@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 14 - So Wrong


''Justin'', sa jag med tårarna rinnandes ned för mina kinder. Han kollade förvånat på mig och jag såg att han också grät. Han var likblek i ansiktet och såg riktigt hemsk ut. Men det kanske han inte förtjänade att få höra?
''Sluta tyck synd om dig själv'', sa jag lågt och tvingade fram ett svagt leende. Han kollade oförstående på mig. ''Det gör jag inte'', viskade han. Jag höjde ögonbrynen och torkade bort tårarna. ''Justin...'' Sa jag och suckade tungt. Han snyftade till och kollade på mig med stora ögon.
''Jag vet verkligen inte vad som hände'', sa han lågt med en suck. ''Vi hade något. Jag och Selena, men efter att inte ha haft kontakten på sex månader antog jag att det var slut. Men när hon kom hit igår..'' Han svalde hårt. ''Så pratade hon med mig som om att allt var som vanligt. Hon tog iallafall flyget hem vid fyra imorse, och jag berättade för henne att jag inte kunde vara med henne längre..'' Sa han och hans tårar började återigen rinna ner. ''Justin'', sa jag för tredje gången. Han kollade in i mina ögon och jag såg hur svårt det var för honom. Han ångrade sig verkligen. Men han hade ju inte gjort något fel? Det var bara jag som var korkad nog att ha känslor för honom. ''Vi går till din mamma'', sa jag. Hans ögon blev stora som klot. ''Men.. Hon är ute med Jazmyn och Jaxon'', sa han lågt. Jag nickade. ''Jag vet. Jag träffade henne på vägen hit. Hon sa att jag bara behövde gå in. Jag vet var hon är, kom så går vi'', sa jag och gick ut till hallen. Justin kom bakom mig. Jag vände mig om mot honom. ''Jag är ledsen för att jag gör såhär mot dig, Justin. Men jag.. Jag vill lösa det här'', sa jag och öppnade ytterdörren. Han nickade. ''Jag vill också det'', viskade han. Vi började gå mot Pattie i tystnad.

''Cassie! Justin!'' Ropade Pattie när hon fick syn på oss. Vi båda tvingade fram två leenden som inte nådde ögonen. Pattie såg direkt att något var fel och vinkade att vi skulle komma. Justin suckade tungt, men jag drog ändå med honom bort till hans mamma och syskon. ''Sätt er'', sa hon och pekade på parkbänken. Vi gjorde som hon sa. Jag kollade på Jazmyn och Jaxon som var helt inne i att leka kull. Jag log lite och kollade sedan ned på mina händer.
''Vad har hänt?'' Frågade hon. Justin suckade. ''Läser du inte tidningarna mamma?'' Frågade han. Hon rynkade ögonbrynen. ''Selena'', sa hon. Jag nickade långsamt. ''Hörrni'', sa hon och slog sig ned mellan mig och Justin.
''Ni har känslor för varann, eller hur?'' Sa hon. Jag flämtade till, likaså Justin. ''Va?'' Sa han. Jag valde att inte säga någonting alls. ''Ja'', sa Pattie. ''För om ni inte hade det så skulle allt inte ha blivit så fel'', sa hon. Mina ben började skaka och jag blev riktigt nervös. ''Ni tycker om varann. Jag vet inte hur starka känslorna är, men de verkar vara riktigt starka'', sa hon. Det här var bara pinsamt. Jag visste inte vad jag skulle säga.

Förlåt!! Hinner inte skriva mer, måste städa mitt rum nu. Usch, men det kommer mer sen!

Comments
POSTAT AV: Lovisa

Jätte bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nej du påminde mig att jag oxå måste städa rummet det ser ut som om man har släppt en bomb här inne;)

POSTAT: 2011-12-10 / KLOCKAN: 12:37:37 / URL: http://mystorysaboutes.blogg.se/



POSTAT AV: Mathilda

grymt bra :D meeeeer

POSTAT: 2011-12-10 / KLOCKAN: 13:12:34 /



POSTAT AV: bella

Super! Vill bara ha meer!!

POSTAT: 2011-12-10 / KLOCKAN: 15:05:10 /



POSTAT AV: Nathalie

Gud vad bra uppgradering !!!!

OCH SÅ ÄR DET HÄR GRYMT SOM FAN!!

POSTAT: 2011-12-10 / KLOCKAN: 16:09:01 /



POSTAT AV: Johanna

GRYMT BRA

POSTAT: 2011-12-10 / KLOCKAN: 16:29:38 / URL: http://johannaviveca.blogg.se/



POSTAT AV: elena

super bra skrivet

POSTAT: 2011-12-10 / KLOCKAN: 19:18:14 /



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback