag, ''ofta man inte vill?''
Justin skrattade och ryckte bort sin arm, ''grymt'' sa han. ''Tack Rose''. Jag kollade in i hans ögon och log. ''Tack själv''.
Mamma hostade till, ''vi ska äta här'' sa hon och svängde in vid McDonalds. ''Wow Rose'' mumlade Justin. ''Om du äter här så tror jag verkligen att du har lämnat the diva Rose bakom dig'' sa han och log.
Jag log, ''Give me a cheesburger''.
Alla brast ut i skratt. Justin la sin arm runt mig igen, ''i'm glad you're back'' sa han och log brett.

Comments
POSTAT AV: elena

super bra

POSTAT: 2011-10-16 / KLOCKAN: 02:15:02 /



POSTAT AV: Johanna

GRYYYYYYMT :P

ÄLSKART :D

POSTAT: 2011-10-16 / KLOCKAN: 08:56:22 / URL: http://johannaviveca.blogg.se/



POSTAT AV: Cherry

Jättebra :DD

Ääälskar novellen :)) <3

POSTAT: 2011-10-16 / KLOCKAN: 09:36:16 /



POSTAT AV: Josefin

åhh shit så grymt skrivet! :D <3

POSTAT: 2011-10-16 / KLOCKAN: 12:09:24 /



POSTAT AV: Nathalie

Superrrduperr bra skrivet och grymt bra <3

POSTAT: 2011-10-16 / KLOCKAN: 15:49:43 /



POSTAT AV: Becca♥

YEAH!! äntligen kom det en del!! :D har kollat in en gång varje dag minst!! ;P



xx

POSTAT: 2011-10-16 / KLOCKAN: 17:45:29 / URL: http://beccaochlollo.blogg.se/



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback