@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 7 - Movienight (PART 1)

''Cassie!'' Utbrast Clarissa när jag kom innanför dörren. Allison var inte långt efter och dom var snabbt uppe från sofforna och kramade om mig hårt. Jag hörde hur Justin skrattade till bakom oss, han försökte antagligen ta sig förbi. Jag kramade om dom tillbaka och flyttade sedan på mig så att Justin kunde gå förbi. Sedan drog jag av mig skorna, jackan och halsduken innan jag gick efter dom andra ut till köket. Där fanns det chips, godis och riktigt mycket läsk. Jag som var riktigt törstig. ''Vill du ha?'' Frågade Justin som dök upp bredvid mig med två glas i händerna. Jag nickade med ett leende och tog emot det ena glaset. Det luktade Fanta Exotic vilket var min favorit. Jag drack snabbt tre klunkar ur glaset och satte mig ned på en stol.
''Hej förresten'', sa jag och log åt Ryan och Chaz. ''Tjenare'', svarade dem i kör. ''Vilken film ska vi se först?'' Frågade Allison. Jag visste inte ens vilka filmer de hade hyrt. ''Kanske den där sommarromansen?'' Föreslog Justin. Jag bet mig hårt i läppen. Jag hatade verkligen kärleksfilmer. Visst, jag hade inget emot kärlek men de där filmerna var för extremt gulliga. Det slutade iallafall med att vi satte oss ned framför tv;n och kollade på den. Jag hade ingen aning vad den hette. Jag satt mellan Justin och Chaz. Vilket kändes lite obekvämt. Filmen började och jag satte mig tillrätta i soffan och började kolla på den. När vi väl kommit en liten bit in i den insåg jag att den var riktigt bra.
''Du måste våga'', sa Mikayla, som var hennes bästa vän. Ellie skakade bestämt på huvudet. ''Jag skulle aldrig kunna säga att jag gillar honom. Jag känner han ju inte ens'', sa hon. Mikayla skrattade till. ''Hallå, ända sen han gick upp på den där scenen ikväll har du inte rört dig ur fläcken! Du har varit helt borta hela kvällen!'' Sa hon och skrattade igen. Ellie skrattade till och himlade med ögonen. Det slutade iallafall med att hon berättade för honom att hon gillade honom, och gissa vad? Han gillade henne med. Han hade kollat på henne hela tiden han stått på scenen. Dom umgicks hela sommaren eftersom att han sommarjobbade där. Sommaren tog slut och filmen slutade riktigt sorgligt. De skulle inte få träffa varann förns nästa år då han kom tillbaka. Ellie sa att hon kunde vänta hela livet, de sa han med. Men jag tvivlade starkt på att de skulle klara av ett sånt distansförhållande. Jag torkade bort några tårar och skrattade åt min töntiga reaktion. Jag kände i nacken att Justin flinade åt mig. ''Du gråter ju'', viskade han. Jag skrattade till. ''Jag har svårt för såna här filmer'', medgav jag. Han nickade och drog in mig i en kram. ''Den är ändå slut nu. Vi slår på någon komedi'', sa han och log. Jag nickade. Han reste sig upp och försvann fram till tv;n.

Haha, förlåt för att jag publicerade detta korta inlägg. Men jag var för skrivsugen, men orkar inte sitta uppe längre. Part 2 kommer imorn:) Idag mår jag faktiskt bättre, får se hur det är imorn då de går upp&ner, kommer de ingen update imorn vet ni vrf. förlåt för att ni får vänta, och tack för alla jättefina kommentarer på inlägget nedan. Jag orkar inte kolla igenom detta heller, haha men ni behöver inte kommentera om ni inte vill:) förstår er! take care

Comments
POSTAT AV: J

det är jättebra ! :)



krya på dig :)

POSTAT: 2011-12-04 / KLOCKAN: 00:47:24 / URL: http://mystoories.blogg.se/



POSTAT AV: Jenny

Gryyyyyymt bra! :)

Hoppas att du känner dig bättre! <3

POSTAT: 2011-12-04 / KLOCKAN: 01:14:40 /



POSTAT AV: Mathilda

det var jätte bra :D



krya på dig <33

POSTAT: 2011-12-04 / KLOCKAN: 01:38:47 /



POSTAT AV: bella

Super!

Hoppas att du bli bättre!!

POSTAT: 2011-12-04 / KLOCKAN: 03:39:20 /



POSTAT AV: Cherry

Jättebra :D ♥♥

Krya på dig tjejen! ♥ :)

POSTAT: 2011-12-04 / KLOCKAN: 11:35:34 /



POSTAT AV: Johanna

jättebra :)

POSTAT: 2011-12-04 / KLOCKAN: 22:09:28 / URL: http://johannaviveca.blogg.se/



POSTAT AV: Johanna

jättebra :)

POSTAT: 2011-12-04 / KLOCKAN: 22:10:01 / URL: http://johannaviveca.blogg.se/



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback