@ You Make Me Smile (AVSLUTAD)

Chapter 39 - What Happened

När jag vaknade kändes det som om någon hade satt spikar i mina ben. Jag kippade efter andan och började försiktigt massera benen. Jag tog mig för huvudet och sjönk ner i sängen igen. Rummet snurrade lite lätt. Hur länge hade jag sovit? Var var jag? Vad hade hänt? Jag kommer ihåg hur Justin och jag hade pratat och sedan hur jag fick svårt att andas. Om jag inte hade haft ont i armarna så hade jag slagit mig för pannan. Jag hade glömt medicinen.

 

Jag vet inte om jag somnade om eller något men när jag slog upp ögonen satt Justin bredvid mig, lamporna var inte lika starka och det var något med luften... den var svalare. ”Cassie är du vaken?” Jag nickade när Justin tagit ett försiktigt tag om min hand. ”Hur länge har jag varit borta?” frågade jag och kände hur torr i halsen jag var.

”Klockan är tio på morgonen så över natten och halva dagen igår” sa Justin och jag hörde oron i hans röst. ”Vad hände?” frågade jag och fuktade läpparna. Han tittade ner i golvet. Han ville inte svara.

 

 

Jag visste inte vad jag skulle säga till henne. Jag öppnade munnen men stängde den igen. Precis när jag skulle öppna munnen igen steg Cassies doktor in.

”Justin kan du gå ut en stund?” frågade han. Jag nickade och kramade om Cassie innan jag gick ut.

 

Jag visste inte varför men det hade varit en liten lättnad när jag visste att doktorn skulle berätta och inte jag men jag ville inte vara ifrån Cassie mer än nödvändigt. Så jag ställde mig mot väggen som var bredvid dörren. jag hörde ingeting men det kändes nära och bra. Mamma var fortfarande riktigt arg över det som hänt igår och jag kunde inte skylla på henne. Det var oansvarigt men jag hade så stora skuldkänslor att jag mådde illa. jag hade knappt ätit något medans Cassie opererats eller sovit under natten.

Dörren öppnades efter några minuter och doktorn tittade på mig, jag gav honom ett leende innan han visade att jag kunde gå in igen
"Justin har inte du en stort konsert i kväll?" Frågade Cassie och tänkte helt ignorera mina frågor om vad hon och hennes doktor pratat om. "Jo det har jag" svarade jag och satte mig ner bredvid henne.

Comments
POSTAT AV: Anonym

Asbra

POSTAT: 2012-03-27 / KLOCKAN: 22:54:57 /POSTAT AV: Becka

Bra :)

POSTAT: 2012-03-27 / KLOCKAN: 23:05:08 / URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/POSTAT AV: Mathilda

meeeeeeeeeeer :D ♥

POSTAT: 2012-03-28 / KLOCKAN: 16:55:20 /POSTAT AV: Ebba

Jag håller på med en liten blog awards och det skulle vara jättekul om du ville vara med! :)

http://thatsmile.blogg.se/2012/march/blog-awards.html

POSTAT: 2012-03-29 / KLOCKAN: 19:52:33 / URL: http://thatsmile.blogg.se/POSTAT AV: Alina

Jättebra, när kommer nästa del?Läs gärna min novell oxå :)

POSTAT: 2012-03-30 / KLOCKAN: 20:36:58 / URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se/POSTAT AV: Anonym

Tänkte bara påminna dig att röstinigen har nu börjat. Se till att dina läsare röstar på dig! http://thatsmile.blogg.se/2012/april/rosta.html#commentLycka till! :)

POSTAT: 2012-04-01 / KLOCKAN: 14:36:46 /POSTAT AV: Wilma

När kommer nästa del?! :)

POSTAT: 2012-04-01 / KLOCKAN: 17:13:52 / URL: http://wilmaredlig.blogg.se/POSTAT AV: Maja

Kolla in min nya novellblogg? www.boyfriendswag.blogg.se :)

kram!

POSTAT: 2012-04-01 / KLOCKAN: 19:33:46 / URL: http://boyfriendswag.blogg.se/Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:


Trackback