@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 7 - Movie night (PART 2)

Klockan var halv tre på natten. Allison och Ryan hade somnat, men de skulle vi snart väcka. Chaz hade blivit hungrig så nu stod jag, Justin och Chaz och letade efter lappen med numret till pizzeran. ''Var har Ryan lagt den?!'' Utbrast Chaz. En trött Clarissa kom ut till köket med lappen i handen. ''Jag hittade den'', sa hon och gäspade. Chaz var snabb med att attackera henne och dra lappen ur hennes hand. ''Ta det lugnt'', mumlade hon. ''Jag fattar inte hur ni kan käka pizza klockan tre på natten'', fortsatte hon. ''Det var Chazs ide'' sa Justin oskyldigt. Jag nickade instämmande. Clarissa skrattade. ''Ni är med på det'', sa hon. Jag höjde på ögonbrynen. ''Det är ju du med'', sa jag och flinade. Hon gav mig fingret och med ett skratt gick hon in till vardagsrummet för att väcka Ryan och Allison som låg och sov på golvet. ''Aaw, vad söta'' hörde vi henne säga. Jag brast ut i skratt och vände blicken till Chaz som skrev ner olika pizzor på ett papper.
''Justin. Du betalar'', sa han och log. Som om att det vore en självklarhet. Justin såg dock lite orolig ut och körde ner händerna i fickorna. ''Jag vet inte om...'' Mumlade han.
Jag brast ut i skratt igen. Justin Bieber hade inga pengar! Hur sjukt lät inte det? Chaz ögon var uppspärrade och han befann sig nog i chocktillstånd. ''Skojar du med mig?'' Var det ända han sa till slut. Justin skakade på huvudet och kastade fram två sedlar. ''Två dollar'', sa han och flinade. Jag såg att han skämdes rejält, men jag kunde inte klandra honom. Han hade väl lämnat alla pengar hemma då han bara trott att vi skulle kolla på film. ''Jag kan kolla om jag har'', sa jag och tassade ut till hallen. Jag kände i mina jackfickor och fick fram tjugo dollar. King. Jag tog med mig pengarna ut och kastade dem på köksbordet. Chaz lös upp och Clarissa var inte långt efter med fem dollar till. Då hade vi alltså tjugosju dollar. Allison och Ryan kom också upp, men vi behövde dock inga mer pengar så de behövde inte betala någonting. ''Jag är så trött'', mumlade Allison med stänga ögon och slog sig ned bredvid mig. Jag klappade henne på axeln. ''Det går över'', sa jag och skrattade till.

Vet ni någon bra sida att redigera bilder på? Förutom photoshop :) så att de blir liknande som biebertime har, om ni förstår hur jag menar. Tack på förhand!

Comments
POSTAT AV: Mathilda

grymt bra :D meeer

POSTAT: 2011-12-04 / KLOCKAN: 13:57:59 /



POSTAT AV: Jenny

Kan tyvärr ingen sida där man kan redigera bilder! :(

Men grymt bra kapitel, du är riktigt duktig på att skriva :) <3

POSTAT: 2011-12-04 / KLOCKAN: 14:51:07 /



POSTAT AV: Anonym

Picknic finns ju! Vet dock inte om jag har stavat rätt du får googla. Riktigt bra kapitel! Men skulle vilja läsa lite mer ur Justins perspektiv med !

POSTAT: 2011-12-04 / KLOCKAN: 15:36:52 /



POSTAT AV: Cherry

Omg, så bra :D ♥♥

Faktiskt så vet jag inte några bra sidor :// ♥

POSTAT: 2011-12-04 / KLOCKAN: 20:48:46 /



POSTAT AV: Becca♥

pizap.com eller picnik.com ;D brukar använda de eller photoshop :)

POSTAT: 2011-12-04 / KLOCKAN: 21:02:50 / URL: http://beccaochlollo.blogg.se/



POSTAT AV: gaby

picnik är as bra !! (:

POSTAT: 2011-12-04 / KLOCKAN: 21:51:13 / URL: http://bieeberstories.blogg.se/



POSTAT AV: Johanna

GRYMT

POSTAT: 2011-12-04 / KLOCKAN: 22:11:45 / URL: http://johannaviveca.blogg.se/



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:






Trackback