@ That Should Be Me (AVSLUTAD)

Chapter 7. nightly meeting

efter min andra lektion var det lunch. Ett fler tal av flickorna följde efter mig även fast dom trodde att jag inte märkte dom. Jag skrattade lite när Anton slöt sig till mig och tittade förvånat på alla tjejer.
"en vanlig dag på jobbet eller?" skämtade han till slut.
"bäst att du vänjer dig" log jag och gick in i matsalen.
tjejerna gick så småning om till lektionerna och jag hade ledigt resten av dagen så jag gick tillbaka till Anton och mitt rum. min telefon ringde men jag svarade inte. ringsignalen gick runt och runt i rummet och till slut somnade jag av den. när jag vaknade var klockan runt ett på natten och jag hade ont i magen. jag steg upp och såg Anton ligga och sova tungt i sin säng. jag låste dörren efter mig och gick ner till matsalen. jag var hungrig så jag gick mot köket där jag hörde någon slå i bänkarna och skramlade bland bestick och sådana saker. jag gick in och såg en tjej. Hennes svarta lockiga hår döljde lite av hennes ansikte ändå såg jag hur hennes lena drag spelades när hon log och mumlade något för sig själv. sedan insåg jag att hon dansade runt och sjöng eller rättare sagt mimade och den långa vita sladden syntes tydligt.
jag log och gick längre in i köket. hon gjorde en macka och sjöng på någon låt som jag inte ens kände igen. ja man hörde ganska tydligt vad hon lyssnade på. jag harklade mig och tjejen tittade hastigt upp och hade ner mjöl på golvet så ett vit moln spred sig där hon stod.
"förlåt jag menade inte att skrämma dig" sa jag och skyndade mig fram till henne.
"åh det är lugnt jag brukar försvinna in i musiken och inte märka något annat... det var inte ditt fel" sa hon snabbt och föll ner på knä för att städa bort mjölet.
Medans jag stod och mimade till In The End med linkin park och gjorde mig en macka märkte jag inte alls killen som stod i dörröppnignen och betraktade mig. det var först när han harklade sig som jag ryktes tillbaka till nutiden. jag ryckte till så att mjölet åkte ner i golvet och molnet av vit täckte snart mig upp till midjan. 
"förlåt jag menade inte att skrämma dig" sa han snabbt och kom fram emot mig.
"åh det är lugnt jag brukar försvinna in i musiken och inte märka något annat... det var inte ditt fel" sa jag snabbt och föll ner på mina knän för att börja städa. allt för många gånger hade detta hänt mig men nu var skillnaden att det inte fanns någon pappa som skulle slå mig bara en snygg kändis som hjälpte mig. tankarna flög runt men rodnaden steg på mina kinder och jag gömde mig bakom mitt hår. det tog ungefär tio minuter att städa upp och ändå såg man att det hade varit mjöl där. jag skrattade lite nervöst medans jag soppade bort mjölet på mina byxor. Justin var snäll mot mig och gav mig papper. Han hoppade enkelt upp på bänken och jag följde hans exempel när jag slängt pappret. 
"Så vad lyssnade du på?" log han fram.
"In The End" svarade jag kort.
"aldrig hört" skrattade han.
"här lyssna" sa jag och räkte fram en av mina hörlurar som han tog emot.
jag satte på och vi började båda två små dansa med i låten.

Hejhej detta är ett litet sent inlägg jag vet och det kommer att vara lite mer sällan som det blir inlägg eftersom Vendela är borta nu i tre veckor men jag skriver så fort jag kan och kommer ihåg! :)
hoppas att ni gillar och jag vet att det blev kort men det blir längre nästa gång 
//Hanna

Comments
POSTAT AV: sofia

hihi ååh vad gulligt :)

POSTAT: 2012-06-27 / KLOCKAN: 12:17:55 /POSTAT AV: Mathilda

meeeeeeeeeeeeeeer :D ♥

POSTAT: 2012-06-27 / KLOCKAN: 15:45:21 /POSTAT AV: Becka

Bra :)

POSTAT: 2012-06-28 / KLOCKAN: 12:48:58 / URL: http://beckagoesrandom.blogg.sePOSTAT AV: Ewweh

MEEER!!

POSTAT: 2012-06-28 / KLOCKAN: 16:38:11 /Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:


Trackback